Eşimle ilişkiye girerken hiç zevk alamiyorum ne yapacağım ben?

Günaydın arkadaşlar.. sabah sabah bu ne diyebilirsiniz ancak dün akşamki olaydan sonra ne yapacagimi bilemedim ozellikle benimle ayni problemleri yaşayan bayan arkadaslarimdan bilgi almak isterim esimle evlendigimizden beri cinsel problemlerimiz var ilk başlarda beni hep kibarca itiyordu ilişkiye girmekten kacıyordu hamile kaldım tamamen bitti ilişki olayı 6 ay önce doğum yaptım hala sıkıntılar var eşim çocuktan öncede yorgunum uykum var gibi bahaneleri vardi. nneyse soyle söyleyeyim esimle ilişki sırasında hiç rahat değilim çünkü bir kabalığı var korkuyorum ben ilişki sırasında bisey yaparsam benimle dalga geçer alay eder diye mesela bazen kendimi zorluyorum erkeğim vs demek için o ne demek ya öyle şeyleri söyleme deyip kızıyor arrik hiç zevk alamiyorum esimden biraz ön sevişmeyi uzatmak için uğraşıyorum hadi hadi deyip sorgusuz sualsiz hemen ilişkiye başlıyor zaten kuru olduğum içinde canım yanıyor biraz ön sevişmeye yönlendiriyorum gözleri kapalı resmen uyku modunda ilgileniyor tabi benimde her turlu Duygum kaçıyor ve orgazm olamiyorum evlendigimizden beri sayılıdır orgazm olduğum ve bunu da ona hiç söyleyemedim utandim. ne yapacağım ben2 yıllık evliliğim bu halde?
Eşimle ilişkiye girerken hiç zevk alamiyorum ne yapacağım ben?