+1 yılBunun için pek çok sebep olabilir sadece şu diyemeyiz. Sinir, stres, ekonomik sıkıntılar bunların başında gelir. Sonrasında sen ona çekici gelmiyor olabilirsin belki istediğini sende bulamıyor olabilir. En son seçenek ise şehir dışında seni aldatıyor olabilir. Bunların hepsi ihtimal
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tamamda şu anda insaf etmelisin hem yorgun gelen bir adamdan bahsediyoruz hemde senden karşılık alınca sana karşılık veren bir adamdan bahsediyoruz sorunda böylesi bir adama seksi giyin fantezi iç çamaşırlarını giy, fantezi kıyafetlerini giy karşıla eve geldiğinde yorgun bir adam ya yatağa çıplak uzanmasını sağla sen üstündeki kıyafetleri çıkart yalnızca boksırla kalmasını sağla uzansın masajını yap, tahrik edici konuş “onu özlediğini, arzuladığını, çok sevdiğini” söylersen zaten sana kayıtsız kalamayacaktır biraz masajını yaparsan ya da birlikte duştaykende bu işi çözersin ama seni sevmiyor, istemiyor olarak düşünme, öyle düşüncelere giriyorsan hazır kocanda yokken spor salonuna kayıt yaptır formda kalırsın daha çok etkilensin istiyorsan kocan ama dediklerimi düşün.
17 Yorumla
Soran+1 yılYa bana normal gelmiyor karısından bir hafta ayrı adam özlemez mi geldiğinde ne biliyim çok istekli olmalı diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Tamam sende haklısında, kendimden biliyorum, bekarım ama bak 25 yaşındayım spor bile yapmama rağmen o yorgunlukla cinsel arzu falan olmuyor düşünemiyorum duş bile alamadan uyuya kalıyorum yorgunluk çok fena ve vücudu çok zorlayıcı bir durum ama burada durum farklı adama yardımcı olmalısın yani bir hafta senden uzakta yorgun şekilde ne demek biliyormusun o yorgunlukla sarhoş gibi oluyorsun artık kadınlık yaparak sen onu kendine getirecen
Soran+1 yılÖyle mi diyosun peki yapıcı yorumun için çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Yani öyle düşünüyorum, yapıcı olunmalı buradaki aldatıyor yorumlarına bak adamın yaşıda var zaten yorgunlukla senden ona bakmanı kendine getirmeni bekliyor olabilir ama çokta abartma köle kadınlardan olma yok çoraplarına kadar giydirirdim diyen karılar olur ya hani o kadarınıda yapma bir denge olmalı, o denge aşılırsa arsızlık durumuda beraberinde gelir ama eşin öyle olucak bir adam değilse bundan eminsinsen eğer her şeyi yapabilirsin, rica ederim.
Soran+1 yılTamam teşekkür ediyorum
yorgundur, gergindir streslidir. bunlar ihtimal. karşılık veriyor olması gayet iyi vermiyor olsaydı sıkıntı var derdim. geçicidir. biraz değişiklik denerseniz (yer - ortam vb) katkısı olabilir. bunlar eşler arasında dile getirilmekten çekinilen konular ama dile getirilince hemen çözülür tecrübeyle sabittir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Herkes aldattkğını düşünmüş ama benim aklıma ilk gelen durum; belki de eşin koca 1 hafta çalışıp eve geldiğinde arzulandığını ve özlendiğini senden görmek istiyordur sende aynı şekilde bu davranışı eşinden bekleyince arada bir kopukluk oluşuyor olabilir bunu eşinle konuşman gerekir.
43 Yorumla
Soran+1 yılBu açıdan düşünmemiştim bak. Haklısın biraz empati kurmam lazım belki de.
Soran+1 yıl😊🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kilo vs sorunun var mı
Beğenilmeyecek bir durumun var mı?
Hepmi böyleydi sonra mı oldu
Sevgilisi filan olabilirmi
112 Yorumla
Soran+1 yılKilo sorunum yok gayet güzelim
Hep böyle değildi şehir dışına gittikten sonra böyle oldu
Sevgilisi zannetmiyorum öyle biri değil yani anlarım. O tarz bir durum yok.
Soran+1 yılDışarda halletmiyorsa, işle ilgili sıkıntılardan olur mu bu durum sence
Soran+1 yılO da olabilir kendini bana karşı yetersiz görmesi benden uzaklaşmasına bir sebep midir?
- +1 yıl
Tabiki
Yatakta sen daha çok baskınlaşmaya başladıysan
Gün geçtikçe senin istediklerşn oluyorsa
Performansın ve isteğin onu geçtiyse
Daha çok fantezi isteyen sen isen
Libidosu yükselen sensen
Pipisi az ufak kalıyor doymadığını anlıyorsa vs vs bunların hepsi uzaklaştırabilir sağlam psikolojisi olmayan birini
Soran+1 yılYaa kesin bundan o zaman
Soran+1 yılEe napacam ben o zaman
Soran+1 yıl😀 detaylari boş ver teşekkürler önerilerin için
+1 yılNe sıkıntısı olursa olsun bencilce bir şey eşinin yaptığı.. Kimi zamanda aldatmasa bile eskilerden bir kadın aklına gelir.. bir zaman diliminde birden bire aklına düşer.. teknoloji sağolsun.. sosyal medyada artık çok rahat ulaşıyor insanlar eski tanıdıklara.. farkli bir şehir.. orada belki bir yüz.. bir şarkı.. bir mekan.. aklına düşürür insanın eskiden içinde ukde kalan birini..
23 Yorumla
Soran+1 yılİnsan düşünmüyor değil bunları...
- +1 yıl
Yüksek bir ihtimal bu şekilde çünkü hiçbir erkek cinselliğe sorunu ne olursa olsun kayıtsız kalamaz.. onlar için bu sadece erotizm ihtiyacı çünkü.. zihnindeki şeyler uzaklaştırıyor.. ona birşeyler söyle.."bana söyleyeceğin bir şey varsa ben buna hazırım.. yardımcı olacağım birşeyse benim de fikrimi alman sana iyi gelebilir.. dertleşmek istersen seni anlamaya çalışırım.. belkide zihninin Saba bir oyunudur tüm içinde yaşadığın şeyler.."
Soran+1 yıl🙏 teşekkür ediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar olarak erkekleri makina gibi görüyorsunuz sabah akşam kaldırmış bekleyen her an hazır sürekli istekli sürekli azg. n olmasını bekliyorsunuz ama bazen iş bazen stres ve maddi sebepler derken o iç dünyada ki huzursuzluk cinselliğe de yansıyor.
Sanırım şu an sen çok istekli o olsa güzel olur olmasa da olur modunda değil mi?
Peki seninle ilgili bir problem var mı ne bileyim kilo olsun koku olsun bakımlı bir kadın mısın? Çünkü bu da cidden yataktan soğuma sebebi.14 Yorumla
Soran+1 yılHayır soğumasına sebep bir durumum yok. Ama ban imkansız geliyor bir erkek karısından bir hafta uzakta buluşunca istekli olmalı yanlış mı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni bu üzücü bir durum tabi ki sende bir eş olarak erkeğinin seni arzulamasını ve bir nevi ihtiyaç bu ihtiyacı doyurmasını bekliyorsun ama daha çok duygusal olarak sanırım arzulanmama durumuna üzülüyorsun sanki?
Soran+1 yılÇok doğru aynen öyle. Üzüldüğüm asıl nokta tam olarak bu. Duygusal olarak arzulanmama durumu...
Cevap sahibi+1 yılBir kadın için gerçekten bu zor bir duygu üzücü kırıcı yani bir erkek olarak söylüyorum bunu..
Peki bir şey soracağım sana en son ne zaman oldu
+1 yılAdamcağız çalışmak için şehir dışına çıkıyor düzeninden oluyor sıkıntı stress oluyor bide yaşı orta yaşlarıda geçtiyse insan vücudu yıpranıyo istekleri azalabiliyor en iyisi eşinede sor ve onu biraz anlamaya çalış
22 Yorumla
Soran+1 yılStresten yani
- +1 yıl
Tahmin ediyorum ama stressten ve yorgunluktan olabilir ben bekarım bazen çalışınca o kadar yoruluyorum ben bile hiç yoklamıyorum benim cükü o adam bide ev geçindiriyo şehir dışına çıkıyo he için rahat etmesini istiyorsan başbaşayken konuşun isteklerinizi paylaşın eşine isteklerini belirtmiycen konuşmıycanda kime yapıcan değil mi?
