+1 yılArkadaşım merhaba,
Bazı ilişkilerde erkekler kadını elde edene kadar rol yaparlar ve elde edince de aslında olduğu kişiye dönüşürler...
Sen de evlenmeden önce her gece, günde 4 - 5 kez yaparız diyen birine denk gelmişsin sanırım...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖzellikle evliliğin ilk yıllarında erkeklerin eşlerine ilgisi çok daha fazla olur cinsel yönden. Eğer baştan beri bu şekildeyse eşinde cinsel yönden isteksizlik durumu hormonaldir. Ama ilk zamanlar çok istekliyken sonradan bu durumu yaşamaya başladıysanız eşinin sana karşı duymuş olduğu heyecanda ciddi bir azalma var demektir. Bunun sebebi de ya cinsen yönden seni yeterli bulmaması, beklentilerine cevap alamaması ya da fiziksel olarak seni beğenmemesi olabilir. Sen evde onun yanında mümkün olduğunca bakımlı ve seksi görünmeye çalış. Ona yakın ol, sürekli öp, okşa tahrik et. Buna rağmen sana karşı cinsel isteği değişmezse onda yapısal bir sorun vardır ki bunu senin çözmen mümkün değil.
00 Yorumla
Eğer kocan yapı itibari ile cinsellikten uzak ve iç güdüsel olarak pasif birisiyse , hayat sana zehir olur hiç birşeyden tad alamazsın. Boşa evlendiğini hissedersin zaman ile belkide şimdiden hissediyorsundur. Bir kaç yöntem var aslında eğer istersen anlatabilirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki hiç Seksi değilsin. Unutma seks hormonla ilgili ve onun hormonlarini öldürücek kadar çirkinsin demek ki...
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
detayı çok, ten uyumsuzluğu , hayalindeki kadın , gençliğinde çok mast yapması , sizin çekici bulamıyabilir seksi iyi bilmeyebilir bazı isteklerini size anlatamaz bunlar buradan yazılamaz istersen özelden deteylı anlatabilirim
00 YorumlaSende sorun olabilir mi, sen ayartacaksin fisekeleyeceksin sexy giyinip ona defile yapacaksın, daha olmadı sorun ondadir. caresine bakacaksin
01 Yorumla
Soran+1 yılYa şimdiden daha yeni evliyken sexsi gecelikler giyinmek istemiyorum erken olduğunu düşünüyorum şimdiden giyersem ilerde bikar sa diye
Seninki erkenden güçten düşmüş, başka bişyler çevirmiyor değil mi?
kontrol et telefonunu falan..
madem seni arzulamıyor zorlamı evlendi?00 YorumlaGeçmiş olsun , şanssızlık. Ben bekar olduğum halde bir şekilde sürekli yapıyorum. Kocanın bir problemi olabilir konuşmayı dene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel azdırıcı damla al bir dene derim bir seferlik içeçeklerin içine koyuyo
06 Yorumla
Soran+1 yılShoplarda oluyormuş sanırım ve ben kayseri de oturuyorum kayseri de shop yok
Soran+1 yılÖn sevişme olduğunda istekli oluyor ama on sevişmeyi istemiyor kendinden uzaklastryo yorgun olduğunu soyluyor
Cevap sahibi+1 yılİnternette satılır ama. Ne kadar güvenilir bilmem bide eczanelerde satılır bide padişah macunu diye bişey var erkeğin yemesi lazım
Cevap sahibi+1 yılÇok garip bir durum bir erkek neden sevişme istemeski yorgun olsa bile yinede erkek hormonu kendimde biliyorum
Cevap sahibi+1 yılYatakta biraz masaj yapmayı dene sırt üstü uzansın masaj yap ama biraz isteklendircek şekilde
Cevap sahibi+1 yılOlmadı bunu dile getir söyle açık açık
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeni çiftler düşkün olur özellikle erkekler , derken. kaç yeni evli çiftin yatak odasına girdin söyler misin seks gurusu hanımefendi?
00 Yorumlakızlardan cevap beklemişsiniz ama size bu konuda en iyi cevamı erkekler verebilir izniniz olursa tabi
06 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyin tabiki
Soran+1 yılÖnceden gunlukdu şimdi azalıyor 2gundur yok
Soran+1 yılYani
+1 yılPancar motoru gibi tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak tak pat pat güm güm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafasına takılan bişey vardır. Stres faln psikolojik biseyler. Önce manen çöz olayı.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılİhtiyaçlarını bastırmak için sanal seks öneririm rahatlatıcı olur kötü bir durum çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 aybu sorun bizde de var sanırım ama biz 16 yıllık evliyiz
00 Yorumla
+1 yılkeşke senin gibi karım olsa her gün sabah akşam yapmadan durmazdım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen bir tane daha olsa ona yeterim yani o kadar var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde eşim soğuk akısına bıraktım kafama göre takılıyorum artık
00 YorumlaSen sükür etsene neler var bilmiyorsun sen
019 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
@erku59 Birini taniyorum kocasi hergün yapmak istiyordu Kiz okadar bikti ki 3 günlügüne Arkadasinin evinde kaldi bu durumlara düsmemek icin evliligi insana pisman ettirmemek icin ne Sapik, ne de odun olmalari lazim. Ortasini bulmasi gerek her insan. Ama bu konuda Kiz seks düskünü cikmis, o zaman oda kocasina soguk davransin o adam gelir zaten erkekler dogustan sever zaten yatmayi
Soran+1 yılHaklısın öyle yapcam
+1 yılBekarken çok yaşamış olabilir mi
026 Yorumla
Soran+1 yılDüşkün değil
- +1 yıl
Evlenmeden önce diyorum acaba çok mu seks yapmış doymuş olabilir yani
Soran+1 yılHayır biliyorum sordum biliyorum kendisini uzun zamandır uzaktan akrabam oyle birisi değil sexse düşkün degil
- +1 yıl
Peki sen kendini tahrik edemiyor olabilir misin
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Azdıramıyorsundur yani adamı seksi gecelikler giyin seksi bir makyaj yap fantazi gecelikler veya iç çamaşırlar al giy fiziğinle göz doldur kucak dansı yap ne bileyim adamı azdır biraz o da erkek sonuçta kaldırmak için altına kriko koyacak halin yok ya
Soran+1 yılBana azgın teke misin demişti bu kalbimi çok kırdı
- +1 yıl
Bir kere eşler arasında kırılmayı silin kafanızdan. Karı kocasınız birbirinize kırılmayın. Öyle derse evet azgın tekeyim de yeni evliyiz olum seksinde yalnızlığında tadını çıkarmamız lazım de. Yarın öbür gün hamile olurum çocuk doğar sen istesende yapamayız sonra de.
Soran+1 yılUzak durcam artık birazda öyle deneyelim
- +1 yıl
yanlış olur bence
Soran+1 yılHep ben ilgi gosterirsem hep benden bekler
- +1 yıl
çayına falan azdırıcı koy sende :)
Soran+1 yılYok artık 😁😁😁
- +1 yıl
Bence güzel fikir :) al damlat çayına azsın kendi istesin :) gece de 4 bayram yaşarsınız
Soran+1 yılNerde satiliyo😁
- +1 yıl
yaşadığın şehirde seks shop yok mu vardır onlarda. Yoksa internetten alabilirsin.
Soran+1 yılHaritadan baktım yok haritanın arama metodundan nasıl silebilrm aradgmi
- +1 yıl
ayarlara gir arama geçmişini sil haritadan niye bakıyorsun :D şehri söyleseydin bakardık. Olmadı inernetten bakar link atardım :)
Soran+1 yılKayseri
- +1 yıl
Kayseride yokmuş internette var ordan sipariş edebilirsin
Soran+1 yılGeçmişi nasıl silcem
- +1 yıl
dedim ya ayarlardan geçmiş aramalarını silersin telefonun ne
Soran+1 yılOlmadiki. Detaylı tarif edermisn samsung prime core
- +1 yıl
Haritaya gir menüden ayarlara ordan geçmişe gir temizle de
Soran+1 yılYardiminiz ve görüşleriniz için teşekkür ederim @siyahpelerinliadam
- +1 yıl
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Böyle devam ederse aldatman kaçınılmaz olacak.
00 YorumlaSen istekli misin peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç defa yaptınız şu ana kadar ki düşük diyosun
023 Yorumla
Soran+1 yılGünlük 1 . 1buçuk aylık evliyz
Cevap sahibi+1 yılHer gün 1 defa yapıyosanız daha ne istiyosun ki
Soran+1 yıl2gundur uzak bana
Cevap sahibi+1 yılİstediğini belli ediyo musun ona
Soran+1 yılEvet sürekli bahane üretiyor yorgunum diyo
Cevap sahibi+1 yılValla ben de evliyim. Yorgunum demesi için şöyle bir 6 ay geçmesi lazım. 6 aya kadar böyle ne zamsn seks yapsak diye dolanırdım eşimin peşinde. Nişanlıyken nasıldınız
Soran+1 yılNisanliyken de yaptik haftada 2defa bazen. Iyiydi yani
Cevap sahibi+1 yılŞöyle akşam 9 gibi fantezi iç çamaşırı giyip üzerine de ince gecelikle salona gelsen?
Soran+1 yılErken olduğunu düşünüyorum ilerde bikarsa
Cevap sahibi+1 yılBıkmak mı 😁 Erkek bıkmaz. Sadece bu akşam dene. Zaten 2 gündür dolmuş adam. Ama çaktırma. Sehpa almak için eğil. Alt tarafın gözüksün mesela yanlışıkla
Cevap sahibi+1 yılbir de şey yaa. Yani evli kadına da sorulmaz ama ilişkide sen orgazm oluyo musun. Tek taraflı orgazmlar erkeği uzaklaştırıyor çünkü
Soran+1 yılOluyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana gözlemleme tavsiyesi vereceğim. Bekle bakalım. Yatağa gir ve uyu. O be kadar dayanacak. Bence bu gece dayanamaz. Çünkü 3 gün olcak bu gece
Soran+1 yıl😁hahaha
Cevap sahibi+1 yılNoldu ki 😊
Soran+1 yılBakalım bugun ne olacak yarın pu paylaşımın altına yazcam 😁😁
Cevap sahibi+1 yılŞu an merak ettim açıkçası. Yaz beklerim 😁
Soran+1 yılYarin hatirlat 😁😁 bu postun altina
Cevap sahibi+1 yılTamam ya da mesaj at ne bileyim :)
Soran+1 yılOlmuş bil😁 ben hic birsey yapmadığım halde
Cevap sahibi+1 yılYaptınız mı yani 😂
Soran+1 yılYani
Cevap sahibi+1 yılErkeğin de bir dayanma gücü var. Kendini boş yere üzdün bak
+1 yılKendine güven i yok demek ki.
00 Yorumlabaskasına gıdıyor bebegım yazık sana
00 YorumlaBeğenmeyerek sevmeyerekmi evlendiniz?
05 Yorumla
Soran+1 yılYoo beğenerek oldu uzaktan akraba
Soran+1 yılÖyle yapcam
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanımadan evlenmek bu olsa gerek.
00 Yorumla
+1 yılAnlayışsız bir eş daha
00 Yorumla
+1 yılbu malı nereden buldun?
00 Yorumla
+1 yılSen adamı tava getiremiyosundur, kesin..
04 Yorumla
Soran+1 yılNapiyim
- +1 yıl
Cilve yap. Özel bir şeyler giy..
Soran+1 yılGiyinmek dışında nasıl ilgi odaği olablrm
- +1 yıl
En büyük koz kıyafet ve makyaj. Bakışlar ve ses tonuna dikkat..
+1 yılsen gerekli ilgiyi gösteriyormusun.
06 Yorumla
Soran+1 yılKaçıyor benden
- +1 yıl
aldatıyordur seni başka sebebi olmazzz.
Soran+1 yılÖyle birisi değil kendimden şuphe duyarım ondan duymam o derece.
- +1 yıl
ama yeni evlisiniz bir gecede beş posta atması lazım
yoksa sorunmu var.
Soran+1 yılOha oha abartma
- +1 yıl
gerçekten diyorum inan banaaa
yeterki karı istesin
+1 yılYazık şu rahatlığa bak
00 YorumlaKac gunluk evlisin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörücü usulü mu evlendin
00 YorumlaNasıl yani
00 Yorumla
+1 yılkac yillik evlis8nz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. seksi sevmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ne kadar oldu ki
00 YorumlaUmduğunu bulamamış
00 Yorumlabakir dir belkide
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşlar kaç
03 Yorumla
Soran+1 yıl24 yanındayız ikimizde
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle normal değil, ben 35 yaşında hergün yapmak istiyorum, Yeni evli olarak hergün istemesi gerekir
Soran+1 yılAynen
+1 yılKalkmiyo dur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. gey mi yoksa
00 Yorumlaİşin zor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih