Kendisinin daha önce cinsel ilişkileri olmuş. Evleneceğim kişinin bakire olmasını isterim dedi. Ben hiçbir şey söylemedim konuyu değiştirdim. Daha önce sadece eski sevgilimle ilişkiye girdim. Sizce şu anki sevgilime bunu itiraf etmeli miyim? Benden kaçar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik, karşılıklı dürüstlük üzerine kurulması gereken bir ilişkidir. Sırf onu kaybetmemek için bakire olduğunu söylemen, en başından yalan üzerine kurulan bir evlilik demektir. Bekarete önem vermeyen, seni olduğun gibi sevip geçmişini kafasına takmayacak biriyle evlenmen daha doğru olur. Toplum olarak birbirimizi kandırmayı çok seviyoruz, ama eşler arasında sır olmaz. Sevgilin bakire biriyle evlenmek istiyorsa bu hakkını elinden almış olursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevgili kardeşim bu ülkede dürüst olmak para etmez diktireceksin ve geçmişinde kim ne olduysa onları yok edeceksin tel numaran sosyal hesapların ortak arkadaş vesaire herşeyi sil şimdiden bunları yap sona bırakma sonradan eskinden gelecek en ufak bir mesaj bile herşeyi maaf eder beni kimse aramaz sormaz deme erkek milleti arar sorar on yıl geçse bile kısaca diktirmenin yanında geçmişide sileceksin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sorsaydın keske... bunu bende istiyorum deseydin... bence ona bunu direk söyle... hiç çekinmeden... problem ediyorsa işine baksın... söyleyemiyeceksen gidip diktir.. bunu hakediyor çünkü...
00 Yorumla
+1 yılKaçsa da kaçmasa da söylemen gerekiyor. Zaten bekaret için biriyle beraber olan adamı da sen sal gitsin.
00 YorumlaKendisi bakir değil ama bakire mi arıyor.
Kandır o ørønto toronto çocuğunu.
02 Yorumla
Soran+1 yılSence önemli mi karşındakinin bakire olması
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Paşama bak sen hele. Kendisi at koştursun istediği gibi ama, bakire kız istesin.
Balkonu da salona katalım mı, sor bi'
00 Yorumla
+1 yılEğer ciddi düşünüyorsan elinde İmkan varsa git ameliyatını ol Eğer yoksa bunu söylemek zorundasın
03 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylemem doğru mu :(
- +1 yıl
Eğer çocukla ciddi düşünüyorsan yalan söylemek doğru olmaz Ama ciddi düşünmüyorsan yalan söyle yani ne olacak
- +1 yıl
Ama söyleme sonra seni kullanır sağa sola yayarım diye tehdit eder
Gizli Üye(25-29)+1 yılburada kaçması gereken kişi sensin, farkında mısın? Biraz özsaygınız olsun, kendinizi insanların onayına sunmayın ya...
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kaçmalıyım böyle bir ikiyüzlülükten. Kısa sürede çok bağlandım sanırım
Cevap sahibi+1 yılŞöyle bir şeyi duyduktan sonra ne bağlılığı Allah aşkına, tiksinmen gerekiyor böyle bi insandan
+1 yılSöyleyince seninle ilişkiye girer sonra bırakır ama diktir istersen
00 YorumlaKendisininde daha önce ilişkisi olmuşsa bakire istemeye hakkı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle bakırelige onem veren adam bir bana mı denk gelmiyor ya herkesin aklı vurup gecmekte.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTanısabılırıs
+1 yılsoylemezsen hep aranizda bir yalan olacak ama
00 Yorumla
+1 yılAnlamadığım şey o sormadı mı sana daha bunu
12 Yorumla
Soran+1 yılSormadı konuyu böyle açıp benim konuşmamı bekledi ben de konuşmadım hiçbir şey
- +1 yıl
Niye konuşmadın de direk neyden çekiniyorsun ki
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılben olsan evlilik düşünmezdim.
05 Yorumla- +1 yıl
olsam*
Soran+1 yılKendin girdin mi ilişkiye
- +1 yıl
girmedim ama girmiş olsam bile daha önce ilişkiye girmiş bi kadını istemem. enayi değilim
Soran+1 yılKızlar da diktirir işte böyle
- +1 yıl
kızın yüzüne karşı ben "bakire istiyorum" diye ne söylerim ne bunun imasında bulunurum. o yüzden bana karşı yalan söylemesini gerektirecek bi durum söz konusu olamaz. zaten evlenmeyi düşünmüyorum. büyük büyük ihtimalle de evlenmem çünkü kadınlarda bakirelik saflık temizlik kavramı diye bir şey kalmadı. kadınların çok iyi manipülasyon teknikleri var erkekler bu konuda onlarla yarışamaz. bakire olmayan bi kadın yalan söylüyosa "ben diğer erkeklerle yaşayacağımı yaşadım. şimdi yaşım da gelip geçiyor çocuk doğurmam lazim bi erkeğin bana bakması lazım bana bakacak bir enayi erkek lazım" tarzında düşünür.
aslında bu kadın erkek ilişkileri mevzusu çok daha derin bi mevzu.
Çok karmaşık bir konu. Ne desek yalan olur
00 Yorumla
+1 yılSor bakıyım erkek arkadaşın bakire miymiş?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle kaçmaz tecrübeyle sabit
17 Yorumla
Soran+1 yılBeni kullanmak ister evlenmek istemez diye korkuyorum kaçmasa bile
Cevap sahibi+1 yılKullanır yasadık bunları
Soran+1 yılYapma ya üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılŞu an evliyim üxülme
Soran+1 yılEşin evlenmeden biliyor muydu bakire olmadığını
Cevap sahibi+1 yılYazacaktım da gizlisin
Soran+1 yılYazdım sana
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKaçsın ne kaybedeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılYa kimse benimle evlenmek istemezse
- +1 yıl
Bu mu evlenecek seninle
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendisi olmuşsa niye bakire istiyor
00 Yorumla
+1 yılOda yapmış sonuçta
02 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye böyle bir yer
- +1 yıl
İnsanımız çok değişti ve garipleşti lafım meclisten dışarı milletle yatıyor yatıyor sonra bakir/bakire olsun oldu canım hiç kafana takma kendi canım olur
+1 yılÖzsaygı özsaygı
00 Yorumla
+1 yılTabiki soyleme kullanıp atar
01 Yorumla- +1 yıl
Ilk ilişkinin kimle oldu ve sen namus yok mu bakire olmadi de seninle birlikte olup gitsin
+1 yılAnlat bence önden mi arkadan mi?
00 YorumlaSöyle açık açık
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam