Biriyle sevgili olduktan ne kadar sonra birlikte olunmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYahu tüm toplum bilimciler toplanmıs. Arkadaşlar evlilik artık 30 yaşına kadar gelmiş ki bu dönemin koşulları bu. Bir insan 30 yaşina kadar cinsel bir şey yaşamasın mı? Yani ne kadar büyütüyoruz kız tarafı niye kullanılmış olsun o keyif almıyor mu bu işten erkek tarafı niye kullanmış olsun ne boş algı! kızlar ben erkek olarak 28 29 yaşımda evlensem bilirimki kız arkadaşım benden önce böyle şeyler yaşamış olabilir ben de yaşamış olabilirim bu ikimiz içinde niye bir kusur olsun. Bahsettiğim şey fb muhabbeti değil. Hayatınızin en verimli sevişebileceğiniz yaşları kaçırmayın toplumsal baskılar yüzünden ama sen istemiyorsan yine yapma. Eskiden insanlar 18 20 yaşında evleniyor cinsellikle tanışıyor sonra evlenene kadar bekle diyorlar 20 yaşını geçmiş kişi neyi beklesin yahu. Hadi yaşı geldi evlendiğinde eşiyle uyumlu bir cinsel hayatı olmadığında ne olacak niye işi sansa ve süprize bıraksın. Ya aldatacklar ya boşanacaklar o yüzden evleneceğiniz kişiyi huy olarak tanırken aynı şekilde cinsel olarakta tanıyın derim biri diğerinden daha önemsiz değil
134 Yorumla- +1 yıl
her cümlen o kadar doğru ki👏🏻sonunda böyle düşünen erkeklerin olduğunu gördüm
Cevap sahibi+1 yıl@denizeaşıkadınmilena bunu kalkıp dürüstçe söylediginde karşındaki kız sapık muamelesi yapıyor. Eve film izlemeye çağıran adamın niyetini biliyor canım ayağına yatıyor. Açikca söyleyen adama sapık diyor hahahahahha
- +1 yıl
O kadar hakli bir yorum ki ellerine saglik. 🤭
Cevap sahibi+1 yıl@Diferente_05 eğer bana mesaj atarsanız hanfendi size teşekkür etmek isterim 😀
En İyi Cevaplar
+1 yılBelirli bir zamanı yok! Öyle ki kendini hazır hissettiğin her zaman yaşanabilir! Sadece cinselliğe aşırı anlam yüklemekten kaçının ve bunu tek taraflı bir lütuf gibi görüp ödül mahiyetinde kendinize addetmeyin.
00 Yorumla
+1 yılHepiniz kafayı yemişsiniz. Kültürümüz gittikçe yozlaşıyor boyut kazanıyor. Bir insanla birlikte olmak için mi doğdunuz? Nedir bu yaa 18 20 yaşa kadar düştü.. Bak güzel kardeşim ne kadar kaale alırsın bilemem ama evlenmeden saçma sapan ilişkilere adım atman ne kadar aşık olsan da seni üzer. Ciddi de olsan güvenme kimseye. Duygularının peşinden git ama yaşam standartların olsun kendine saygın olsun hayatını doğru şekillendir. Bu yaşta düşünülecek cıvıl cıvıl onca şey var ilişkine boyut kazandıracağım derken hayatına yeni ve kaldıramayacağın bir boyut kazandırma bence.
254 Yorumla- +1 yıl
Gencecik insanları bu tarz konulara eğilimli görünce üzülüyorum. Başka dert yok sanki.
- +1 yıl
Helal olsun teşekkürler gerçekten böyle düşünen normal insanlarin oldugunu görmek güzel
- +1 yıl
Sende onlardansın 💐
+1 yılbu ilişkiye bağlı olarak değişir ama bence ondan emin olduktan sonra sen de seviyorsan onun da seni sevdiğine eminssen aranızda bir çekim elektrik varsa tabi yine de 1 yıla yakın olmalı tabi kendi fikrim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
128Cevap
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç olmamali mümkünse evliyken olmalı herşeyi normalleştire normalleştire ne hale geldi adı üstünde evlenmeden yapılan her şey zina siz kabul etseniz de etmeseniz de
162 Yorumla- Cinsellik konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNe zaman isterseniz o kadar. yani kural yok siz partneriniz ile belirleyin
00 Yorumla
+1 yılYorum yazmadan önce yorumları okudum bu ne ya biz bitmişizde haberimiz yok
her şey belaltindan ibaret mi biz hayvan mıyız aklınızı Kullanın biraz nedir bu cinsel açlık kafayı sıyırmışsınız iyice bu nedir
Bu soruya mi üzüleyim altına yazılan yorumlara mi?
Kimse kitap okumaz bilgisiz cahildir. Üremeyi sokup çıkarmayi domelmeyi çok iyi bilir. Neden ülkede bu kadar cahil var belli tüm vasfı üremek sevişmek yazıklar olsun
Bütün hayatınız böyle ssikeserek bitecek işte birine faydalı olmak yerine sssikisin böyle devam Çok kötüsün...41 Yorumla- +1 yıl
Zamane devri böyle artık, bunu çok geç farketmen garip
Sevgili olunca değil de evlenince yapılsa daha doğru olur gibi. Sevgiliyken yaparsan çok pişman oluyorsun peşinden atlılar koşturmuyor evlenmeyi bekleyeceksiniz ama eğer erkek baskı yapıyorsa size sahip olup bırakmak isteyen biri gelsin aklınıza bu kafayla çok yaşamazsınız gerçekten
30 Yorumla
+1 yılBu konuda su sekilde bilgilendiriyim. İliskinin ilk 4 ayı tanismadir. Kendisini ailesini çevresini tanırsın ikinci 4 ayinda ise gercekten ona guvenirsin yaninda olursun üçüncü 4 ayda ise iliski ciddi yonde devam eder ve evlenilebilit hal alır. Tavsiyem ilk 4 ay icerisinde yapmamaniz
43 Yorumla- +1 yıl
@bttryflyx teşekkürler
+1 yılHiç bir zaman olmamalı bu kadar ucuz musunuz evlilik neden var peki. evlenmeyi gözünüz yemiyorsa istediğiniz kadar yapın sonra çıkıp beni tehdit ediyor şantaj yapıyor diye zırlamayın bide ben koyarım tekmeyi🙃
68 Yorumla- +1 yıl
evlilik çocuk için var cinsellik için mi sonra ten uyumu yok diyip aldatıyonuz
- +1 yıl
Çocuk için mi var 🤣🤣 öyle evlenen varsa canım net.
- +1 yıl
asıl cinsellik için evlenen net slk
- +1 yıl
belki zevk almıcan belki şeyi kısa ya da çok ince
- +1 yıl
belki kokusu hoşuna gitmicek yaklaşmak bile istemicen öyle olmasa niye evliler aldatıp dursun
- +1 yıl
Çocuk için değildir evlilik. gerçekten sevgi aşk varsa evlenilir bi çok insan tanıdım çocuğu olmayıp ömür boyu yaşayan da var ve şu an gerçekten seven yok zaten çoğu cinsellik için ve evlilikleri kısa sürüyor
- +1 yıl
cinsellik için evlenen pişman olur valla zaten erkekler evlenince salıyor ne kibarlığı ne çekiciliği kalıyor
- +1 yıl
Genel olarak hödük erkeklerimiz😆
- Cinsellik konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik, yani vücutların tam boy, tüm enerji ve kimya bütünleşmesi kısa sürede olabilecek basit bir olay değildir. Bundan dolayı hemen olması kadına da erkeğe de kazandıran değil kaybettiren bir durumdur. En başta AŞK kaybeder. Belli bir süre geçmeli mutlaka. Birbirini seven insanlar cinselliği bekleyebilirler rahatlıkla.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlan ne o. cocugu varmış burada evlenmeden ne cinselligi malmısin her gelen gidenin altina mi yatacaksın böyle nerden biliyorsun o kişi sonsuza dek yanında olacak aptal
120 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenilince olmalı, kızlar kimseye güvenmeyin, seni seviyorum, ölüyorum aşkından, yok seninle evlenicez laflarına inanıp kendinizi kullandırtmayın. Seven erkek evlilik teklifi eder mk, mal olmayın
80 YorumlaBu forum Afganistan'a dönmüş, yok namus diyenler, yok evlenmeden olmaz diyenler... Hangi çağda yaşıyorsunuz arkadaşlar?
Cevaba gelince ilişki direkt seks ile bile başlayabilir, ya da 1. haftasında , 2. ayında, 1. yılında olabilir, çiftin kendisini ne zaman hazır hissedeceğine bağlı olarak değişir.
317 Yorumla- +1 yıl
Hangi çağda yaşadığımızla ne ilgisi var. Dinimizde zina haram biliyorsundur illa ki ondan evlenmeden olmaz diyenlere saygı göstereceksin.
- +1 yıl
Evet sizin cahiliye çağında yaşadığınız besbelliii!! Zira onlar gibi önünüze çıkan herkesle yatmak isteyen insanlar olmuşsunuz.
Çoğunluğu müslüman olan halkın bulunduğu ülkedesiniz. Siz onlara ayak uydurursunuz, onlar size değil. Bunu unutmayın. Kimin ülkesinde yaşarsan onun insanlarının düşüncelerine saygı duyarsın, lâf söyleyemezsin. Bu kadar net! H2O'cuk biraz su iç de kendine gel. - +1 yıl
@Alacabulaca Dinimiz ne demek? Herkes senin dinine göre yaşamak zorunda mı?
Evlenmeden önce yapmam diyenlere saygı duyarım, ama evlenmeden önce olmaz diyemez kimse, çünkü başkasının hayatına karışmış oluyor.
Aşağıda ki yorumlarda asla yapılmamalı ya da normalleştirilmemeli falan gibi yorumlar var, bu başkalarının hayatlarına müdehale etmek oluyor.
Bunun yerine ben yapmam diyebilir bir insan, buna saygı duyarım. - +1 yıl
- +1 yıl
@Alacabulaca İsteyen önüne çıkanla yatar, isteyen evliliği bekler ve sen hiç bir şekilde buna müdehale edemezsin, anca gider soğuk bir su içersin.
Halka ayak uydurmak zorunda değilim, burası benim ülkem ve istediğim gibi yaşarım. Müslüman gitsin inandığı dinin kurallarına göre yaşasın, başkasına karışmaya kalkışmasın, kimse müslümanlara uygun yaşamak zorunda değil, yaşamıyor da zaten.
Halkın çoğunluğunun inançlarına ayak uydurmak gibi bir zorumluluk yok, düzeni sağlamak için devletin ANAYASASI vardır ve bu ülkenin anayasasına göre de bu ülkenin dini yoktur, LAİKLİK vardır.
Şimdi git buz gibi bir su iç rahatla, kimsenin de hayatına karışmaya kalkışma. - +1 yıl
Herkes bütün dinlere saygı göstermek zorunda. Yaşadığı topluluğun belirli ahlâk kurallarına göre hareketlerini belirlemek durumunda. Söylediklerin müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benzer. Olay kesin ve net olarak budur.
- +1 yıl
@Alacabulaca Benim seks yapmam, senin dinine saygısızlık mı oluyor?
Sen git namasını kıl, ben de istediğimle sevişeyim.
Ben nasıl senin namazına orucüne karışmıyorsam sen de benim kiminle yattığıma karışamazsın.
Ayrıca burası müslüman ülkesi değil, laik ülke. Yani isteyen salyangoz satar isteyen namaz kılar. - +1 yıl
Boş konuşuyorsun şu an. Her ülkenin dini vardır. Neredeyse bütün başkanlar yönetime geçmeden önce kendi kutsal kitaplarına yemin ederler. Demek ki neymiş her ülkenin bir dini ve ahlâkı varmış. O yüzden laiklik falan hepsi safsata bunlar. Papazların kutsaması olmadan başa geçemeyen ingiltere kralına da söylersin bunu.
- +1 yıl
Ya affedersin de şu tiple kim sevişir senle ansni satimm
- +1 yıl
@llmeelissss Benimle sevişen sevişiyor da, sevişebilmek için sana bile katlanmak zorunda kalacak kadar çaresiz kalmış adamların Allah yardımcısı olsun.
- +1 yıl
Başına çuval geçirilip anca sevişilir senle hahahah ağlamayı kes
- +1 yıl
@llmeelissss Seks konusunda çok tecrubelisin sanırım, kiminle nasıl sevişileceğini fotoğraftan anladığına göre, hayırlı işler.
- +1 yıl
Bunu bilmem için tecrübeli olmama gerek yok tipine bakmam yeterli 😄
- +1 yıl
@llmeelissss Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.
- +1 yıl
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılO sevgililik olmuyor f*ck oluyor bu haltı yedikten sonra arkasinda dracaksan ben bunu yaptim kendi istegimle diyeceksen yap yok sonra aglayip zirlayacaksan yapma arkasinda durmayacaksan yapma hamile kaldim ortada kaldim beni kullandi gibi seyler üretmeyeceksin sevgililik sevgi aşk diye bir sey yoktur bunun zamani olmaz ha sonra ha simdi sevgililik ayagina zaten seks iliskisi yasiyorsun
20 Yorumla
+1 yılkişiye bağlı. bana göre iki insan birbirini yeterince tanıdığı vakit geçirdiği ve çekildiği an yani 1-2 ay olabilir bu tabi bu tanıma sürecine ufak yakınlaşmalar da dahil tam cinsellik için karar zamanla verilebilir sorun değil. normali bu ama dini gerekçelerle evlenmeden yapmam diyen kıza ya da erkeğe de saygım var, ben ayrılırdım uygun birini bulmalı öyle biriyse benim gibi deist biriyle sevgili olmamalı zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArabanın 10 bin bakımı ne zaman yaptırılır gibi bir şey sormuşsun. Kişiden kişiye değişir bu şey, isteyen ilk gün isteyen 1. Yılda isteyen de evlenince. Kişinin ahlaki, manevi ve toplumsal değerlerine göre değişir buradaki insanlara ne bana ne kime ne, senin hayatın senin düşüncen ama bence kıymetli şeyler özel şeyler hemen yaşanarak özelliği yitirilmemeli
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk haftasında başlanıyor genelde... Zaten cinsel uyum gelince gerisi de gelir... yeter ki bedenler uyuşsun kafalar da kaynaşıyor zamanla. Genç bir erkek max 1 hafta zaten boşalmadan durabilir o da büyük ihtimal 1 hafta sonunda boynuz yemenizle sonlanır uzun süreli beklettiğinizi sandığınız kişilerle sonuç buna gelir. Siz gene de bekliyor bakalım hele 3-5 hafta derseniz zaten arayıp sormaz 2. hafta sonundan sonra.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yıl3-6 ay olduğunda konuşulmalı 1 yıla yaklaştığı zaman yaşanmalı bazen bu süreler kısalıp uzayabilir tamamen sizin ve karşınızdaki kişinin düşüncelerine bağlı.
10 Yorumla Evlenmeden olmamalı evlendikten sonra ise çiftler kendilerini ne zaman hazır hissederlerse o zaman olmalı bence
30 Yorumla
+1 yılKimin ne yaşadığı pek umrumda değil ama bana pek doğru gelmiyor herkesle yaşanmamalı orada burada anlatılıyorsunuz haberiniz yok bide hormonlardan kaynaklı daha da bağlanıyorsunuz sonra ayrılınca salya sümük ağlıyorsunuz
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliği yaşamak bir tercih meselesidir. Bu , sizin tercih edip etmemenizle alakalı bir durum. Tercih etmeden de ilişkiyi götürebilirsiniz. Arada iyi bir güven oluşmadan öpüşmek dahi yanlış bence.
10 Yorumla
+1 yılYorumları okudum da Hemen razı herkes ne güzel ya 😀 bitmiş evlilik falan kalmamış artık. Ömür boyu sevgili olarak kalın bence hemen razı iseniz ilişkiye girmeye
20 Yorumla
+1 yılBunun bir zamanı yok. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olmalı. Bu nikahtan sonra da olabilir. 😏
30 Yorumla
+1 yılBu belli olmaz bazen ilk hafta bazen 2-3 hafta bazen 1 ayda ya da fazla değişir bu durum yeri geldi aynı gün olduğu da oldu haftalar sonra da oldu aylar sonrada iki tarafında istemesine bağlı
00 YorumlaBelli bir zaman diliminde olmalı diyemeyiz. İlişkinin ilerleyişine, geçirilen zamana ve isteğe bağlıdır. Bazen de hiç olmaz bazen çok hızlı olur. İlişkiye göre değişir
00 YorumlaCinsellik konusunda 659 cevap paylaştı. Evlilik öncesi veya sonrası bu iki tarafında tercihine bağlı
Ne zaman olmalı dersen bu spontane gelişen bir durum. O yüzden şu zamanda denmesi saçma olur00 YorumlaBaba gıdalar hormonlu olunca ergenlik erken oluyor diyolar , Sağlık bakanlığı tarım BAKANLIĞI VE AİLE BAKANLIĞI KOnUYA EL ATMALI Azmış kişiye napcan?
04 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
Yaklaşık 13 14 yaşlarımda 1.80 boyuna ulaştım kalın ses sakal artı inanılmaz bir kıllanma
İlk kez 11 yaşımda boşaldım
Haliyle erken bir cinsel istekli lik vardı içimde - +1 yıl
@Lykunk_thear cinsel psikolog ve terapistler var dikkat et. saldırma kimseye.
- +1 yıl
Yok hocam gerek yok eskisi kadar hayvan değilim çok şükür 😄
- +1 yıl
@Lykunk_thear 😛😛😛😛 gençler siz var ya...
+1 yılİlişkinin en başında olmalı, çünkü bir ilişkinin arkadaşlıktan farkı cinselliktir, eğer bir çift cinsellik yaşamıyorsa, yaşadıkları ilişki değil , arkadaşlıktır...
00 Yorumla
+1 yılBunun belli bir ayı tarihi yok. Erkekler ilk günden itibaren yaşar fakat kadının ne zaman hazır hissettiği önemli. Kimisi ilk günden (yaşadım bunu) kimi zaman da 1 yıl sürer (bunu da yaşadım)
00 YorumlaSpontane gelişen bir olay cinsellik zaman belirlemek saçmalık
30 Yorumla
+1 yılBuna net bik tarih verilemez asla. Yeterince güvenildiğinde veya evlendiğinde tercih eder çoğu çift
30 Yorumla- Cinsellik konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılKişilerin arzularıma ve beklentilerine göre değişir fakat normal olarak hem duygu hem arzu varsa 4-6 ay olabilir
10 Yorumla
+1 yıl6 ay sonra ben daha öncesinde birlikte oldum pişman mıyım tâbi ki de hayır çünkü bende başında ciddi düşünmüyordum
10 Yorumla
+1 yılİlk gün bile olabilir bence, cinselliğe fazla değer veriliyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAradaki çekime bağlı kesinlikle. Kendini bilerek şu zaman olmalı diye tutmanın bir alemi yok, ikiniz de birbirinizi arzuluyorsanız bunun bir süresi yoktur hatta ilişkinize pozitif etkisi bile olacaktır
00 YorumlaCinsellik konusunda 547 cevap paylaştı. Bu kişiden kişiye göre değişir
Tamamen senin ve onun ortak noktası kimisi 4 yıl olmaz kimsi 4 günde olur. Nasıl baktığına göre değişir bence00 YorumlaCinsellik konusunda 412 cevap paylaştı. Ne kadar nazlı o kadar değerli olursun yapma demiyorum ama tam anlamıyla yapma küçük küçük aperatifler şeklinde 🙂
00 Yorumla
+1 yılBen 6-7. Aya kadar bekletiyorum genelde ama ama çoğu kız daha kısa tuttu süreyi
İlk buluşmada seks yaptığım bile oldu00 Yorumla
+1 yılMümkünse olmamalı evlilik düşünülerse olmamalı eğer evlilik düşünmeyip öylesine birlikte yaşamak başka
00 Yorumla3 vakte kadar olunmalı biri saat tutmalı vakit gelince başlayın demeli, ciddiye alamayacağım bu soruyu :)
00 YorumlaBence bir yılı geçmesi lazım eğer ki sevgiliyse o insana daha iyi tanımam gerekiyor zaten ama evlenince daha mantıklı
00 Yorumla
+1 yılilk buluşmada olmasından yanayım aylar geçtikten sonra pişman olmak istemem en azından zaman kaybı olmaz aylar boşa gitmez 2 taraf içinde geçerli bu
00 Yorumlaİki tarafında canınin SEKS yapmak istediği anda erkek kızın tadına bakmalı zevkini almalı die düşünüyorum 😘😘
00 Yorumla
+1 yılBunun resmî ve herkeste geçerli bir süresi yok bence herkesin kendi ilişki dinamiği içerisinde bir enerjisi vardır
00 Yorumlaay mı? yok daha neler ilk saatlerinde konuşulmalı, ilk buluşmada yaşanmalı sonra kezban çıkıyorsunuz :d
00 Yorumla
+1 yılBunun bir zaman sınırı yok aslında, her iki tarafta kendini hazır hissettiğinde olabilir. Bu ilk bulusmada da olabilir, aylar sonrada
00 YorumlaNe zaman hazır hissederse o zaman. 1 hafta içinde bile olabilir
10 Yorumla
+1 yılİnsan evlenmeden teslim ederse kendini cepte görür tekmeyi basması kolay olur evlenmeden olmamalı
10 YorumlaHiçbir zaman sevgililikte seks kuralı mı var arkadaş. O evlenince gelen kavram.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zaman olmamalı. Evlenince de olmamalı kardeş kardeş uyusunlar
10 Yorumla
+1 yılİnsanlardan insanlara, ilişkilerden ilişkilere bir sürü değişken var
10 YorumlaCinsellik konusunda 696 cevap paylaştı. Biri birileri olur zamanla. o yüzden evlenmeden olmamalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnceden belirlenen bir şey değil. İlk günden yapılabilir.
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKarşılıklı çekim varsa, aya maya bakmaz ki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimle ilişki yaşamadım.
Yaşamayıda düşünmüyorum, iş ciddiyete binerse kendimi eşime saklamayı tercih ediyorum. Bencede tercih edilmesi gerektiğine inanıyorum.00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGönül ister hemen olsun hep olsun da karşı taraf istemiyorsa yapacak çok da bir şey yok..
00 Yorumla
+1 yılAy mı? Anlaşıldı şimdi milletin neden bu kadar çok kavga ettiği.
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öyle cok uzatmaya gerek yok. En fazla 1 bilemedin 2 haftayi gecmemesi gerekir
00 Yorumla
+1 yılIlk gün başladım ben
Kocam gitti gel AŞKIM ohhhhh ohhhhhh diyodu00 YorumlaBi vakti yok ne zaman tamamen güvenmeye başlarsan işte
00 YorumlaEvlenmeden olmamalı.. sonra kötü sonuçları olabiliyor
00 YorumlaBence bunun bir zamanı süresi yok. Etkileşim varsa ilk günde de olur.
00 Yorumla
+1 yılBirbirinizi tam anlamıyla tanıdıktan sonra 1nci aydan sonra olursan seni kapının önüne koyar
00 Yorumla
+1 yılÇekimle alakalı o zaman tutmakla olmuyo, birden gelişiyo heeşey en gğzelide öyle olması
00 Yorumla- Devamını Gör (149)
Devamını Gör(194)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem