Adet süresi boyunca eşim sabredemiyor bazen. Ama onu tatmin etmekte istemiyorum. Ben sabrediyorum o da sabretsin istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sadece sen sabrediyorsun diye o da edecekse bu tam anlamıyla bencillik. Yaratılışlar farklı olduğu için bir aradasınız. Senden başkası ile tatmin olsa aldatmak, ikinci eş alsa kuma uzar gider böyle. Biyolojik olarak regl döneminde tiksinme ağrı sancı v. b. sorunlar varsa onun anlayışlı olması lazım buna tamam da ben oruç tutuyorum sen niye tutmuyorsun gibi bir anlayış sadece soğutur, başka bir işe yaramaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkürler. Duymak istediğim cevap bu tarzdı.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani sana karşı şefkatli olması gerekmesi lazımken birde triplere mi giriyor
Eşim de regl olduğunda sabrediyoruz bir haftadan bir şey kaybetmez beklemek zor değil09 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle. Merhameti biraz az maalesef. Bizdeki de bu model napalım
Cevap sahibi+1 yılYani yapacak bir şey yok 10 yıllık evlisiniz :)
Soran+1 yılEvet 🤭
Cevap sahibi+1 yılMutluluğunuz daim olsun 😊
Arada uyarmalısın işte beklemeyi bil reglim bittikten sonra sana neler yaşatacağım diye sözler söyle böyle yapınca isteğim kalmıyor de
Soran+1 yılDiyorum ama dayanamıyorum diyor. Beni görene kadar bişey yok. Adetliyken ayrı evlerde kaalmamız lazım 😀
Cevap sahibi+1 yılYok daha neler 😂
Seninkinin başına vurmuş 😂
Soran+1 yılBana pek başına vurmuş gibi gelmedi ama neyse sağol😀
Cevap sahibi+1 yılPeki
Rica ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😊
+1 yılKadın istiyorsa yüzeysel şeyler yaşanır elbette ancak istemiyorsa erkek saygı duymak zorunda kimse bir haftada duvarı delecek kıvama gelmez…
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu da güzel cevap. Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
+1 yılbencillik değil aslında da yani ikitaraf da haklı olabiliyor bu durumlarda, bazen sabretmek zor özellikle erkek için.
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten genelde yapıyorum. Ama istemeyerek yapıyorum. Ben yarım kalmış gibi hissediyorum çünkü sonunda
- +1 yıl
ama yarım kaldığını niye düşünüyosun kii sonuçta senin adetin bitince kocan seninle ilgileniyor. o ara arayı kapatıyor yani. bunu bir yarışma olarak düşünmemek lazım.
Soran+1 yılHayır öyle değil. İki tarafta tahrik oluyor. Birisi boşalıyor diğeri boşalamıyor.
- +1 yıl
ya sen de boşalabilirsin aslında da şimdi sapık gibi detaylara girmek istemiyorum. koca beyefendi biraz sürtünse dışardan hallolur ama bence.
Soran+1 yılCıks olmuyor ben de o pek. Neyse detaylara da girmeyelim en iyisi.
- +1 yıl
aynen aynen. en nihayetinde seninki de bencillik değil kendini boş yere kötü hissetme.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek senin gibi olamaz ki testislerdeki doluluk rahatsızlık veriyor bize boşalmak gerekiyor ama
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam işte ben de bunu merak ediyorum. 1 hafta dayanamaz mı yani. İsteksiz isteksiz yapmamdansa sabretse sonucu daha güzel olmaz mı
- +1 yıl
Tabiki sabretse güzel olacak ama olmuyor maalesef istek gelince beklenmiyor ben de aynı şekilde istiyorum en azından oral yaparak beni boşaltıyor yani
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
Ricaederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni bennn. Ben de istemiyorum ama bin tane laf ediyor mecbur kaliyorum, o keyif yapiyor olan bana oluyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim laf etmez pek ama istediğini bile bile de reddedemiyorum içim rahat etmiyor. Hormonlarımın çok depreştiği dönemde terslediğimde olabiliyor yalan söylemeyim 😀
Cevap sahibi+1 yılBen de tersliyorum da 1-2 saat geciktirebiliyorum, sonucta ayni yataga giriyoruz, nereye kadar kacabilirim ki? :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır değil, 4-5 gün otuzbir çekmekle kimse ölmez.
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen 34 yaşında bekar birisi olarak otuzbir çekiyorum ve ölmüyorum
Cevap sahibi+1 yılSonuçta kuku hasta olduğu için saygı göstermek lazım, Ayrıca ben kan görünce dayanamam, Yığılır kalırım amg 😂
Soran+1 yılEşim benim çektirmemi istiyor işte. İlişki olsın demiyor yani
Cevap sahibi+1 yılAnladım da yinede kadınlar adetliyken yorgun ve sinirli olabiliyo
Soran+1 yılDoğru
Cevap sahibi+1 yılSana kalmış tabi ama ben öyle bi durumda kendi otuzbirimi kendim çekerdim sanırım
Cevap sahibi+1 yılAlt tarafı banyoya girip bülüğümü ovup rahatlayacam, Çok zor bişey değil ki
Soran+1 yılBen elleyince farklı oluyor demekki ne bilim. Adamın karısı var. Elini bile yorası yok😀
Cevap sahibi+1 yılYani normalde benim de hoşuma giderdi tabi sevdiceğimin pipimi yumurtalarımı eline alıp ovması ama adet zamanı değil
Cevap sahibi+1 yılDiğerini henüz yapmadım, Bekarım ve bakirim, Utandığım için henüz kukunun tadına bakamadım 🙃
Cevap sahibi+1 yılEminim çok lezzetlidir, Çok istiyorum ama utanıyorum 😔
Soran+1 yılDemekki farklı oluyor bi kadın ellediğinde. 😀 Tadınca anlarsın artık sen de. Adetliyken de keyifli olabiliyor ayrıca. Adetliyken kadınlar istekli olabiliyor. Bazen sinirli de olduğumuz oluyor tabi
Cevap sahibi+1 yılErgenlikte deniz kolluğuyla yapmıştım onda bile bi tuhaf oldum, Bi hoşuma gitti 🤭
Soran+1 yılAhahahahaha 😀 yaş doğru mu😀
Cevap sahibi+1 yılEvet 34 yaşındayım, Elim yüzüm de düzgün ama çok utanıyorum işte, Tıpta incel deniyomuș bu duruma
Cevap sahibi+1 yılEvet duydum onu, Adetiniz bitmeye yakın istekli oluyomușsunuz 🙃
Cevap sahibi+1 yılLibidom da çok yüksek bu arada, Günde 3-4 defa otuzbir çektiğim oluyo ama sevișmekten çok utanıyorum işte 😔
Cevap sahibi+1 yılBirgün otuzbir çekmesem afedersin tașșaklarım ağrıyo, Sızlıyo resmen diş gibi
Soran+1 yılAlışkanlık olmuş. Başka şeylerle ilgilen kafanı başka şeye yor. Ara ver.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış tabi ki. Nden beklesin ki seni?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen neden bekliyorsam o sebepten
- +1 yıl
Oral var? Elle yapmsk var. Sende bekleme. Mecbur mu senle. beklemeye
Soran+1 yılTamam kardeşim
+1 yıleşin de hasta iken senin isteklerine cevap vermesin
012 Yorumla
Soran+1 yılBen o hastayken böyle bişey isteyemem zaten. Kıyamam yorulmasına banyo yapmasına falan.
- +1 yıl
çok seviyorsun herhalde
Soran+1 yılÇok merhametliyim
- +1 yıl
peki eşin senin dışında birini arzulasa?
Soran+1 yılOnu da kaldırmaz bu bünye. Ama aklına da hükmedem dimi
- +1 yıl
erkekler başka kadını da arzulayabilrler benim sevgilim varken etkilendiğim oluyordu mesela. kadınlarda da oluyor mu bu?
Soran+1 yılEvet oluyor.
- +1 yıl
kimi arzuluyorsun aklına kim geliyor? o gün anlık mı yoksa belirli kişiler geliyor mu aklına?
Soran+1 yılO gün anlık olabiliyor. Belirli bi kişi yok
- +1 yıl
hmm peki sen de çok etkilenince onu hayal edip kendini okşayıp boşaldığın oldu mu hiç? biz erkeklerde dokunup hayal ederiz onu boşalırız rahatlama oluyor. sende hiç yaptın mı öyle?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
ben hayal ettim daha önce çok zevkliydi. sen peki cinsel birleşme hayal etmedin mi hiç?
+1 yılAdetliyken dinen yasaktır.
03 Yorumla
Soran+1 yılİlişki yasak eşini rahatlatmak değil
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Tam olarak ne soruyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende sabredemiyorim,
02 Yorumla
Soran+1 yılBekarken napıyordunuz acaba
- +1 yıl
Bekarlikla ne alakası var onu anlamadım, şu andada bekarım boşandım. Ama hiç bir kadın sorun yaratmadı bu konuda
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ne var bi oral yapsan en azındn
023 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman her zaman canım istemiyor
Soran+1 yılYa da haftada 1 2ye?
Soran+1 yılHmm size adet harici oral yapılmıyorsa tm o zaman
Soran+1 yılBazen canım istemiyor. Aama adetken çok çok daha istemiyorum
Soran+1 yılBazen gidiyor bazen sinir ediyor. Hormonlardan dolayı sanırım. Allah yardımcısı olsun. Çok dengesiz oluyorum o dönem
Soran+1 yılAksilik öncesinde başlıyor. Toplamda 10 gün flan çekilmez bi insna oluyorum. Huysuz aksii nalett😀
Soran+1 yılBazen diyorum üstüme gelme sinirli dönemdeyim. Ben de sinirliyim napim diyor. Öyle anlaşıyoruz. Birbirimize fazla bulaşmıyoruz 😀her zaman öyle olmuyorm ama bazenn.
Soran+1 yılTabikide
Soran+1 yıl29 34
Soran+1 yılÖyle bence de 😀
Soran+1 yılFazlasını bile yapıyoruz bazen 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından bir oral yapabilirsin
09 Yorumla
Soran+1 yılPeki bunu 2 3 defa isterse
- +1 yıl
Karşılıklı fedakarlık bir gün de senin canın çok ister o müsait olmaz ama bir şeyler ayarlar
Soran+1 yılFedakar olsa ben daha fazlasını yapardım zaten. Zor bile gelmezdi
- +1 yıl
O zaman yapma
Soran+1 yılAma öyle de içim rahat etmiyor.
- +1 yıl
O zaman kendisiyle konuş bu konuyu
Soran+1 yılKonuşuyorum tamam ben hallederim o zaman diyor. Sabretmek yine yok
- +1 yıl
O yüzden evlenmeden önce mutlaka aynı evde yaşanmalı diyorum. Artık yapacak bir şey yok fazla
Soran+1 yılMantıklı bulmuyorum. İnsanın zmanla huyu suyu değişiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın 1 haftada ölmüyoya:)
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılnapsın adam elizabete mi takılsın
023 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka. 6 ay mı adet oluyorum
- +1 yıl
dolmuşsa adam rahatlaması lazım 10 gün kısa süre değil
Soran+1 yılDolarsa tamam ama keyfi normal zamandaki ilişki gibi gün aşırı istiyor bunu
- +1 yıl
gün aşırı olmaz alışkanlık yapar...
Soran+1 yılNeyin alışkanlığı. Adam böyle alışkanlığa can kurban der😀
- +1 yıl
:D gün aşırı asılırsa alışkanlık yapar dedim :D
Soran+1 yılTamam işte adamın en sevdiği alışlanlık. Olan bana oluyor o ayrı mesele
- +1 yıl
sende yap o zaman mastürbasyon... zevk mi vermiyor
Soran+1 yılEvet vermiyor
- +1 yıl
vibratör al en iyisinden
Soran+1 yılSağol engin bilgilerin için😀
- +1 yıl
ne demek danışmanlık ücretimi alırım ama :D
- +1 yıl
çok fenasın ama :D
Soran+1 yılNe alaka neee
- +1 yıl
adam 31 çekince olan bana oluyor demişsin ondan dedim :D
Soran+1 yılNerde demişim. Bana niye olsun olan
Soran+1 yılAma hoş değil
- +1 yıl
'' Tamam işte adamın en sevdiği alışlanlık. Olan bana oluyor o ayrı mesele '' yazmışsın üstte istersen kontrol et... politikacı gibisin söylediğini inkar ediyorsun :D olan sana olur tabi kızışmış halde yarım kalmak hiçbir kadın için hoş değildir...
Soran+1 yılHeeh tamam. Şimdi cevaplar karşıyor. Başını bilmeyince ortadan girince anlayamadım. 31 mevzusu geçmeyince diğer cevapta anlayamadın
Soran+1 yılHayır. İyi günler sana
- +1 yıl
sana da esmer günler :D seninki alışmış 31 e geçmiş olsun :D :D
Soran+1 yılAhaha sağol sağol
- +1 yıl
sende sağol varol çok yaşa hemi :D
Haklısın bencillik yapiyor
011 Yorumla
Soran+1 yılBen mi bencillik yapıyorum yoksa o mu?
Soran+1 yılİlişki istemiyor zaten. Mastını kendisi yapmak istemiyor. Ki böyle bişeyi ben de istemem. Ben hiçbişey yapmadan benim gibi sabretsin istiyorum. O da 2 defa falan onu rahatlatmamı istiyor
Soran+1 yıl10 yıllık evliyiz
Soran+1 yılNeden sıkıntı olsun?
Soran+1 yılAdam çok istekli ama napalım. Sabredemiyor. Ben de gönüllü gönülsüz yapıyorum mecbur
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal istiyor mu peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSen istiyor musun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaten ne yapacaksın ki adetliyken
013 Yorumla
Soran+1 yılElden ne gelirse 😀
Cevap sahibi+1 yılo zaman aynısını sende ondan iste vazgeçer :P
Soran+1 yılVazgeçmez 😀
Cevap sahibi+1 yılo zaman sende keyf almış olursun :P
Soran+1 yılAma yeterli gelmiyor bana
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim senden isteyipte aynısını sana yaptığında sana yeterli gelmeyen şeyler ne :D
Soran+1 yılHee ben de onun da seni rahatlatmasını istersen olarak anlamışım.
Soran+1 yılNeyse boş ver. Sağol, 😀
Cevap sahibi+1 yılsen anlat anlat merak ettim :D
Soran+1 yılYok yok merakınla kal sen😀
Cevap sahibi+1 yılkalamam işte o kötü bir kere merak ettim :D
Soran+1 yılBen söylemezsem başka seçeneğin yok 😀
Cevap sahibi+1 yıltamam da bende aksini demedim zaten ama çok merak ederim anlatsan benim için iyi olur yoksa tabiki anlatmayabilirsin :D
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. zaten o an seks dine göre haramdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılSeks yok zaten. Tatmin var
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Normal bir dusunce6
05 Yorumla
Soran+1 yılAma dayanamıyorum diyor bazen. O zaman yardımcı oluyorum
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılNasıl tatmin ilişki mi başka türlü mü
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka türlü tabi
Degil
02 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayir normal bir hak
04 Yorumla
Soran+1 yılKiminkini normal hak?
- +1 yıl
seninki
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
rica ederler
+1 yılAğzına al
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam da istemiyorum
- +1 yıl