Cinsel Yaşam Cinsellik istemeyen eş sevmiyor mudur? (Sayfa 2) Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Cinsellik istemeyen eş sevmiyor mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır çr 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Eşin istemiyo mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İşin aldatmaya gideceğinin farkinda değil bence 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Söyledim de napmaya çalışıyorsun amacın ne diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özele gelirmisin Yorumla Soran +1 yıl Gelmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende evliyim karşılıklı fikir alisverisinde bulunucaz buna benzer durum benimde başımda korkma evlisin benim yanlış niyetim yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fikir alisverisinde bulunuruz diye düşünmüştüm neyse Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sevmiyor 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayat geçmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Seni begenmiyor oalbilor gizldn ck bi
Hayır çr
Erkek denmez ona ya
Belki yetersizdir
Eşin istemiyo mu
Sevmez
Seninki demi isteksiz odun?
Kirici
Tâbi ki hayır
İşin aldatmaya gideceğinin farkinda değil bence
Söyledim de napmaya çalışıyorsun amacın ne diye
Özele gelirmisin
Gelmem
Bende evliyim karşılıklı fikir alisverisinde bulunucaz buna benzer durum benimde başımda korkma evlisin benim yanlış niyetim yok
Fikir alisverisinde bulunuruz diye düşünmüştüm neyse
büyü vardır onda desem ınanmasın demı
Sevmiyor
Sormak gerek o eşe
Hayat geçmez