Merhaba arkadaşlar.2 gün önce eşimin isteksizliği ile ilgili size sormuştum hamileyim eşim yakinlasmiyor diye... şöyle bir dusundum 3 yıldır evliyiz ve geçmişe baktığımda misal 10 ilişki yasadiysak 8 i benim zorlamamla ve harekete geçirmemle olmuş.. ve neden bilmiyorum bir adam karısı onu öper koklarken nasıl olur da tv izlemeye devam edebilir ustelik bir de ben optugum için saçma sapan yarışma. programlarini kaçırdığı için dertlenebilir... ayrıca iki de bir dokunma diyen bir kocam var... cok afedersiniz penisine dokunduğunda yapma deyip ciddi bir tepki gosteriyor. ve korkuyorum artık ona yaklaşmaya dokunmaya evlenmeden önceki halim. gibiyim... utandırıyor beni dokunmaya çekiniyorum bisey diyecek kizacak diye ben eşime dokunup rahatça hissedemeyeceksem ne anlamı var ki evlenmenin.. bakımlı ol gecelikler giy diyen arkadaşlar hepsini denedim sonra baktım gordum ki gecelikler giyince daha kötü tepki alıyorum hevesle aldığım bütün geceliklerimi bir sınır attım hepsini cok defa konustum çok defa anlattım boyle olmayacağını her seferinde dikkat edecgim diyor yine ayni özellikle bayan arkadaşlar sizlerin goruslerinizi merak ediyorum ne yapayım ben nerde hata yapıyorum?
Cevabın nedir?
+1 yılOlabilecek ler
1 aldatiyordur
2 eşcinsel dir
3 masta alismistir
4 tranva vb engelleyici psikolojik sorunlar
5 aseksuel dir
6 erken boşalma sorunsalı olabilir ve utaniyor dur
7 Üzgünüm ama küçükken tacize uğramış olabilir ve korkuyordur
8 hormonal bozukluk ile uyailmiyordur
9 bazı ilaçlar in yan etkisi olabilir
10 seni arzulamiyor yani seni beğenmiyor ya da tiksinicek bir an yakalamistir n
Bunlar olabilir te dir ve takviye ilaç ya da altında bir sebeb mi var diye bir psikiyatri ya da psikoloğa gidin00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşin bence çok şanslı senin gibi karısı olduğu için.. Yapman gerekeni yapmışsın hata sende değil. Boşver istemiyosa istemesin sen hamileleğinde bunları düşünüp üzülme bundan sonra sadece bebeğinle ilgilen dergiler kitaplar al hamilelikle ilgili oku ilgisiz bırak eşini belki aklı başına gelir
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten artık o moda geçtim tek istediğim bebegimi saglicakla dünyaya getirebilmek ama daha bu yazımda bunlar için dertleniyor olmak beni uzuyor uzun yılları nasıl gecirecegim diye dusunuyorum
- +1 yıl
Boşver düşünme şimdi ne güzel tepiniyodur o bebek ya
+1 yılsen bu adamdan çocuk yapmasan iyiymişayrılmak daha kolay olurdu ayrıl bence şimdi ayrılmazsan ileriki yaşlarında çok pişman olursun bende senin gibi bişeyler yapmayı çalışan bir eşim olsun isterdim bendede durum tam tersi ben istiyorum çok istiyorum doymuyormuşum diye dertlenen şikayet eden bir eşim var bu dünyanın işini aklım almıyor ya böyle senin gibi kadınların yorumlarını okuyunca iyice sinirlerim depreşiyor şansmı desem ne desem bilemedim doğrusu
00 Yorumla
+1 yıl3 senede sadece 10 defa mı? İnanılmaz az bu. Kusura bakma açık okacak, moralini de bozabilir ama 3 alternatif var.
- Başka birisi olabilir
- Gay olabilir sırf çevre baskısı sebebi ile seninle evlenmiştir.
