2 ay olacak bir kere oldu aöylüyorum az süpriz yap birqz özen yok ama normal şekilde sorunumuz yok şükür seviyoruz birbirimizi vakit geçirmekte de sorun yok ama ilişki olmuyor olsada benim zorumla isteksiz oluyor ne yapmam lazım bu konuda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAbi doğal istek arttırıcılar var onları denesene bir günde 7 kez sana garantisini veriyorum artık amdan soğursun ya da eczaneden alıp yengenin haberi olmadan içeceğini kat bir de öyle dene eğer bir kadın zorla yapıyorsa bil ki o kadını tahrik edemiyorsun sen sorun bence sende
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden sorun yoktu doğumdan sonrq böyle. oldu 3 sene geçti. üstünden ama her zaman geçişinde her ay dahada azalıyor yapmamız deneyrcrm o dediklerini saolasın
En İyi Cevaplar
+1 yılOna mesajlar at tüm gün bu tarz cinsel ve tetikle onu. Bu sırada da bilgilenmesini sağla oyuncaklar fantezi aletler filan bir süre sonra alışırsa bu mesajlara merakı başlar
06 Yorumla
Soran+1 yılAnladım sanmıyorum biraz değişik huyu beğenmez kesin ama deneyecem
- +1 yıl
Evet ilkte tuhaf karşılayabilir zaten ama sen onu nasıl bir kadına dönüştürmek istiyorsannona göre yüklemelisin onu. Zamanla o da bundan haz aldığını farkedecektir. Eşimde öyşe oldu
Soran+1 yılEşim inat ama çok aşırı inat inşallah olur ama zor ben bazen yapıyorum o fediğin cümleleri söylüyorum ama nafile
- +1 yıl
Çok şey denedim ben işe yarıyır ama zamanla. İnat kısmını bişe aşarsın ve şaşırırsın açıkcası. Ama daha fatklı bir yolu da var istermisin bilmem ama eşini sanalda başkasının aktif hale getirmesi
Soran+1 yılYok o kadarda değil yani bende istemem eşim de istemez
- +1 yıl
Orasına emin olamazsın. Baldızımda bu konularda çok inatçı ve tutucuydu.
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Çok erken başlamış bu durum, nadır evliliklerde ilişki hep devam ediyor çoğunlukla bir taraf bırakıyor ama sizde erken yaşta olmuş. Çok zor valla
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmaktan fayda alamamışsın. Terapi alın.
11 Yorumla
Soran+1 yılTerapiye yanaşmıyor düzeliriz diyor anca
+1 yılBöylesi kadınlar evlenmemeli Kanunen yasaklanmalı bunların evliliği
00 YorumlaSana açamadığı bi sıkıntısı var demek ki
12 Yorumla
Soran+1 yılSon 6 aydır böyle vr emin ol sıkıntısı yok sadece bazı şeyleri yaparken onu sevmiyorum bunu yapmayalım o olmaz diyor ve zaten ben isteyince oluyor hep
Yedek bir sevgili yap. Sorun kalmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAzdır
23 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılOnu da sen düşün ya da güzel iç çamaşırı falan al heves getir ya da fantezi dene
Soran+1 yılfantezi sevmez iç. çamaşırı dolu evde ben deniyorum ama isteksiz olfuğunda bende yapmak istemiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne