Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında önemli olmaması lazım onun amacı zaten farklı bizim kadınlar olarak ilişkiye girip girmediğimizi test etmek değil ama maalesef saçma bir sekilde böyle algılanıyor ve herkes hala bu zamanda bile önemsiyor o yüzden istemesek de ciddiye alıyoruz önemsiyoruz
11 Yorumla
Soran+1 yılOnun amacın peki?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılnedenmi önemli meesela söle düsün 36 tane 5 tane erkekle yattın zaman gelır seninle evlenecek olan kisi seninle evlendi tesadüfya is yerinde tasındıgınız mahallede yattıgın erkekle yüz yüze gelseniz bu bilinse yoldan gecerken tesadüf kafanı cevirsen eşi kıllanır rahatsız olur ortam gerilir senin eşin görse niye baktın davası olur bu basit bi örnegi hepsini gectim yahu yattın hastalık var adamda geldi sana bulastı sende evlendigin kisiye bulastırdın buda tıbbı yönü bide söle düsün manevi olarak eşler arasında en önemli sey güvendir sence cok güvenirmi
03 Yorumla
Soran+1 yılKarşılaşsın ne olacak. Ona bakarsan kadının her erkekle yatma ihtimali var. O zaman eve kapatalım. Güven gerek sonuçta.
Soran+1 yılGerçi onu da yaptılar
- +1 yıl
din ile günaha girmiyorum bile ama sen bilirsin sen devam edebilirsin hayatına
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Bu zamanda pek ciddiye alınacağını sanmıyorum, ama bakirelik bir kızın kendine olan saygısı ve güvenidir. Karşı tarafa daha sağlam bir birliktelik sunabilir bakire bir kız. Herkesin görüşü düşüncesi farklıdır tabiki.
03 Yorumla
Soran+1 yılKişinin kendine olan saygısı bakireliğiyle alakalıysa o kişi entelektüel açıdan sıfırdır. Güven olayıda maddi özgürlükle alakalı. Keşke geçmişte de önemi olmasaydı.
Soran+1 yılAksine hiçbir şeyin önemi yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bakire olmayan kızları daha çekici buluyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılDiğerleri ya libidosu düşük ya da aşırı kuralcı oluyor
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Neden diye sormayıp aklımdan geçeni söylemen hoşuma gitti. Ben yanımda gece kapıyı kapattığımda zamam geçirmekten keyif alacağım bir eş istiyorum. Evliliğe kadar kendini saklayanlar bana çok geri kafalı ve zevk almayı sevmeyen kişiler gibi geliyor hep.
Cevap sahibi+1 yılSen bakire misin bu arada?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç ciddiye almadım , almıyorum da. Bakirelik kızlık zarı demek değildir ki. Herşeyi yapıyorlar sonra da zarı koruyorlar, bu bakirelik değil. 👍🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAliyorum tabi. Bu dinle alakali, dini yasayan onemseyen bunu da onemser tabi, neden bu kadar sorun ve geri kafali gozuyle bakiliyor bende buna hayret ediyom, dinine gore yasamak ne zamandan beri geri kafalilik yobazlik oldu acaba cok sacma...
012 Yorumla
Soran+1 yılDin neden cinselliği yasaklıyor?
Cevap sahibi+1 yılYasaklamiyor, esinle helalinle yasa diyor.
Soran+1 yılAma benim sorum bakirelik olayı. Din değil. Bakirelik geçmişle alakalı. Din allah la kul arasında. Konu din olsaydı bakireliğin önemi kalmazdı.
Cevap sahibi+1 yılTamam iste bakirelik olayina da bu sekilde bakiyorlar
Soran+1 yılAma insanın değil allahın dikkate alması gerekiyor bakireliği.
Cevap sahibi+1 yılInsanlar da dine Allaha gore yasamaya calistigi icin ve dinimizde bu oldugu icin dikkate aliyor iste. Nasil toplumda sokakta trafikte bazi kurallar var ornek veriyom kirmizida gecmek ceza verir - polis vs yoksa o an ama yaninda anne baban oldugunda gectiginde nasil gecme ya da neden geciyon diye kizarlar ne kadar o an ceza almasan da, cunku kuralara gore yasamaya calisiyorlar - bu olayi da o sekilde dusunebilirsin, dinimiz bunu emrediyor kural bu sen yapmissin yapmamissin o sana kalmis bir sey tabi yapan yapiyor sonucta ama yapmayana da bu sekilde dusundu diye de kotu ve yanlis gozle bakamazsin, o zaman kirmizi da gecmeyene de kizacaklar kurala uydu diye..
Soran+1 yılOrtaokulda ki çocukların bile sevgilisi var insan doğasından dolayı. Şimdi sen evlilik yaşı düşsün de dersin.
Cevap sahibi+1 yılDerdin ne knk tam olarak, neyi kabul edemiyorsun bu kadar koyan ne sana bi turlu cozemedim gercekten
Soran+1 yılCevap veremeyince böyle oldu demek
Cevap sahibi+1 yılAlakasi yok farkindaysin uzun uzun yazdim sadece halen bir sikayetin olmasini anlayamiyorum sorun ne senin icin, islama bu kadar karsiysan kendini de musluman olarak sayamazsin dinden cikacan yoksa bu gidisle o yuzden ona gore davran derim...
Soran+1 yılSorgulamak yasaktı doğru
Cevap sahibi+1 yılSen sorgulamiyon sen sucluyorsun. Anlatiyorum isine gelmiyor, bunlar iki farkli seyler...
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için hiç önemli olmadı. Kadınlara bekaret üzerinden değer vermiyorum. Benden önce kimle ne yaşadıkları da beni ilgilendirmiyor.
00 Yorumla
+1 yılKime göre önemli kişi'den kişiye göre değişir bana göre önemli degil. akacak 2 damla kan önemli bir şey degil bazı insanlarda o bile olmuyor.
00 YorumlaDoğru bulmuyorum hatta. Önemli olan benden sonra bana karşı davranışı. Geçmişi karşıma çıkmadığı sürece sorun değil
00 Yorumla
+1 yılhangi bakirelik? teorik olarak bi kaç çeşit bakirelik var
00 Yorumla
+1 yılAlmıyorum ki senden durulmalar Nasl
07 Yorumla
Soran+1 yılBen daha 18 im. Fırsatım olmadı.
Soran+1 yılAma önemsemiyorum. Zoruma gider.
- +1 yıl
boş ver ya bunları
Soran+1 yılDers çalışınca aklıma bu tarz saçmalıklar geliyor. Sonra sinirleniyorum. Sldkkskdks
Soran+1 yılSıkıntıdan herhalde
- +1 yıl
boş ver ya sıkılma sen üzülme gel konuşalım arkadaşça
Soran+1 yıltamam
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıleskidendi onemli degil artik beybi
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bazı kadınlar önemsiyor. Korkudan herhalde
- +1 yıl
olabilir ama yaklaşık 7 8 senedir önemi kalmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen alıyomusun bi kız olarak
02 Yorumla
Soran+1 yılBen asi ruhluyum. Baskıya gelemem.
- +1 yıl
Demekki çokta önemi kalmamış
+1 yıl2. El araba gibi düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılErkekler içinde önemli olması gerekirdi o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiçde ciddeye almıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence sadakat önemli bekaret degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli tabi ki ama dürüstlük kadar değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Aile kurumu önemli olduğundan
10 Yorumla
+1 yılciddiye almam
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat