Sevgililikte ilk haftadan birlikte olmak ilişkinin ciddiyet taşımadığını mi gösterir? Erkek ilk haftadan cinsellik yaşadığı kadına saygı duymuyor mudur aşkında içten içe? İlk haftadan cinsellik yaşaması cesareti, kadını basit görmesinden dolayı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılhem kolay elde etmenin basit görme durumu hemde kısa sürede hevesi geçer , erkekler cinsellik yaşadıktan sonra saygı ve sevgilerinde azalma olur. altına alıp eze eze yaptığı birine saygı duymaz. bir süre yaptıktan sonra odunlaşır. ayrılır. yapmayın en doğrusu
012 Yorumla
Soran+1 yılEvlenenlerde karısını eze eze yapıyor ona bakarsan sevgilisi olarak yapmamla karısı olarak yapmam arasında ne fark var? ya da evlenince yapmıyorlar mı sanki
- +1 yıl
Evlenince resmi bağ var , eşi olduğunu kabulleniyor. ya bu deveyi güdeceğim seve seve diye kabulleniş var. sevgili olunca çoğu erkek için vazgeçmek zor olmaz. ancak vicdanlı ve vefalı biri olmalı
Soran+1 yıl2 yıldır beraber olduğu kadını sevmez mi yani? Sevmek ve sevilmek en güçlü bağ değil mi
- +1 yıl
Sever de seks varsa kolay bırakırlar. fırsat kollar ayrılmak için.
Soran+1 yılSeks varsa niye? Asıl seks varsa bağlanması gerekmiyor mu? En çok o zaman yakınlaşıyorsun
- +1 yıl
Kadınlar bağlanır da erkekler uzaklaşır. erkekler seks olana kadar kadını melek olarak görür , wc ye bile gitmeyen kusursuz bir canlı gibi. ama seks sonrası ayy bu da kaka yapıyor çişli diyebilir :) anlatmak istediğim o gizemli özel canlı gider yerine sıradan bir varlık gelir. ona dair merakı hevesi biter. başka bir kadını merak etmeye başlar. elde ettiklerinde önemsizleşir genelde. her erkek aynı değildir ama büyük çoğunluk böyle.
Soran+1 yılEvlenince karısını da aldatır o zaman bütün erkekler? Benim için öyle diyebileceğini zannetmiyorum aşırı bakımlı biriyim ve yıllardır spor yapıyorum popom bile bebek yüzü gibi pürüzsüz.. ama ilk haftadan seks yapabilmesi konusunda bilmiyorum yani kız arkadaşlarım öyle diyor. İlk haftadan yaptı çünkü yapabileceğini biliyordu. Seninle ne yaşayacağını iyi biliyordu filan diyorlar. Böyle küçük hesaplar yapacak biri de değil halbuki
- +1 yıl
İnş. dediğin gibidir. e aldatma eğilimindeler çoğu zaten görüyorsun :) tabi evleninceki resmi bağ , evli kimliği , elalem ne der gibi şeyler bir kısmına engel oluyor. sık birlikte olmayın bari.
Soran+1 yılElalem ne der dışında göz hep dışarıda yani. Beraber yaşıyoruz genelde :(
- +1 yıl
Evlenelim de :)
Soran+1 yılEvlilik henüz erken diyor. 30 yaşında bende 27 neresi erken
- +1 yıl
Evet tam vakti. Bak evliler bile boşanıyor zor olmasına rağmen. Elindeyken bas nikahı :) canı istediğinde yaptığı biri olursan seninle neden evlensin?
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Burada karakterler devreye girer. Çok güzel seviştin, beni hep böyle sev, sensiz yapamam dersen ortada heyecan kalmaz basitleşirsin. Bedenine sahip olduktan sonra bile kişiliğin ön plandaysa onun için, cinselliğe istediğiniz her anda alanda devam edebilirsiniz.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geneli bilmem ama sevdiğim kadınla ilk buluşmamızda ya da sonra cinsellik yaşamamızın olumsuz bir etkisi yok benim için.
Sevdiğini hissediyorsam onunda ben gibi karşı koyamadığını düşünürüm sahte şeyler çabuk ortaya çıkar.00 Yorumla
+1 yılBir gün, bir ay, bir yıl sevişin arkadaşlar hiç fark etmez. Yeter ki gerçekten zevk alabileceğiniz, güvenebileceğiniz, kendinizi korkmadan teslim edebileceğiniz, sonrasından pişman olmayacağınız kişiyle sevişin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKişiler ne zaman isterse ama ben sevgilimle cinsellik yaşamam.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılİlk hafta çok erken değil mi? Biraz merak etmek, biraz o hasreti yaşamak heyecan duymak lazım gelmez mi.. bana kalsa nikahsız olmaz derim.. ama hadi diyelim nikahsiz olacak.. yine ilk hafta çok erken cookk erken
21 Yorumla
Soran+1 yılAma üniden tanışıyoruz 10 yıllık bir tanışma var zaten sevgili olduğumuz hafta birlikte olduk
bu planlanacak bir şey değil ki, elektrikle alakalı ve tabii ki de güvenle alakalı bir durum, bazen 1 haftada olur, bazen 1-2 ay sonra
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Bireyler kendilerini ne zaman hazır hissedip aralarında ki çekimi hissederlerse o zaman yaşayabilirler.
30 YorumlaBana ters ben evlenmeden önce cinsel birlikteliği doğru bulmayanlardanım.. Bana yobaz da diyebilirsiniz hiç problem değil.. Müslümana uygun bir şey değil..
00 Yorumla
+1 yılİlk hafta mı? Erken değil mi? 2 haftayı geçsin hele
21 Yorumla- +1 yıl
Aslında evlenmeden yapılmaz haramda neden öyle dedim. Bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlk sevgili olundugu gün yaşanirsa çok güzel olur sanki
09 Yorumla
Soran+1 yıl2 Yıldır beraberiz ama ciddi düşünmüyor mu
Soran+1 yılSevgilim ciddilik ama 2 yıldır sevgiliyiz. Ailesiyle tanıştırmadı hala. 2 yıldır cinsellik var ilişkimizde ilk haftadan beri
Soran+1 yılTürkiye standartlarında sevgililiğin bu kadar uzun sürmesi kadını biraz kötü bir duruma düşürüyor
Soran+1 yılÖyle adım çıkmaya başladı. Umursamamaya çalışıyorum ama zorluyor
Evlenince yaşanır. Diğer türlü kullanılıp atılman olası.
00 YorumlaSevgililikte cinsellik yaşanmamalı. Erkek elde eder doyar sonra da gider.
00 Yorumla
+1 yılTamamen güven inanma ve evlendikten sonra olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence hemen olma fb degilsiniz sonucta sevgilin ve ilerisi ciddi dusuneceksin bence yanlis
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk günden bile yaşanabilir. Bir sakıncası yok. Ten uyumu da artık anlaşmak kadar önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiye göre değişir. İlk gün de olabilir aylar sonra da
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılilk haftadan da olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
çok erken
İki taraf da isteyince ama ben yaşamazdım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililikte olmamamlı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAslında hiç olmamalı
00 Yorumla Evlenince yaşanmalı
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden doğru bulmuyorum
00 Yorumla
+1 yılEn az 3 yil sonra yasanabilir knk anca
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden vermem kimseye sjsjs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİli tarafin birbirini istemesine gore değişir ilişkiye girmeyi mi istiyorsun
00 YorumlaHemen yaşanabilir anı de olsa
Fark etmiyor00 Yorumlailk tenhada olmalı demir tavında.
00 Yorumlaİlk ayda olmalı mutlaka
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra
24 Yorumla
Soran+1 yılNiye evlendikten sonra
- +1 yıl
Baba evende duvanla cik diye
Soran+1 yılNe alaka tüm gelinlik giyenler evlendikten sonra mu yapıyor sanıyorsun
- +1 yıl
Her isanında gururu var bukadar ucuz olmamalı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNikahsız ilişki haramdır , müslümana söylüyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı çekimle ilgili
10 Yorumla İlk hafta mı birlikte oldun
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBen sevgilimi seviyorum. Arkadaştık üniden sevgili olduk bi anda 10 yıldır arkadaşımdı. 2 yıl oldu hala sevgilim. Ailesiyle vs tanıştırmadı hala. Ciddi mi düşünmüyor
Soran+1 yılCiddi düşünmüyorsa neden sevgili oldu hemde 2 yıldır
+1 yılBu senin tabularina bagli
012 Yorumla- +1 yıl
Kisa surelimi bir sey mi
Soran+1 yılNey Kısa süreli mi
- +1 yıl
Ne kadardir berabersiniz
Soran+1 yıl2 yıl
- +1 yıl
2 yil cok uzun sure bu surede hicbirsey yasamam onu rahatsiz eder
Soran+1 yılNeden rahatsız eder
- +1 yıl
Tabularin var mı
- +1 yıl
Detay verebilirim istersen
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Detay veremiyorum buradan
Soran+1 yılÜzgünüm
- +1 yıl
Sen bilirsin
+1 yılevlen yasa temiz
10 YorumlaEvlenince
10 Yorumla
+1 yılHemen yaşa, sonra içinde kalmasın
00 Yorumla
+1 yılEvlenince
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla30 sene sonra
00 YorumlaEvlenince
00 YorumlaSaygı duymaz bu yollu der koyar gecer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1 hafta içinde
00 Yorumla
+1 yılkadına bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenince
20 Yorumla30 dk sonra
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi