O istiyor diye yapıyorum sadece. 1 yıldır evliyim çok sıkıldım bu durumdan artık kendimi zorluyorum olmuyor istemiyorum. Napmak gerekir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılPeki başka kişilere karşı bu ne biliyim bi dizi izlerken bir ünlüye karşı da olabilir ya da standart hayatında karşılaştığın birileri olabilir cinsel çekim yaşıyor musun? Mastürbasyon yapıyor musun? bu önemli.. Senin libidon ne durumda?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet, başka erkeklere yükseldiğim oluyor açıkçası bu konuda da suçlu hissediyorum kendimi.
- +1 yıl
O halde libido sorunun yok senin. Peki evlenmeden önce kocandan başka biriyle birlikteliğin oldu mu?
Soran+1 yılEvet evlenmeden önce 1 sevgilimle olmuştu 17 yaşındaydım o zaman çok hoşuma gitmişti düz Sevişmeydi bi de yani normal sekste değil şimdi 25 yaşındayım bazen yaşlandım mı diye düşündüğüm oluyor da daha çok erken sanki bu kadar isteksizlik için
- +1 yıl
Hayır bunun yaşla alakası çok yok. aksine kadınların seks ihtiyacı erkeklerden geç biter. Şöyle bir şey duymuştum ilk seks deneyimi insanda bir seks karakteri gibi bir şey oluştururmuş sonrakiler de o düzeyde gidermiş. Tam olarak yaşamamışsın ama o heyecanı arıyor da olabilirsin ya da kendinde nelerden zevk aldığını zevk noktalarını bilmiyor olabilir misin? Aklıma bunlar geliyor. Seks terapisi tabi ki iyi olur ama öncesinde bir şeyler mi okusan izlesen? Seni heyecanlandıran fantezileri kocanla denesiniz diye düşünüyorum. Misal veriyorum kocan hırsız gibi eve girse ya da ne bilim işte patronun olsa ya da mekan değiştirseniz arabada ormanda bir mekanın lavabosu soyunma kabini gibi hani farklılık olsa ama dediğim gibi öncesinde seni neler heyecanlandırır bunları bilmiyorsan bir araştır oku veya izle derim…
- +1 yıl
Hatta okuyup izlerken de kocanla bi süre bir şeyler deneme bence onu bu süreçte özleyebilirsin
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapman gerekeni baştan yapacaktın. Arzu duymadığın biriyle evlenmeyecektin. Evlilik sadece sevgiyle olan bir şey değil. Ben de mesela kız bir arkadaşımı çok seviyorum ama asla cinsel arzu duymuyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Önce eşinle bunu konuş sonra bir terapiste gidip destek alın muhakkak size yapılması gerekenleri en doğru o söyleyecektir. Daha sonrasında duruma göre evliliğinize devam eder ya da ayrılırsınız.
20 Yorumla
+1 yılİliski terapistine, psikologa gidebilirsiniz birlikte. Herseyin bir cozumu vardir. Veya onda hosuna gitmeyen seni iten neler varsa onlari bulup degistirmelisiniz.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Peki bir süre yapmasanız. Biraz ayrı yapsanız. Belki 1 hafta on gün ailene gezmeye gitsen. Araya biraz zaman girse sende özlemisin aceba? Denediz mi hiç bunları?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılOyuncaklarla renk getir
Odana ya da eşin sana ilgi gostermeden sevisiyor. Kendi isini halledio 5 dk sonra uyuyor00 Yorumla Neden ki farklı tenler farklı kişiler mi istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka erkekleri beğendiğim oluyor ama aldatmaya meyilli değilim. İstemiyorum yani
+1 yılAklından başka birisini geçirdiğin oluyordur mutlaka))
00 YorumlaTatmin olmuyorsun, peki başka birilerini hayal ediyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece çekim mi yok tat da yok mu orgazm olamıyor musun
06 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyorum olmuş gibi yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılEn başından beri mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBaskasi olmadi mi hic once
Soran+1 yılOldu 17 yaşındaydım şu an 25
Cevap sahibi+1 yılBaşkasından da tat almadin mi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılolmuyosa olmıyor. boşanmak gibi bir seçeneğin yoksa, gözlerini kapatıp vazifesini yapmayı bekliceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorum şu sevişmede hiç zevk almıyormusun
Ve dokununca hiç gram hissetme yokmu?
00 Yorumla
+1 yıladamın yerine koydum kendimi de çok kötü ya
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet, ben bişey olmaz idare ederim diye düşünüp taklit yaptım uzunca bi süre ama artık çok sıkılıyorum söyledim bi iki kere konuyu kapatıyor direkt, üzülüyor o da yani canımdan çok seviyorum ama sevişmek istemiyorum o da beni çok seviyor biliyorum ama bu neden böyle bilmiyorum anlamadım çok saçma
- +1 yıl
insanın karısı tarafından arzulanmaması çok kötü be. genel olarak mı isteksizsin ona karşı mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle bu konuyu konustun mu hiç
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSöyledim bi kaç kere böyle net bir şekilde zevk almıyorum hoşuma gitmiyor dokunulmak vs. Diye, Tamam sen ne zaman istersen o zaman yaparız diyor neyden hoşlanmadığımı sormuyor ki sorsa bile ben de bilmiyorum direkt konuyu kapatmaya çalışıyor sonra yükselince yine aynı
- +1 yıl
En sağlıklısı bu ilişkiyi bitirmek ha daha fazla zorlamak istersen eşinle birlikte ilişki terapistine gidebilirsin
+1 yılNeden istemiyorsun ama bi sebebi var bunun illaki
02 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten oldum olası sevmezdim öyle dokunulup öpülmeyi sebebini bilmiyorum yani
- +1 yıl
Temas sevmeye bilirsin ama, bu ilişki zevk almak ta gerekir, eşin rahatsız olmuyor mu bu durumdan
- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konuş. İstemediğini belirt.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Baakasıyla yaptınmı peki
00 Yorumla
+1 yılTedavi görmen gerekli yads ilaç kullanman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılYazık bence ayrılın
00 Yorumla Daha 1 yıllık evlisin soğuma çok erken olmuş
00 Yorumla
+1 yılCinsel çekim yoksa büyük sıkıntı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeninki sevgi degil alışkanlık o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden ona yukselemiyosun..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSorun ne sormasi ayip
00 Yorumla
+1 yılAyrıl?
30 YorumlaAyrılın
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılpeki ten uyumunuz ne durumda ondan dolayı mı acaba
00 Yorumla yeni şeyler deneyin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşin zor
00 Yorumla
+1 yılBosan olmuyorsa canim benim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZor geçer böyle hayat
00 Yorumla
+1 yılBoşan o zaman
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem