Gizli Üye(36-45)+1 yılşayet kendi bakir değilse, zaten bir bakireyi hak etmiyor, ama söylersen ne olur biliyor musun? senden ayrılır, başta sorun etmiyorum der çok seviyorsa şayet sonra aradan aylar geçer nasıl oldu, ne oldu gibi sorular sorar, seni kullanmak ister, seni düşük görür 100 erkek varsa 90 ı böyle... erkekler yaparsa ihtiyaç kızlar yaparsa or*spuluktur. yapmışsın bir hata tövbe etmişsin, inş. bir daha böyle bir hata yapmazsın. Allah tövbeleri sever, affetmeyi sever ama erkekler affetmez unutmaz onlar herşeyi yapar, yaptıklarıda yanlarına kar kalır. erkeklerin gazına gelme, iyice düşün öyle hareket et karşındaki bakir olsa diyeceğimki o erkek halinle sabretmiş sen nefsine sahip olamamışsın, ama o bakir değil diyorsun KURANI KERİMDE ne yazar biliyor musun temizler temizle, pisler pisle evlenir tövbe etmekte arınmaktır şayet o temiz lkalsaydı sende temiz kalırdın belki...işte bu çifte standardarda lanet olsun!
2011 Yorumla
Soran+1 yıl:) evlenemicem glba
- +1 yıl
Bence sonuç ne olacaksa olsun, söylemelisin bu durumu.. Er ya da geç öğrenecek..
Ne kadar geç öğrenirse senin için o kadar kötü..
Şahsen bana bu durumu anlatsan, ben bunu niye geç söylediğinden yakınırdım ona kızardım.
Soran+1 yıl:) evet soylicem ama uygun zamanı bekliyorum pat diye soylemem garip olabilir
Soran+1 yılevet canım haklsn bende o nedenle soyleme kararı aldm
- +1 yıl
haklı cevap, katılıyorum.
tabi şunu da göz ününde bulundurmalı; bu çifte standarttan erkekler de zarar görüyor. toplum kızların ahlakını kısmen korurken erkekleri korumuyor. yanlışa teşvik edip yolunu gösteriyor yakın akrabaları bile. cinsellik konusunda ve başka ahlaki konularda da. o yüzden böyle bir zeminde bayanları daha avantajlı görüyorum ben. hataya düşen erkekle kızı bir tutmamak lazım diye düşünüyorum. bayanın yanında söylenmeyen argolar erkeğin yanında niye rahat konuşulur mesela..
Cevap sahibi+1 yılçok zeki toplumumuz hem tüm kızlar bakire kalsın istiyor hem erkekler milli olsun istiyor, iki kişi bir haltı yiyors iki tarfta bedel ödemeli, gerisi hikaye benim için
- +1 yıl
Kızlar azıcık haysiyetli olurda onurunu korursa ve bir erkeği sevdiği hoslandigi anda ona teslim olmayı bırakırsa kimsenin acı cekmesine gerek kalmaz...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorunla alaksız ama sana bırşey danışmak ıstıyorum.bende bırınden çok hoşlanıyodum konuşuyoduk zamanla sevdım.bırbırımızı tanıma aşamasındayken cınsellık mevzusu açıldı ben ıstemedım.oda benım gıbı bırıyle yapamıycağnı soyledı.arkadas kaldık fakat benden kopamadı.yıne konuşmaya başladık malesef ben ona uydum.bırşey yaşamadık gerçekte ama mesajla paylaştık.sonra gerçeği olmayınca yıne benı bıraktı.ama onu çok zoluyorum sevıorum.mesaj atsam yıne aynı şeyler olucak bılıyorum.ona uymakdan korkuyorum.pışmanlık yaşamış bırı olarak sana soruyorum sonrasında yanı yaptıkdan sonra ne hıssedıyosun.nekadar sevsen de o ınsanı bekaretı vermesen bıle değermı
10 Yorumla
Cinsellik konusunda 733 cevap paylaştı. arkadaşım evlilik kurumu asla yalanı ve gizemi kaldırmaz. gerçi tüm insan ilişkilerinde yalana yer yok ama özellikle evli çiftler hayatı paylaşacak. hayatını paylaşacağın kişi ile arana asla yalan sokma. bu durumunu uygun bir ortamda ve uygun bir dille arkadaşına anlatman dürüstçe olacak. sonuçta her ikinizde birbirinizi samimiyetle tanıyıp evlilik kararı vereceksiniz. gizlemek bu kararı vermesinde haksız bir etkide bulunacak.
şunu da söyleyim. çok da kötü düşünme. belki de arkadaşın senin dürüst davranışın karşısında olumlu karar verebilir. sonuçta evlilik kurumunda aranan en büyük özellik dürüstlüktür. insan yaşamını paylaşacağı kişinin yalanı dolanı olmasın ister. dua et ve herşeyin hayırlısını dile.30 Yorumla
sevgilinin bu konudaki fikirlerini az çok biliyor olman gerek 7 ay oldu diyosn. Eğer sevgilin için bakirelik önemli bir kriterse bir şekilde söylemelisin ki ilerde iki taraf içinde yaralayıcı bir ayrılık olmasın. Hayır bakireliği pek önemsemiyorsa ekstra bir davranışta bulunma normal davran. 7 aydır birliktesiniz ve bu konudaki fikirlerini anlayacak kadar onu tanımadıysan o ilişkiden bir gelecek bekleme. En önemlisi ise sakın ama sakın sevgilini kendine iyice alıştırıp onu herhangi bir şeye mecbur etme.
57 Yorumla
Soran+1 yılyani onu kandrma diosun hayır asla boyle bıseyle yasayamam vicdanm sızlar o nednle ikilemdeyim yani hiçbi zaman bakire olmadığmı ogrenmck tamam ama yine de bilmeye hakkı var
Soran+1 yılevet haklsn ya=( benden bişey beklemiyo yani opusme falan tabiki oluyor ama otesini istemedi hic ama ben simdi bunu soyledikten sonra ister istemez farklı gozle bakar bakire olmamak yakısmıyo bana ya ben boyle bir insan degilim kimisi sevglsyle sevismek ister ama ben sadece elini tutup ona sarlmak istiyorum fazla bisey istemiyorum:(
- +1 yıl
bakire olmak ya da olmamak diye bir ayrım yapıp kendini zor duruma sokmana gerek yok bence. Sonuçta kendi hayatın, bir şeyler yaşıyosun ve onlar sana tecrübe olarak dönüyor. Sende kendi doğru ve yanlışlarını oluşturuyosn. Sırf bakire değilsin diye terkedileceğini sanmıyorum ben
Soran+1 yılinşallah yaa çok sağol inşallh dedigin gibi olur ben ne pahasına olrsa olsun soylicem cunku onu kaybedersem de en azndan durust oldugum icin icim rahat edicek
Soran+1 yıl:) en onemlisi!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
senın sadece kalbını sevıyor bu bellı ya da hareketlerını belkı de kucuk bır gulumsemenı sevıyor.7 ay cok uzun bır sure bu surede cınsellık anlamında sana yaklasmamıssa sana cok deger verıyor veya gelenekcı bekarete onem veren bır ınsan.evet bu cocuga bunu kesınlıkle soylemelısın.kabul etmıyecek senı ama gene de soylemelısın.nıye kabul etmıyecek dersen 7 ay boyunca bu konuları acmayan senınle cınsellık yasamayan bır erkek kesınlıkle bunu kabul etmez.ama kabul etmessede cocuga sınırlenemezsın unutma herkes hakketıgı hayatı yasar.sana ıyı gunler
50 Yorumlakesinlikle söylemelisin. 7 aylık bir süreç geçmiş. sevgilinin daha önce ilişkiye girip girmediğini falan bilmiyor musun? ya da bekarete verdiği önemi? bunlar önemli. ben olsam ayrılırdım.daha önce hiç ilişkiye girmedim evlenmeden de girmem. bu yuzden eşimin de benden önce başka biriyle ilişki yaşamasını kaldıramam. 7 aylık bir süreç olmadan konuşmuş olurdum zaten kızla bu konuları. ciddi olmayacak bir ilişki yaşayamam çünkü. bir an önce söyle de ne olacaksa olsun en azından.
66 Yorumla
Soran+1 yıltbki bunu istemeye hakkın var...soylicem uygun anı bekliyorum
- +1 yıl
ne insanlar gördüm hala daha en yakın arkadaşlarımdan biri var mesala. kendisinin birlikte olduğu kız sayısını unuttum artık. ama adam daha önce başka biriyle birlikte olmuş kızla evlenmem diyor. sana da diyeceğim o ki şuan birlikte olduğun adama ne kadar seversen sev çok guvenme. o yaptığın ve hata olarak gördüğün şeyi tekrarlama sakın. hayatın çekilmez olur. bu durumu öğrendiğinde sorun değil deyip seni kullanmaya da kalkabilir. dikkatli ol.kendini herşeye hazırla.
Soran+1 yılevet bu aklmda cunku guvenimi kaybettm herkse karsı..en azından soyledigimde niyetinide ogrenmis olucam
Soran+1 yıltesekkur ederimmm:( senin icinde amin
+1 yıl1. Her insan hata yapar.
2. Herkes hakettiğini bulur. Çıkarılacak sonuç:
Eleman sütten çıkmış ak kaşık olmadığını aşağıda ki yorumlarda gördüm, kendisinin her haltı yedikten sonra hala bakire arıyorsa bu onun dengesizliğidir. Bunu gidip direkt söylemek yanlış anlaşılmaya neden olabilir. Uslubunu denk getirip söylersen bir sorun olmaz. diye düşünüyorum. Olursa da; zaten dengesizliktir. Fazla uzatmanın anlamı da yoktur ondan sonra...51 Yorumla
Soran+1 yılbekareti sorun eden biri değil ama yine de ben bunu söyledikten sonra benden cinsellik bekleyebilir ki ben bunu yaşamak istemiorum asla
Ne zaman aşılacak bu konu :) Sana demiyorum, genel bir serzeniş bu... Ama tavsiyem ilişkide dürüstlükten yana... Ben bile bir kızla ilişkiye başladığımda biseksüel olduğumu söylemeyi düşünüyorum... Yani erkeklerle de bir şeyler yaşadığımı bilmeli, yalanlar üzerine bir ilişki kurulmamalı düşüncesindeyim... Ben bunu yapmayı göze almışsam sende alabilirsin... Bakire değilsin diye evlenmeyecekse, benim gibi bir sürü insan var o zar parçasına önem vermeyen... Sen samimi ol, samimiyetsizler çıkıp gitsin hayatımızdan :)
10 YorumlaHata insanlara mahsustur,geri dönüşü olmayan hatalar vardır hayatta bu tip hatalar gibi, erkeklerde bekaret olmadığı için hiç bir kızı anlayamazlar hiç bir zaman herkes senin sadece bir erkekle ilişkiye girdiğini bilir ve başka gözle bakar sana neden veya ne için girdiğini hiç bir zaman önemsemez o yüzden kimseyi takma ve git söyle ne olucaksa olsun .
12 Yorumla
Soran+1 yıloyle ypıcam keske herkes senin gibi anlayıslı ve mantklı olabilse
Büyük ihtimalle şu an kabul etse de ileride sorun çıkartacaktır. Çok küçük ihtimalle de olsa sorun yapmayabilir ama aklının bir köşesinde bu olay daima tazeliğini korur.
Söylemen gerekiyor ki zaten söylemeye karar vermişsin.44 Yorumla
Soran+1 yılbiliorum ici icini yicek belki bidaha bana aynı gozle bakamıcak hep dusunucek cok zor ya bir erkek icin de zor sey kabullenebilmek ama beni bedenim icin seviorsa eger sevmemeli zaten
Soran+1 yılyani bunu aşamaz mı biliorum belki bir erkegin basna gelebilicek en kotu sey ama sevgi herseyin ustesınden gelebilir buna inanmak istiyorum hem ben onun icin dogru insan degilsem eger belki onun hayatnı kurtarms olurum onu kendmden cok seviorum yeterki mutlu olsun
+1 yılsımdı eger sen bu gune kadar ben ılıskıye grmedım BAKIREYIm dedıysen ona bence soyleme sımdı :..ama hıc o konulara gırmedıysenız soyle ..sen bana hıc sormadınkı dersın ... ama tepkısı sert olabılır bunada kendını hazırla bence kalbını kırabılır..senınle sewısmek ıstıyebılır hemde acelecı bır sekılde hemde cok ... bence sen ona dekı ben kucuk kız ken bır kaza gecırdırm de cocukken sandelyanın bacagının ustune dustum de.. amalıyat oldum o zamanlar doktorda kızlıgımın gıttıgını anneme soylemıs de.. annem bunu bır kac ay once bana soyledı de.
benım bır kız arkadasım bana bu olayı soyledı ben yuttum tabı ..sonra bır baktım ole bır sewısıyorkı benım ılk olmadıgımı kızın teknıklerınden anladım..sonra ısrar ettım bana olayın dogru oldugunu ama ılk kez benle yapmadıgını soyledı daha sonra.. bole bırsey yaparsan sende bence kandırmıs olursun ama ınandırıcı olur dıye dusunuyorum00 Yorumla
+1 yılSöyle bence dürüstlüğünü koru . Başkasından duyduğu zaman veya ileride ciddi düşündüğünüzde bu zamana kadar neden söylemedin dediğinde terk bile etse sesini çıkaramazsın . 7 ayda uzun zama bence ilişkinin 3. ayında söylemeliydin böyle böyle diye .
22 Yorumla
Soran+1 yılevet bu da doğru ama söyleyemezdim kendime bile itiraf edemezken ona nasıl söyleyeyim çok ama çok korkuyorum kötü biri değilim ama yine de bana karşı bakış açısı değişir diye korkuyorum
- +1 yıl
En doğrusunu yaptın .
+1 yılkendiside bakir degil laflarını bir geçin artık yaptıgına kılıf bulucan illa yaptıysan arkasında dur erkek fizyolojisi kadın fizyolojisinden cok farklı buda yeni moda oldu .. ister söyle ister söyleme
41 Yorumla
Soran+1 yılyok kılıf bulmuyorum sakn oyle dusunme ben sadece pismanm simdiki aklm olsa yapmazdm bunu soyluyorum
+1 yıl7 ayda nasıl sevısmedınız kı hala? bu kadar bekledıkten sonra bakıre olmadıgını ogrenırse yıkılır adam. baskasının ıkı gunde bozdugu kızla nasıl sevısemedım dıye bunalımlara gırer haberın olsun
42 Yorumla
Soran+1 yıl:( oyle deme lutfen:(
- +1 yıl
o zaman sana tavsıyem, bunca zaman sonra adamın olmadık tepkıler vermesını ıstemıyorsan baska bır neden bul. sevmıyorum de, baskasına asık oldum de oyle ayrıl. bır dahakıne de bu kadar bekleme
Reddedeceğinden bekaretini kaybetmişsin, reddedeceğinden şu anki birlikteliğin hakkında korkuyosun. Ne olursa olsun hiçbir şeyden korkma, şu vaziyette bilmesi de gerekmez.
22 Yorumla
Soran+1 yılsağol harika bir yorum beni anlamışsın
7 aydir senlen cikan evlenme niyeti olan insan sana bunu sorardi zaten BENCE...
demeliyim konusuna gelince KESINLIKLE DEMELISIN.
2 secenek var ya arkadasin kabullenir ki bu cok zor bence bu onu ileride vicdanindza bir kurt gibi yiyp bitirecek YADA seni yanlis anliyaca ben bakire degilim dersen bunu HADI BENIMLE YAT NEDE OLSA BAKIRE DEGILIM diyede anlayabilir bence
tamemen aranizdaki sevgiye bagli21 Yorumla
Soran+1 yılhmmm ciddi bir ilişki tabiki ama öyle evlilik falan konuşmadk. yani söylersem her 2durumda da onu kaybedicem
+1 yıldürüstçe söyle ona
tabi nasıl biri olmadıgını bilmediğimiz için yoruma kapalı bir konu
ama seni seviyorsa bir et parçası için bu sevgiyi çöpe atacak değildir22 Yorumla- +1 yıl
şu bakireliği bir et parçası olarak tanımladın ya hakkaten bravo.
Bakirelik bir erdemdir et parçası değil.
Soran+1 yılevet bekaret erdemdir tabiki doğru diosun ama ben kötü biri değilim :(((
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence söylemelisin ileride öğrenirse kötü olur.Şimdi açık açık güzelce söyle.Ama sevgilimle cinsellil yaşamadım ve yaşamayı düşünmüyorum demişsin .Ben olsam ayrılırdım çünkü elin oğluyla ilişkiye girmiş bana gelince yok diyor der direk ayrılırdım kişisel fikrim kardeş ama .
412 Yorumla
Soran+1 yıltbiki buda snin düşüncen saygm sonsuz.ama bence ilşkiler saf duygularla olmalı cnsellik olmamalı bir kere canım yandı yaşadm ben bunu ve keyf almdm mutlu olmadm salaklk ettm psmanım o nednle bidaha cnsellik yasamak istemiyorum bu adamı gercekten canımdan cok seviyorum o nedenle cinsellik dusunmuyorum
Cevap sahibi+1 yıleyvallah aynen dediklerinede saygım sonsuz benimde.ama cocuk düşünür elin oğluyla yatmış bana gelince yok diyor acaba beni sevmiyormu değer vermıyormu benim böyle sevgilim olsa bakire olmasa benlede düşünmese kesinlikle ayrılırdım.Sen o hatayı nasıl yaptın cokmu sevdin cocuğu
Soran+1 yılo hatayı yptgm zaman simdiki aklm yoktu basmdan ailevi olaylar gecti alkolluyken yptm amacım zevk almak falan degildi ya da merak bunlardan dolayı değil o cocuga baglandm iste yanmda kimse yoktu benim ne annem ne babam cok ktu seyler gecti basmdan bende o cocuga sğındım bunu yaşamaya razı oldm
Cevap sahibi+1 yılcocukta seni kullanmış becermiş bir köşeye atmış.
Soran+1 yılevet kullandı ...
Cevap sahibi+1 yılbaktı bu kız zor durumda banada güvendi bende onu düzüp atıyım bir köşeye demiştir.
Soran+1 yıltamam cirkinlesmenin alemi yk lütfen!...
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ama söyle bence erkenden kardeş.Ama bil yani senden ayrılacak direk doğrusuda bu .
Soran+1 yılevet haklsn bende soyleme taraftarıyım nolucaksa olsun kaybediceksem de kaybediim...
Cevap sahibi+1 yılcevabıda söyle bize
Soran+1 yılpekala:) merak etmyn yazıcam buraya takp eden merak eden olursa diye
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim kardeş.Nasıl bir tepki vericek merak ettim bende.
Insanların bazı sırları vardır onlar onunla mezara girer.buda onlardan. Söylerseniz onda oluşacak kuşku bir ömür sürer. Başkasından öğrenme şansı varsa senden duymalı yoksa hiç bilmemeli.
34 Yorumla- +1 yıl
Bu benimkinden daha iyi bir cevap olmuş,aynı fikirdeyim.
Soran+1 yılöğrenme şansı yok...söylemiyim mi peki
- +1 yıl
söyleme,haklı selçuk.
söylemen en iyisi. kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok. sonuçta dürüstlükte bir erdem. zaten seviyorsa sıkıntı yapmayacaktır. ama tutki ilk başta sıkıntı çıkardı sakinleşip aradanda bir süre geçince seni anlayacaktır ve tekrar sana dönecektir.
30 YorumlaDürüstlük ona söylemenin yanısıra geçmişte yaşadığının da sonunda arkasında durabilmendir .
31 Yorumla
Soran+1 yılevet cok dogru! ama ben pismanm kendime yakıstramıorum
+1 yılSen şimdi " ben bakire değilim, sadece 1 kez yaşadım" desen o bakire olmadığına inanır fakat 1 kez yaşadığına inanmaz.. Ve bunu duyduktan sonra " benimlede yaşa" dediğinde "olmaz " cevabını verirsen, " onunla yaşıyorsunda benimle neden yaşamıyorsun" gibisinden saçmalayabilir..
Bunları duymaya hazır mısın peki ?10 Yorumla
+1 yılbence söyleme bu satten sonra olay cıddı nıyetlere bınerse bır şeklını bulur söylersın .diğer turlu işi cınsellıge döner ozaman duygu ve seks kavramları karısır erkekelr zaten aşkla cınsellıgı pek ayırt edemzler teknık oalrak her yattıgı kadına aşık olduğunu sanabılır
10 Yorumlasöylemelisin ne gerek var ilerde birbirinize daha çok bağlandığınız da daha fazla üzülecek şimdi anlat bırakırsa bırakır geçmişte yaptığın hatalar yüzünden sorgulanamaz sın seni şimdiki halinle seviyorsa o kişi doğru kişidir geçmişi sorgulamak anlamsız.
30 Yorumla
+1 yılTerkedermiş ! 3 sene önceki çocuk çiksa gelse sevgiline kaşı üstünde beni var dese ben gördüm sen hala görmedinmi derse o zaman ne olacak ?
31 Yorumla
Soran+1 yılne dmk istedin? :(
söylemeye karar vermekle doğru yapmışsın. tebrik ederim. umarım sonu ikiniz için de iyi olur.
31 Yorumla
Soran+1 yılamin :(
soylemelisin bilmesi cok iyi olur bence, zaten terkedecekse bir sene sonra da soylesen terkeder. bosuna birbirinizin zamanini calmayin...
41 Yorumla
Soran+1 yılhmmm..doğru bir düşünce
bunu söylemek zorunda değilsin. kandırmış da olmazsın. bu konuda için rahat olsun. kendince yeni bir hayat için tövbe ettiysen bunu onun bilmesi gerekmez. ondan öncesi sadece seni bağlar...
21 Yorumla
Soran+1 yılsağol çok tesekkrler grcekten kim neden eksilemis yaa:S
+1 yılşimdi söylersen seni kullanılmış bir mal olarak görür ve tüm duyguları cinsellik üzerine kurulur.. biraz daha kendine bagla en az 1 yıl sonra ona bunu açıkla
12 Yorumla
Soran+1 yılbana da öyle geliyo çünkü her ne olursa olsun o da bir erkek
- +1 yıl
tabi ki öyle
+1 yılherkesin yanlışları olur ki bu yanlış birşey değil nasıl sen onun öncesinde neler yaptığına birşey demiyorsan o da demiyecek karışmayacaksınız sizden öncekilere söylemen gerekiyordu şimdiye kadar kendini kandırmış olursun ve içten içe kendini yer bitirirsin
00 Yorumla
+1 yılsana aşık olduktan sonra bunu söylersen facia olur, hemen söyle devam edecekse böyle etsin yoksa bitsin
22 Yorumla
Soran+1 yılneden facia olur?
- +1 yıl
sen hiç söyleme boşver,evlenmek istiyorsan seviyorsan söyleme,yoksa biter bu biş.
ona bunu en kısa en yakın ilk gördügünde ilk fırsatında söyle. ona çok ciddi bir konu hakkında konuşacagını söyleyerek başla ve bunu söyle
21 Yorumla
Soran+1 yıl:((
yaa geçmiş geçmişte kalmıştır eğer seni gerçekten seviyorsa bunu takıntı yapmaz diye düşünüyorum belkide onunda seni bu duruma getiren erkek gibi hataları olmuştur
11 Yorumla
Soran+1 yılhataları oldu onunda o da bakir değil zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi arkadasıımm sevgilisiyle cıkmadan önce ben bakire değilim demişti .cocuk onun pesinden cok kosmustu ama ve su anda nişanlandılar .yaza evlencekler bence seni seviyorsa sorun etmez cünkü yaptıgından pişmansın .o arkadasım pişman olmadıgı halde cocuk kabul etti .tabi herkesinde kişiliği farklı.
10 YorumlaSoylemelisin ..Insallah dusuncelerinde bir degisiklik olmaz .
43 Yorumla
Soran+1 yıldüşünceleri değişir diye işte tek korkum bu
Soran+1 yılinşallahh... zamanı geldiginde yani bana sorarsa eger soylicem nlursa olsun onu kaybetmek pahasına da olsa cnku onu canımdn cok seviyorum zamanını benmle harcamasın
Gizli Üye(36-45)+1 yılGereksiz durustluk sakincalidir.
Soylersen senle sevismek isteyecek. Istemedigini soyledigince "He sanki daha once yapmadin..." falan diye yuzune vuracak bla bla bla.42 Yorumla
Soran+1 yılbelki istemez her erkek istermi cinsellik yaşamayı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence kafanı topla ömür boyu yapmadan duracak değilsin ya evleneceksin... söylemene gerek yok bence sormazsa söyleme sorarsa söylersin.. niye söylemedin derse sormadın ben de söylemedim dersin bu öyle pat diye söylenecek bir şey değil sonuçta...
24 Yorumla
Soran+1 yılbu gidişle evlenemicem zaten:) yok ben gerçekten evlensem bile cnsellik yaşamak istemem keyif aldığım bişey değil zaten önceden yaptığım için biliyorum yani... sorana kadar konuşmamak en iyisi gibi ama bilemedim :/
Cevap sahibi+1 yılya şimdi durduk yerde söylesen nolack ne diyecek adam ? sorduğu zaman geçmiş zamanda bir hata yaptım dersin zaten bunun için ayrılacaksa defolsun gitsin kendisi zaten sütten çıkmış ak kaşıktır kesin :P :)
Soran+1 yılevet iste durduk yere soylersem scma olur ama eninde sonunda soylemem gerekiyo beni herseyimle kabul etmesi ve gecmisimi bilmesi gerek
Cevap sahibi+1 yılöyle bir an gelirse söyle bari..
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence daha fazla geç kalmadan söyle.Ama damdan düşer gibi değil.
ilk önce bakire olmayan kızlar hakkındaki düşüncesini öğren.21 Yorumla
Soran+1 yılönceki sevgilisiyle birlikte olmuslar çok sorun ettiğini sanmıyorum ama benim için bakire olmamak bir sorun! bu yuzden sevdigim adamla ayrılmak zorunda kalabilirim:(
+1 yılburda o tarz çok soru var pişman olucaksin söylesende sylemesende
31 Yorumla
Soran+1 yılo hata için zaten pişmanım ama 2. bir şansa kavuşmuş gibiyim seviyorum seviliyorum bunu söylediğim anda herşey biticek ama onunda zamanını çalmak istemiyorum daha iyi birini bulmak kaderinde varsa engel olamam
bence biraz daha bekle.bilmesine tabiki gerek var ama 7 ay erken.
22 Yorumla
Soran+1 yılhmmm..zaman diyosun?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl7 aydır aklın nerdeydi !
Ama sen en iyisi biraz daha bekle de, nikah masasında kulağına fısılda.46 Yorumla
Soran+1 yılgeç dalganı :( 7aydr hiç konusu açılmadıki şuanda da böyle bir konu yok ama uzun zamandır düşünüyorum ben ne yapsam diye
Cevap sahibi+1 yılYa bak, bu kişiyle evlenmeyi düşünüyorsan söylemelisin. Düşünmüyorsan da söyleme ve ayrıl.
Diktirmek gibi bir şansın da var elbet. Ama o zaman da evliliğini-mutluluğunu yalanlar üstüne kurmuş olacaksın. Bu tamamen senin vijdanına ve karakterine bağlı olan birşey.
O şekilde kabul etmeyecek erkekler olduğu gibi, kabul edenler de var. Bu da karşıdaki kişinin düşünce yapısıyla ve konuya bakışıyla ilgili bir durum...
Soran+1 yılevlilik konusu acılmadı ama ayrılmazsak evlilige gider bundan eminim...
itiraf ediyim diktirmeyi cok dusundm ama dedigin gibi ozaman karsndaki adamı kandrms olucaksn bununla yasayamam ben
Cevap sahibi+1 yılGüncellemeni okudum. Madem söylemeye karar verdin; şu şekilde yap:
Öncelikle onun seninle evlenme konusundaki fikrini öğren. Şayet evlenme düşüncesi yoksa, söyleme. Seni sevdiğine ve evlenmek istediğine emin olursan öyle söyle.
Neden daha önce söylemediğini sorar. Cevaben, "evlilik konusunda ciddi olup olmadığını bilmediğim için" dersin.
En iyi cevapta yazan öğrendiği zaman ne olur kısmında doğruluk payı olmakla birlikte, şunu da düşünerek hareket etmelisin:
Cevap sahibi+1 yılOla ki, sen söyleyince, "ben sen bakiresin diye evlenmek istiyordum artık istemiyorum" diyebilir. Ayrılınca da çevrende bunun dedikodusunu yapabilir. Hatta bana da vermezsen herkese söylerim diye tehdit ederek, senden faydalanmak da isteyebilir. (Şaşırma ve olmaz deme. Bunlar, nette gazetede okuduğumuz gördüğümüz haberler.)
Yani sonuç olarak, deyip de ayrılacak olursanız, işin senin çevrene dedikodu mahiyetindeki zararları da hesaba kat. Ve ona göre davran.
Soran+1 yıltabki hersey olabilir en kotusunu dusunmek gerekir ama gozum karardı gozume uyku gırmıyor belki vicdanen kendimi rahatlatms olurum soyledigim zaman...tesekkrler
+1 yılsen cinsellik yasamasan bile o söledigin an senle yaşamak istiycek malesef büyük bir ihtimalle böle olucak onun için iyi düşün :(
11 Yorumla
Soran+1 yılevet bende bundan korkuyorum ya cinsellik yaşamak isterse :(
+1 yılsöylemezsen ilerde nasıl olacak diye düşündünmü, bence bir an önce söyle.
21 Yorumla
Soran+1 yılbelki hiç bir zaman öğrenmez diye düşünüyodum onu kandırıcak değilim ama hiç söylemezsem bilemez napcam bilmiyorum onu çok seviyorum onu en ufak bişey için krmak üzmek beni kahreder
Mutluluğunu bozma bence söyleme zamanını bekle biraz
11 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşünüyorum ama bir yandan da içim içimi yiyor tabiki
+1 yılbildiği anda değişecek...başkasına teslim olmuş kadınlar hiç bir zaman kocaları tarafından tam olarak sevilmezler
62 Yorumla- +1 yıl
++++++
mesle o durumu kabullenmek olene kadar o durum aklına gelecek onun..senın ılk baskasının odlugnu bılcek..eger gonlude beynıde kaldırıyorsa ayrılmaz senden ama kabuledemıyorsa..sonunuz bellı
00 Yorumlainsanlarin terkedilme korusun ile bekaretinden vazgecip terkedilmesini yasamissin ve de pismansin Allah yardimcin olsun Bari cevrendekileri de uyarmak onlar bu hataya dusmesin
00 Yorumla
+1 yılYalan üzerine kurulan ilişki hiç 1 zaman yolunda gitmez kendini yer bitirirsin doğruyu söylemek zorundasın sonu kötü olsada olmasada ayrıca umarım senin yazdığını buradaki kızlarda görür ibret alır aynı pişmanlığı yaşamazlar
20 YorumlaEvet, dürüstlük erdemdir. Ve bu sende yok.
2 şeye gözle görmesem bile adım gibi eminim ve inanmıyorum :
1. si açıldıktan sonra, sadece 1 defa yaptığına
2. si bundan sonrası için, evlenmeden cinsellik yaşamayı düşünmediğine.
