Eşi ile cinsellik yaşamak istemeyen erkek sevmiyor mudur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir çok nedeni olabilir, tek bir nedenden kaynaklı olabilir, o kişiyi istememek, cinsel iktidarsızlık, bulaşıcı hastalığa yakalandım endişesi, bulaşmış olma ihtimali, haftanın yorgunluğu, hastalığın vermiş olduğu yorgunluk (grip gibi hastalıklar yani), gibi gibi bir çok nedenler, tek bir nedene dayalı olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Direkt sevmiyordur ya da başka bir şeydir demeden önce konuşmak gerekir. Konuşulamıyorsa ona göre pozisyon alınır. Eşini sevmek sadece cinsellikle değil tabi, ilgi, alaka, saygı, sevgi, tatlı bir ortam var mı yok mu bakmak gerekir. Varsa geçici sorunlar belki vardır yoksa ve cevap yoksa düşünmek gerekir.
00 Yorumla
+1 yılBir sebebi yoksa bir ihtimal olabilir insan sevdiğini eğer bir korkusu endişesi yoksa sever ister arzular kesin bir cevap verilemez bu soruya belki kaygıları kendinde kusur hissediyordur sadece sevmeyen cinsellikten uzak durmaz bir problemi olabilir konuşup soruna çözüm bulunması en faydalı olanı
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir defa istememişse yorgun veya morali bozuk diye düşünmek gerekir. Süreklilik söz konusuysa bu defa sevgisizlik mi var yoksa bir sağlık sorunu mu var diye bakmak geerekir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSeviyordur cinselliğin aşk ile ilgisi yok zaten hormonlar tamamen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, bence seni sevmiyor , ya da tatmin olmuyor, seni arzulamiyor, ada eşcinsel birden fazla sebeni olabilir, sana karsi davranislari nasil? bence hemen gidip bunu onunla konusmalisin evlisiniz ya sonucta bencil olmasin sadece kendini dusunmelisin cinsellik evliliklerin yuzde 90 olusturur eger ihtiyaclarini karsilamiyorsa ayril , iyi davranmiyorsa , uursamiyorsa bosan neden evlisiniz ozmam
20 Yorumla
+1 yılPsikolojik te olabilir. bunu eşinin dışarıya yönelip yönelmedigine bakarakta anlayabilirsin. cinsellik biten biten bir evlilik sadece ev arkadaşlığına dönüşmüştür
10 Yorumla
+1 yılSevmiyor değilde cinsellşpi bir görev sadece boşalma eylemi olarak gördüğünden kendi istediğinde yapıp kadınnn bşr boşalma hakkı olduğunu gözetmiyordur
00 Yorumlaİlla sevmiyor sonucuna varmak bence kolaya kaçmak. Belli ki ortak bi zeminde buluşmamışsınız , aşk ve seks birbirine çok bağlı ama çokda farklı şeyler
00 Yorumla
+1 yılInsa neden eşi ile istemesin ki? Sevmiyor belli
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakmasın da aldatırım ben onu günde 3 kere ihtiyacım bu benim
63 Yorumla- +1 yıl
Evllsn
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece bir defa istememesi sevmiyordur anlamına gelmez hastadır yorgundur vs. Sürekli istememe uzak durma hali varsa işler değişir
23 Yorumla
Soran+1 yılDurum sürekli olmasa buraya sormazdım
Cevap sahibi+1 yılÇekici gelmiyorsundur başını döndüren başkası vardır kendi cinsel sorunu vardır anlaşılmaması için yaklaşmıyordur sense zevk almıyordur sebebi çok. İkinizin arasını kimse bilemez burada cevap arayacağına kendine sor neden yaklaşmıyorsun diye.
Cevap sahibi+1 yılSenden* demek istedim sense olmuş orası
Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Sürekli sürekli istemiyorsa da sevmiyordur ya da sağlık sorunu falan vardır
20 Yorumla
+1 yılÖyle şey olmaz
Kadının hakkını vermesi , doyurması lazım
Saatlerce onu besleyip sert ama yavaş darbelerle kadınını inim inim inletmesi lazım00 Yorumlaöyle evlilik olmaz başka kadın vardır ya da seni beğenmiyordur veya ibine fala olabilir ayrılman lazım...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılBelki sevmiyordur ya da ciddi bir durum vardır herkesin kişiliği farklı biz nereden bilelim.
01 Yorumla
Soran+1 yılGenel fikri sordum ben, eşim neden istemiyor diye sormadım ki size
Bir sorunu olabilir konuşun derim. Sizden gizli saklısı olmaması lazım. Yani evli bir erkek buna nasıl dayanır aklım almıyor
00 Yorumla
+1 yılErkek ve kadın yorgun olabilir vs vs ancak artık iki taraf da biri diğerine istek duymuyorsa Bir neden illaki var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Eşi ile yaşamayacak da kimle yaşayacak ki yahu.
Ya sorunları vardır ondan istemiyor ya da eş ile yapmak istemiyor. Arzu ve heyecanını yitirmiş00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli böyleyse istemiyordur sevmiyor dur ya da hayatında başkası vardır bazen boyle ise yorgundur morali bozuktur
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geçici sorunlar dışında genel ise sevmiyordur çok net.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevmekle degil maleswf seks bazen kisinin icindede opmayabilir ya da istedigi olmayabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşi kendisiyle sevişmeyen bir kadın var. Gizli sorudan her hafta aynı soruları soruyor ya. Ablacım ayrıl madem eşin senle sevişmiyorsa. Bizim içimizi kararttın valla ya.
00 YorumlaMonotonlaşmıştır bence değişiklikler lazım hep aynı olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Sevse yasardi peşini bırakmazdı bi yerlerde sorun var
00 YorumlaSevmesem de cinsellik isterim. Cinsellik olmadan yapamam 😪 libido yüksek benim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Yeterli gelmiyorsundur o da yarım kalacağına hiç yapmam deyim seninle gezmeyi falan tercih ediyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. var mı öyleleri evliyken hergun hakkını veririm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSogumustur yoksa bi erkegin kadini stememesi mumkun degil
00 Yorumla
+1 yılİstemeyen erkek sevmiyordur ben yardımcı oluyum size
00 Yorumla
+1 yıliktidarsızdır, koşarak kaçıp kurtulunmalıdır.. Allah sabır versin cabasıdır ayrıca
00 YorumlaSıkılmış olması çok yüksek ihtimal tecrübeyle sabit
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir sıkıntisi olmamasına rağmen istmiyosa sevmiyodur
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHep bı istekliyle bı isteksiz dusuyo ne hikmetse 😂
Ten uyumu yakalanmamış olabilir o zaman zevk alma düşük olur sürekli istemeyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişki yıllanınca arzular körelir. Bir ay falan uzak kalın, ailenize gidip birbirinizi özleyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAzdıramıyorsun demek ki biraz da kendinde ara problemi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbegenmedigi durum mu var cok kilolu bakimsiz birimisin?
00 YorumlaSevmiyordur net
37 Yorumla- +1 yıl
Gargamel
- +1 yıl
@Mavisiyah1821 Cadı be o
- +1 yıl
Ama gargamele bnziyo bnce melek ol
Soran+1 yıl@Mavisiyah1821 Ne alaka aqq
- +1 yıl
Bn seni sevıyorun
Soran+1 yıl@Mavisiyah1821 engelli misin olum
- +1 yıl
Hadılan
+1 yılCinsel sorunları da olabilir
Ayrıca karşı tarafı arzulam8ykr olabilir00 YorumlaSürekli ise bir sorun vardır
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkası vardır.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılİsteksiz olabilir
Yoruluyor olabilir10 Yorumla
+1 yılİstemeyen erkek vurduruyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Hiç alakası yok başka bir sıkıntı vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. niye evlenmiş
00 Yorumla
+1 yılEşcinsel olabilir ayrılmak lazım
00 YorumlaYa aldatıyordur ya da artık seni arzulamıyordur
00 Yorumla
+1 yılSevmek kimi zaman korkuludur
00 Yorumla
+1 yılKalkmıyorda olabilir abla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılher şey olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya baskais var ya tiksiniyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşkası yok, neden tiksiniyor
Cevap sahibi+1 yılbakimsiz misin yani hijyenik olarak ya da cok mu kilolusun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaten millet free se*s için evleniyor 🍕
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelkide ilgisinin çekmiyordur kadın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Başka bı nedeni yoksa soğuma belirtisidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiç bir zamanmı istemiyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTestosteron seviyesi düşmüştür. Ondan istemiyordur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSıkılmıştır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. başka biri çok yoruyodur
00 Yorumla
+1 yılYok artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sevmiyordur
00 Yorumla
+1 yılsanmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. SEvmiyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Başkası vardır
00 Yorumla
+1 yılBiraz ara ver.. Sana doner
00 Yorumla- Devamını Gör (14)