Eşim beni aldattı ve o kiza mesajlarında aklımı alıyosun sana dayanamıyorum çok istiyorum seni falan demiş ve cok sevdigini söylemiş 1 yıldır beraberlermiş. Eger bu kızı bu kadar istiyor arzuluyorsa beni sevmiyor arzulamıyor mu demektir? Kiz 20 esim 34 ben 29 yasindayim
Cevabın nedir?
Gönlü kaymıştır yüksek ihtimal. Kız da göreceli olarak senden daha güzel, seksi bir şeyse bunun olmaması için sebep yok.1 yıl da uzun bir süre ayrıca. bir kaç aylık seks macerasından çok daha öte gibi;buluşmalar takılmalar hediye almalar falan da vardır arka planından. Son 1 senelik kredi kartı ekstresi ile telefon numarasının dökümlerini incele. Sosyal medya, eposta hesaplarını yazışmalarını kontrol et.
12 Yorumla
Soran+1 yıl1 senedir beraberler ama yatmamişlar tam olarak kiz bakireymis zaten cok seviyorum falan da demis kiza
En İyi Cevaplar
Ya bu seni sevmediği anlamına gelmez.. ben 31 eşim 23 yaşında her anlamda çok iyiyiz. ama benimde uzun süredir görüştüğüm biri var. alışkanlık oldu. bırakamıyorumda ama eşimide çok seviyorum..
136 Yorumla
Soran+1 yılEsini seviyorsan o kizla neden gorusuyorsun onu dami seviyrsun?
Soran+1 yılKizla mesela haftada kac kez gorusuyorsun?
Soran+1 yılBide o kiz kac yasinda esinmi guzel omu
Soran+1 yılE tabi esini daha cok seversin daha guzel ve gencse. Ayrica kiza aliskanlik oldu diyorsun ama gorustugunuz bile yokki dogru durust brak tamamen bence
Soran+1 yılHaftada en az 1 defa gorusuyormus
Soran+1 yılneden sıkıntılı ki
Soran+1 yılama cok fazla gorusmuyorlar dımı
Soran+1 yıl1 gun az?
Soran+1 yıldenmek ıstedıgım sevse bu kadar az gorusmez dımı kızla
Soran+1 yılbilmiyorum ama yanı sevse daha cok yanında olmak istemezmi
- +1 yıl
ya sana aşık ama onuda seviyor demekki.. sevmese hiç görüşmezler.. seviyorki görüşme yapıyorlar.. mesela biz 2ay 3aydada olsa görüşüyoruz. onunla aynı şehirdeyken bazen 2haftada 1gibi uzun zamanda görüşemediğimiz oluyordur. sonuçta evli biri. bekar biri gibi her vakit görüşemezler. haftada 1 uzun bir süre değil bence.. o bile yeter sevenlere. hergün telefonla görüşüyorlardır muhtemelen
Soran+1 yılEvet telefonda hergn msjlasiyolarmis
Soran+1 yılAz gorusmesi sevmemesi anlamina gelmiuormu yani
Soran+1 yılNasil ortada yanu
Soran+1 yıl;( sevmese bir yil konuzmaz dimi
Soran+1 yılAcaba cocugu icinmi benimle?
Soran+1 yıl8 yillik bir cocuk var
Soran+1 yılSen mesela esini sevmesen coxuk icin katlanirmisn?
Soran+1 yılEvet
+1 yılBir kere eşin kızı b. k seviyor. Esin kizi seyy yapmayi seviyor.
Esin seni seviyor ama heyecani kalmamis sadece. Arzu tutku yok24 Yorumla
Soran+1 yılBeni istemiyirmu artikm
- +1 yıl
Soyle anlatayim. Mesela zor zamanda olsanız, sen hasta olsan vs hep seni tercih eder. Seni tercih etmeyecegi tek yer yatak. Cunku aslinda evlilik seks demek degil. Bir de bu seks olayi gercekten sonlu ya o kizdan da sklacak, sonsuz olan sevgii
- +1 yıl
@Ahmet2259 tam olarak bu anlama geliyor. Buyuyunce ogrenirsin
+1 yılSaygı yok bence saygısı olsa sana bunu yapmaz boşan gitsin o kıza
110 Yorumla
Soran+1 yılOnemli olan sevmesi sevmemiski kizi
- +1 yıl
Ha sen kabul ediyorsan sorun yok sevgi sende saygının önündeyse bir şey diyemem tabi. Kızı sevmese niye gidip onunla yatsın ki?
Soran+1 yılKullanmistir kizi
- +1 yıl
Kızı kullanmıştır mı düşüncelerimiz çok farklı sen eşini böyle kabul etmişsin ki zaten seni sevdiğini de düşünüyorsun sanırım sorun ne?
Soran+1 yılNie 1 yldr braber ve bnden ckmu arzluyor
- +1 yıl
Ya tek sorunun o kızı senden daha çok arzuluyor olması mı? Bu olmamalı bence senin bunu bilip hala o kişiyle aynı evi paylaşıyor olman
Soran+1 yılAma beni seviyir hala
- +1 yıl
Nerden biliyorsun bunu?
Soran+1 yılSevmese boşanir
- +1 yıl
Niye dolansın ki düzene oturmuş bir hayatı var evde karısı yemeğini yapıyor çamaşırları hazır keyfine göre gidip istediği kızla da yatıyor iyi hoş yani onun için hayat
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
30Cevap
Tipik erkek yalanı söylemiş, zafere giden yolda herşey mübahtır mantığından yola çıkarak metiyelerde düzer, çoğu yalan hedef odaklıdır. Sana olan tavırlarında bir değiliklik oldumu bı dönemde onlara odaklan..
10 Yorumla
+1 yılValla biz sevdigimizi melek yerine koyduk kutsallastirdik.. dogru durust tovbe tovbe..
Aklim almaz benim seven erkegin gunu birlik veya metreslik adi her ne olursa olsun aldatma isine20 Yorumla
+1 yılyoo sevmyo anlamına gelmez. erkeklerin çogunda bu tür başka gül koklama olayı sanki doğal birşey gibi. malesef her erkek te var. ama eşlerinin yeri inan bana ayrıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgencecik kız bulmus kaçırır mı çocuğunuz yoksa boşa gitsin.
21 Yorumla
Soran+1 yılKiz genc olsa ble Ama ben çok guzelim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoynuzu yemis Daha soruyor birde, sevse niye aldatsin saftirik.
24 Yorumla
Soran+1 yılAma kullanmaktir amaci kizi
Cevap sahibi+1 yılSen gurursuz musun?
Soran+1 yılNedem
Cevap sahibi+1 yılEn basit anlatımıyla söyleyim, senin üstüne gül kokluyor, sen hala adama kocam diyorsun, beni seviyor mu diyorsun, ben olsam bu olayı duyar duymaz adama yol vermen lazım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılVe sen hala bunu buraya yaziyosun gidip bosanma davasi acmak yerine bravo
22 Yorumla
Soran+1 yılAldatsa ble beni seviyor ama niye bosanayim
Cevap sahibi+1 yılGerckten boyle seyler sadece dizilerde olur saniyodum seni ALDATIYO YA ALDATIYO HIC MI GURURUN YOK CANIM BENIM SEVIYO NE DEMEK YA BASKA GUL KOKLAMIS SANA AIT DEGIL HATA YAPMIS VE EVLISINIZ SEVGILI NISANLI CART CURT DEGIL BENCE SILKELEN VE KENDINE GEL TABI YINEDE SENIN HAYATIN KIMSE KARISAMAZ BIZIM BURDA YAZDIKLARIMIZ. NAÇIZANE FIKIRLERIMIZ ALLH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO daha genç onu daha çok arzuluyor demekki. sen ne yapmayı düşünüyorsun bu durumda bunları bilmeni ragmen.
14 Yorumla
Soran+1 yılE bende gencim
Cevap sahibi+1 yılOlsun aranızda 9 yaş fark var.
Soran+1 yılFazla degilki ama
Cevap sahibi+1 yılSen birini sevmeden sadece sevisseniz. eşin kabul edermi
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks olarak başkasını istiyor onun dışında her anında seni istiyor.
18 Yorumla
Soran+1 yılPeki sekste neden baskasini istiyor?
Cevap sahibi+1 yılmuhtemelen o her gece istiyor, sen istemiyorsun. hep o arzuluyor sen arzulamıyorsun. bir kere bile sen onun üstüne atlamıyorsun. doğru mu?
Soran+1 yılYok iyi seks hayatimiz
Cevap sahibi+1 yılo zaman sanal seks yapmayı seviyor. yani seks hayatınız iyiyken bile bunu yapıosa tek açıklama bu.
Soran+1 yılSanal degilki ama
Cevap sahibi+1 yılyuhhh. o zaman sana göre iyi bir seks hayatınız var ama ona göre yok. en son ne zaman oldu ilişki mesela?
Soran+1 yıl1 yildir berabermis kizla hemde
Cevap sahibi+1 yılsanalda kalsaydı yine açıklaması vardı da... bu densizlik ama. bazı noktalarda muamelesi iyi demek ki kızın :(
+1 yılbence gözü dışarda olmamalı bu hem eşine hem kendine hakarettir. sevmediği için bakıyordur. kendisinide herkezein ulaşabileceği karaktersiz biri haline düşürür
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. seni sevmiyor anlamına gelmez. sadece elde etmek için söylediği yalanlarda olabilir. insel anlamda herkesi isteyebilir. bu kriter değil. sen de isteyebilirsin birisini? yanlış mıyım.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar ayrıntılı bildiğine göre kuman olmuş senin baksana boşanma vs düşüncesi de yok. Siz böyle gurursuz oldukça hep aldatılırsınız
20 YorumlaEşinle özel zamanlarınız nasıl? Özel zaman yoksa iş tamamen bitmiş maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşini cinsel anlamda doyuramamışsın bence olay bu oda dışarı bakmış başka yerde aramış ilgiyi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHevestir bence o bana da oluyo sevgilim var iken başkasını istiyorum ama tabi aldatmiyorum
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ahmet2259 yetmemekle ilgili değil bu daha farkli
Hala ona eşimmi diyorsun
24 Yorumla
Soran+1 yılKizi sevmemiş ki ama
Soran+1 yılYatmamis sevismis sadece
Mal kız verseymiş alan memnun veren memnunsa devam napalım yani
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha bide soruyon mu kendine yazık etme daha gençsin ayrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konuda burda sana saçma cvplar gelebilir bunlara aldırma. sözlonusu evlilik olunca daha temkinli cvplar vermek gerekiyor.
şöyle söyleyeyim hani gidip parası ile biriyle yatsa sorun yokta düzenli olarak biriyle yaşıyorsa bunu sorun var demektir.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladamın gözü dışarda ne genişsin sen ya. şimdi bırazdan berabermı yatacaksınız
20 Yorumla
+1 yıleşinin yapmış olduğu hayvanlık onu geç de. kendinde suç görüyormusun? görmüyorsan dehle gitsin :)
10 Yorumla
+1 yılkızı mikmek için öyle söylüyordur o sevdiğinden değil, sende gençsin manyakmı bu adam
10 Yorumlagencmiş belki ondandır
24 Yorumla
Soran+1 yılBende gencim
Soran+1 yılO kadar çok degilki
Esin ufak amcamlardayıdı hoslanıyo ama bu konu baya karısık
11 YorumlaYenı heyecan aramış üzülme döner sana. Yatakta daha aktif olmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya onda farklı fantazıler yapıyordur eşler arası seks normalde çokta uç noktalarda yaşanmıyor.
10 Yorumla
+1 yılSeks hayatınız nasıl bu bir yilda değişim oldu mu
12 Yorumla
Soran+1 yılİyidi
- +1 yıl
Onla seviamiyor o zaman onumdusumup senle sevisiyor. sende al. intikamini onundusun benle aevis
Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı. Sen bu durum da sesiz mi kaldın
30 Yorumla
+1 yılSeni garanti gördüğünden değişikliğe can atıyor.
10 Yorumla
+1 yıltaş gibi kız ister tabi
14 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyosun tas gibi?
- +1 yıl
ya genç diye dedim yani sonuçta onun darlığı ile seninki aynı değil
Soran+1 yılBende gencim ama
- +1 yıl
eşin yatırımı dış ticarete dökmüş iç piyasadan hayır görmedimi bilmiyorum her neyse koy g.. gitsin bence gün gelir sende onun canını yakarsın bir şekilde
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevıyor seni ama ona da kıpırdayan bişi var !!!
10 YorumlaYanlış yanlış yapmış kocan
10 Yorumla
+1 yılHayır tabikide
41 YorumlaNiyeti başka demek ben onu anlıyorum.
10 Yorumla
+1 yılSende onu aldat benle
20 Yorumla
+1 yılne alaka
10 Yorumla
+1 yılE yani
10 Yorumla
+1 yılolur boyler seyler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyodur
11 Yorumla- +1 yıl
Seni sevdigini dusunelim yinede o kizla yatmasi normalmi saygi nerde sadakat nerde?
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Sevmez
10 YorumlaSende bul ver gitsin
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMevzu sdece seks
10 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşinden başkasını cinsel anlamda cok isteyen erkek eşini sevmiyormudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım