Ne zaman cinsel ilişki yaşanmalı? Yaş önemli mi?
Bekaret önemli mi?
Bekaret önemli mi?
Kendini ne zaman fiziksel, ruhsal ve mental açıdan hazır hissediyorsan ve istekliysen o zaman yaşanmalı şahsi fikrim. 18 yaş altı olmamalısın bu bakımından önemli yaş. bunun üstüysen yaş bakımından önemsiz. Bekaret konusunda bilinen çok yanlış olduğu için detayını dinlemek istersne anlatırım fakat bunu evilik öncesi cinsel ilişki yaşanmalı mı diye sorarsan değiştirirsek o zaman cevap şudur : Senin yetiştirilme stilin buna uygunsa aile hayatın çevren uygunsa dine bakışın uygunsa vicdanen rahat olacaksan diye tek değil bir çok kriter bakımındna cevabı değişecektir.
Şimdi bekaretin en önemli şey olduğunu evlenince yapman gerektiğini söyleyenler olacaktır. Kimseye takılma, sevdiğinle yaşa herşeyi. Hayatı ıskalama, 1 dakika sonrasının garantisi yok.
Seni sen yapan şey fikirlerin, duyguların, düşüncelerin ve karakterindir. Akacak 2 damla kan değil.
Sevdiğin ve güvendiğin biri ile, ne zaman ister ve kendini hazır hissedersen. Fiziksel ve ruhsal olarak o olgunluğa ulaştığını düşündüğünde. Yaş tabii ki küçük olmamalı bazı açılardan ama onun dışında önemli diyemem. Bekaret benim için önemli olmadı hiçbir zaman.
Cevap
12Cevap
Bekaret bana gore sana gore degisir yas olarak da kendini bildigin yasta kendi kararlarini kendin verebildigini dusundugunde biseyler yasayabilirsin veya yasamassin karar insanin kendinindir
Bu konuda kendim hariç kimseye güvenmem. Bir kız olsam kolayca kendimi birine teslim edemezdim
Hayatındaki insan güvendiğin biriyse, uzun zamandır berabersen sevdiğinden ve sevildiğinden eminsen yaşanabilir bence
Sen peki oldun mu
Bekaret önemli değil bence ama evlilik öncesi seks iyi bir şey değil çünkü hamile kalma riski var hastalıkta kapabilirisn uğraşmak zorunda kalırsın falan boş ver o yüzden
bekaretini koruyacak türden şeyler yaşa bu bazı erkekler için daha çekicidir ve zamanını yaşını herşeyini yazılanlarla değil kendi arzu düşünce ve hazır olma hissine göre belirle
Bunların hepsi kişiden kişiye değişir bi de senin fikrin daha önemli
Ne zaman isteniyorsa yaşanmalı. Diğerleri önemsiz
Hepsi önemli evlenince yaşaman tavsiyemdir
Hem yaş hem doğru kişi hemde bekaret önemli
En erken 25 yaşında bence.
Ne zaman müsaitse o zaman
Bu cok tefaratli bi konu
Evlenince yaşanmalı
Benim için önemli
değill
Evlenince olmalı
turkiyede onemli.