Bekarete bakışını sormalısın eğer bunu kafaya takacaksa ben sana uygun değilim deyip terk et. Dönerse kabul etmiş olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Nasıl bi eziksin sen ya ona ne senin bakireliğinden erkeklere yaranmaya mı calısıyorsun ya sabır
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Olm hepiniz mi taciz edilirsin mk nerde bi bakire olmayan kiz görsem böyle bu tür şeyler söylüyorsunuz hepiniz mi taciz edildiniz hepinizinki mi yanlışlıkla oldu mk
Ya zorla nasıl yapabiliyor Ve sen bunun üzerine nasıl yeni bir sevgiliyle olma cesaretini gösteriyorsun... Bu kadar basit mi? Bi yaptırımı oldumu peki bu işin?
Vallahi ne diym Benim benim bile elim ayağım titredi sinirden... Yanına kalmamalıydı Olan sana olmuş... Nasıl oluyorda bu kadar fırsat veriyorsunuz anlayamıyorum. Eminim zorla yapacak noktaya gelene kadar ona yardımcı olmuşsundur
işte o gereksiz cesaretiniz bişey olmaz demeleriniz hayatınıza sebep olabiliyor bazen... O * şu an hayatını yaşoyor Üstelik bir kızın bakireliğini bozdum diye hava atıyor Sen evlenip yuva kurana kadar hep kendini yiyeceksin Nasıl söylesem nezaman söylesem diye... Ne diym Geçmiş olsun Bu saatten sonra kafana takıp kendini üzme yeter
Konuştuğum kişide ciddi benimle birkaç defa bu konu yüzünden terk etmek istedim onu beni bırakmadı bakire olmadığımı bilmiyor söylesem ne der bilmiyorum, eski sevgilimin keyfi yerinde evlendi çocuğu var şimdi
Dilerim karısı onu boynuzlar ve bir şekilde hayat intikam alır ondan... Yeni sevgiline bir şekilde uygun dille söyle bence Ama zorla olduğunu söyleme İsteyer yaptığını şeytana uyduğunu sarhoş olduğunu falan söyle..
😊 Tam olarak ifade edemedim heralde söylemek istediğim şeyi Evlenince elbette yapıcaz ama zaman zaman içimizdekş zehri akıtmamız gerekiyorya hani Elimizle vs O anlamda söylemiştim
Niye hepinizinki zorla oluyor burada hangi kizin bakire değilim sorusuna denk geldiysem zorla oldu ya da öyle oldu yanlişikla oldu felan diyorlar bu kadari denk gelemez bahane felan mi dicem o da şaçma geliyor 🤦🏼♀️
Evet bende denk geldim😀😀 bahane mi ne kendilerince uyduruyorlar heralde kaç kez ayni soruya denk geldim bu tür hepsi ya yanlışlıkla oldu diyor ya da bilmeden oldu diyor ösmdslsl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Bekarete bakışını sormalısın eğer bunu kafaya takacaksa ben sana uygun değilim deyip terk et. Dönerse kabul etmiş olur.
Nasıl bi eziksin sen ya ona ne senin bakireliğinden erkeklere yaranmaya mı calısıyorsun ya sabır
Olm hepiniz mi taciz edilirsin mk nerde bi bakire olmayan kiz görsem böyle bu tür şeyler söylüyorsunuz hepiniz mi taciz edildiniz hepinizinki mi yanlışlıkla oldu mk
Harbiden yuh yani ya
Hayır neden söyliyexeksin ki. Anca yakınlaşma olursa o an ortaya çıkar bence gereksiz şeyler
Sen 20 yaşında ne ara deldirdin
O türk derken? sen nesin?
Ciddi düşünüyorsanız biran önce söyle
Takılıyorsan bak keyfine
18 yasimdaydim zorla oldu
Zorla mı oldu
nasıl yani?
Eski sevgilim işte yaptı zorla
Ya zorla nasıl yapabiliyor
Ve sen bunun üzerine nasıl yeni bir sevgiliyle olma cesaretini gösteriyorsun...
Bu kadar basit mi?
Bi yaptırımı oldumu peki bu işin?
Ne gibi yaptırım olan bana oldu eski sevgilim kaçtı gitti evlendi
Resmen tecavüz bu
Nebiliym savcılığa falan başvursaydın
Aynı mahallede oturuyoruz ailemden korktum onu öldürurdu babam abilerim onlar için korktum
Vallahi ne diym
Benim benim bile elim ayağım titredi sinirden...
Yanına kalmamalıydı
Olan sana olmuş...
Nasıl oluyorda bu kadar fırsat veriyorsunuz anlayamıyorum.
Eminim zorla yapacak noktaya gelene kadar ona yardımcı olmuşsundur
Ya benimde hatam vardı beni soymasina izin verdim yaşım küçüktü aklım ermedi bakirelik nedir bile bilmiyordum ki yapmaz diye düşündüm
işte o gereksiz cesaretiniz bişey olmaz demeleriniz hayatınıza sebep olabiliyor bazen...
O * şu an hayatını yaşoyor
Üstelik bir kızın bakireliğini bozdum diye hava atıyor
Sen evlenip yuva kurana kadar hep kendini yiyeceksin
Nasıl söylesem nezaman söylesem diye...
Ne diym
Geçmiş olsun
Bu saatten sonra kafana takıp kendini üzme yeter
Konuştuğum kişide ciddi benimle birkaç defa bu konu yüzünden terk etmek istedim onu beni bırakmadı bakire olmadığımı bilmiyor söylesem ne der bilmiyorum, eski sevgilimin keyfi yerinde evlendi çocuğu var şimdi
Dilerim karısı onu boynuzlar ve bir şekilde hayat intikam alır ondan...
Yeni sevgiline bir şekilde uygun dille söyle bence
Ama zorla olduğunu söyleme
İsteyer yaptığını şeytana uyduğunu sarhoş olduğunu falan söyle..
Eski sevgilime bakireyim demedim ama bakire olduğumu hissetmistir dimi çok ağrıdı bağırdım yapma dedim yaptı bacaklarımı zorla tuttu
Biraz azdın galiba sen
Birazda sert seviyorsun?
Doğrumu?
Ya sanırım onu boyle yapmasına ben sebep oldum ama bekaretim gitti soydurmasina ben izin verdim evet sert seviyorum
Biraz kendini rahatlat istersen
Derken?
Nebiliym
Biraz libidon yükseldi gibi hissettim
Rahatlamaya ihtiyacın olduğunu düşündüm
Hayır gerek yok evlenince yapcaz zaten
😊
Tam olarak ifade edemedim heralde söylemek istediğim şeyi
Evlenince elbette yapıcaz ama zaman zaman içimizdekş zehri akıtmamız gerekiyorya hani
Elimizle vs
O anlamda söylemiştim
Niye hepinizinki zorla oluyor burada hangi kizin bakire değilim sorusuna denk geldiysem zorla oldu ya da öyle oldu yanlişikla oldu felan diyorlar bu kadari denk gelemez bahane felan mi dicem o da şaçma geliyor 🤦🏼♀️
Yok ya
O kadar kolaymı zorla olması
Bemde inanmıyorum zaten
Bişekilde fırsat veriyorlar işte
Hayır kimseye söyleme bilmek zorunda değiller. Söylersen acımazlar. Nasılsa patlatmışlar Bi tane de ben çakıyım derler. Sa*l*ak olma
20 yaşındasın ve bakire değilsin? Ne acelen vardı be abiciğim 😃
etmezde, ilk fırsatta istemeye başlar. banada, banada demeye...
1 hafta olmuş dur hele bir tanışın kuluçka makinesi misin
20 yaşında nasıl bakireligini verdin ka
18 de vermek zorunda kaldim
Zorunda derken tecavüz mü
Evet
Hm sonuç ne oldu yani kaç dk süre sürdü kimse görmedi mi
Söylede üstünden inmesin hiç
Hangi ülkede yaşıyorsun
söyleme ya ne gerek var
Direkt gerek yok bence
Söyleme direk takılın
Tanışalı mı 1 hafta oldu
Hahaha hiç sorun edeceğini sanmam
vermek istiyorsan söyle
İstemiyorum evlenmek istiyorum
evlenmesi çok düşük bir ihtimal: (sen söyledigınde büyük ihtimalle ilişkiye girmek isteyecek
niye söyleyesin ki birseyin degil sonucta daha
söylemen lazım yalan söylersen baştan kaybedersin
Kendi bakır mı
Bilmiyorum hiç cinsellik konuşmadık
Kendide büyük ihtimal bakir değildir
boş ver soyleme
Sence bakir olmasa hemen cinsellik istemez miydi o konuyu açmıyor bile
Daha bir hafta olmuş başlayali açmayabilir
Sen karşıdan ne istiyorsun?
Herkes bu hikayeyi anlatiyor
Evet bende denk geldim😀😀 bahane mi ne kendilerince uyduruyorlar heralde kaç kez ayni soruya denk geldim bu tür hepsi ya yanlışlıkla oldu diyor ya da bilmeden oldu diyor ösmdslsl
@meliketefrikxx hikaye dinlemekten biktikkkk
ne ara bozdurdun masallah
Söyle kabul etmezde baştan biter
ne gerek var
Desin mj
Söyle tabikii
daha bilmiyormu bakire degilsin diye
Bence sorun etmez
Kimle yaptinki
1haftada sx mi konuşuyon
sen nesin suri mi
daha erken ya