İkili ilişkiler uzmanı Adil Yıldırım bir videoda bu sürenin en az bir ay olduğunu söylemiş…

Sevgili olduktan ne kadar süre sonra seks yapılmalı?
İkili ilişkiler uzmanı Adil Yıldırım bir videoda bu sürenin en az bir ay olduğunu söylemiş…

Sevgili olduktan ne kadar süre sonra seks yapılmalı?
Adil bey en kötü ihtimali belirtmiş. Çünkü 3 ay dediği videoları da var ki, çoğu uzman da bu sürenin 3 ay olduğunu belirtir.
Buna bende katılıyorum. İlk 3 ay şakasız, ilişkide kritik bir dönem. İlk iki aya kadar karşınızdaki insanı tam anlamıyla tanımıyorsunuz. Hatta 3. Ayda kavgalar başlıyor. Bunun sebebi, yavaş yavaş onu tanıyor oluşunuz ve bu tanıyor oluşların yarattığı karmaşalar. Eğer o 3 ayı atlatabildiyseniz, gerisi akmaya başlıyor. Ve birbirinizi daha fazla tanımış oluyorsunuz.
Erkek zihni ilk 3 ay içinde " bu kızla devam edebilir miyim?" sorusunun kararını veriyor. Eğer zamanla ilgisiz bariz bir şekilde azalıyor ve size kaba davranıyorsa onu bağlamak için seks yapmayın. Ayrılın 😂
Ama ilişki iyiyse, iletişim devam ediyorsa, ilk 3 ay tartışmalarını güzellikle kapatabilmişseniz ve seks yapmaya hazırsanız; yapabilirsiniz.
bir ay bana gore cok az bir sure, en az 3 4 ay sonra diyorum ben. ama zaten ben tanistiktan birkac ay sonra sevgili olunmasini da dogru bulmuyorum uzun uzun "tanısılmalı".
yani soyle
tanisma > 3 4 ay boyunca detayli tanisma > sevgililik > 3 4 ay sonra seks
Sevgili olduktan sonra ne zaman seks yapılacağı, tamamen çiftlerin kişisel tercihlerine, değerlerine ve ilişki dinamiklerine bağlıdır. Bu konuda kesin bir doğru veya yanlış zamanlama yoktur. Her çiftin ilişki süreci ve cinsel ilişkiye hazır olma durumu farklıdır. Çiftlerin birbirlerine ne kadar güvendiği, ne kadar yakın hissettiği ve ne kadar derin bir duygusal bağ kurduğu, cinsel ilişki kararını etkileyen önemli bir faktördür. Çiftlerin cinsel ilişki hakkında açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurabilmesi, karşılıklı rıza ve istekleri anlamaları açısından önemlidir. Çiftlerin cinsel ilişki hakkındaki kişisel değerleri, inançları ve yetiştirilme tarzları, bu kararı etkileyebilir. Hem fiziksel hem de duygusal olarak cinsel ilişkiye hazır hissetmek önemlidir. Bu, çiftlerin kendilerini rahat, güvende ve istekli hissetmeleri anlamına gelir.
Erkek için erken evrede yapılan seks kafasında sadakat sorunu oluşturabilir. Bunun için kişiyi yeterince tanıdığından emin olunmalı ve o cinsel çekimin cazibesine kapılınmamalıdır. Bu süreyi kişiler kendileri belirlemeli tabi bu ilk gün ya da ilk hafta da olmamalı. Ortada gerçek bir beğeni varsa zaten erkek bekler.
Cevap
41Cevap
Çiftlerin canı ne zaman isterse
Bazı insanlarla saniyesinde de yaparsın bunun bir zaman aralığı olmaz
Aradaki enerjiye.. İlişkinin dinaminigine.. Olayların akışına bağlı olarak değişir.. Bu bir tablo ya da liste işi değil ki.. Bazen yavaş Akar.. Bazen çok hızlı.. Bu tamamen o anki duygularla ve qkisla alakalı bir durum :))
Tanıştıktan 30-45 dakika arasında yapılmalı bence zaten o süre de eve geliş süresidir hemen yapılsın bitsin
hiç bir zaman çünkü basit oluyorsun bir zaman sonra adamın gözünde
Bence bir kaç ayın geçmesi lazım en azından. Öpüşmelerle ve sevişmelerle başlaması lazım öyle direkt seks olmaz.
Kaç kişiyle seviştin bu zamana kadar
1 ay çok az. O zamana kadar erkek dayanır. Cok güzel rol yapar.
Bunun belli bı süresi olmaz ki. İsterlerse ilk günden yaparlar isterlerse hiç yapmazlar. Bu herkese göre değişen bir şey
Ne bu malın zamanı geldiğinde ne zaman kullanmalıyız sorusu mu sen kendine ne kadar zaman biçiyorsun onu söyle
Adil 1 ay sonra diyorsa doğrudur. Aşkın heyecanını doruğunu kaybetmemek lazım.
Belki bir gün belki bir ay belki bir yıl aradaki çekime bağlı bence
Bu soruya daha önce yazmıştım görüş onun aynısını birda yazıyorum
İlk hafta olmaması lazım erken çünkü ama çekim gücü diye birseyde var ilk günde olabiliyor bazen.
Kimi ilk zaman kimi ilk hafta kimi ay sonra değişir duruma göre
evlenene kadar bekle işin ne sanki seninkiyle onun ki 1 yere mi kaçıyor
Bazı aşklar seksle başlar bazıları seksle biter. Ben bir süresi olduğuna inanmıyorum
evli olmadığım biriyle seks yapıp hayvan konumuna alçalamam. ancak kedi köpek nikahsız önüne gelenle sevişir.
Belli bir zamanı olmaz ki bunun. Bazıları en kısa sürede bazıları da evlenince yapar. Kişilerin tercihi bu.
İlk buluşmada yapılıyor genelde ya bazen 2. Buluşma
1 ay da az ciddi bir ilişki için bence bi insanı tanımak çok zor yıllar sonra bile yeni yeni huy larla karşılaşabiliyoruz
ilk fırsatta deneme sürüşüne çıkmak lazım 😂😂
Sonunda evlilik yoksa hiç fark etmez istediğin an yap
İlk gün de yapılabilir ama bazen karşıdaki kişi aşırı dengesiz birisi çıkıyor
İstediğin zaman, süresi yok bunun.
Gece gündüz sabah akşam, zaten kıs bir şey sürüyor.
ikinci buluşmada oral seks yaptırmıştım, uzun işleri sevmem :D
Çiftler ne zaman istersee
Aslında hiç ama gelişen düzende 6ay arzuya göre degisir
Bunu çekimin gücü belirler.
Evlenmeden yapılmamalı bence
Ne zaman hissedilirse
Zaman zaman yapılmalı.
Evlenmeden yapılmamalı
Senin düşüncen eskidendi şimdi nasıl oldu ise bir anda nesil değişti ellerinden gelse herkes le beraber yapacaklar
Güzel film :))
Zamanı belli değil her an olabilir
Zaman vicemezsinki o na
Hiçbir zaman evlendikten sonra yapılır
İlk buluşmada boşa zaman harcamamak lazım
Bence bu kişiden kişiye değişir
5-6 ay olur mu
Mümkünse sevgiliyken sks yapılmamalı
İmam nikahı kıyıp resmi nikahı kiyinca jsssjdkd
Evlendikten sonra yapin
Evlendikten sonra olmalı
en az 1, 1 buçuk yıl sonra