Kendine namuslu kız ayakları çekip günah çıkarmaya çalışmak, seni daha ileriye götürmez. Ama sen yine de anlat, heyecanlı oluyor :D00 Yorumlabence bir çuval inciri berbat etmeye ne gerek var..
onu kaybetmektense bir defalık herkesin iyiliği için kandırmayı dene...20 Yorumlatabiki bilmeye hakki var.. Bakire olmadıgıını ogrenince bırakacaktır büyük ihtimalle.. Ve bunu ondan sakladıgın her geçen gün daha da kotu olur yani ne biliyim
ben olsam benden sakladıgın için hakkimi helal etmezdim..00 YorumlaAcaba , sana dönmemek için , dönsem de kabul etme diye başkasıyla yattım diyen ayrıldığım sevgilimin de canı yanıyormudur , bekaretini zevkten inleye inleye bozdurdu diye ,
Bekaretini vermek hata değildir , kimse yanlışlıkla kilodunu çıkarmaz .47 Yorumla
Soran+1 yılo bekaretini zevk için kaybetmiş bense sevdiğim sandığım bir adamı elimden kaçırmamak için evet kimse yanlışlıkla bu günahı işlemez ama herkesin sebepleri farklıdır.
- +1 yıl
Sonuç aynı değil mi , tecavüze uğramadığın sürece ,
HATA DEME DEMEYİN KAFİ
Sevgiline de söyleme , seni nazıl zikerimin peşine düşücektir , yapmaz deme , erkekler ne buluyor bilmiyorum o 25 gr ma tapıyorlar , kişiliklerini kaybediyorlar , ben kimmiyim , erkeğin o, rospusu , kaç kızla yattığını unutan , iyiliğin için konuşan yolcu işte , hancı olucaksan akıllı ol gelenin gitmesin .
Soran+1 yıltamam haklsn saygı duyuyorum...
Soran+1 yıl:) yok ben o hatayı bidaha asla yapmam evlenirsem ble cnsellik istemiyorum
+1 yılseni boyle kabul etmicekse yol alabilir
41 Yorumla
Soran+1 yılkabul eder kendisi de bakir değil ama yine de korkuyorum :(
bence sole sonradan oğrenmesınden ıyıdır kendın sole gıtsn
30 Yorumlasana olacakları söyliiim. söliceksin ilk soğuycak senden ama belli etmicek önemli değil dicek sonra bu durumdan faydalanıp bide o becericek seni. sonrada terk edicek. ahada buraya yazıyorum sonra dediğin doğruymuş dersin :D
10 Yorumlasöyle... yalancının mumu yatsıya kadar derler.
31 Yorumla
Soran+1 yılyalancı değilim ona bakireyim demedim zaten
Söyle,bu namussuzluk değil. Rahat ol herşeyi ona söyle.
00 Yorumlabence yalandan iyidir söyle benim de oldu demişti lakin bırakmıştım ben önce bakireyim dedi sonra camda soyununca anladım zaten olmadığını ve bıraktım...
00 YorumlaDaha cok erken vakti geldiginde soylersin
12 Yorumla
Soran+1 yılinşallh ama cok zor keske bir yolu olsa! :(
- +1 yıl
nasıl erken hacım ıllakı benım eskı kız arkadasım gıbı 15 ay sonra mı soylesın kenedene ıyıce asık etsın oyle mı soylesın sonra ayrılmıyor mu zannedıyorsun.bana 15 ay sonra soyledı 3 ay onun etkısınden cıkamadım.kabul etmeye calısyorsun ama mantıgın engel oluyor.cok kabullenmeye calıstım ama kabul edemedım.soruyu soran arkadas herseyın bır zamanı yoktur.ısın basındayken bunu onunda bılmeye hakkı var.herkes hakettıgı kısıyle bırlıkte olmalı..
+1 yılşuanda kızlar aynı seninkisini yapıyolar nolcak diyorlar vs vs sayıyolar belkide sende aynısıı söyledin ibret olsun kızlara eğer iş ciddiye binerse söylemelisin hayal kırıklıgı yaşamasın
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılBilmek ve buna göre tercihini yapmak hakkı.
41 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı...
+1 yıl7 ay boyunca bunun konusu hiç açılmadı mı
22 Yorumla- +1 yıl
iş işten geçtikten sonra o erdem et parçası oluyor
doğru ya da yanlış tartışılmıyor burda
bu kızın suçu varsa ona bunu yapanında suçu var
erkekler erdemli olmadıkça kızlık zarının erdemi geri planda kalıyor
Soran+1 yılsadece bir ilişkiye dair bakış açımız nası olmalı onu konuşmuştuk ben de bir ilişki saf ve temiz duygularla olmalı cinsellik olmamalı gibilerinden bir cümle kurmuştum... şimdi durup bakire olmadığımı söylersem beni yalancı olarak bile görebilir ama gercekten de böyle düşünüyorum ben bir ilişki temiz duygularla olmalı
Bir ilişkide cinsellik olmasa anlamını yitirir ya :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmeye hakkı var. Hatta o sormadan sen söylemelisin mutlaka. Mevzuyu o açınca değil önceden sen uygun bir şekilde anlatmalısın. Mutluluklar dilerim ikinize de
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat