Cinsel Yaşam Cinsellik ilişkinin kaçıncı ayında olmalı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bir iliskide cinsellik kacinci ayda baslarsa saglikli olur Cinsellik ilişkinin kaçıncı ayında olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunun sınırı zamanı yok ne zaamn iyi hissedersen. ama hemen daha ilk zamanlarda olmamalı. birbirini tanımalı. ama amac cinsellik yaşamaksa hemen olur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sormak istedigim tam olarak buydu Yorumla Mutluadam00 +1 yıl Hemen yaşamak seni sadece cinsel obje gösterir. ciddi bişeyse ilişkin yaşama derim. ama istekliyim diyorssn ver gitsin:)) Yorumla Soran +1 yıl Heh iste onu sordum ama abazalar doldu hep 🤣 yokya hemen kimseyle olmam Yorumla Mutluadam00 +1 yıl Abaza cok. amac belli. senin fikrin önemli bu konuda kendini iyi hissetmem. karşı tarsfın seni cinsellik için zorlamasına izin verme Yorumla Soran +1 yıl Yokya zorlamadi sadece ortami hazirladi opmeye dokunmaya da yeltenmedi bende yapmadim bisi ilk 1 ay yapmam Yorumla Mutluadam00 +1 yıl İlk 1 bile erken derim. amacı belki farklı sadece cinsellik bence hemen başladıgsa Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne zaman birbirinize karşı güven olduğunda ya da hazır hissettiğiniz de. Bunun bir süresi yoktur. 0 0 Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. bu karşılıklı çekime bağlı... ilk buluşmada da olabilir, nikahtan sonra da... 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bunun günü ayı yılı yok ne zaman uyum olursa o zaman 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yaşanması için gereken özellikler varsa beklemek zaman kaybı ve hani bazıları diyor ya şu kadar zaman geçmeden olmaz diye duyduğum en slkça yaklaşım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Öyle net bir zaman süreci yok. İlk gün de olabilir ilk yıl sonunda da.. 0 0 Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. İstediğin an başlanır ama aradaki güven tam sağlanınca başlaması daha iyi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Erkek kacinci ayda yaparsam cinsel obje gibi gormez benu Yorumla Mubareksu +1 yıl Cinsel obje olarak gören ilk gunden beri görür bunu anlayamazsin Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla Mubareksu +1 yıl şu an örnek veriyorum seninle tanıştım ama sana sadece cinsel yaklaşmak istiyorum seni kandıra bilirim istediğim gibi Yorumla
Kahramanmaraşlı46 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yani karşıya bağlı bakire ise uzun sürer ama değilse cok da önemli değil zamanı 0 0 Yorumla
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Bunu takvime bağlayamazsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hemen verince konu cinsellige donuyo sadece Yorumla Mrt_5555 +1 yıl O senin bilecrğin iş Yorumla
niyeburdaysam Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl ay mı? oho baştan bitti o ilişiki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Saçma bir soru bunun bir ölçütü olamaz 0 0 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Hemen aninda spontane gelismeli 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Evlenince... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ten uyumu olmadigini anlarsin is isten gecer Yorumla alpp3838 +1 yıl Kaç kişide deneyecen? Hadi biri olmadı diğeri o olmadı diğeri... Yorumla
Coguzamanromantik Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Genelde ilk günü sağlikli buluruz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Oha mk Yorumla Coguzamanromantik +1 yıl Aslinda iyi bir iliskinin temeli böyle baslar Yorumla Soran +1 yıl Sacmalama sadece konu cinsellige donuyo Yorumla Coguzamanromantik +1 yıl Aslinda ilk gun yapip bunu geride birakmis oluruz Yorumla Soran +1 yıl Sacmalik Yorumla Coguzamanromantik +1 yıl Ne saçmaligi ya heyacan verici Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. ilk gün 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Istek arzuya bakr ya 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. 4. Ay 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. İlk üç içinde 0 1 Yorumla eternity-a +1 yıl İlk üç gün içinde yani ay değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bunun sınırı zamanı yok ne zaamn iyi hissedersen. ama hemen daha ilk zamanlarda olmamalı. birbirini tanımalı. ama amac cinsellik yaşamaksa hemen olur
Sormak istedigim tam olarak buydu
Hemen yaşamak seni sadece cinsel obje gösterir. ciddi bişeyse ilişkin yaşama derim. ama istekliyim diyorssn ver gitsin:))
Heh iste onu sordum ama abazalar doldu hep 🤣 yokya hemen kimseyle olmam
Abaza cok. amac belli. senin fikrin önemli bu konuda kendini iyi hissetmem. karşı tarsfın seni cinsellik için zorlamasına izin verme
Yokya zorlamadi sadece ortami hazirladi opmeye dokunmaya da yeltenmedi bende yapmadim bisi ilk 1 ay yapmam
İlk 1 bile erken derim. amacı belki farklı sadece cinsellik bence hemen başladıgsa
Ne zaman birbirinize karşı güven olduğunda ya da hazır hissettiğiniz de. Bunun bir süresi yoktur.
bu karşılıklı çekime bağlı... ilk buluşmada da olabilir, nikahtan sonra da...
Bunun günü ayı yılı yok ne zaman uyum olursa o zaman
yaşanması için gereken özellikler varsa beklemek zaman kaybı ve hani bazıları diyor ya şu kadar zaman geçmeden olmaz diye duyduğum en slkça yaklaşım
Öyle net bir zaman süreci yok. İlk gün de olabilir ilk yıl sonunda da..
İstediğin an başlanır ama aradaki güven tam sağlanınca başlaması daha iyi
Erkek kacinci ayda yaparsam cinsel obje gibi gormez benu
Cinsel obje olarak gören ilk gunden beri görür bunu anlayamazsin
Hmm
şu an örnek veriyorum seninle tanıştım ama sana sadece cinsel yaklaşmak istiyorum seni kandıra bilirim istediğim gibi
Yani karşıya bağlı bakire ise uzun sürer ama değilse cok da önemli değil zamanı
Bunu takvime bağlayamazsın
Hemen verince konu cinsellige donuyo sadece
O senin bilecrğin iş
ay mı? oho baştan bitti o ilişiki
🤣🤣🤣
evlendikten sonra ertesi gün
Saçma bir soru bunun bir ölçütü olamaz
nikah masasından sonra başlamalı
Bunun boyle bir olcutu yok
Hemen aninda spontane gelismeli
Evlenince...
Ten uyumu olmadigini anlarsin is isten gecer
Kaç kişide deneyecen? Hadi biri olmadı diğeri o olmadı diğeri...
Genelde ilk günü sağlikli buluruz
Oha mk
Aslinda iyi bir iliskinin temeli böyle baslar
Sacmalama sadece konu cinsellige donuyo
Aslinda ilk gun yapip bunu geride birakmis oluruz
Sacmalik
Ne saçmaligi ya heyacan verici
ilk gün
Istek arzuya bakr ya
4. Ay
Hiç başlamazsa*
İlk üç içinde