- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik bir takvime veya zaman sınırına bağlı yaşanmaz bence. İki insanın arasındaki çekim ve etkileşime bağlıdır. 30 defa buluşup hiç seks yapmamak da ilk buluşmada seks yapmak da doğal bir durumdur bence.
Ama bir konu daha var ki yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim:
İki insanın tanışmasıyla buluşması arasında bir süreç vardır. Tanışırsın, bir süre sosyal medyadan iletişim kurarsın. Arada bir etkileşim oluşmuşsa önce sesli sonra görüntülü iletişim aşamasına geçilir. Bu arada insanlar birbiriyle tanışır, alışır, kaynaşır. Buluşma kararı verilmişse zaten karşılıklı bir güven oluşmuş demektir. Bu durumda da ilk buluşmada cinsellik yaşanmasında bir anormallik söz konusu değildir. Ancak genelde Türk kadını ilk buluşmada seks yaparsa kendinin erkek gözünde hafif veya basit kadın durumuna düşeceği endişesini taşır. Bu "toplumsal ahlak" kuralları diye bize dayatılan arap kültürünün seviyesiz bir yansımasıdır bence.
İlk buluşmada cinsellik yaşamak kadını ne hafif ne de basit yapar. Ya da birkaç buluşma sonra cinsellik yaşamak kadını ağır yapmaz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani iki taraf ne zaman Uygun görürse başta partnerim yani o an isterse o an ilk tanışmada olsun ya da sonra seksin ne zaman olacağı belli olmaz ilk tanışmada bile yaptığımiz oldu birden gelisriy her şey
05 Yorumla- +1 yıl
Ondan soğumak için grup teklif ettim. Başka kızla görürsem soğurum diye ne yapmalıyım sence
- +1 yıl
Yuhhu grup mu teklif ettin neden böyle bişi istedin ki hem olduki kabul etse grup yapacak mıydın ya da yapar mısın? Yani başka kızla görüp soğumak yerine ayrilsan daha mantıklı değil mi ya da karşımda başka kızla yaparken beni aldattı olarak anla o biriyle Yaparken onu izle dmeek ki benden haz almıyor zevk almıyor olarak algıla miden bulansin ben varken onunla yapması felan doğru değil değip. kafanda kur bence
- +1 yıl
Bende aynı yerde grup yapin sen başkasıyla o başkasıyla o zmaan işler farklı noktaya gider
- +1 yıl
Bende öyle istedim tamam dedi sonra ciddi olduğumu sandı sen ciddi misim dedi
- +1 yıl
Ahahah evet ciddiyim deseydin 2 kız 3-4 erkek grup yapalım deseydin tepkisine baksaydin 🙃🙃 citten kabul etse grup yapar mısın? 🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılIki tarafda istedigi ruhen bedenen istedigi zaman bunu sayili zamanli bir olcutu yoktur dunyada cinsellikle sayi kavramini birlestiren tek milletiz
08 Yorumla- +1 yıl
Ya sevdiğim çocuk sevgili olmak istemiyor benimle. Geçmişte yaşadığı ilişki bahanesiyle duygusal şeyler istemiyormuş. Bende ondan soğumak istiyorum. Grup yapma teklifinde bulundum. Bi kızla onu görünce soğurum diye ne yapsam sizce
- +1 yıl
Bir kizla gorunce sigucagindan eminmisin
- +1 yıl
Soğurum herhalde
- +1 yıl
Ozaman teklif et denemeden bilemezsin
- +1 yıl
Tamam dedi sonra sordu sen ciddi misin diye çocuk istiyor benden 😂😂
- +1 yıl
Senden birde cocukmu istiyor cok garip
- +1 yıl
Evet ya amacını anlamadım
- +1 yıl
Derdi seninle gununu gun edip fantazilerine alet etmek
Kıza göre değişir bu namuslu kızla hiç yapılmaz kasar rendeleri hemen eve çağrılır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. ikili arasında kalmış. ne zaman isterlerse ozaman olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılUzun süreli bir ilişki olacağı belli ise... ilk günlerde yaşanmalı..❤❤❤
00 Yorumla Ne zaman kendini hazır hissettiysen ne istediğini biliyorsan o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsellik ile sevgi karıştırılıyor bazen. cinsellik ihtiyactır. sevişip sevilinmiyor. sevgi baska bir şey. sevişip sevilince sevişmeyi sevmektir o. önce sev sonra seviş o baska tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslinda evlendikten sonra yasanmali ama tutamiyoruz kendimizi en iyisi onzaman en az alti ay sonra
04 Yorumla- +1 yıl
Peki sevdiğim çocuk benimle sevgili olmak istemiyor. Ondan soğumak istiyorum. Grup yapmayı teklif ettim. Swinger şeklinde. Onu başkasıyla görürsem midem bulanır, soğurum diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım sence
Cevap sahibi+1 yılAldat resim cek. Mesela baskasi ile opusurken falan
- +1 yıl
Hayır onun pişmanlık duyacağı bir şey olmalı ben hata yapamam
Cevap sahibi+1 yılBaska aklima gelmiyor. Veya birini bulup el ele gezeeek yaninda opmek falanda olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer hoşlanıyorsun 3. Buluşmada olmalı, bazen ilkinde de olabiliyor ama çok nadir
00 Yorumla
+1 yılİki tarafta istediği zaman mümkünse evlilik sonrası pişman olmamak için
00 Yorumla
+1 yılBana göre evlilik sonrası.
20 YorumlaNe zmaan olursa fark etmez zamanı yok
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle bencede. Sevdiğim çocuğa grup teklif ettim ondan soğumak için. Başkasıyla görürsem onu soğurum diye sence ne yapsam
- +1 yıl
Duygusal bir şey istemiyormuş ama bugün yeğenimin fotosunu attım çocuk istiyorum ya dedi yaparız dedi. Yapar mıyızzzzz dedim evet dedi amacı nedir çözemedim ya
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılÇekim ne zaman derse
00 Yorumla
+1 yılsen hemen yasa :D
00 YorumlaEvlilik sonrasi daha makul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Evlenince yaşanmalı bence
00 Yorumla
+1 yılkişiler hazır hissettiğinde olmalı
00 Yorumla
+1 yılCinsel çekim ne zaman olursa
04 Yorumla- +1 yıl
Ya sevdiğim çocuk benimle sevgili olmak istemiyor geçmiş ilişkisinin bahanesiyle duygusal şeyler yaşamak istemiyormuş falan filan. Benim soğumam lazım daha fazla bağlanmadan. Grup yapmayı teklif ettim onu başkasıyla görürsem soğurum diye. Ne yapsam sence
- +1 yıl
Eğer bu geuptan zewk alırsan daha çok bağlanabilirsin bence başka erkeklere yönel unutasıya kadar
- +1 yıl
Başka biriyle başlayacak gücüm yok. Bi insanı tanımak konuşmak boş geliyor artık
- +1 yıl
Zaten taparken kafanda o kişiyi tanımak değil sevdiğini unutma düşüncesi olursa daha hırslı yaparsın şöyle düşün canını yaktı ve ondan uzaklaşmalısın
+1 yılİstediginiz zaman
32 Yorumla
+1 yılHermzna
20 YorumlaBence hemen başlanabilir sakınca yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hemen olmalı 🤪
00 YorumlaIstedigin zaman
00 YorumlaEvlenince
00 Yorumla
+1 yılevlenince bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılHemen olmaması kesin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılHemen olmalı
01 Yorumla- +1 yıl
Çekim varsa
Evlenince
00 YorumlaHer gun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabaha karşı 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArzuladığın zaman
00 Yorumla