- iktidarsız olduğunu ve başarısız olacağını düşündüğünden seksten soğumuştur. Kendini mastürbasyon ile sürekli tatmin ediyordur.23 Yorumla- +1 yıl
Hayir o sayi ornek sadece. For example.
Soran+1 yılSayı örnek olarak verdim ama hamilikten önce 21 gün gibi bir sure kardeş kardeş yaşadığımız bilirim ben yaklasmayinca onunda hiç umrunda olmamisti
- +1 yıl
Yani enterasan, her erkek farklı olabilir mi diyecem de, en azından haftada 1 falan ister insan, biz mesela 6 yıllık evliyiz, yaş 35, bir gün ara versem 2. Gün canım istiyor. Bilemiyorum, yukarıda yazdığım sebepler olabilir. Ne olursa olsun çok zor durum senin için. Sonu nereye gider bilemiyorum. Ama çocuk olduktan sonra sende meşkale bulacağından rahatlarsın biraz. Sonra zamana bırakırsın
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
42Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yanlış anlama ama öncelikle eşin tam bir okuz orası ayrı
İkincisi durumunu anlayabiliyorum karşındaki seni sanki azgınmış gibi gösterip bundan sonraki yaklaşımlarında tedirgin hale sokuyor.
Peki kendi canı istediğinde ne yapıyor?00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkeklerde cinsel isteksizlik oluyor kolay kolayda düzelmiyor. Bunalım gibi bir şey ama vitamin, mineral takviyesi işe yarayabilir belki.
04 Yorumla- +1 yıl
Birde başka kadınla ihtiyacını giderme ihtimali de var tabiki.
- +1 yıl
Ama sert tepki vermesi de enteresan homoseksüellikte olabilir.
- +1 yıl
Kocanı test etmek çok kolay başka kadın sal üzerine biraz bakımlı etkileyici kadınsa yapmayacam derse gay olma ihtimali yüksek.
- +1 yıl
Erken boşalmayı sıkıntı edeceğini sanmıyorum çok erkekte var.
+1 yılhamilelik döneminde cok fazla hassas olur bayanlar. Belkide esin bebege zarar vermemek icin yapiyordur.
00 Yorumla
+1 yılHastaneye gidin benim bayan arkadaşında başına böyle bir durum geldi.. Psikolojik sorunda olabilir, eşiniz gay'da olabilir..
00 Yorumla
+1 yılCanim Esinle asik olup mu evlendiniz yoksa gorucu usulu mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılAşık olupta evlendikten hala da çok seviyorum esimi yalan değil baksaniz dışarıdan zaten bir dediğini iki etmez sevgi şefkat hepsini hissettiriyor bir tek bu konu dışında
- +1 yıl
Var oyle sekse kapali erkekler (çok ender ama yinede var :) ) .. Peki nisanlilik doneminde nasildi? mesela istekli mi opusurken falan? yoksa onlara da mi yanasmiyordu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeminle ayni koca bendede var on yilik evlilikte 50 kere iliskiye zor girdi
ayni senin yaptigin gibi yaptim care yok iki yilkide iliskimiz hic yok115 Yorumla
Soran+1 yılBurda kalkipta gerçek olduğuna inanmayan insanlar var bu yasadiklarimizin ama yaşayan biliyor daha 3 yıllık evliyim ben en başından beri bu şekildeyiz. artik utanıyorum yaklaşmaya inanin kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum yapmadığim şey kalmadı fantazi geceligine varana kadar banamisin demedi ustelik onları giydigim için şakayla karışık alay bile etti
Cevap sahibi+1 yılgerçekten çok kötü hissediyorum bende kanka gibi olduk
zamanla yoruluyor insan benimde ona karsi bir cinsel arzum kalmadi
senin kocanin yaptiginin tipa tip aynini yapti fantazi bisey giysem ona sow yapsam kafayimi yedin der- +1 yıl
Yok artik ama.. cidden gay durumu olabilir sizinkinde. 30-35 yas araligindaki kadin icin soyluyorum.
Cevap sahibi+1 yılhaiyr gay degil sürekli kadin p*rnosu izlerdi
aseksüeldi yani 31 ci
banyodada dergi gördüm dolabin altinda kadin dergisi suandada tam bitmis gibi onlarada bakmiyor yasi 50- +1 yıl
Bence eşlerinizi bir psikiyatriye götürün.. Gay olabilir eşleriniz.. Bayan arkadaşım vardı ve herşeyimizi birbirimizle paylaşırdık.. Neyse 2 sene evli kaldı 7 defa ilişkiye girmişler ve sonucunda ayrıldılar.. Eşide gay çıktı... Bence mühim bir sorun bu hastaneye görünmekte yarar var..
Soran+1 yılAynen ben evliliği çok farklı hayal etmiştim dokunduğumda bile yapma işine bak diyen bir adam cok üzülüyorum çok ağlıyorum ama. yine uyandığında için bisey söyleyemiyorum hep gülmeye devam ediyorum
- +1 yıl
Harbiden uzuldum. Cidden kotu bir durum. Kac aylik hamilesiniz?
- +1 yıl
Ya bu istememe konusu su yonden de geliyor.
Zamaninda cok fazla 31 cektigi icin vajinaya ihtiyac duymuyor. Bir de 31 cektigi zaman penisi cok fazla kavrayıp daha sıkı bir şekilde kendini tatmin ettiği için vajina da aynı güzelliği bulamıyor olabilir.
Sizlerin anlattıklarına göre bu saatten sonra takviye ilaçlar gerekiyor sanırım. Eşleriniz aseksüelliğe adım atmış çoktan.
Geçmiş olsun - +1 yıl
Bisey sorucam yanlış anlama bu dünyanın düzeni mi bu istekli olana isteksizlik denk geliyor?
- +1 yıl
Vay be dünyanın işine bak ya
- +1 yıl
Yaa hanımlar kafanızı karıştırmak istemem ama ikinizde aynı sorunu yaşadığınız içn yazmak istiyorum. Bir erkek istekli değilde bence altında başka bir şey aranmalı. Sonuçta bu bir ihtiyaç ve duyguları yoğun olan bir şey.. Hiç ondan şüpheleniyormusunuz aldatma gibi ya da farklı şeyler... Erkeklere ilgi gösterince erkekler sizi tersliyorsa hayatında bşaka kadın olabilir. Çünkü siz ona ilgi gösterdikçe o kendini kötü hissedecek ve agresifleşecek. Özellikle konuyu açan bayan için söylüyorum siz evleneli çok uzun zaman da olmamış. Kaldı ki ilk günden beri böyle olması tuhaf...
- +1 yıl
enteresan.
- +1 yıl
Bazı erkeklerde cinsel isteksizlik oluyor kolay kolayda düzelmiyor. Bunalım gibi bir şey ama vitamin, mineral takviyesi işe yarayabilir belki.
- +1 yıl
Ulan hic mi kadin gormediniz insan olun be
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka birisi olabilir. Eşcinsel olabilir. Seks sevmiyor olabilir. Belki de küçükken bir kadın tarafından taciz edilmiştir. Bu arada annesi kendi öz annesi mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay be aklım almadı doğrusu. Temizlik falan diyen salaklar olmuş üç yılda ne temizliği. Hem hiç bişey engel olamaz ki yaşamanız gereken şeylere. Benim aklım almadı doğrusu
00 YorumlaBaskasini bulmus baskasina enerjisini veriyor olabilir bazi belirtileri var ayrintili konusmamiz faydali olur
10 Yorumla
+1 yılKendini yetersiz görüyor olabilir psikolojik sorunları var galiba ona dokunmadan sohbet et cinsel içerikli ve bu zamanla geçer belkide A seksüelde olabilir
00 YorumlaEsinde sertlesme problemi veya erken bosalMa var mı
04 Yorumla
Soran+1 yılYok penisin kucuk olduğunu falan söylemedim öylede değil zaten ama çoğu zaman tatmin olmadığında bile onu kirmamak için hiç bisey yokmuş herşey supermis gibi davrandığım cok oldu ama erken boşalma. ile. ilgili biseyler olabilir diye tahmin ediyorum. Da bu kadar kaçmasına sebep bu olabilir mi ya
+1 yılHeyecan katmayi denemelisin. Ilgisini cekmek gecelikle olmaz. Peki baska iliskisinin olmasi mumkun mu sence?
00 Yorumla
+1 yılbelki kendi içindeki sorunlarla boğuşuyordur anlamaya çalış bakalım maddi sıkıntısı olabilir başka sıkıntısı olailir
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ya maddi sıkıntımız falan çok şükür ikimizinde geliri çok iyi şimdi bir de bebeğimiz geliyor dışarıdan bakıldığında çok mutluyuz aslında çok iyi iki arkadaş gibi mutlu bir çift gibi gorunuyoruz
- +1 yıl
beni yanlış anlama ama başka birisi olmasın eski aşkı falan unutaadığı birde kişisel temizliğine önem veriyor musun hani ben kendimden biliyorum bir kızla sevişmeye başladığım anda kötü bir koku gelse burnuma asla yatağa giremem bir daha
Soran+1 yılOndan eminim zaten mantık adamidir kendisi öyle unutamadığı eski sevgilisi falan hiç sanmiyorum 8 senedir biz beraberiz zaten temizlik konusuna gelince de bhastalik derecesinde rahatsızlığın var ilaç bile kullandım vücut temizliğinden de gectim pecetesiz kapı acamiyordum dusunun
- +1 yıl
eğer temizlik olayından sıkıntın yoksa başka sebep kalmıyor 8 sene değil 20 senede birlikte olsanız birisi olabilir hayatında iyi takip etmek gerekir... birde en son ihtimal cinsel sıkıntısı vardır belki sertleşmeme falan gibi psikolojik..
+1 yılTepkini koy , git ayrı yatakta yat, o istediğinde sen boz onu , bir müddet böyle yap bakalım anlayacak mı kendi hatasını,
00 Yorumla
+1 yılUlan deli karı hamile insan o işimi yapar sen ne sapık çıktın ya da troll sün demi lan
016 Yorumla- +1 yıl
Afedersin ama sen biraz Ger*zekali misin acaba?
Hamile kadin seks yapamaz diye deyim mi var? Hayir yani nerdeyse bu dunyadan olmadigini dusunucem ! - +1 yıl
:D vallahi çozdum senii ben.. Bildigin S*LAKSIIN. Allah çevrendekilere sabir versin sanada az miktarda akil...
- +1 yıl
@elagozlum13 sana versin o aklı pislik hamile hamile düsündüğü şeye bak sapık
- +1 yıl
Neyse hatlar karisti anlasilan. Sen fazla yorum yapma insanlara bence, ozellikle kizlara.. Mazallah sopalanirsin falan hiç gerek yok yani ger*zekali kardesim ;)
- +1 yıl
@elagozlum13 beni sopalıycak adam tanımadım daha pis troll 😂
- +1 yıl
@elagozlum13 kocanın sana neden ilgi göstermediği belli 😂😂 böyle bir kafa yapısı olan birini cikmem bile diyor asama helal olsun 😂😂😂😂
- +1 yıl
Sende Ger*zekali'dan da öte birsey oldugunu belli ediyorsun taktir ediyorum seni :D
Ben evli degilim beni soranla karistirmis olmani saymiyorum bile.. Neyse parmaklarima yazik burda kime laf anlatiyorsam ;) - +1 yıl
@elagozlum13 evli değilsen neden bunu paylastın manyak !
- +1 yıl
@elagozlum13 ulan mal o zaman sen ne lafa atlıyon sende ayrı bir sapıksın o zaman demekki hamile kalsan karnında çocuk hayla seks mi düsünücek sana giren çıkan ne muhabbete atladın beyinsiz moron 😉
- +1 yıl
Hamilelikte ilişki olur sadece ilk 2 ayözellikle son 2 ay tedbir amaçlı uzak durulmalı durmayanda çok oluyor bir şeyde olmuyor genelde.
- +1 yıl
@adrenalin64 Sagol kardesim ama bunun gibi g*erzeklere laf anlatma vaktineyazik ;)
- +1 yıl
@elagozlum13 sus mal siz gidin hamile hamile çakısın pislikler
- +1 yıl
@elagozlum13 düzelmeyecek bu uğraşma :)) uyanamamış henüz
- +1 yıl
@metdemon uyandım kanks hamile insanla olurmu la ne pissiniz ya
- +1 yıl
Olur bebeği o zevkten mahrum bırakmamak gerek :)
- +1 yıl
@adrenalin64 yok ya iğrençsiniz 😱
+1 yılÇok büyük bir sorun var eşinde. doktor ya da psikolojik destek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanırım eşin senden etkilenmıyor:( sana karşı isteksizliği var acilen psıkılojik destek lazım. sanırım eşinle aynı durumdayız. keşke en basından psikolog la konussa ıdın..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsın senı aldatıyo olabılırmı ya da cınsel bı sorunu banada bıraz garıp geldı ne burcu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. İnsan eşi böyle yaklaştıkça penisine dokundukca o Penis eşi için kalkmalı arzulamali eşini mutlu etmeli eşin maalesef seksi sevmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılApacik hayatinda baska biri var ihtiyaclarini onda giderio
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıleşin enteresan bir insan sorunlarımı var sana anlatmadığı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHata sende değil bnce kaç yıllık evlisin iz bilmiyorum ama bir ara bndede o sorun vardı çok şükür atlattik evliliğin belli yıllarında oluyo bu gibi durumlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlendiğiniz zamanlardan şu sürece kadar herhangi bir değişim oldu mu kocanda?
00 Yorumla
+1 yılsonra kadınlar nıye aldatıyor :( alıp karsına konus sıkıntısı neymıs belkı seni arzulamıyor senden etkılenmıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılben şu an şok olmuş durmdayım ciddi bir rahatsılığımı var böyle biri ola bilirmi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSorun sendemi eşindemi belki vajınanı beğenmiyor dur ya da kilolusundur geniştir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO istediği zaman verme bak nasıl oluyor :)
00 Yorumla tahrik etmelisin o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermiyor ki hemen ortamdan gidiyor ya da çok ciddi bir şekilde tepki veriyor kızar gibi ne yapıyorsun sen diye ve işte ozaman da ben çok utanıyorum çok afedersiniz kendimi kötü kadınlar gibi hissediyorum
Soran+1 yılDolaylı yoldan derken?
+1 yılkeşke hamile kalmasaydın o odundan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılJocan belki biseksueldir?
00 Yorumla
+1 yılEeeee yapacak birşey yok
00 Yorumla
+1 yılSıkıntısı ne acaba bir doktora götürün
00 YorumlaUğraşma boşuna baskasi vardir
00 Yorumlailginç bir durum sebebini ona sordun mu
00 Yorumla
+1 yılİlgiden mı kaçtı acaba adam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıllık evlisiniz peki
00 Yorumla
+1 yılseninki tam bir mal mış
11 Yorumla- +1 yıl
hayatın en güzel zamanı elden uçup gidiyo desene
+1 yılay azgın erkek lazımmı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni begenmiyor olabilir mi
00 YorumlaBosanma sebebi bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kocanda bir sorun var
00 YorumlaBisex mi acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek degildir o erkek olsa parcalar duramazsin 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHata sende değil ki. Kocanda bir soru var.
00 Yorumla
+1 yılGay mi acaba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılGizli gay mi acep
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılescinsel
00 Yorumla
+1 yılSende kovala
00 Yorumla
+1 yılEşin gay olabilir mi
10 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşime bir türlü cinsel anlamda yakınlasamiyorum. Bir erkek neden sürekli ilişkiden kaçar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler