Biz 8 yıllık arkadaştık zaten. Ama yakınlaştık. Sevgililiğimizin 2. Haftasında da beraber olmaya başladık. şu an sevgililiğimiz 2. Yılı dolduracak. O 29 ben 26 yaşımdayım. Evlilik teklifi bekliyorum ama hiç öyle bir emare yok. Erken olduğunu söyleyenler olabilir belki ama cinsellik için sonuçta sevgililikte 2. Hafta olsa da 8 yıllık arkadaşlığımız tanışıklığımız var. Yaşlarımız da ideal ilişkimiz de 2 yılı doldurmak üzere, evlilik evresine ne zaman evrilir?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Genelde erkekler bi flort bulur ful onla gezer dolasir yasar yer icer cinsellik yasar bi anda baskasiyla evlenir eskiye engeli basar cevremde cok ornegi oldu biraz konuyu sen cek evlilige bosa kendini yillarca elek gibi deldirme
2 yıllık ilişkiden flört mü olur artık. Elek gibi deldirme de ne demek
iki yil degil 10 yilda olsa anca bosa zaman kaybi anlattigina gore elek gibi deldirmede Şu an yaptigin sey ahah
Sevgilimi tanıyormuşsun gibi konuşuyorsun
senin anlattigin kadariyla
Anlattığımdan bunu mı çıkardın. Sen kızları elek gibi mi görüyorsun
kendini kullandiranlari oyle goruyorum
Kendini kullandırmak mı oluyor sevgilinle beraber olmak. Siz seksi ne olarak görüyorsunuz ödül filan mı? Sevgili olursun karşılıklı hislerin olur birlikte olursun bundan doğal ne var bunda
Tekmeyi yediginde bu gorusun altina bekliyorum seni canimcim iyi geceler
Evlilik beklentisine girme Şu an ilişkinin tadını çıkar... hayat bize ne zaman çok istediğimkz şeyden vazgecinxe sana sunar buda hayatın sen bakarken soyunamiyorum demesi
Bende tatmak istiyorum o duyguyu. 2 yıl olması evlilik yolu gözükmesi için yeterli değil mi
Normalde yeterli ama seninki biraz korkuyor saniirmm sonuçta her şey ateş pahası
Beklentilerim yok ki. Bende çalışıyorum hem
Bunu soyle o zaman çünkü durum iyi değil iki yıldır düzenli seks demek artık evlilik gerektirmez
Evlilik gerektirmez derken
Yani artık evli gibi olmuşsunuz sende öyle hissettiriyorsun hem ilişki de hem yatakta
doğru zaman yanlış zaman görecelidir. siz ne zaman hazır hissettiyseniz doğru zaman o'dur bence. sonuçta sizin bileceğiniz iş
u ne ya gün mü sayıcan.:) içinden geçip istiyosan yaşıcaksın
İlişki henüz oturmamış sadece yüzeysel şeyler yaşanabilir biraz daha güvenirsin oral yaparsın sonrasında sürtünme biraz daha ciddiye biner anal yapılır nişan falan olunca kızlığını verirsin.
İlk ayı, insan sevgili ile olmayacaksa kiminle olacak
Erken davranmışsın..
Koşturman lazımdı
şu an basit bir kız konumunda olabilirsin.
Ama zaten tanışıyorduk yeni tanıştığım biri değil ki
Bakiremiydin o zaman
Hayır değildim
Omu aldı başkası mı
Başkası. Ama ne önemi var
Çok önemi var..
Bence seni kullanıyor
Neden önemi var? Beraber olmak kullanmak mı oluyor yani?
Yani evleneceğini tahmin etmiyorum
Niye sevgili olsun o zaman. Sonuçta 2 yıldır da beraberiz boru değil 2 yıl
Biliyormuydu senin daha önce başkasıyla olduğunu
Biliyordu. Arkadaştık o zaman
Benim yorumum aynı değişmez.
Biz ilk haftasında girdik 9. Haftasınd evlendik.
Evli misiniz hala. İlginçmiş
Evliyiz 6 senedir. Neden ilginç?
9 haftada evlenmek. Nasıl oldu anlatsana 8 yıllık arkadaşlığımıza rağmen hala sevgiliyizde biz
Açıyorum gizliliği
8 yıl mı?
Dinlersen
8 yıldır arkadaşım. 2 yıldır sevgiliyiz. Sevgili olduk daha ilk hafta mesajlaştık. 2. Hafta beraber olduk. şu an 2 yıl dolmak üzere tık yok evlilik adına
Açtım gizliliği gel
Daha da olmaz sizden.
Buraya yazsan adın gizli zaten
Açtım.
Neden olmaz bizden ya
Arayı çok açmışsınız. Yaşanmışlıkları yaşamışsınız.
Birde 8 yıldır tanışıyoruz. Ama uyumumuz harika. İlişkimiz güzel gidiyor. Yaşım 26 ben artık adı konsun istiyorum
Sor koyarsınız. Ben 7 sene ilişkimden çıktıktan sonra evlendim
Nasıl yani 7 yıllık ilişkini sonlandırıp başkasıyla mı evlendin
Evet
Neden böyle oldu peki
İyi gedeler
Bizim 4 ay oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak utanç verici ya
Utanılacak ney var
Asla olmuyor sokamıyorum mesela
Doktora gitmelisin
Dr gttk jel önerdi sadece
Böyle bir şey olacağını sanmıyorum
Nasıl bir şey
Evlilik olacağını
Neden ama nedenini de yaz madem
Erkekler anlar bunu sadece boş ver
Bana da anlat lütfen
8 senelik bir dosttun ile bunu yapman çok saçma büyük ihtimalle tüm ilişkiniz bozulacak aranız şu an nasıl?
2 yıl dolmak üzere sevgiliyiz
Evlilik muhabbetlerine ne diyor
Evlilik için genciz diyor
😂 Bahanedir bu bak bir tarih vermiyor emin bile değil geçiştirmek için cevaplar kadınlar her erkekte bunu bekler erkekler sadece sevdiği kadına evlilik konusunu açar
Sevdiği için beraber değil mi zaten 2 yıldır üstelik. Hemde her gün beraber vakit geçiriyoruz. Aynı yerde çalışıyoruz spora gidiyoruz sürekli bir aktivite halindeyiz çoğunlukla ben onda kalıyorum zaten
Zaten evlenmenize gerek yok evlilik için de olabilecek her şeyi yaşıyorsunuz bu yüzden istemiyor neden anlamak istemiyorsun?
Bunları yapmak için evlenilmek ki. Hatta keyif aldığın birini bulduğun için evlenirsin. Bu mantıkla evlenirsen hayal kırıklığına uğrarsın ve tabii boşanmalar bu yüzden çoğaldı
Ama şu var elbette keyif aldığın muhabbetini kendini sevdiğin biri ile evlene bilirsin lakin sen zaten bunların hepsini yaşıyorsun sürekli yan yanasınız her şeyi yapıyorsunuz yaşıyorsunuz evlilik size ne katıcak?
Bu keyifli zamanların adı konacak. Pek tabi çocuklarla taşlanacak. Aile diyoruz o kavrama da
Aile evet lakin herkes ebeveynliği kaldıramaz
İlk dakikadan itibaren olabilir.
Evlenin zaman gelmiş
Evlenmez
Neden
Zaten işin içinde hersey var cinsellikde var niye evlensin istedigi zaman iliskiyede giriyor evlenmek icin bir sebeb yok bence hatta yarin oburgun ayrilir bile
Cinselliği yaşamak için mi evlenilir ne saçma. Sevdiğin anlaştığın için evlenirsin
Sen bekle daha
İlk gün kardeşim