Baştan söyleyeyim; kimse ahlak bekçiliği yapmadan cevaplar versin. Aldatmanın doğru olmadığının ben de bilincindeyim. Üstelik kapalı bir kadınım ve eşimi çok seviyorum. Eşim yetersiz de değil. Yani cinsellikte çok iyiyiz. Sadece etrafımdaki kişilerin bana bakışlarını fark ediyorum. Bu beni çok etkiliyor. Bazen eşimle sevişirken o kişileri hayal ediyorum. Dediğim gibi bu doğru değil ama bu istek neden oluşuyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılhiç ahlak bekçiliğini yapmayacağım buna direkt bir uzmanın gözüyle yaklaşacağım eniştem bir seks ve ilişki terapistiy di ve bende onunla ço zaman geçirdim beni bu mesleğe hazırlıyordu ve pek çok hastası ile seans öncesi ve seans sonrası görüşüp konuşma fırsatım oldu ve eniştemin en çok gelen hastaları 2 gruptan oluşuyordu BDSM sevdalıları ve çok eşli hayat isteyenler, sana sebeplerini uzun uzun burada anlatmayacağım direk sonuca geleceğim, bu tarz hayatları 40 yılı aşkın süre bile yaşamış hastaları var dı ve hepsinin yolun sonunda sahip oldukları geriye kalan tek şey kronik majör depresyon oldu özellikle de kadın hastaları çok daha ağır geçiriyorlardı dediğim gibi olayın işleyişini nedenlerini burada uzun uzun anlatmak istemiyorum zira yorumlarda çok mavili atıp tutmuş doğaldır, fantezi falan filan diye onlarla papaz olmak istemiyorum ama bir an bile bu hislerinin doğal olduğu kanısına kapılma çünkü sayısız hasta ile karşılaştıktan ve vu konunun mekaniğini hem o hastalarla hemde eniştemin öğrettikleri ile öğrendikten sonra sana diyeceğim tek şey bunun doğal olmadığı (ne kadın ne de erkek için) ve araman gereken şeyin başka partnerler değil bir uzman olduğu hele ki eşinle hiç bir sorunun yoksa mutluysan ve tatmin oluyorsan (ki olmasaydın bile bu durumda zaten onunla ilişkini bitirmen gerekir hem onunla kalıp hemde başkalarını istemeye devam etmen değil) ve sana tavsiyem de mutlaka bir uzman görmen gerektiğidir çünkü istediğin yaşam tarzının sana uzun vaade de vereceği tek şey parçalanmış hayatının kırık parçaları olacak.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eşinle olan birlikteliklere uzun zaman içinde alıştığın için sendeki heyecan ve istek dışarı vuruyor. Bir çeşit adrenalin ve heyecan dürtüsü seni bu yöne itiyor. Her ne kadar kendine toz konduramasan da bu isteğinin önüne geçemezsin ve imkanın olsa ve yabancı biriyle yapma fırsatın olsa çok rahatlıkla yapabilirsin. İşte o zaman o farkındalığı daha iyi anlarsın.
16 Yorumla
Soran+1 yılYabancı değil tam aksine eşimin tanıdığı kişilerle yapmak istiyorum Sanki yaparken de eşim beni izlemiş gibi bir his oluşacağını düşünüyorum
- +1 yıl
Tanıdığı kişilerle senin de sohbetin oluyordur mutlaka ve sende derin izler bırakan en büyük etken de senin onlara yaklaşımın ve bakış açın. O ilgiyle baktığın için bilinçaltın seni o yöne itiyor ve arzulama hissi doğuyor aklında. Cinselliği de sevdiğin için yine ilk ve tek cinsellik geliyor aklına.
Soran+1 yılEşimin tanıdığı kişilerle görüşeceğimiz zaman özellikle dar giyiniyorum. Onlara bakışlarım bile değişik oluyor.
Soran+1 yılÇok eşli olmayı istemekle yetmemezlik ne alaka? Ne boş muhabbet yaaa.
+1 yılKapalı açığı yok bu işin. İçinde varsa yapıyor. Sende de çapkınlık var ve yapmaya karar vermişsin. Bu durumu eşine izah et ve boşan. Sonra rahat rahat yap. Durulduğunda da tekrar evlenirsin. Aslında sekse doyduktan sonra evlenmen lazımdı ama toplum baskısı seni evlenmeye itmiş.
16 Yorumla
Soran+1 yılEşime tek bağlılığım sevgi. Maddi açıdan hür biriyim. Onu sevdiğim için boşanmak istemiyorum; fakat aldatmak da istiyorum
- +1 yıl
Eşin nasıl birisi peki. Bu durumu öğrenirse medeni bir şekilde boşanır mı yoksa sana zarar verir mi. Yaptığın etik değil ama günümüzde bir çok erkeğin yaptığı şey. Sorun, erkekler yapınca kadın en kötü boşanıyor. Kadın yapınca erkek en iyi ihtimalle boşanıyor.
Soran+1 yılEn fazla ayrılır benden. Zarar asla vermez.
- +1 yıl
Çocuklarınız var mı peki. Olumsuz bir durumda en çok onlar etkilenir. Ama sizi anlıyorum. Kapalı olmanıza rağmen bir aydınlanma yaşıyorsun ve bu kısa hayatı dolu dolu yaşamak ileride keşkelerle yaşamak istemiyorsun.
Soran+1 yılÇocuklarımız henüz yok. O konuda sorunum yok
- +1 yıl
Hayat sana güzel o zaman 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılYargı dagitmicam böyle şeyler okumak cidden midemi bulandırıyor o tarz insanlar ile zaten muhattap bile olmam o seviyede ama karakter ile ilgili sanırım ama şöyle düşünüyorum bir sürü insanın içinde olan şeyleri sen söylemişsin öyle sanıyorum ki çoğu insanda bu var ama bana göre böyle bir şey düşünen insan sevmiyordur ya da sevdiğini saniyordur erkeklerin zaten çok yaptığı bir şey ahlak kime göre ne anlama gelir buna da bağlı senin için farklı bir şeydir başkasını arzulamak gibi tuhaf bir şey değildir okadar rahatsaniz normaldir yapiniz yani
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
176Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence sen çok istekli birisin kardeşim cinsel isteğin çok güçlü birde şöyle bir olay var şimdi sen eşimden önce bir şey yaşadınımı başka erkek arkadaşların ile yazdığın yazıya göre yaşamadığı düşünüyorum bilmiyorum belkide yanılıyorum sen ne kadar seversen sev kocanı istersen köpekler gibide sadık ol vücut başka kimseleri arzuluyor bunu önüne geçmen mümkün değil maalesef karekteri düşük bir insan olsan eşinde sevmesen kesin aldatırsın ve başka kimseler ile olursun bu isteğinin daha önce kimse ile olmadığından ve cinsel isteğinin çok olmasına bağlıyorum bu kapalı olman ve eşini sevmen ile alakalı değil bu bir nevi açlık atıyorum yanlız cinsellik için değil 4 tane arabası olan bir adam düşün 5 . İster neden bu yapı meselesi bak benim eşim benden önce başka erkekler ile olmuş ben herşeyini biliyorum çok açık olmuştur bana sevgili ilken ve herşeyi anlatmıştır bir soru işareti kalmaması adına ve bana bir gün dediki durup dururken bu eşini aldatan kadınlar varya bunun sebebi daha önce kimse ile olmamak merak etmek veya sevgisizlik yüzünden demişti veya cinsel isteği fazla olmak gibi şeyler sıralamıştı açıkçası
10 YorumlaKapalı olman aldatmayacağın veya ahlaksız olmayacağın anlamına gelmiyor. Saçma sap*n savunmayın kendinizi. Madem eşini seviyorsun, birbirinize yetiyorsunuz ne diye başkalarını arzuluyorsun? Bu durum da ya gerçekten sevdiğini sanıyorsun ya da birbirinize yettiğinizi düşünmen büyük bir kandırmaca. Doyumsuzsun, insanların bakışlarından rahatsız olman gerekirken bunu zevke çeviriyorsan fiziksel olmasa da eşini aldatıyorsun. Ayrıca bu durumun doğru olmadığının da farkındaysan kendini düzeltmeye çalış, yoksa bununla yetinmeyip fiziksel olarak da aldatırsın.
124 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada akıllarınca yargı dağıtan namuslulara (!) sen aldırış etme. Seni anlayabilmeleri için senin hissettiklerini birebir yaşamaları gerekmekte. Ben de evliyim ve ben de tesettürlü bir kadınım. 3 senedir de eşimi aldatıyorum. Kesinlikle kadınlığımı hissedemediğim ya da eşimi sevmediğim için ya da ne bileyim eşimin ilgisiz olduğundan değil. Eşim gayet de cinsellikte iyi, eşimi gayet de seviyorum, eşim gayet de ilgili. Sadece ben kendimi farklı tenlerde bulmak istiyorum. Kısacası tek eşli olamadım ve olamıyorum da. İster bana kaşar desinler ister motor isterlerse daha ağır hakaretler etsinler. Ben buyum ve bu bir hastalıksa hastalık bu bir tutkuysa tutku. Tesettürlü olmak demek farklı günahları yapmayacağın anlamına da gelmez. Bizleri günahsız sanıyorlar ve bizleri taşlayacaklarsa içlerinde günahsız olanları ilk taşı atsınlar. Evet ben bir kapalı evli kadınım, eşimi çok seviyorum ve eşimi aldatmayı da çok seviyorum.
630 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylemişsin. Sanırım ben de tek eşli olamayacağım. Bunu evlendikten sonra anladım.
- +1 yıl
Helal olsun
- +1 yıl
Helal olsun okurken içim bi farklı oldu.
- +1 yıl
Bu nasıl bir kafa ya? Benim burada takıldığım tek durum şu, eşimi seviyorum eşimi aldatmayı da seviyorum. Böyle bse olamaz ya. Sen eşini falan sevmiyorsun. Gerçekten başka bir ten tenine değiyorsa hayır sen kesinlikle eşini sevmiyorsun. Yukarıdaki bayanın sorusunda olan şeyler harekete geçmediği sürece normal ama sizin bu yazdıklarınız kesinlikle anormal! Sevgi böyle bsey değil.
- +1 yıl
O kadar mı yaw insanlık nereye gidiyor
- +1 yıl
@Besyocu123 ne insanlığı kızım bunlar şeref yoksunu hasta sürüsü. Kimse sayfalarda yüz vermiyo girip at koşturuyolar. Hepsi de supermen ya cinsel konulara atlayan tayfaya baksanıza. Geneli ezik, aşağılık kompleksli kişilikleri bozuk tipler. Bi haber okumuştum yakında bir psikolog deney yapmış 10 yaşında küçük kız adıyla bikaç sohbet yerine girmiş 45den fazla erkek 10 dk içerisinde cinsel şeyler konuşmuş bu oysa uyarmış 10 yaşındayım diye tek 1 kişi özür dileyip gitmiş. Düşüne biliyormusunuz yüzlerce böyle adiler var bazıları evli çocuklu. Zihniyet bozuk kendileri de cahil işte.
- +1 yıl
Üzdü bu. Yazık yaaa
- +1 yıl
İnsanları yargılamayı eleştirmeyi neden bırakmıyorsunuz
- +1 yıl
@Susmar tabi ya tecavüzcüler tacizciler internet sapıkları da kadındı zaten. kocaları melek kadınlar aldatıp başkalarından çocuk doğuruyo bi de. hahaha kendi DNanızı da yoklatın annenize ve bütün Türk annelerine hakaret etmiş oluyorsunuz. Burdaki haddini bilmez abazanların bi de üstüne vura vura kapalıyım bilmem neyim ama kocamı seviyorum ama aldatıyorum zırvalıklarına ancak sizin gibi hasta zihniyetliler inanır. artık yorum yapmak istemiyorum Harun abiye de ayıp oluyo bildiriden rahatsız olur. İyi günler.
- +1 yıl
burada kavgamı cıktı darbemi cıktı noldu. kadın düşüncesini belirtmiş. dağılın
- +1 yıl
Ağzıma geleni saydırmak istiyorum. İğreniyorum sizin gibi insanlardan hem erkek hem kadın kimseyi aldatmaya kandırmaya hakkınız yok! Böyle yapacaksın madem boşan eşinden özgürce yap orada burada eşine sadece üzülüyorum şu an.
- +1 yıl
Evlenmeyen o zaman reziller kimseyi aldatmaya haklarınız yok!
- +1 yıl
@Susmar sen de tv de her götürdüğün şeye inanıyor musun? o programların yarısı yalan 🤥
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa hepsi doğru o programların çevremde de var
- +1 yıl
@Susmar puahh 😃 😃 doğru ha yav bırak sırf reyting için uydurulmuş hikayelere inanıyorsun benim de bir arkadaşımın annesi bu gündüz kuşakları programlarına katılmıştı annesi kendi ağızla birçoğu yalandan ibaret para verip onlara reyting için ilgi çekmek için hikayeler uyduruyorlar. Ben de kendi çevremden erkeklerin eşlerini 10 dan fazla kadınlarla aldatıyorlar aldatmanın cinayeti yok sadece ruhundan karektersiz bulanan insanlar aldatır!
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa nerde yaşıyorsun parelel evren mi orası burada tv lerde de mahallede genelde aldatan kadınlar
- +1 yıl
@Susmar sallama erkekler aldatır senin dünyadan haberin yok
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa asıl senin yok istersen soru olarak sor evli biriyle sevgili oldunuz mu diye çoğu erkek olduk der
+1 yılBir defa başıma geldi evli bir kadın eşini sevdiği halde benimle cinsellik yaşamak istedi bahanesi de her gün aynı şey yenir mi demek oldu eşini aldatma tamam yatakta başka birini düşün halay et ama kendini başlarına kullandırma adın çıkar yuvan dağılır çocukların senden utanır erkek milleti böyle şeyleri bacım karı gibi yayar çevresinde Ben uzak durdum çok şükür ve kimseye de anlatmadım ama senin çevrende emin ol kulaktan kulağa gezer
Ne güzel eşin var helalin onunla bu sorunu çözmeye çalış her şey cinsellik değil ki başka biri ile yattığını düşün eşinin koynuna nasıl gireceksin pişman olursun utanırsın senin iyi biri olduğunu düşünüyorum lütfen öyle şeylere girmeyin aldatmak çok kötü bir şey Yarın Allahın huzurunda hesap vereceğiz bunu unutma güzel kardeşim
Rabbim yardımcın olsun Rabbim nefisine hakim olma gücü kuvveti versin30 YorumlaBunu yaşayan tek kadın sen değilsin, sonda olmayacaksın. Ve bunun için kendini suçlu da hissetme. Yani bu her insanın başına gelebilecek bir durum.
Eşini seviyorsun ve ondan memnunsan her yönden bunu onunla da konuşabilirsin yani konuşmalısın. Çünkü bu hormonal bir durum. Yani bu durum sürekli tekrarlanıyorsa bir psikiyatriste de gidebilirsin. Genellikle hangi sıklıkta başına geliyor bu durum?51 Yorumla- +1 yıl
İşte bu mantıklı cevap yazan bir insan evladı.
Canım bu utanılacak ya da ahlaksizlastirilacak bir durum değil sonuçta evli erkekler eşlerini tek gecede bile aldatirken kadınlar da böyle arzulara kapilabilir isteyebilir bu senin nefsinle alakalı bir durum ama vicdanen rahatsız olma sonuçta düşüncelerden değil fiile döktüğümüz eylemlerimizden sorumluyuz
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Etkileniyorsun
Hormonlarla alakalı bir durum
Etkilendikce duyguların değişiyor
Cinsellik esnasında da aklına geliyor hormonlar tutkuya dönüştürüyordur
Vücudun çalışma biçimiyle alakalı
Herkesin ki farklı sonuçta
İyi ki aranız iyiymiş
Cinsellikte de sorun yokmuş
Yoksa çok basın agrirdi44 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı yorum. Keşke herkes bu şekilde yorum yapabilse
- +1 yıl
Yooo bence direkt namussuzluk içine işlemiş, iğrenç pis bir nefse sahip, terbiye edememiş ahlaki olarak ve aç asla doymamış psikolojik sorunları var...
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan, doyumsuz bir varlıktır.
Elma ister, elmayı yer, elmaya doyar, armut yok mu der.
Armut yer, bu sefer de doyar. Bundan bir kaç çuval yok mu der.
Bir kaç çuval gelir, gözü doyar, bir tanesini bile yemez.
Gördüğün gibi, insanın isteklerinin ve arzularının sınırı yoktur.
Peki sende ki durum nedir?
Sende ki durum doyumsuz tarafına teslim olmaktır. Tam anlamıyla değil fakat bu gelgitin içindesin.
Bunu sürdürürsen aldatmaya meyilin kat be kat artacaktır.
cut.02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an bile aldatma isteğim çok yüksek seviyede. Kadınların neden aldattığını ya da çapkın olduklarını şimdi daha iyi anlıyorum
- +1 yıl
İnsan her şeyi ister.
Bu her konuda böyledir.
O yönünü tercih etmek, o yönde karar kılmak sana kalmış.
Kimileri sırf bu yüzden evlilik yoluna bile girmiyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtrafındaki kişilere dikkat etme sende o zaman. Müslüman bir kadının ve erkeğin yapması gereken de budur. Eşinden başka diğer bütün karşı cinslere kör olman lazım ki bu tarz sıkıntıları yaşamayasın. Bol bol dua et, namaz kıl belli ki şeytan vesvese veriyor sana. Bu ciddi bir sorun, zinaya kadar götürür seni.
50 Yorumla
+1 yılbu çok normal biliyormusun ben seni yargılamıyorum sadece zihnini harekete geçirmeye , heyecanlandırmaya çalışıyorsun bunu düşününce çok heycanlanıyorsun çünkü bu da çok normal bir istek bence anormal bir durum yok ben anlıyorum seni bu durumda olan arkadaşlarım da var
04 Yorumla
Soran+1 yılKapalı bir kadın olmama rağmen eşimin arkadaşının bakışlarından da etkilenmem normal mi?
- +1 yıl
normal tabiki kadınsın ve kadınsı özelliklerinin farkedilmesini istersin bu içgüdüsel bir durumdur bunu birçok insan sadece bastırmaya çalışır ama sen bunun farkındasın ve bu güç sana zevk veriyor burada bir doyumsuzluk hissi var ama cinsel doyumsuzluk değil bu zihinsel ve hissel bir doyumsuzluk bunun beyninde oluşturduğu o tutku noktasındaki o zevkin peşindeisn
Soran+1 yılÇok doğru. Cinsel doyumsuzluk değil. Sadece farklı bir bedeni hissetmek, farklı bir bedeni mutlu etmek istiyorum
- +1 yıl
evet bunun olayı zihinsel bir noktada karşılığı olan ve zihinsel bir başarmışlık gibi güç gibi bir haz
+1 yılZaten burada herkes ahlâk bekçisi kimse kendi eteğine bakmaz
Bi kere bunun sorun olup kendince çözüm araman bile bişey tabikiii soru troll değilse
Eşinde eksik olan yönleri başkalarında görüyorsan o yüzden bu sorunla karşılaşmış olabilirsin diye düşünüyorum.
İkinizde görünümünuzde değişiklik yapın ve psikolojik destek almaya bak.
Umarım çözülür.10 YorumlaFantezi açlığı bu.. Ayrica beğenilmek hoşuna gidiyor.. Bu seni tahrik ediyor.
Kınayan kınasın..
Çapkınlık bazı insanların dogasinda var.
Önemli olan ne istedigin değil nasıl dizginledigin..😉64 Yorumla- +1 yıl
Bende bu yazdığına yakın bir yazı yazdım geçen gün demedikleri kalmadı tabi sallamadım. dediğine karılıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoyumsuzsun canım sende, ayrıca sekse heyecan katmayı seviyorsun ve seksten zevk almasını da biliyorsun, bende zamanında bunu yapıyordum bir gün eşime bu düşlerimi sesli olarak söyledim ve onunda hoşuna gitti, yanımızda ya da bizi izleyelenlerin olduğunu düşledik, bizi izleyerek muhteşem seksimizle çevremizdekilerinde etkilenip onlarında seviştiklerini düşledik. Eşine bunu güzelce açarsan eminim onunda hoşuna gidecektir. Ama öncesinde bir kadından bahset, ünlü ve seksi birisi olsun, şimdi o yanımızda olsa ve elini vücudunda gezdirse beni bırakıp ona bakmazsın dimi de, hayır diyecek muhtelemen her defasında vitesi yükselt, daha da tahrik olmaya başladığında daha ileri git... sonraki seksinizde sende bir erkekten bahsedebilirsin ;) ama dikkat et dozuyla alıştıra alıştıra yap bunu dilersen dm den yazarım...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. İşte aldatma nedenin baş sorumlusu bu olay.. Her zaman dediğim gibi evde yiyecek yemek olmazsa dışarı lokantaya gidilir.. Hele ateşli ve arzulu bir kadın tam tatmn olmuyorsa gittikçe huzursuzluk başlar.. Bunlar gerçek ben bile bir arkadaşın hanımından teklif aldım dişşiliğimi yaşamak istiyorum diye..
00 Yorumla
+1 yılSwinger görüşüne yakın mısınız bilmiyorum ama genelde içinde buna dair hisler barındıran kişilerde böyle bir dışa vurum oluyor 😑 Eğer böyle bir niyetiniz yok ise eşinizin kişisel bakım vs gibi setlerine daha özen göstermesini sağlayın. Yeterli bir erkek ama bakımlı mi? ya da spor yapıyor mu? İmkanlar dahilinde dediklerimi bir degerlendirmenizi tavsiye ederim. Daha da çeşitlendirilebilir. Ve ayrıca herkesin kendi vicdani , ahlak bekçiliği yapmak buradaki birkaç sapiga kalmadı. 😊 Yoruma cevap verirseniz sevinirim.
00 Yorumla
+1 yılCinselliğinizden keyif alman, o an senin doyuma ulaştığın anlamına gelmiyor. Eşinin sana yetemediği bariz bir şekilde ortada ve bu durumun ciddi bir problem yaratmasını istemiyorsan ilişkinin ilerleyen sürecinde, eşini karşına almalı ve bu durumu açıkça konuşmalısın.
00 Yorumla
+1 yılBura da sizi yargılamak istemem ama empati yapmanızı öneririm aynı soruyu eşinizin sorduğunu hayal ederek kendiniz cevaplamaya çalışın. Bu durumun içinden çıkarsanız eğer ben susucam ama siz çıkamazsanız bu durumdan vazgeçin. Ortak bir hayatınız ve yaşanmışliklariniz var adama yazık. Bu bir erkek için çok büyük bir darbedir öğrense intihara kadar gider. Bunun vebali büyük. Sonuçta nikah dini ve resmi direk kul hakkına giriyor bilginiz olsun. Fikri mi söyledim kırıcı olmamaya çalışarak
00 Yorumla
+1 yılÇoğu insan itiraf etmez ama. Uzun süre ilişki yaşayan bir çok insan kadın/erkek başka insanları cinsel anlamda arzulayabilir. Bence bu ahlaksız ya da sadakatsiz bir durum değil. İnsanoğluyuz nihayetinde. Bazı duygular elimizde olmadan gelişiyor. Bu arzulara rağmen hiçbir şekilde aldatmaya meyil etmeyeceğimizden eminsek sorun yok. Ancak duygusal anlamda bir arzu mevzu bahisse işte o zaman mevcut ilişkide sorun vardır
00 Yorumla
+1 yılBen bunun bir tık ileri seviyesiyim, bizim durumumuz farklı biz bunu sorun olarak görmüyoruz çünkü özgür ruhlu insanlarız, cinselliği sınırsız yaşamayı seviyoruz ve libidomuz gerçekten yüksek bu karşımızdakinin yetersiz olduğu anlamına gelmez ama heyecanı macerayı sevitoyoruz bende evliyim 5 tanede partnerim var sevgili değil ben kimsenin duygularıyla oynamam bı tık ilerisi dediğim bu hayatını yaşa kim ne der diye düşünme hayat kısa😉
00 Yorumla
+1 yılFantezi düşkünü bir kadınsın değerini bilen kafa dengi fantezi anlayışı olan bir eşin olsa harika bir seks hayatınız olur. Aslında bu tarz fanteziler düşünceler kötü değil kötü olan bu düşünceleri eşinle paylaşamaman. Senin dusuncelerine eşinin dahil olup seninle birlikte zevkin doruklarına çıkmanız çok daha süper bir zevk olur
00 YorumlaSana hak veriyorum sonuçta nefsin var kapalı ya da ibadetlerini dosdoğruda yapıyor olsanda insanın ayağı kaydımı kayıyor sen yine dua et fiziki olarak yapmamışsın herkes bir şey söyler ama gerçektende doğal olarak bir kişiyle evli olunca bu meydana gelebiliyor
00 Yorumla
+1 yılDemek ki sevmiyorsun eşini. Resmen aldatmissin adamı sevişirken başkasını hayal etmek çok abartiymis. Yani bunu isteyerek yapıyorsun sonuçta. Neyse, bu herkesin ilişkisinde olur sürekli o kişi ile yaşayacağını düşündüğünden diğer insanlar olsa ne olurdu gibi fikirler gelir insanın aklına.
00 Yorumla
+1 yılBir kadıı kadın oldugunu hisseden dışardan başkaları özellikle karşı çinsin bakışları cinsel olarak kadına kadınlıgını hissettirip arzulandıgının heycanımı verir ister istemezde sehvet oluşup cinsellikte hayaller kurup aldıgın zevki kat kat katlar begenilmek arzulanmak herkadına heycan ve hazverir cimsel dürtüler kontrol edilmesi zordur bunu kadınların hepsi hisseder itiraf edemez normal yani
00 YorumlaNe kadar anlayisli insanlarsiniz yorumlara bak. esinin arkadasini arzulayan kadin ahlaksizdir. net. ahlak bekciligi degil bu durum ahlaksizlik...
80 Yorumla
+1 yılAblacım o da senin kudurukluğun, senin aç gözlülüğün ne diyelim.
90 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kisiler derken çevrenden tanidigin ya da gordugun kisiler mi seni bakislari etkileyen hayal ettiğin arzusu sehvetli yuksek birisisin muhtemelen belki degisiklikler istiyorsun farkli deneyimler farkli ten farkli tat olabilir çapkın birisi olmalisin begenilmek herkesin hosuna gider ve demek ki begenilen birisisin bakislara maruz kaliyorsan bence dominant bir erkekle olmalisin seni kolesi yapabilecek uclarda yasatabilecek her seyi
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında çevremdeki erkeklerin bakışlarından etkileniyorum. Ve hangi erkeğin şehvetle, cinsel arzuyla baktığını anlayabilecek kadar kadınım. Eşimin tanıdığı biriyle daha çok aldatma dürtüsü var. O erkeğe zevk vermek, ona kendimi kullandırtmak köle olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBakislari uzerinde toplayabiliyorsan auran yuksek olmali esinin tanidigi birisiyle olursa problemler yasanabilir ancak tam anlamiyla guvenilecek birisi olursa sorun olmaz onu da hemen anlayamazsin biraz izlemen dikkat etmen tanıman lazim uzaktanda olsa ve değmeli buna yani seni kullanabilmeli istedigin gibi koleligi iliklerine kadar hissettirmesi lazim sahibe birisi olursa mükemmel olur bence aman dikkat et sakin fiyasko birisiyle olma her acidan
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalı olduğunu yazmışsın
Belkıde zorla kapattılar senj baskı uyguladılar sana ondan bu kaşıntıların
Sana ahlak bekçiliği yapacak değilim herkesin aklı Fikri var sende bunun doğru olmadığını biliyorsun
Ama elinden bir şey gelmiyor Allah'a dua et o kişilere bakmamaya uğraş10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. bu fantezi herkeste yani büyük çoğunlukta var yani anormal bişiy değil o yüzden şimdi kimse seni burada yargılayamaz ya da saçma sapan şeyler söyleyemez. zira insan her ne kadar tek eşli takılsada bünyesi çok eşlilikten yana hareket eder. zaten bi yerden sonra kayışı koparan bunu gerçekleştirir korkanda tek eşliliğe devam eder. o yüzden iç güdüsel bişiy bu normal yani raat ol
00 YorumlaAhh!! Ahhh!!! Daha ne dertler varmış. Yok Bacım ya yok Ben evlenmem.. Nedir bu tarz Küçük dertler.. Başka dert bulamadınız da Bu mu derdin.. Git psikoloğa sor.. Neden burdan yazıp bekliyorsun.🤦♀️🤦♀️😫
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılÇapkın yapıdasın demektir.. Fikrimi sorduğun için söylüyorum.. Bunun başka bir tanımlaması yok.. İnsan mutluysa eğer ve hala gözü dışarı kayıyorsa çapkındır ve doyumsuzdur.. Keyifli günler..
22 Yorumla
Soran+1 yılSadece erkekler çapkın olacak değil. Ben de çapkın kadınlardan biriyim
- +1 yıl
Tamam işte ben zaten seni kınamıyorum ki :D Sadece sordun söyledim yoksa çapkınlık herkeste var, yok diyen yalancının tillahıdır :D
+1 yılAynı şeyleri bir çok kişi yaşıyor olmalı. ama ben şanssızım karımla ilişkimiz yok2-3 yıldır:(keşke beni tanısaydında benide hayal etseydin. kapalılarda çok ilgimi çeker. vücut hattı nasıl yatakta nasıllar diye hep merak ederim
11 Yorumla- +1 yıl
Bende çok tahrik oluyorum türbanlılar dan nedendir bilinmez
Zaten ne varsa bu tesettürlü tiplerden çıkıyor. Sanırım baskı ile kapanıyorlar sonra ruh sağlıkları böyle her gördüklerine sulanacak hale geliyor...
42 Yorumla
+1 yılKudurma deniyo buna tıp dilinde.. Çaresi belanı bulunca geçer
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. İçinde oluşan aşırı cinsel zevk başka bireyler ile başka fanteziler yaratıyor bilinçaltında.. Bu istek genelde seksi severek yapan bayanlarda görülen bi istek.. Evet ne kadar doğru olmasa da bilinçaltını kontrol edemiyorsun...
00 YorumlaCinsel dürtü böyle bir şey.
Bu gayet normal, kendin ile vakit geçirmekte aynı şey. Bazı şeyler için sevgi gerekmez. Cinsel çekim var fakat bizim toplum bu olayı çoook başka yere çekiyor. Kendi yapıyor ama görünce linç ediyor.00 YorumlaÖzünde olan şeyi artık yaşama arzun var bu sende hep vardı.
Ya iradene sahip çıkıp onurunu koruyup ilerde pişman olmaktan ve kafanın içinde acı çekmekten kurtulursun, ya da iradeni bırakıp unutma süreci içine gireceksin.
Seçim senin.00 Yorumla
+1 yılMerhaba, begenilmek her insanın hoşuna gider onurunu okşar. Cevredeki bakışlar beğeni dolu ve istekli bakışlarsa eğer, seninde zamanla bu bakışlara ilgisiz kalamaman çok doğal.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevremdeki insanların cinsel arzuyla bana baktıklarını anlayabiliyorum
- +1 yıl
Bu seni isteklendirir ve farkli fanteziler kurmana neden olabilir çok doğal
Gizli Üye(25-29)+1 yılEdep.. sizsin, iffet.. sizsin, ahlak.. sızsın. Başka sebebi yok.
Hissiyat olarak da eşine ihanet ediyorsun. Fiile dönüşmesi de an meselesi.
Gerçekten kocana yazık.
Şimdi ahlak bekçisi naraları atıp dur bana. Ne umrumda 😏30 Yorumla
+1 yılKapalısın niye o zaman başka erkeklerin kendine bakmasına müsade ediyorsun. Dar giyindiğinden bahsetmişsin o zaman kusura bakmada sen dandik tesettür altında kalmışsın. Tesettür bana bak değil bakma dedirtmek için vardır. Sana ahlak bekçiliği yapmak için yazmıyorum. Ahlak bekçiliği bence bizler değilde kocan yapsın sana. Ancak iflah olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek ben diye düşünüyordum çok iyi anlıyorum inan bana 🙈
76 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu çok değişik bir duygu anlatılması bile güç
- +1 yıl
geçmiş olsun:)
Cevap sahibi+1 yılSebep
- +1 yıl
ne bilim. zor bir durum
- +1 yıl
neden burdasın peki?
+1 yılAldatma potansiyelin var, o düşüncelerden arınsan senin için daha faydalı olur. Ahlak bekçiliği yapmıyorum, senin iyiliğini için yazdım
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşün için
+1 yılÇünkü doyumsuzsun libido oranın çok yüksek ne kadarda sık ilişkiye girsen yinede gözün istemsizce dışarıya kayıyor farklı zevkler ve heyecanlar peşine düşüyorsun...😉
00 YorumlaÖncelikle merak ve farklı şeyleri yaşama arzusu seni bu düşüncelere itiyor. Ve kadınların erkekler tarafından beğenilmesi onları bu konuda biraz daha tahrik ediyor
00 Yorumla
+1 yılDar elbiseler giyme
Tesettüre riayet et
Ve diğer erkeklerin gözlerine bakma
Bu durumda benim eşim olsa
Yukarda söylediklerimi yapmazsa
Boşardım heralde00 Yorumla
+1 yılSen kapalı oldugun halde bakışlardan ilgiden etkileniyorum aldatma isteğim oluyor dersen açık s ek. si giyinenler ne yapsın
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin yapısı farklı Ben de böyleyim maalesef
- +1 yıl
Kapalı olman kendi isteğin deģil demi
Soran+1 yılTamamen kendi isteğimle
öncelikle selam senin durumunun tam tersi bende var galiba libido fazlalığı fantezi ve s@ksi sevmek var altında eğer eşinin libidosu yüksek değilse normal yüksekse eğer senin gibi seninki fantezi
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonuçta düşüncelerine de kilit vuracak değiller ya istediğin gibi düşün orada özgür ol hiç değilse. Sonuçta aldatmıyorsun. Düşünceler kişiye özeldir ve orada sınır yoktur. Zaten hiç ekstrem bir şey düşünmeyen biri olduğunu düşünmüyorum şu devirde. Kimisi sadece kendine de kabul ettiremiyor. ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kişiler hayal etmek tamamen senin genişliğin. Kadınlar her zaman başka erkekleri yakışıklı bulurlar sadece seven erkeğin gözü başkasını görmez. Ama kocanla cinsel hayatınız iyiyse kocanı seviyosundue genişlik ypmaa
10 Yorumla
+1 yılSen tutkulu bir kadınsın
İyi ki eşini çok seviyorsun
Yoksa senin ihanet etmen kaçınılmaz olurdu10 YorumlaBir psikologla görüş bence burdaki kimse ilişki uzmanı değil veya ruh doktoru değil tavsiyeleri çok da doğru olmaz
10 Yorumla
+1 yılGayet normal. Merak ediyorsun nasıl olur diye, başka bir ten başka dokunuş, başka öpüş, başka penis. İstekli olman normal. Ve muhtemelen çok zevk almıyorsun eşinden
01 Yorumla- +1 yıl
Eşinin arkadaşlarını tahrik etmek hoşuna gidiyor mu?
+1 yılYa her şeyi hormonlara bağlamayın Allah aşkına. Düpedüz karaktersizlik.
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum kanka
+1 yılAllah sifa versin bacim. S!! k!! lmeye doymuyorsun. Netflixte bunun filmi var kesinlikle izle
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin fazla istekli olmandan kaynaklı bir şey ne istediğini tam olarak bilmiyorsun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalısın ve dar giyiniyorsun ve dikkat çekiyorsun sen yaşadığın şeyi benimseyememişsin bence ben cinsellikle ilgili yazdıklarından çok buna takıldım ilginç yani..!
221 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen nerenden anlıyorsan ordan kızların yorumunda soran arkadaş dar giyimim çok dikkat çekiyor sanırım yazmış iyice okuyun sonra bu ukala yorumlarınızı yapın heryerden bir lapin düşmese şaşıcam😡
Cevap sahibi+1 yılO yorumunu şimdi aldırıyorum sana öı sorcam ne yazacağımı değişik ya😂 yaşına veriyorum bücür
- +1 yıl
Bu şekilde giyiniyorsa kendisine tesettürlüyüm vs. diyemez. Tesettürün bir adabı var.
- +1 yıl
bücür anandır
- +1 yıl
yaşlı
Cevap sahibi+1 yılİşte buna takıldım benim modernim ama ailem de hafız da var ama ona göre giyinilir kapalı olmak değil olay
Cevap sahibi+1 yılSeviyesiz
Cevap sahibi+1 yılEmin ol resimdeki o halinden daha genci minikkuş😂
- +1 yıl
yalanda 1 numarasın
- +1 yıl
Soru trol takmaya gerek yok boş ver takılsın soran arkadaş kendi halinde. Bu soruları süper diye kim seviyorsa Allah onu bildiği gibi yapsın
Cevap sahibi+1 yılKesin bu soruyu da soran sensin net yani onca insan var geldi bu yoruma yazdı ya 😂😂😂
- +1 yıl
ne alaka kapalı biriyim gibi mi geldi
Cevap sahibi+1 yılYaz yaz üyeliğim gitcek haberin yok😉
Cevap sahibi+1 yılÜyeliğin
- +1 yıl
sıkıntı değil bi çok kez hesap kapatıp açtım
Cevap sahibi+1 yılPsikopat olmak zor tabi haklısın👍🏻
Cevap sahibi+1 yılZekası yüksek zekalıyım demez zaten o bellidir eleştiriye açıktır objektif ve subjektif bakar ya ben kime yazıyorum ne yazsam anlamıycaksın olay şu kimsenin giyimi umrumda değil ama yazan arkadaş kapalıyım diye belirmiş senin ananen başını kapatıyor diyelim hatlarını belli edecek şekilde mi giyiniyor herşeyin bir adamı var anladın😉
- +1 yıl
olabilir ama herkesin kendi bileceği iş başkası sana neden açık ya da kapalı giyiniyorsun diye hesap soruyor mu eğer soruyorsa böyle düşünmen normal
- +1 yıl
ah yazık noldu gücüne mi gitti siliyorsun
- +1 yıl
yalancı seni
- +1 yıl
kendini haklı çıkarmaya çalışma yorumlarımı silerek
+1 yılBende öyleyim. İlgiyi çok seviyorum başkası bana ilgi gösterdiğinde cinsel olarak istiyorum o kişiyi. İç güdüsel bir şey.
72 Yorumla- +1 yıl
sende ilgi hormonları hızlandırıyor galiba
+1 yılDoyumsuzluk. Muhtemelen kapalı olduğun için çok istekli olmana rağmen cinsellik yaşayamadın. İçindeki şehvet kapalı kalmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiliyor musun bende evli hele türbanlı bir kadını nasıl arzuluyorum bilemezsin, hatta seni eşinin önünde yapmak istiyorum, senle konuşmayı o kadar çok istiyorum ki lütfen kpnulursan çok mutlu olurum lütfen kabul edersen gizliden çık de sadece
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSağlık olsun ☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılYaşın küçük ateşlisin demek ki. Birde seni etkileyen birisi olmuş. Boyun ve kilon nasıl?
040 Yorumla
Soran+1 yıl175boy 60kg. Bu neyi değiştirecek?
- +1 yıl
Bu boy ve kiloya sahip kadın çok dikkat çeker. Kapalı açık olması hiç farketmez. Kocanın arkadaşı da zor karşı koyar. Mesleğin de iyi sanırım.
Soran+1 yılEvet eğitimli biriyim
- +1 yıl
Kocanla beraber mi çalışıyorsun. Arkadaşları ile bu kadar yakın oluyorsun.
Soran+1 yılEşim oldukça sosyal biridir. O yüzden.
- +1 yıl
Eşinde muhafazakar biri mi. İhanetini kaldıramaz sanırım.
Soran+1 yılBu da soru mu şimdi?
- +1 yıl
Biraz eşin açısından sesli düşünme yaptım kusura bakma.
- +1 yıl
Peki arkadaşı olan kişi sana ilgi gösteriyor ama daha ileri gider mi seninle.
Soran+1 yılBilemiyorum o kadarını
- +1 yıl
Peki istediğin olmazsa alternatif te beğendiğin var mı?
Soran+1 yılVar tabii ki
- +1 yıl
Yine de işin zor gibi geliyor. Alımlı birisin ama arada ki duvarı yıkmak kolay olmaz sanki. Hiç denedin mi?
Soran+1 yılNeyi denedim mi?
- +1 yıl
İlgi gösterenlere karşı hafif hafif seninde ilginin olduğunu hissettirdi mi?
Soran+1 yılBakışlarımla, cilveli konuşmalarımla, daha dar giyinerek evet
- +1 yıl
Bunlar pek ışık yakmaz karşı da ama. Belki ah bir elime geçsen der ama dışarıya kolay kolay vurmaz diye düşünüyorum. Dar giyim olarak ne giyiyorsun.
Soran+1 yılİnce tayt, dar gömlekler, aşırı dar kumaş keten pantolonlar vs vs
- +1 yıl
Dar kumaş keten pantolon güzel tercih. Bacak bölümü dar etekte sana yakışır bence. Yürürken bacakların ortaya çıkar.
Soran+1 yılBacak boyum uzun olduğu için dar keten seviyorum
- +1 yıl
Dar keten bence de çok hoş bir tercih. Uzun sutün gibi bacaklar sonrası tatlı bir kalça çıkıntısı çok güzel olur. Uzun bir etek ile adım attın mı bacakların eteği gerdirdi mi o da adamın aklını alır 😉
Soran+1 yılKalçalarım yuvarlak ve dışa çıkık olduğu için ister istemez kot giysem bile ilgi çekiyor. Kalkık yani
- +1 yıl
Hem boy hem kalça. Fazla kilo da yok. Belde incedir.
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Aynen öyle gel böyle 😉. Kocan hem şanslı hem şanssız
- +1 yıl
Sen bu akşam kocana talim et bakalım. Fırsatını bulunca boynuzlarsın
- +1 yıl
Akşam fazla bakamıyorsun gibi
Soran+1 yılYoo bakıyorum.
- +1 yıl
Dün akşam 6 dan sonra yazmadın onun için öyle düşündüm.
Soran+1 yılGerek görmedim. Soru sorulmadığı sürece asla yazmam
- +1 yıl
Seninle konuşmak için soru sormam gerekiyor o zaman.
- +1 yıl
Her gece kocanla ilişki yaşıyor musun? Yaşın müsait
Soran+1 yılÇok saçma sorular
- +1 yıl
Neden saçma ki. Belki enerjini tam boşaltamadığın için isteğin artıyor.
- +1 yıl
Bu saatlerde siteye girmiyorsun sanırım.
- +1 yıl
Bugün nasılsın? Var mı gelişme?
- +1 yıl
İyi akşamlar
- +1 yıl
Günaydın. İyi haftasonları.
- +1 yıl
Yoksun kaç gündür. Nasılsın?
- +1 yıl
İyi akşamlar. Karar verdin mi?
Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Sendeki psikolojik birsey birde libidon baya yüksek sanırım ayrıca baskalariyla olmak sana tahrik edici geliyor bunu gerçeğe dönüştürmediğin sürece sorun yok hayal etmekte bir fantazidir.
00 Yorumla- Devamını Gör (176)
Devamını Gör(221)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimi çok sevmeme ve eşimle cinsellikten keyif almama rağmen neden başka erkekleri arzuluyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler