Eşimin penisi biraz küçük ve ince. Hemde Söylüyorum bak güzelce yala beni ön sevişmeyi uzun tut iyice ıslatmadan girme diye tam tersini yapıyor hemen dalıyor içime haliyle zevk yerine acı çekiyorum. Şöyle iyice ıslanim öyle gir diyorum yapmıyor. Bide erken boşalıyor ben istiyorum ki 1 saat sürsün iyice aglatana kadar s! KS! n ama çoğu zaman olmuyor. Haliyle Aldatmayı düşünüyorum. Eski evlenmeden önceki FB çok güzeldi peniside kalın dı onunla yine yapmak isteme arzusu içimde buni aralar. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCinsel Doyum çok önemlidir Hatta o kadar önemlidir ki insanın geri kalan hayatını etkiler Senin durumunda birçok partnerim oldu Eğer eşlerden biri cinselliğe diğerinden daha fazla değer derim önemsiyorsa bunun sonu ya ayrılığa ya aldatmaya gider zaten
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir üroloji ve androloji uzmanında randevu alıyorsunuz boyu küçükse asıcı bağları kalın değilse yağ dokusu enjekte yöntemliyle malum organı operasyondan geçiriyorsunuz ve büyüme sağlanıyor ardından 1 ay cinsel perhiz sonrası yeni bir aletle kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
49Cevap
Benim de 15 cm ama sert ve kalin. Ben de ön sevişmeyi yalamayi dil atmayi okşamayi sürterek masaj yapmayi severim seks öncesi kadini kivamina getirmek çok önemli, yoksa zaten her erkek s.. ker. Önemli olan kadini kivamina getirip kendinden geçirerek s.. kebilmek offff
00 YorumlaEskisini peşinat olarak ver. Yenisini taksitle al. Taksitleri ödersin ama rahata kavuşursun, hatta hergece ağlarsın.
11 YorumlaÇok şükür malımız sağlam ve sağlamda silkiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim şanslı
Gizli Üye(18-24)+1 yılKalin olsaydi daha cok zevk alirdin vajinanin icini doldururdu. İcine girip cikarken fazlasiyla hissedebilirdin. Oral yaparken de herhalde fazlasıyla guzel yapamiyor ve yarida kaliyorsun orgazm olamiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek mi bunlar? Yani mesele bu mu? Size seks yapmayı kim öğretti? Kimin aklı, kimin ahlakı bu?
00 Yorumla
+1 yılEsin neden her yerini yalayip emmiyor ki vajinani somurup seni agzina otutursa on numara olur adamdaki sansa bak
00 Yorumla
+1 yılKeşke bende olsaydın
Beş kez yapmadan birakmam.
Aşağı yukarı 25/30 dakka boşalma sürem12 Yorumla- +1 yıl
@serdo70 ben atmadım sallamadim
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kadinlar kalin penis ve gec bosalan erkek istiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu işler şans bendeki 18,5 cm çap soda şişesi kadar asgari bir saat dikerim yeterlimi sence
00 YorumlaYap anasını satıyım sadece kendini düşinüp değişmiyorsa yapacak bişey yk
00 YorumlaBenimle konuşmalısın. Aradığın standartları sağlayabiliyorum. Ağlarsan karışmam ama.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılİşte o yüzden evlenmeden ilişki yaşamak kötü bir şey değil
00 Yorumla Eğer erkeğe anlatamadiysan işin zor. Üzüldüm ne diyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. o his içine düşmüşse yaparsın zaten. ayrıca adam o kadar yönlendirmene rağmen bişi yapmıyosa eğer sana başkada bi şans kalmamış açıkcası
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. eşine laf geçir ve oral yapmasını sağla uzun ön sevişme ile seks yapın daha sonra da erken gelse bile sevişmeye devam edip ereksiyona geçince 2. ye geçin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. En azından göğüslerini emerken oksasin ıslatsın şeyini hazırlık olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfantezi dene, onunla ilişki esnasında başka erkek hayal et
02 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
Cevap sahibi+1 yılBence o senin istediğini yapmiyorsa sende onun yapma arzuladığın bir kişi veya grup onları hayal et çünkü kocan gibi yontulmamis adamlar düzelmez sadece kendi zevkleri
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılpenis boyutu ile alakalı değilmiş knka o zevk alma olayı
02 Yorumla
Soran+1 yılBence var. Kalın daha çok zevk veriyor
- +1 yıl
kalın penis tabi daha çok verir ama boy fazla yok :D sen sert seviyorsun belki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şeyi eşinin yaptığını düşün 👍 aldatan aldanır. Ayrıl öyle yap ne yapıyorsan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki kalin acaba her kiz sever mi ya bide ustune ultra yakisikli çekici bir gencim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGorurseniz gosterebilirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılaldatmak sorununu çözecek mi Allah aşkına biraz akıllı olun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOn sevişme hariç 40 dk da boşalıyorum benimle aldatabilirsin
00 YorumlaAldat yani zevkini doya doya yaşa. ya da ikna edebiliyorsan kocanı üçüncü alın aranıza harika oluyor. Tecrübeyle sabit:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşk evliliği mi yaptın? eşinle evlenmeye karar vermeden sevişmedin mi hiç?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır evlendikten sonra seks yaptık. Bizim için ahlaksız bu durum. Evlenmeden önce seks yapmak
Cevap sahibi+1 yılFb demişsin evlenmeden önceki? o kısım nedir anlayamadım?
Ben de tam tersi esim sekis istemiyor nereden baksan 1 saata yakın yalıyorum ama zevk almaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka sen tarağı yemişsin derdim ama onu bile yapamamışsın, pipiyi yemişsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşinle tammda size uygun bir fantezi denemelisinn
20 Yorumlaİkinci bir partner istiyor gibisin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTıbbi bir yardım almalısınız.
00 Yorumla
+1 yılPeki ons ukasabilir misin
00 Yorumla
+1 yılOnunla Evlenseydin O Zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle giderse zevk verecek biriyle istiyor musun yapmayı
00 Yorumla
+1 yılDominant olduğun bir ilişki yaşat eşine
00 Yorumlabenim büyüğü görsen herhalde şaşırırdın
00 YorumlaDenemeden niye alıyosun ablazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılçözüm ara aldatmaya kalkma hemen :P
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılf*ck partner bul takıl hangi şehirdesin
02 Yorumla
Soran+1 yılİstesem çok var da bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılDetaylı konuşmak ister misin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir adamı çok aradın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce penis boyutunu sormadım. Seninki kaç cm ona göre evlenelim mi dicektim?
Cevap sahibi+1 yılBoyu geçtim ama ön sevişme muhabbetleri belli olurdu bence tutkulu olup olmamasından
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 ay geçmiş şimdiki durum ne?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Zor durum ne diyelim ki
00 YorumlaYakınlardaysan yardımcı olayım
00 Yorumla
+1 yılkısmetsizliğin böylesi
00 Yorumla
+1 yılyapğ kacama :D
00 Yorumla
+1 yılPeki kucuk penis nasıl acıtıyor kanka
00 YorumlaGeçmiş olsun artık her şey kötü olucak
00 Yorumla
+1 yılAldatalim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Oyuncak al