- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayBak kanka, bunun takvimi yok 😌 Cinsellik tarih değil, denge meselesi. İki tarafın da gönlü, güveni ve isteği aynı çizgideyse o zaman doğru zamandır. Erken olursa yüzeyde kalır, geç olursa bastırılmış olur. Ruh hazırsa, beden zaten yolunu bulur 😉🔥
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayNedir bu ilişki merakı? Reşit olma yoluna giderken ilk sevgilimin bunaltmaları yüzünden ayrıldık 2.5 sene sabret diren 5 ay bekleme şantaja kalk
Neyse kişisel mesele bir kenara benim arzu istek varsa kafa uyuyor gerçekten bir ömür birlikte geçer deniyorsa evlilik teklifi yapılır aileler tanışır evlenilir ilk deneyimini ilk ve son birbiriyle deneyimler çift
Bana göre ve öğretilene göre bu böyledir02 Yorumla- 6 ay
Yinede seçimler kişiseldir
- 6 ay
Eic için teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Zaten cinsellik ilk başdan başlıyor cinsellik sadece yatmak değil... Karşındakını bir cinsiyet olarak beğeniyorsun gözlerini, boyunu, kilosunu her şeyini... Hani bşr laf var erkekleri gözleri ile kadınlar kulakları ile sever derler... Gördüğünde onu bir kadın bir erkek gibi beğeniyorsun... Açık söğlemesen de daha ilk andan itibaren başlıyor cinsellik...
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayEğer sevgililerin niyeti belliyse seks yapmak için zamanın geçmesine gerek yok, ha şimdi yapmış ha 3 ay sonra yapmış, eğer bir kız bakire ise evliliği beklemesi en doğrusu, zevk uğruna insan bakireliğini vermemesi lazım, bugün yarın başkasıyla evlenilecek olsa bakire olmadığını karşındaki erkeye nasıl söylemeyi düşünür kızlar?
02 Yorumla- 6 ay
Düşünen heyartolar var ama insan bundan sonra ki hayatında dürüst olması lazım, bir kız bakire deyilse söylemesi lazım yoksa sonrası hüsran olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Birkere söylenip Nisan yapıldıktan sonra hafif hafif birseyler olur evlilik tarihi belirlenince olabilir
13 Yorumla
6 ayNet bir zamanı yoktur. 2 taraf da birbirine alışınca ve arada güven oluşunca yaşanmalı.
41 YorumlaSon aşamaya gelince artık aslına bakarsan nişanlılıkta başlamalı ama artık 1 aylık sevgililik olmadan hop sevişme başlıyor
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
6 ayİki tarafta birbirini hazır hissedince bana göre erkeğin tek amacının cinsellik olmadığından emin olununca çoğu kadın bundan muzdarip
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
6 ayBelirli bir zaman söylemek doğru olmaz. Bu tamamen iki tarafında ilişkiye ve birbirlerine bakış açısısına göre değişir
10 Yorumla
6 ayGüven duygusu, sadakat, merhamet oluştuğu zaman ve iki tarafında birbirini arzuladığı zaman…
10 Yorumla
6 ayEn az bir ay geçmeli oda tam bir cinsellik değil zaten yüzeysel sarılma öpüşme vs iliski evlenmeden olmamalı
40 Yorumla
6 ayKanka bunun süresi değil, olgunluğu önemli 😌
İkiniz de emin, rahat ve duygusal olarak hazır hissettiğinizde başlar.
Erken olursa yüzeyde kalır, zamanında olursa bağ olur 😉🔥00 Yorumla
6 ayZamanı yok kafalar ne zaman aynı oldu o zmn bence
00 Yorumla
6 ayZamani yok ya. Gercekten hazlar uyusuyorsa. Ten istiyorsa yapilmali yasanmali
00 Yorumla
6 ayTeması çok seven biri olarak çok bekleyemem ama karşı tarafada saygı duyarım tabi
00 Yorumla
6 ayValla ben genelde ilk buluşmada öpüyorum
10 Yorumla
6 ayIki tarafında istedigi zaman
10 YorumlaOlmamalı
30 YorumlaÖnce sünnet sonra cinsellik düşünüyorum
00 YorumlaKarşılıklı istek varsa zamanın önemi yok
00 Yorumla
6 ay3 ay sonra
10 Yorumla
6 ayhemen :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
6 aySüre sınırı yok
00 Yorumla
6 ayKız bakire değilse ilk buluşmada
06 Yorumla- 6 ay
Kendini ne zaman hazır hissederse
- 6 ay
Arkadan da yapılabilir bi süre
- 6 ay
Kızın rahatlığına göre değişir ama bu devirde ilk aydan sonra genelde oluyor ya da 2. Ay
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayİkiside birine güvendiklerinde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
6 ayhazr hıssetgnde
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
6 ayEvet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Bence asla olmamalı
00 YorumlaHaram kızım haram
02 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne