Eşime bir türlü cinsel anlamda yakınlasamiyorum. Bir erkek neden sürekli ilişkiden kaçar?

Merhaba arkadaşlar.2 gün önce eşimin isteksizliği ile ilgili size sormuştum hamileyim eşim yakinlasmiyor diye... şöyle bir dusundum 3 yıldır evliyiz ve geçmişe baktığımda misal 10 ilişki yasadiysak 8 i benim zorlamamla ve harekete geçirmemle olmuş.. ve neden bilmiyorum bir adam karısı onu öper koklarken nasıl olur da tv izlemeye devam edebilir ustelik bir de ben optugum için saçma sapan yarışma. programlarini kaçırdığı için dertlenebilir... ayrıca iki de bir dokunma diyen bir kocam var... cok afedersiniz penisine dokunduğunda yapma deyip ciddi bir tepki gosteriyor. ve korkuyorum artık ona yaklaşmaya dokunmaya evlenmeden önceki halim. gibiyim... utandırıyor beni dokunmaya çekiniyorum bisey diyecek kizacak diye ben eşime dokunup rahatça hissedemeyeceksem ne anlamı var ki evlenmenin.. bakımlı ol gecelikler giy diyen arkadaşlar hepsini denedim sonra baktım gordum ki gecelikler giyince daha kötü tepki alıyorum hevesle aldığım bütün geceliklerimi bir sınır attım hepsini cok defa konustum çok defa anlattım boyle olmayacağını her seferinde dikkat edecgim diyor yine ayni özellikle bayan arkadaşlar sizlerin goruslerinizi merak ediyorum ne yapayım ben nerde hata yapıyorum?

Eşime bir türlü cinsel anlamda yakınlasamiyorum. Bir erkek neden sürekli ilişkiden kaçar?