Peki 1 haftanın sonunda dolu dolu mu boşalıyor az mı? Rengi koyu beyaz mı şeffaftan az hallice mi? Bunun analizini yap bakim. Önemli bu
516 Yorumla- +1 yıl
Rengı ne alaka 😳
Soran+1 yılO ne kız ilk defa duydum. Neyi anlayacağız bunu yapınca
- +1 yıl
Bembeyazsa peki 🤔
Soran+1 yılOoo bak hele sen taktiğe
Soran+1 yılTamamdır bu bilgi çok işime yarayacak teşekkür ederim. Suluysa Ağz. na şı. manın vakti gelmiş demektir
- +1 yıl
Benimkinin ki hep yoğun beyaz oluyor rengi 🤔😁
Soran+1 yılAllah seni tamam söylerim deli😀
- +1 yıl
Koyu yoğun beyaz kesın 3gun mu oluyor yanı iyi bırsey ozman
- +1 yıl
Kadın kadın
+1 yılBunun birçok nedeni olabilir.. Acı ama başka birinin olması ihtimali de var bunların içinde, seni eskisi kadar arzulamıyor oluşu da.. Bir de psikolojik durumlar var; stres, yoğunluk ve yorgunluk gibi..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılYorgunluk , eşini Findik badem le besle duzenli olarak adam dinlensin ilk geldiginde sonr icindeki canavari cikarir disari
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemel şeyleri atlıyorsunuz da ondan
1 işe giderken veya dışarı çıkarken onu öperek uğurla
2 eve gelirken onu öperek karşıla
3 eşin evde iken sadece onunla ilgilen ev işi sağ sol ile değil
4 ona kek börekler yap çay ile iç sohbet et
5 her fırsatta ona sarıl iyi ki varsın Seni çok seviyorum aşkım de
6 baş başa iken asla ismi ile hitap etme
Sen eşin ile evlendin tüm ilgini yönünü ona çevir12 Yorumla
Soran+1 yılSöylediklerinin hepsini yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki cinsel anlamda ilişkiniz nasıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYorgunluktan bahseden arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum. Ayrıca psikolojide büyüm etken cinsellik üzerinde. Belki anlatmadığı sorunları vardır. Sizin burada yapmanız gereken anlayışlı olmak, çokta üstüne varmamak cinsellik konusunda. Siz çalışmıyorsunuz enerjiniz belli eksilmiyor, ama o çalışan bir adam yani. Biraz anlayış. Çok fazla üstüne varırsan itici olursun, adam hiç istemez. Eğer enerjini nereye koycanı bilmiyosan kendine başla meşgale bulabilirsin mesela.
20 Yorumla
1 yılBence konunun seninle alakası yok erkekler hayatlarının belli dönemlerinde böyle griplere girerler maleaef erkeklerin büyümesi olgunlaşması hiç bitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla ya başkası vardır ya iskoliktir senin kocadan o anlamda iş yok galiba. Aldatmaktansa bosan kurtul
61 Yorumla
+1 yılBir haftalık dönemde, hayatında başka birisi olabilir. ya da yaşından dolayı artık isteksizleşmişte olabilir.
42 Yorumla
Soran+1 yıl36 yaşında. Başkası olduğunu sanmam.
- +1 yıl
Senin yaşın kaç
Beyenmediginden degil 1 hafta ayri kaliyormussunuz aylar veya yillar degil o yuzden bunu bu kadar abartmana gerek yok birak o sana gelsin ve bu dusuncelerinide dile getirki ne dusunuyor bil bilki icin rahatlasin
10 YorumlaAdamın günahını almayalım bence sor kendisine bi sıkıntı yoksa rahat cevap verir zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek kafası bir baska ya. Ben mesela cok istekliyim ama
Bazen benimde aklıma gelmiyor10 Yorumla Normalde tam tersi istekli olması lazım
42 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende böyle bekliyorum
+1 yılAynı durum bizde de var ama tam tersi bende şehir dışımda çalışırım eve geldiğimde atlaması lazım yok
00 Yorumla
+1 yılNormalde tam tersi istekli olması lazım can atması lazım. Demekki istediğini karşılıyordur abla dışarda
01 Yorumla- +1 yıl
Üzülme be
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu dusuktur yahut sana karşı heyecanı kalmadığı icin istekli olamaz. Bi de is yoğunluğundan ötürü bi durum olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin cinsel isteği düşmüş olabilir vaktiniz varsa birkaç soru sorabilir miyim
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet isteksizlik var nedenini bilmediğim.
- +1 yıl
özelden yazar mısınız
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sıkıntı stres olabilir, hemen kötü düşünme
31 Yorumla
Soran+1 yılİnş ondandır
1 yılRahat birak adami hep ayni kisiyle iliskiye girmek sogutuyor o isteyene kadar sen teklif etme genede yanasmassa sana baska birini bulmustur dikkat et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDunden beri 5. Konu iktidarsiz erkekler kadinlar mutsuz mastürbasyon yapacaksınız başka şansınız yok
00 Yorumla
+1 yılİşini hallettigi daha iyisi varsa bu normaldir anlayamazsın
00 YorumlaDemek başka biri olmuş yokluğunu hissettirmemen lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Vardir biseyler esinlw kurcalaveya cekici bulmuyor seni
00 Yorumla
+1 yılNormal değil 1 hafta uzak kalacaksın aman sabahlar olmasın dersin. Konuştun mu hiç?
00 Yorumla
+1 yılKendine biraz daha özen ve dikkat çekici ol yeni çamaşırlar al falan
00 YorumlaBilemedim. Şehir dışındayken biseyler yapıyor olabilir mi? Yaşlar kaç?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni arzulamıyor muhtemelen ama bir seçenek daha var. Libidosu iş için dışarıdayken yüksek olup eve geldiğinde sadece dinlenmek istiyor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadınlar bunu söylüyor ayda 1 kere ancak birlikte olursan O erkek ne yapar.
Birazda kadında bulalım hatayı.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen kendını nasıl tatmın edıyorsun pekı yokken
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkonusabılırmıyız senınle dertlesebılırmıyız
Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. her ilişkide cinsellik olucak diye bir şey yok
33 Yorumla- +1 yıl
Her ilişkide cinsellik olmayacaksa evlenmeyecekti. Eşler birbirinin her ihtiyaçını gidermek zorundalar yoksa ya evlenmeyecekti ya da boşanıp gitmelidir
- +1 yıl
Kardeşe ne gerek var?
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇalıştığı yerde sevgili yapmış. Sen naz mı yaptın vermedin soğuttun kendinden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSizden etkilenmediği kesin anlattıklarınız bunu gösteriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kendi kaybeder bu isnsalar böyle davrandığı için çok evli yaptım ben
00 YorumlaSabret her sey mükemmel olmaz
10 Yorumla
+1 yılBenim olsa Bi hafta ayrı kaldam dönünce o gece sabaha kadar uyutmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere evlenince bir haller oluyor
10 Yorumla
+1 yılLibidosu düşmüştür artık peki senin gözün dışarıya kayiyormu
00 Yorumla
+1 yılyorgunluktan canı istemiyor bekide seni aldatıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Acaba orada boş durmuyor mu?
00 YorumlaMerhaba, kaç yıldır evlisinjz ve yaşlarınız kac?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yokluğunda başkası veya başkaları olabilir mi
00 Yorumla
+1 yıl
Sen evi birleştirmeye çalış00 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama aldatılıyorsun.
00 YorumlaBaşka açıklaması yok aldatıyor sende aldat
00 Yorumla
+1 yılKafasında maddi problemler olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatıyor olabilir mi
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu da düşündüm ama olmaz yani anlarım ben birde bana çok düşkündür.
+1 yılAldatıyor o zaman
310 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılSusun be
- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yıl😀 tövbe ya rabbim
- +1 yıl
Neden öyle sus dedin
Soran+1 yılBiriniz manita yapmıştır diğeri yok aldatıyor.. üstüme gelmeyin diye zaten kafam karışık.
- +1 yıl
Niye kafan karışık konuşalım
Gizli Üye(25-29)1 yılsenden cokmu uzak hala
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnunla konuşmanız daha faydalı gibi: )
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. dırdır, kendini salma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılUzaktaysa ve arzularında sıkıntı varsa düşündürücü
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılçekici gelmiyorsundur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Nasıl hayal ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılDemekki onu doyuran var
03 Yorumla
Soran+1 yılBazen bende düşünüyorum bunu.
- +1 yıl
Kisasa kisas yap anlarsın
- +1 yıl
Geçmiş olsun canım
Kaç yıldır evlisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yıl8.
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Libido düşmüş olabilir
00 Yorumla
+1 yılSenden sıkılmış olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi