Günaydın arkadaşlar.. sabah sabah bu ne diyebilirsiniz ancak dün akşamki olaydan sonra ne yapacagimi bilemedim ozellikle benimle ayni problemleri yaşayan bayan arkadaslarimdan bilgi almak isterim esimle evlendigimizden beri cinsel problemlerimiz var ilk başlarda beni hep kibarca itiyordu ilişkiye girmekten kacıyordu hamile kaldım tamamen bitti ilişki olayı 6 ay önce doğum yaptım hala sıkıntılar var eşim çocuktan öncede yorgunum uykum var gibi bahaneleri vardi. nneyse soyle söyleyeyim esimle ilişki sırasında hiç rahat değilim çünkü bir kabalığı var korkuyorum ben ilişki sırasında bisey yaparsam benimle dalga geçer alay eder diye mesela bazen kendimi zorluyorum erkeğim vs demek için o ne demek ya öyle şeyleri söyleme deyip kızıyor arrik hiç zevk alamiyorum esimden biraz ön sevişmeyi uzatmak için uğraşıyorum hadi hadi deyip sorgusuz sualsiz hemen ilişkiye başlıyor zaten kuru olduğum içinde canım yanıyor biraz ön sevişmeye yönlendiriyorum gözleri kapalı resmen uyku modunda ilgileniyor tabi benimde her turlu Duygum kaçıyor ve orgazm olamiyorum evlendigimizden beri sayılıdır orgazm olduğum ve bunu da ona hiç söyleyemedim utandim. ne yapacağım ben2 yıllık evliliğim bu halde?
Cevabın nedir?
+1 yılErkeklerimizin ''seks'' kavramına bakış açısı ; gerek yetiştiriliş tarzı gerekse çevreden etkileniş gerekse yeterince bilinçsiz yaklaşımı sizi bu sorunlara itiyor , yani onun gözünde seks sadece erkeğin bir ihtiyacı kadının değil , bir bilirkişinin ona ; bunları diler getirmesi gerekiyor ; bilmiyorum gider mi -ben pek gideceğini sanmıyorum - bilirkişi ya da terapiye gitmenizi öneririm.. Zira sorunun bu şekilde düzeleceğini sanmıyorum ; yardım aradağınızın farkındayım , lakin buralarda böyle sitelerde aradığınız yardım sizi daha fazla sorunlar altına itecektir , sorununuzu ilk önce bir bilirkişi ile konuşun sonrasında sizi yönlendirecektir , benden size tavsiye olarak şunu söyleyeyim ; Ona sadece erkeklerin değil kadınlarında bu olayı isteyeceği zevk aldığını anlatan konuşmalar yap.. Dilerim yaşamış oldugunuz sorunları atlatırsınız kadınlarımız için bir son bulur bunlar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evlilik bir oyuncak değil. Eğer eşiniz yatakta iyi değilse çocuk sahibi olmadan bunu konuşup çözmeniz gerekiyordu. Eğer eşinizin isteksizliğini çözemiyorsanız mutlaka beraber doktora gitmeniz gerekiyordu. Zamanla bu sorun sizde büyüyecektir. Özellikle 35 yaşından sonra bayanlar aşırı istekli hale gelir. O zaman ne yapacaksınız, başkasıylamı beraber olacaksınız. Yinede oturup çık açık konusun. Cinsel açlık insanı stres sahibi yapar. Düzenli cinsellik kadını her türlü hastalıktan korur. Cinselliği sadece zevk olarak düşünmemek lazım. Hem sağlığınızıa rtırır, hem sevap akzanırsınız, hemde eşinizle aranızda sevgi bağları güçlenir. yoksa üçünüde kaybedersin.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet çoğu zaman anladığım bile oluyor artık çok sevmem rağmen yaptığı en ufak şey bile beni sınır ediyor ev arkadaşı gibiz resmen öyle söyleyeyim eşler arasındaki cinsel içerikli sakalara bile çok tepki gosteriyor böyle de tadı olmuyor ki evliliğin kendisine de söyledim bunu hiç ciddiye almadı
- +1 yıl
yok mu bir yakını, ablası bilhassa bayan bir yakını konuşabileceğin, ben bir erkekle evlendim siz bana öküz verdiniz diyebileceğin bir hanım abla yok mu onun ailesinden, ayıp değil günah değil, bence konuş kendini harap edersin böyle, bilemeyiz belki bir hastalığı var belki bir sorunu var belkide işleri kötü, bence sizin iletişiminizde kötüdür, bırak bahsettiğin şakaları normal konuşabiliomusunuz siz? eğer hayırsa cevabı büyük sıkıntı bu.. evlilik karşılıklı sevgi ve mutlu etme eylemidir, bir taraf mutsuzsa bunun adı evlilik olmaz.. bir kere ağzınızdan boşanma ayrılık kelimesi çıktımı hic sizin, denedinizmi bunu, kaybetme korkusu insanı maymuna öküzü insana çevirir bu gerçek.. imalarla yaklaşın aşırı incitip kırmadan bakalım ne tepki vercek, örn: bir bizim leylara bakıorum eşiyle şöyle böyle bide bizimkine bakıyorum, bizimkisi 2 şiddettinde yıkılcak kerpiç ev gibi onlarınki maaşşallah vs gibi uydur bir kaç kelime, o ağzından çıkan kelimeleri akşama kadar düşünür kafasında kurmaya başlar.. sende biraz kurnaz oluver..
- +1 yıl
@türkiyetürklerindir konuşmak fayda etmiyor bende aynı problemi yaşıyorum bana kumar oynamıyo karı kıza gitmiyor daha ne istiyorsun dediler ki gayet modern ve çağdaş bir ailesi var ama kendi problemleri olmadığı için insanlar abarttıgimizi düşünüyor
+1 yılburda yazmaya utanmıyorsun da eşine söylemeye mi utanıyorsun? konuşmazsan çözümden bulamazsın. bizim burda atıp tutmamız senin cinsel hayatını kurtarmaz. böyle susmaya, göz yummaya devam edersen 2 yıl değil 20 yılında heba olur. sonra hani benim gençliğim dersin
11 Yorumla- +1 yıl
konuştum diyo ya krdşm, çok böyle sorunu olan sırf kadın değil erkeklerde de var bu.. gariip bir toplumuz biz..
eşin ya gay, ya sevmiyor, ya aldatıyor, ya da aseksüel. bana son seçenek daha baskın gibi geldi. pek seksle alakası yok sanırım. çok seksi kıyafetler alıp aklını çelmeye çalış, karşına alıp konuşmayı dene ve hatta terapiste gitmek için alttan alttan gazı ver.
31 Yorumla- +1 yıl
aseksüel adam zorlada olsa yapmaz, sebeb başka.. sıkıldımı bıktımı eşinden mi soğudu, işte bunun adıda gerçek sevgi olmuo aslında... ama bir rahatsızlığıda olabilir.. bence sexle mexle alakası yoktu o adamın derdi başka.. zannımca.. gerçi türk erkeğini benden dinleyin der gibi oldu ama tahmin etmekte zor değil..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
94Cevap
+1 yılEşinizin cinselliğe bakışı öok sığı bu da muhtemelen konuyla ilgili çok fazla bilgisi olmamasından kaynaklıyor. Ne yazıkki bizim toplumumuzda erkeklerin büyük çoğunluğu ilk cinsel deneyimlerini para karşılığında yapıyorlar. Öyle bir ortamda da erkeklerin altına yatan kadınlar ne kadar sürede bu adam boşalır da ondan kurtulurum gözüyle olaya yaklaştıkları için çn sevişme, tahrik etme vs. gibi durumlar olmuyor. Eşinin de senden önceki cinsel tecrübeleri hep bu yolla olduysa konuyu derinine bilmiyordur ya da bilmek istemiyordur. Umarım onunla açık açık bu konuyu konuşabilir konuyla ilgili kaynakları internetten okumasını sağlayabilirsiniz. Keşke mümkün olsa da beraberce terapiste ya da bir aile danışmanına giderek konuşabilseniz. Problemin çözümü bence burden geçiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim mümkün değil terapiste gitmezzaten esimin benden önce öyle cinsel deneyimi pek olmamış ama bnmde olmadı bende ondan öğrenmeye çalıştım herşeyi bana katilsaydi beraber öğrenirdik ama kendisi biran evvel isimi bitireyim mantığıyla yaklaşınca böyle oldu iste
- +1 yıl
Evet söyledikleriniz çok doğru. Ben de eşimle ilk çıkmaya başladığımız dönemde eşime bu konuda hiç bir tecrübem olmadığını yavaş yavaş her şeyi keşfetmemiz gerektiğini anlattım. O da aynı durumdaydı. Sonrasında küçük adımlar atarak cinselliği doruk noktasında yaşamaya başladık. Tabiki evlendikten sonra tepe noktasına ulaştık. Tüm süreç çok keyifliydi. Tabi şu an 12 yıllık evlilikten sonar eskisi kadar ateşli olmasa da iyi diyebileceğimiz bir cinsel hayatımız var. Bence siz de eşinizle en başa dönün. Yanlız kalınca uzun uzun öpüşün, erojen bölgelerinize dokunun ama işi birleşmeye kadar götürmeyin. Bunları yapmanın da keyifli olduğunu eşinize anlatmalı, yaşatmalısınız. En baştan da bazı kurallar koymakta fayda var. Kural 1: Cinsel konularda dalga geçme gülme aşağılama olmayacak vs. gibi. Umarım aşabilirsiniz bu konuyu. İyi günler.
+1 yılseni sevmediğini hiç zannetmiyorum eğitimsiz ve yetiştiği ortam bu fikirleri aşılamış beynine.. güya tabuları var, güya erkekliğinden yontulur senin istediğin gibi davranırsa.. hiçkimse eşine zamanında öğretmemiş demekki ya da konuşulmamış, kadınına şöyle davran böyle davran diye.. bence eşin değişmez, geneli değişmez, belki bir parça alışkanlıklarını (önsevişme) değiştirebilirsin ama mizacen sana yaklaşım anlamında değiştirebileceğini sanmıyorum.. onu tehdit et kibarca, beni seviyormusun sevmiyormusun sevmiyorsan bişey hissetmiyorsan bileyim, bende kadın olduğumu hatırlayayım, ben senin askerlik arkadaşın değil, koynuna aldığın hayat arkdşınım diye arada mırıldan bak, ozaman en azından davranışları konuşmaları nasıl değişiyo.. sevmiosa zaten devam eder davranışlarına.. o zamanda yapacak bişey yok yanlış tercih yaptığını gösterir bu.. ama içinde sevgi varsa seni kaybetme korkusu yusuf yusuf attırır eşine.. umarım düzelir..
00 YorumlaEğer cinsel bir sorunu olsaydı senle hiç ilişkiye girmezdi. En azından girdiğini söylüyorsun. Ama benim anladığım kadarıyla muhtemelen sen onu girmeye zorluyorsun. Bunu bilimsel olarak düşünmezsen tek bir açıklama çıkıyor. Ya senin vücudundan veya sevginden tatmin olmuyor, ya başka vücutlarda tatminlik yaşadığından sende yaşama gereği duymuyor, ya da karakteristik yapısına göre senin istediğin gibi bir tarzı yok. Sana bir yabancı dizi önerebilirim bazı konularda yardımcı olabilir ve düşünce yapını değiştirebilirsin.
20 Yorumlaevlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı olan bir toplumumuz var ne yazıkki.. öyle olmasaydı bu durumda olmicaktınız da neyse orayı geçelim. Muhtemelen işinden dolayı çok yorgun oluyor, ama yine de kaba olmasının nedenini anlamadım :/ Çok muhafazakar biri değilsen, senle gündüz ilgilenecek bir sevgili bulabilirsin (eşin kibar olsa bunu demicektim ama adamın umrunda değilsin gibi görünüyor).. Ayrıl dicem de ekonomik durumunuzu bilmediğim için o seçeneğe hiç girmedim
12 Yorumla
Soran+1 yılEsimi çok seviyorum bebeğinin babası çok iyi bir aile babası ama yetmiyor işte bu insana ben evlenmeden önceki gibi kendi kendime yapacak duruma geldim artık
- +1 yıl
peki aldatma olayına baya karşısın anladığım kadarıyla (: bak öyle bir eşe sahipsin ki bu dediklerim dışında bir çözüm yok gibi görünüyor. öyle bir adamı bu sebeple doktora filan götüremezsin diye tahmin ediyorum. Sadece çalışmadığı günler kalıyor geriye, tatil günlerinin sabah saatlerinde yapmayı deneyin dicem de adam yine kısa tutuyormuş.. Eğer kendine sevgili bulmicaksan haftada 1 günle idare edeceksin
fark etmez. çocuktan sonra normal. bizde de durum aynı. benim de eşim böyle. iki kişiden biri böyle oluyor çocuktan sonra. bir süre yalvar yakar razı ediyordum sonra ben de bıktım artık. 2-3 ayda bir belki yapıyoruz işte. kaldı ki bizim çocuk 6 yaşına geldi böyle böyle. boşver. madem zevk almıyorsun hazır adam da istemiyor yapma gitsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma çocuktan öncede böyleydi benim eşim çok üzülüyorum bu duruma bn hiç başka kadınlar gibi bir kere bile basım agriyor demedim
- +1 yıl
ee işte hayat böyle. ne yapacaksın. bir süre sonra kanıksarsın. ben de çok üzüldüm ama çözümü yok açıkcası. kendi istemesi lazım. bazı vitaminler falan var azdıran ama dediğim gibi adam kafasında bitirmişse bu işi zor. eşim hayatından gayet memnun. garipsemiyor bu durumu. önce ben niye böyleyim deyip çözüm araması lazım. düşün hamile kaldı korktu yapmayalım dedi tamam dedim. 9 ay geçti. ee çocuktan sonra zaten hemen olmaz, 1 yıl falan da öyle geçti. sonrasında da zar zor. bıktım ben de artık lafını etmiyorum.
Soran+1 yılAynı benim esimde hamilelikte de aynı sizinki gibiydi şimdide ilişki sırasında resmen ellerini başının altına alıyor uyuyor gibi yapıyor ve ben onda hiç bir zevk görmeyince zaten bütün isteği kaybediyorum
Soran+1 yılBazen akşam eve giderken diyorum bu akşam yaklasayim diye sonradan da aman nasılsa bir bahane bulur ya da olsa bile bir halt anlamadan kalirim gerek yok hiç bebeğine vakit geçirmeyi diyorum artik
+1 yılEşinde bir problem olabilir. O senşn hayat arkadaşın. Karşına al ve bize anlattığın gibi anlat ona, konuş. Bir ömür geçireceksin bunda utanılacak hiçbirşey yok. Evliliğin en önemli detayıdır cinsellik. Cinsel hayatınız ne kadar iyi olursa o kadar çok bağlanırsınız birbirinize. İçine atmakla veya utanmakla olmaz, kocan o senin ve utanacağın son kişi o olmalı. En kısa zamamda karşına alıp konuşmalısın.
20 Yorumla
+1 yılne yazıkki bu durumda pek yapabileceğin bişey yok zaten yazını ve yorumlara cevaplarını okudum herşeyi denemişsin kıyafet falan.. İşte bazı erkeklerde böyle maaalesef.. Kimi partner bulamaz çok istekli arzulu olur, kimi ise eşin gibi ilgisiz alakasız ve bilgisiz olur.. ve sanırım erken boşalma da var...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHanımefendi gerçekten zor durum bu yüzden tek celsede boşananlar var size önerim, eşinizi nescafeya, pekmeze bala çikolataaya , pastalara alıştırın bunlar metobolizmayı hızlandıran akabinde libidoyu yükseltip hormonları coşturan gıdalardır, eşinizle severek mi evlendiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılEşimle severek evlendiği hala da çok seviyorum zaten o yüzden çok üzülüyorum ya bebeğinin babası eşim hayat arkadaşımın beni böyle herhangi bir kadın gibi gormesine tahammül edemiyorum tabi bu cinsellik açısından böyle yoksa çok iyi bir eş çok iyi bir baba bizim için
Cevap sahibi+1 yılİliski sıklığınız fazla ise bu arayı açın biraz isterseniz, eşinizin işi yorucu bir iş ise bünyesi kaldırmıyor olabilir ama size tavsiyem dinç bir bünye için nescafeye alıştırın
Soran+1 yılİlişki sıklığı dediğimiz 10 günde bir zar zor ikna ediyorum
Cevap sahibi+1 yılDurum ciddi bayağı , o zaman yeni heyecanlar getirin , masaj yağları mum dolu yatak odası kokular , farklı mekanlarda deneyin, ilgi uyandıracak kıyafetler giyin
öncelik eşi neden sevişmeye uzak duruyor bunu çözmelisin. sen istekli ve arzuluysan eşinde bir isteksizlik ya da acele varsa bunu konuştun mu ya da eşim kultur seviyesi konuşmaya uygun mu? 1-sevişme olayını geceye bırakmayın mesala salonda koltukda yakınlasın ön sevişmeden kontrol sende olsun eşini kontrol et. 2- orgazm uyarıcı ve kaydırıcı kremler kullan 3- eşimle birlikte erotik film izle eşin seivşmeyi öğrensin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmiş olsun
hiç kocanizla uygun bir dille konuştunmu bu konuyu
bu çok bencilce birşey ve sonu hiç iyi olmaz.
cinsel doyuma ulaşamazsan gözün dışarı kayar cünkü cinsellik senin en dogal hakkın ve bu dönemlerinde cinselligi en uç noktalarda yaşaman gerekirki siz dogru düzgün önsevişme bile yapmıyorsunuz oysa oralla boşaltması gerekirdi seni10 YorumlaBak acı konusacam sakin alınma gerçekler ustume güler diyorsun gülsün altında seni mikiyor utanmıyor şunda birşey yapinca gulecekmis gülsün ikincisi diyorsun islanmadan kuru kuru giriyor üzerine çıkmak istediğinde engel ol verme naz yap goster elletme misali artı oral yap
01 Yorumla
Soran+1 yılEngel olmaya çalışıyorum çoğu zaman ama hadi ya böyle sen uzatinca zevki çıkmıyor diyo biraz uzatinca ben sonra iyice olaydan kopuyor hatta inanmazsiniz bir kere televizyon izliyordu ya ben ona oral yaparım midem çok kaldirmasada ama o yapamazmış öyle şeyler bir kere ben istemiştim yap diye sevmiyormuş neyse yani kafa o kadar rahat tv izleyebilecek kdar bir kere başlatmak için oral yapmaya kalktim elleme dedi resmen kibarca kovdu beni
+1 yılNedense kadin burda sikayetci olursa "sorun sendedir/aldatirsan.. sundur" erkek sikayetci olunca sorun yine kadinda oluyor, aldatmasi farz oluyor, yoksa "gözü disariya kayar" topunuzun gözünü..
15 Yorumla- +1 yıl
Yorumların bir çogunu okudum ama senin yazdıgın gibi bişeyle karşılaşmadım herkes kendi fikrinde bişey söylemiş yönelendirmişler işte ne güzel degilmi..
- +1 yıl
- +1 yıl
Diyorumki dolmuşsun anlaşılıyor fakat her yerde dile getirmekte nedir , bu soruya yazılacak yorum degildi senin yazdıgın ondan bahsediyorum..
- +1 yıl
@GüvensizimHemdeÇok Haddini bil, bunu degerlendirmek sana mi düsüyor? Ayrica benim bu konuda dolma ihtimalim yok, bunu bana yapacak/bana söyleyecek ama daha anasinin karnindan dogmadi. Yorum yaparken sana danisacak degil, asil sen yorumun anlamsiz olmus.
- +1 yıl
@_MrsElegance_ Dagdan kestim kereste , gel bize bazı bazı... Pardon ama sen havadaki azotumu soluyorsun , nasıl bir kafa yaşıyorsun. Bunları yazarken tek başınamıydın yoksa bir kaç kişi bir araya gelipte beyin fırtınasımı yaptınız?
Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. anlattıklarından sunu anladım eşin nedense senden soğumuş. aranızda nasıl bir diyolog geçti bilemem ama bunu birazda geriye giderek eşinle yaşadıgın bir durum söz konusu olabilir biraz kendini zorla ve düşün bence sorunu sen kendin buşacalsın bir adam 2 senelik evliliginden kolay kolay bu kadar soğumaz
00 Yorumla
+1 yılSenin durumunda bunu yapmak zaman alacak onu sen yonlendireceksin anca öyle düzelir. Geçen aylarda senin gibi biriyle sitede yine görüşmüştük. mesaj bolumunden yaklaşık 15 gün görüştük ona ne yapması nasıl davranmasini anlattim şimdi her gece sular seller
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 968 cevap paylaştı. eşini ikna edip tedavi olmanız lazım cinsel terapi son ylıllarda oldukça rağbet görmeye başladı ama işin zor. eşini şu durumda ikna etmen zor görünüyor
00 Yorumla
+1 yılHiç tahammül edilesi gibi görünmüyor eşin, kusura bakma.
30 YorumlaBu konulari konusamiyormusunuz peki esinle karsilikli olarak ona kirildigini mutsuz oldugunu tatmin olamadigini falan soyleyip duzeltmesini istese?
10 Yorumla
+1 yılBazı erkekler sadece girip çıkmayı bilirler kadınlar ne ister ona önem vermezler... boşalıp çıkarlar yaptıkları budur.. peki siz kendinize dikkat ediyormusunuz temizlik açısından olsun güzel kokular olsun cinsel hayatta bunlar çok önemlidir...
00 YorumlaKonuşup derdine çare bulmalısın aksi halde gözün dışarda olabilir o eksiğini başkasıyla tamamlamak isteyebilirsin.. asla yapmam deme Kadınlar bunu çok yapıyor..
02 Yorumla
Soran+1 yılEsimi çok seviyorum zaten kaybetmek istemedigim için bu kadar ugrasiyorum bebeğinin babası aklımdan bile geçmez başka birisi ama böyle de omur nasıl geçer diye dusunuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bunun yola gelmesi neredeyse olanaksız. Ya boşanacaksın ya da kendine sevgili bulacaksın. Başka yolun yok gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgünaydın arkadaşım yani o sorun kocayın senlik bir durum yok işin açığı ilişki bitince evlilikte biter buda bir gerçek ya kocayın dostu var ya da kocan seni çok sevmiyor haz almıyor ikisinden biri evliliğin bir parçası seks sen onu oda seni tatmin etcek yoksa gözler dışarı kayar başka bir erkeğe kadına senin bide çocuğun var kocanla açık konuş ben sulanmadan sokma de acıyo de
00 YorumlaEşinin gay veya aseksüel olduğu düşündürdü bana yazdıkların ama ne bileyim böyle enteresan bir hikaye, hiç mi eşini istemez bir insan
00 YorumlaSöyle. Ne bekliyon. Töbe töbe orp... ile mi ilişkiye giriyor. Soyle
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle eşinin böyle davranmasının nedenini öğrenmek gerekir acaba seni sevmeden mi evlendi, aklında başka biri mi var, ya da gerçekten cinsellikten uzak biri mi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. canım kocamla acil konuşmalı sın
senin zevk aldığını düşünüyor olabilir
utanma zira durum başka türlü düzelmez
onunla konuş on sevişmeyi uzun tutmasını sana oral yapmasını
sulandiktan sonra girmesini filan herşeyi konuş
yoksa evliliğin ızdırap00 YorumlaYapacagin sey belli esinle konusacaksin ciddi ciddi utanmayacksn belki senin utanman esini bu duruma getiriyodur olmadi destek alin. Ama oncelikle esinle guzelce konus belki esininde problemleri vardir bunlarida dusun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Eşin biraz sıkıntılı seninle cinsellik yaşamak istemiyor anlaşılan. ya da sadece kendini tatmin etmek istiyor. seni düşünmüyor. senin arzularını isteklierine önem vermiyor. senden soğumuş olabilir mi! Veya başka sıkıntılar var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok bilmiş erkeklerin yorumlarini kaale almayin değer bilmuyormuşsunda özelde anlatiyim soylencek seyler degilde uckursuzlar.
Kadinlarin yorumlarini dikkate alin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkişiler yanlış eşleşiyor galiba ya.. bende de bir bebek var ve anlattıklarına yakınını ben eşimle yaşıyorum :( yakınlaşmıyor hiç bana
010 Yorumla
Soran+1 yılBen doğum yaptım hiç isteksiz olmadım bugüne kadar basim agriyor yorgunum hiç demedim ama nedense hep yaklaşan ben oldum hep isteyen ben oldum çoğunda da ben hiç bisey hissetmedim tamam çok iyiydin çok mükemmeldi dedim üzülmesin diye
Cevap sahibi+1 yılhiç kıymetini bilmiyor eşin. senin gibi bir eşim olsa baş tacı yaparım baş tacı! eşimle doğumdan önce de zaten sırf ben doyayım diye ayda 2 kez filan ilişkiye girerdi. doğumdan sonra hiç yaklaşmıyor bile bana. gerçekten seni haketmeyen bir kocan var. keşke ona benim eşim gibi bir kadın denk gelseymiş :(
Soran+1 yılÇok üzülüyorum çok çocuktan önce ben yaklasirdim ya uykum var hayatım sonra aşkım diye diye bende iyice korkar oldum yakinlasirken bile yaşıyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılben de hep yakınlaşan taraf oluyorum. soruyorum kendisine. hiç cinsel istek olmuyormuş onda. sırf ben istiyorum diye yapıyordu doğumdan önce :(
Soran+1 yılbenim eşim istediği söylüyor soruyorum bazen hiç mi istemiyorsun diye istiyorum diyor ama hareketlere bakarsan arkadaş bu kadın yine gece gece iş açıyor basıma şeklinde davranıyor
Cevap sahibi+1 yılcidden mi ya? seni ekstra iş olarak mı görüyor? bunu mu demek istedin
Soran+1 yılAynen öyle bu iş için üseniyor ama saatlerce oyu oynayıp tv izleyebilir kendisi hadi bitir biran evvel diye söylenip duruyor
Cevap sahibi+1 yılçok ilginç kocan valla. girmesin o zaman senle ilişkiye. bitir hadiymiş, lafa bak. sen mi üstte oluyosun da öyle diyor?
Soran+1 yılAynen öyle zaten öyle deyince daha çok panik oluyorum daha da uzuyor rahat birakamiyorum kendimi bir turlu zaten ondan sonra baktım uyku modunda geçiyor aman deyip bırakıyorum bende tamam bitti benim işim deyip bitmediği halde çekiliyorum kenara zaten o dusa gidince de sinirimden agliyorum
Cevap sahibi+1 yıloff gerçekten işin benim kadar zormuş. kendini tatmin ediyo musun, çünkü hiç bir ilişkide tatmin olamayınca insan ihtyiaç hisseder :(
Fiziki problemleri atlatmak için spor öneririm. Diğer kaba oluşu vs ap ayrı olay
00 Yorumla
+1 yılYaZık valla ya keşke evlenmeseydin o zaman, aslında evlilik öncesi cinsellik yaşamakta ii bir açıdan yoksa bir evleniyosun ten uyumu sıfır sora yürümüyor o evlilik 😀
10 Yorumla
+1 yılHep demişimdir okullarda cinsel eğitim dersi verilmeli. Çok cahil insan var ilerde bilgisizlikten sıkıntılar çıkarıyor.
Daha 2yıl olmuş. Konuşmazsan işin zor00 YorumlaOturup konuşmanız gereken bir konu tüm açıklığı ile. iletişim olmadan cozulmuyor ne yazikki bu problemler. tabi iki tarafında sapkasini onune koymasi lazim
00 Yorumla
+1 yılpardon ama eşin ya gay ya da seni sevmiyor bu kadar net soyluyorum
10 Yorumla
+1 yılkocana eşek vermemk lazım
bu kadar duygusuz kadını mennun etmeden seviştiği için!10 YorumlaGel ozele irdeleyelim biraz konuyu bunun senle alakali oldugunu sanmiyorum
00 Yorumla
+1 yılbu konuyu eşler konuşarak aşmalı aşamıyorsan bir uzmandan yardım almalısınız, ama bencil bir koca dan daha kötüsü yoktur,
sabır diliyorum sana10 Yorumla
+1 yılProblem sizde değil eşinizde gibi. Kibar ve düşünceli olmalı, hayalgücü biraz genişlemeli, olayın büyüsüne kaptırmalı biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam bir pislikle evlisin ve seni sevmiyor maalesef :((
10 Yorumla
+1 yılBence sen direk eşin icine giriş yaptığı ıcın oluyor sevilme olayı yok tatlı söz yok sadece kendini boşaltıyor iş bitiyor böyle olmaz yani canım sorun bulamasa iş kötü olur bence canım hepmi böyle?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen iliskiye girmek icin adim atma o atsin ay yorgunum canim istemiyor falan yap azda.
10 Yorumla
+1 yılÇocuk yapmak hata olmuş. Ben de aynı şeyi yaşadım. Boşancam
00 YorumlaBacım bisey yapamassin kayganlastirici jel al en azindan canin yanmaz
00 YorumlaValla benimkide ayni seninki gb insan aradigini bulamiyor isde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenince. sırf evleneyim diye evlenen erkeklerin yaptığı birsey bu.. aşk sevgi evliligi olduğunu düşünmüyorum.. ve ben ilişki sirasinda hic bir kisitlama getirmem
00 Yorumla
+1 yılBaşka kadınlar varsa ondandır, ya da yontulmamış bir kütükle evlisin.
00 YorumlaSorun beli ön sevişme olmazsa bu yaşananlar normal bu arada eşin muhafazakar birimi?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ne muhafazakari gayette açık insan
- +1 yıl
O zaman bencil birisi cinselikte kendi rahatını düşünüyor senin eksiğinde ona karşı tatmin olmadığında ısrar etmemen sık sık tatmin olmadığını ona söyle ayrıca tatmin olmayınca sürekli istekli olduğunu dışarda yolda gezerken bile ıslandığını söyle tehlikenin farkına varsın 😉
İdare et kızım kocan buralarda yazma özelini arkadsm iyi birisin durumu kocana anlat
00 Yorumla
+1 yılsen zevk almayacaksın eşin sana zevk vermesini bilecek bakış açısı budur her zaman senin eşinde sıkıntı var bence
00 Yorumladr g, tmesini söyle haya haytın da bilileri olabilir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılYok hayatında kimse yok çünkü sabah akşam irtibat halinde yüz akşamda öyle mesaiye kalmalri yoktur
+1 yılNe olursa olsun onu sen yönetmelisin bu işin zor tarafı biraz sana düşüyor
00 Yorumlaulan ne garip erkekler var zıt karekterler hep birbirini buluyor demkekki üzücü bir durum
00 Yorumla
+1 yılsenin kocanda istek bitmiş hemen olsun diyor kendini tatmin et ve şansına kus
00 Yorumla
+1 yıldurumrun zor bu kadar yakınlaşmana rağmen senden kaçıyor
yanlış anlama ama aldatabilir seni veya p*rno çok izleyebilir
birde bu yönden araştır.01 Yorumla- +1 yıl
aslında burdan yazamadıklarımda var.
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Senin kocanda sorun var sen kendi kendine idare edeceksin bence ya da yasak şeyler yapacaksın
00 Yorumla
+1 yılOooo büyük problemler bunlar resmen işkence sakın başka bir tercihi olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende hiç orgazm olmadım sıkıntılar kısmen aynı
617 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmasturbasyon yapıp keyfime baktığım günden beri üzülmüyorum 11 yılllık evliyim 3 yılı geçti mast yapıyorum
Soran+1 yılYa oda beni sınır ediyor madem yapacaktık kendi kendime ne demeye evlenip çoluk çocuk ev iş ütü yemek çamaşır bulaşık yükünün altına girdim ben
- +1 yıl
Bu da acı bir durum dimi kendi kendine masturbasyon
Cevap sahibi+1 yılçocuklarım okulda benim aranızda duygusal bağ var mı sevgisini hissettirirmi birde bana vibratör aldı eşim
- +1 yıl
Yok daha neler ya 😐
Cevap sahibi+1 yılnasıl erkek bunlar anlamıyorum ben ama mast yaptığımı bilmiyor
- +1 yıl
Nasıl bilmiyor ya daha neler :( peki bu siteyi biliyor mu?
Cevap sahibi+1 yılolmadım sekste
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcaba eşini tahrik etme konusunda sıkıntı var mı bizde 3 yıllık evliyiz
09 Yorumla
Soran+1 yılYa kıyafetler jeller neler denedim ya ben kıyafet yiyince dalga geçti bnmle güldü bende gitmedim bir daha
Cevap sahibi+1 yılyaşı kaç eşinizin
Cevap sahibi+1 yılne demek orgazm olmuyorum bunu açık açık söylemesin ve bazen sekste rol sende olsun yani onu delirmek çok kolay asla ve asla orgazm olmadan yataktan çıkmamalısın bir kez dahi eşimi orgazm etmesem eşim bunu yüzüme vurur bunun yolları var bilmen gerek
Soran+1 yılİşte ben hiç beceremedim onu kurmaktan korktum olmadım giyemedim zaten geç kaldığım zaman bakıyorum gözlerini kapatıyor dokunmuyor bile ben ugrasayim durayim olcam diye kendi halime aciyorum resmen
Cevap sahibi+1 yılİlk başlarda öyle alışmış öyle devam etmiş değişmez diye bir kural yok değiştirmeliyiz nerdensiniz acaba
Cevap sahibi+1 yılSizde görücümü evlendiniz
Soran+1 yıl5 sene beraberdik biz
Cevap sahibi+1 yılAşk evliliklerinde bu durum yaşanabiliyor çünkü çıkma döneminde herşey yaşanıyor ama çıkma döneminde sen kurallarını ona yansıtmamaşın yani ilişki esnasında daha çok sevişmek istediğini söylemek ve orgazm olmadığını söylemek suç değil ben orgazm olmuyorum diyen kadınlara inananlmıyorum çünkü kadını orgazm etmek zor değil yeterki işi bil bişeyler daha sormak istiyorum ama burdan sorarsan engel yiyebilirim
Cevap sahibi+1 yılSorunuzu beğendim sizin sorununuz bence kolay
+1 yılKocan kendini düşünen bencil birisi. Hemen verme sende istesin biraz
00 Yorumla
+1 yılSorun buyuk esim cok egoist seni hic dusunmuyor is gibi yapiyor
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!