Bir ay sonra evleneceğiz. Her şeyim hazır. Fakat ben bakire değilim ve korkuyorum. Daha önceki ilişkimi biliyor ama onunla cinsel ilişkiye girdiğimi bilmiyor. Kafam çok karışık. Diktirmeyi düşündüm ama kimi kandıracağım ki? Söylemesem kanamadığım için yine anlayacak. Psikolojim bozuldu napsam sizce? Ailemden kimseye soramıyorum cunku kimse bana yardim etmez yargılar. Muhafazakar ve katılar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeninle evlilik yoluna girmek isteyen birisi bunu o kadar da umursamaz sanırım. Çoktan söylemiş olman gerekiyordu, ama geç kalmışsın olsun geç olsun güç olmasın. Karşına al ve durumu güzelcene izah et, ciddi düşündüğüm başka bir ilişkim oldu ve ben bir kerelik bir ilişki yaşadım, çok pişman oldum ama geri de getiremedim hiç bir şeyi diyebilirsin anlar, seni seviyorsa istiyorsa anlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Knk bakire kizlarla evlenmek hem psikoloji hem dinsel hemde menfaat anlaminda daha akillica
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGit diktir hiç söyleme. Yarın bir gün dürüstlük başına iş açar. simdi söylesen her şey hazır yok diyemeyebilir. İstemeye istemeye belki evlenirsiniz evliliğiniz kötü etkilenir. Boş ver hiç söyleme zarı da diktir.
02 Yorumla- +1 yıl
Eşini inandıracaksın
- +1 yıl
Evlenmeden günahına girmek istemem demiş. Adam seninle ilgili neler düşünmüş ne hayaller kurmuş şimdi bunu öğrenirse seninle ilgili tüm hayalleri değişir. Sana olan algısı kökten değişir sakın söyleme
+1 yılBunun normal olduğunu düşünüp evlenirken diktirmek çok çelişen durum. Evlenecegin kişiye söyle bilsin kabul eder ya da etmez oda onun hayatı onun seçimi bunuda yargılamak sana düşmez
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDiktirme seçeneği sana en mantıklı seçenek gibi görünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumları okudum. Sevgilinin evlilik öncesi sekse karşı olduğunu, yaparak hakkına girmek istemediğini yazmışsın; sence böyle bir insan ilişkiye girdiğini kabul edip, hiçbir şey olmamış gibi devam edebilir mi? Önceden sevgilinin olmasını normal karşılayabilir çünkü herkesin sevgilisi olmuştur mantığındadır ama herkes seks yapmıyor sevgilisiyle. Diktirmeden bahsetmişsin, daha evliliğinizin ilk dakikaları yalan üzerine kurulacak ve böyle bir evlilik sağlam olmamaya mahkumdur. En kötüsü karşındaki insanın geçmişi temiz ise onun çok büyük hakkına girmektir bu. Sen sana yakışanı yap, al karşına güzelce anlat seni sevmişse zaten bırakmaz
33 Yorumla- +1 yıl
Her şey doğru ama son cümlene katılmıyorum
Cevap sahibi+1 yılBırakmayabilir*
- +1 yıl
👍
+1 yılBugüne kadar söylemeyip de son dakika golü atman hoş olmamış ama bence söyle. Zaten er geç anlayacak. İlk gece öğrenmesinden daha iyidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum :(
- +1 yıl
Bence kendini herşeye hazırla :/ sorun etmeyen de olur, bunun için ayrılacak olan da. Ama bu hayatındaki insana göre değişir ve onun ne yapacağını az çok kestirirsin. Diktirirsen onu kandırmış olacaksın ve dikiş tutmayabiliyormuş, öyle duymuştum.
+1 yılsöylemen gerek en azından bilmeye hakkı var daha önce ilişkin olduğunu biliyor söyle ve kurtul bence tamam sa tamam devamsa devam
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmemişsiniz daha, ben de ya şimdi söyle ya da daha sonra çok kötü olabilir bu işin sonu. Bence söylemelisin.
00 Yorumla
+1 yılAyrılmanın temel kuralı 1 ay sonra da seni kapının önüne koyar yalan neymiş oturup kıçının üstüne öyle öğrenirsin.
00 YorumlaSöylersen kesin ayrılır senden sana bu zmana kadar dokunmadiysa sana değer veren biri ve bakireliğe önem veren biri seviyorsan git operasyon yaptır. Bunu sonsuzua kadar unut ya da git şöyle ayrilin
10 Yorumla
+1 yılne kadar zamandır birliktesiniz? neden bu zamana kaldı bu sorun?
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında bir kere yakinlastik ama tam birliktelik yasamadik bana evlenmeden daha ileri gitmeyelim hayat bu gunahina girmek istemem dedi tâ evlenme olaylari bile yoktu sonra islee ciddiye bindi ama asla soyleyemedim iste kabullenmez
- +1 yıl
flört başlayalı 1 yılı geçti mi?
eğer onu çok seviyorsan, o da seni çok seviyorsa hiç konusunu açma. tıbbi operasyon yaptır ve mutlu bir evliliğin olsun. kimseye de anlatma. aradan 5-10 sene geçse bile eşine anlatma.
neden diyeceksin: bir gün bir kavga edersiniz bir şey olur senin yüzüne vurur. veya aklı sürekli geçmişe takılı kalır. hiç bahsedip mutluluğunu bozma.
Soran+1 yılYukek ihtimal dediginizi yapicam baska turlu olmayavak
- +1 yıl
başka türlüsü başına bela olur bu durum. ilerde evliliğiinizi yıkar. eşin aldatmalarında bunu hep koz olarak kullanır.
herkesin kanamadigi bilimsel bir gercek, sorun ederse acar gosterirsin esnek falan dersin ne bileyim
00 YorumlaBence söyle ve kul hakkında girme, niye evlenmeden insanlar böyle şeyleri konuşup paylaşmazlar ki...
00 Yorumla
+1 yılSöylemelisin, ne olacaksa olsun. Evlendikten sonra daha ağır travma olabilir.
00 Yorumla
+1 yılSöyle gitsin kabul ederse devam etmezse herkes yoluna bakar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevgilinin o anki durumuna bağlı. bence düğünden önce farklı bir eylemde bulun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılCiddiyseniz evet ama önce bakirelik olarak düşüncelerini öğren
00 Yorumla
+1 yılYalan söylemekten kandırmaktansa dürüst ne olacaksa olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO söyledi mi ve söyleme gereği hissediyor mu senin gibi? Sen bakire olsam o bakir olmasa pekala kabul edecektin sevdiğin için öyle değil mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik oncesi sekse karsi bakir oldugunu dusunuyorum o yuzden vicdan azabi cekiyorum
Cevap sahibi+1 yılSor ona bakirim derse bi bahane bul ayrıl bu durumu söyleme millete yayar ama bakir değilse zaten boş ver
Soran+1 yılO da var tabii bakire olmadigim isoyleyemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugün erkeklerden tepki aldım evlenmeden ilişkiye girmeyin deyince. Niye giriyorsunuz şimdi sıkıntı oluyor iste
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bir an evvel söyle. Çünkü bunu kaldıramayan bir sürü erkek var. Sonradan daha sıkıntı olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu zamana kadar söylemiş ve konuşmuş olmanız gerekirdi.
Bence söylemelisiniz.10 YorumlaSöyle hiç değilse boşanma masrafları ve bunun dillenmesinden kurtulursun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. Kandırma, diktirme neyse doğruyu anlat olacaksa böyle olsun
00 Yorumla
+1 yılSöyle yA günahıma girme yalan üzerine bir ilişki hoş olmaz ayrıca onun günahı ne?
00 YorumlaMesela eski sevgilne neden bakireleiğini verdin tam sebebi neydi hangi duygu yaptırdı söylermsin
00 Yorumla
+1 yılDoğrusu böyle bişeyi düğün gecesi öğrenmek hiç istemem!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes de kanama olmaz bu 1. Bakireyim diye yalan söylediysen gerçeği söyle 2. Ama bu konu da hiç konuşmadıysanız boş ver söyleme 3
10 YorumlaNiye baştan söylemedin şimdiye kadar bekledin
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni terk etmesinden korkrum
Söylemelisin bilmeli bence
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabii ama bana kotu gozle bakacak
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bu kişi ile hiç mi birlikte olmdın
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir
+1 yılEn iyisi dürüst açıkla hem kendine acı çektirme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Söyleme bence. Esnek dersin.
00 Yorumla
+1 yılSöyle hemen yoksa sonrasında katliam çıkabilir.
00 Yorumla
+1 yılSöyle kurtul kendisi eninde sonunda öğrenecek
00 YorumlaPeki bu önemli mişanlın ile hiç biriey yaşadın mı
00 Yorumla
+1 yılSeni kim bozduysa ona git
00 Yorumla
+1 yılNe diye yalan üzerine ilişki kurarsınız anlamam.
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum cunku
- +1 yıl
İnsan sevdiğini kandırmaz yalan konuşmaz.. Yine de söylemelisin oda seni seviyorsa kabul edecektir zaten.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende bakire değilim Çalışıyor musun
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. cinsellik hiç mi açılmadı hiç mi konuşmadınız
04 Yorumla
Soran+1 yılKonustuk. O evlilik oncesi sekse karsi
Soran+1 yılSormadi sevismeyecegimden emindi
Gizli Üye(25-29)+1 yılkeşke sende muhafazakar olsaydin zinakar degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöyleme bence rezil eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiktir o zaman sorun olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılYuksek ihtimalla oyle yapicam
Cevap sahibi+1 yılBunları okudukça ben üzülüyorum çünkü ben bakirim ama evlendiğim de eşimin bakire olsa ne güzel olur beraber öğreniriz duye dusunuyorum lakin goruyorum ki diktirip oyle evleniyolar. Yazık ve haksızlık olmuyor mu?
Soran+1 yılEvet oyle haklisiniz bende kendimden nefet ediyorum
Cevap sahibi+1 yılNefret etmeyin canım abartmaya da gerek yok, kıymetinizi bilin, bakire değilim diye de evlilikte ezik hissetmeyin eğer hissedecekseniz hemen gidin diktirin ve bu içinizde bir sır kalsın kimseye anlatmayin
+1 yılSöyle bence geç olmadan
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni terk edecek
- +1 yıl
Etmez ikna et seviyorsa etmez
+1 yılAnlmazki
04 Yorumla
Soran+1 yılNaail anlamaz
- +1 yıl
Nasıl anlayacak biraz rol yap tamam
Soran+1 yılKanama olmayacak?
- +1 yıl
Benmi anlatayım onuda ya
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Gerek yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapak kullan
00 Yorumla Korkma çözümü çok basit
00 Yorumla
+1 yılsöyle
00 Yorumla
+1 yılYazık adama
00 YorumlaSöylemelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sana bunu sordumu
02 Yorumla
Soran+1 yılSormadi bana guveniyo 😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılSon durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöylemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zaman patlattılar seni, çok oldu mu?
00 Yorumla
+1 yılSöyle lanet olasi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIş işten geçmiş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026