Ben daha önce kimseyle birlikte olmaeım ama şu anki sevgilimi 2 yıldır tanıyorum toplam 7 aydan beride çıkıyoruz ve onu gerçekten arzuluyorum sizce 7 ay birliktelikt3n sonra birlikte olsak beni cepte görür mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 aybu kafa da bir kadın olamaz ya sevgililik cinsellik ne alaka? sevgilisine vereip evde kalan kızları görmüyor musunuz? ne yaşıyorsunuz anlamıyorum milyon tane hikaye var bu konu ile alakalı burada akıl yok bu kızlar bir kadın neden böyle bir şey yazar aklım almıyor niye bunlar böyle hayatınız ile kumar oynamayı bırakın artık
02 Yorumla
Soran6 aySen bakir misin?
- 6 ay
erkeğin bakiri mi olur
En İyi Cevaplar
6 ayEvlendikten sonra olması gerekmiyor mu bu işler için nikaha gerek yok mu sevgililer bu iş için mi sevgili oluyor bedava seks için mi insan bunu kendine nasıl yapar aklım almıyor senlik değil genel olarak düşüncemi ifade ettim.
02 Yorumla
Soran6 ayHerkesin ahlak anlayışı farklı bende daha önce biriyle birliktelik yaşamadım ama şu an karşımdaki adamı gerçekten seviyorum ve ona tutku duyuyorum benim için gerekli koşullar sağlanmış durumda yani
- 6 ay
Cevabım senlik değil en başta dedim ama benim ahlak anlayışıma göre tek koşul nikah olması gerekiyor sevgililik isterse 5 yıl sürsün cinsellik olmaz çünkü zinaya karşıyım
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bu aranızdaki yakınlık güven ve çekim ve kişinin bakış açısın bağlı ama sağlıklı uzun süreli bir ilişki için bir kaç ay sonrası iyi gibi.. cepte görüp görmeme ne kadar erken/geç olacağına bağlı değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
6 ayEvlendikten sonra cinsellik olsun sonra temiz insanlarla karşılaşıyorsunuz her ikinize de yazık oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ay7 ay çok uzun bir süre en güzel zaman 1,2 ay sevgili kaldıktan sonra cinsellik olur
05 Yorumla
Cevap sahibi6 ay@mertbbcn değer veren erkek kızın bekaretini almaz sadece birbirlerini tatmin eder oral elle bosaltma veya öpüşme ön sevisme gibi
Soran6 ayTamamda bunları yapınca zaten bakireliğin ne önemi kalıyor ki
Cevap sahibi6 ayBunlar da olmazsa o zmn dağlara taşlara mi surtelim yahu bakire kalıyorsun işte yinede bunu yapmazsan bile mastürbasyon yapıyorsun
- 6 ay
Evet sevgilinize bunları yaşatırken bırakın yavaş yavaş ilerlesin bir anda Halil İbrahim sofrası olmayın. İlk gün dudak için uğraştım olmaz olmaz deyin boyun için uğraşsin. Çabalasin yavaş yavaş ilerlesin yoksa tadı kaçar. Bır diğeri vajinayı dikkat edin koruyun sadece yüzeysel olsun olacaksa
Gizli Üye(30-35)6 ayHiçbir zaman olmaz. Zinaya hayır. Tanrının lâneti üzerine olsun inşaALLAH. Âmin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayevlenene kadar ama geçmişe bakmam
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Verirsen evliliği unut...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayEvlenip helalin olunca
00 Yorumla Gayet normal 7 aya evlenen var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı.
6 ayİkinizin arasında ki bağlılığa bakar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. evlenene kadar olmamalı sonra bırakıp gidiyorlar
00 Yorumla
6 ayEvlenmeden olmamalı
20 YorumlaOnu arzuluyosun sanırım fazlasıyla
00 Yorumla
6 ayCinsellik yaşama ama başka şeyler olabilit
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
6 aySen nezaman istersen
00 Yorumla Aynen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Her an
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayUzak mi yakin mi
01 Yorumla
Soran6 ayYakın
Gizli Üye(25-29)6 ayBelli olmaz
00 YorumlaBen ilk gün
00 Yorumla
6 ay7 aydir berabermisin
04 Yorumla