Eşimle ilişkiye girdiğimizde zevk alıyorum ama tam anlamıyla boşalmış rahatlamış hissedemiyorum bittiğinde. Neden oluyor ya da yanlış yaptığım bir şey mi var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Yanlış yaptığın şey ; 30 sene elinle idare edip. Sonra sırf evlenmek için sütçü beygirinden hallice bir tiple evlenmek. Bir de evliliğin sekse en uzak şey olduğunu düşünürsek zevk alman bile mucize.
02 Yorumla
Soran1 yıl25 yaşında olmam dışında sorun yok sanırım :)
En İyi Cevaplar
Duygusal durum, stres, yorgunluk veya ilişki dinamikleri bunlar arasında sayılabilir neyin eksik olduğunu anlamak için açık iletişim kurmak faydalı olabilir. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, bir uzmana danışmak da iyi bir seçenek olabilir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Muhtemelen yeterince uyarılamıyorsun ya da sen doymadan bitiyor. Kadınların en çok uyarıldığı pozisyon cowgirl pozisyonudur. O pozisyonda daha fazla uyarılabilir ve boşalabilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
Bu konuda bende uzun süre sorun yaşadım sonrası kendimi keşfettim bu yollar eşimle olan olayı yavaş yavaş çözüdm biraz zaman aldı bunu sadece sen çözeiblirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır yok doymuyorsun. Duygusal eksiklik bu. Aşk sevgi biryerde boşluk var. O olmadığında böyle oluyir bue Zn sonra aldatabirsin bu açlık çok derinlesecek cunki.
20 YorumlaMuhtemelen yeni evli olduğunu düşünüyorum hem eşine hem de kendini keşfi ettikçe her şey yoluna girecektir merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kocanın işi erken bitiyordur sen yarım kalıyosundur. ikinciyi üçüncüyü 4.-5. Yide yapmıyorsa öylece kalıyon işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılEşinin yanında mastürbasyon yaptığın kadar rahat davranabiliyor musun?
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Mastürbasyon sırasında rahatlama hissi yaşıyor muydun peki?
Yanlışlık eşinde olabilir ya da kendini tam olarak bırakmamış olabilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılKendimi bırakıyorum aslında ama kasılmalarım oluyor ilişki sırasında ama bittikten sonra rahatlamış gibi hissetmiyorum
1 yılBoşalma olmuyordur da ondan rahatlamış hissetmiyorsundur.
02 Yorumla
Soran1 yılBoşalma oluyor bence çünkü ilişki sırasında gayet olağan şekilde kasılıyorum. Devam ediyoruz eşim boşaldıktan sonra ilişki bitiyor ama ben tam boşaldım rahatladım hissi alamıyorum
- 1 yıl
Bence diyorsun emin değilsin. Boşalma olsa rahatlarsın. Eşinden önce boşalma olsa eşin bitene kadar zevk alır daha iyi rahatlama olur.
Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Eşin sana çok çekici gelmiyordur yahut sevişme süresi kısa olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMastürbasyonla kıyaslarsan hangisinden aldığın zevk daha fazla?
00 YorumlaYenisiniz galiba alışırsın
02 Yorumla
Soran1 yılYeni evliyiz evet ama anlayamıyorum bu durumu
1 yılişini bilmiyordur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Eşin ilkin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEsinde sorun var ya yeterince çekici gelmiyor ya performansı kötü ya erken bitiyor..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. yanlış olmasa da eksik bişey olduğu kesin
00 Yorumla
1 yılOnun yanlış yaptığı var senin değil sorun eşinde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kaç yıllık evlisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkeklerin aceleciliğinden oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıleksik bir şeyler vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKocan bosalana dek mi sürüyor ilişki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBunu yapamayan kadınmı var sanki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Eksik yapıyor eşin
00 Yorumla
1 yıleşin demek ki güzel yalamıyor ya da kısa bitiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılorgazm olmuyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Eksik vardır
00 Yorumlaılk deneyımınmı esın
02 Yorumla
1 yılEşin de sorun var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle ilişkiye girdiğimizde zevk alıyorum ama rahatlamış hissetmiyorum, neden böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat