Bir erkeğin bir kadını sevdiği nereden anlaşılır? Seks isteyen erkeğin sevgisini sorgulamak normal midir?

Gerçekten seks yapacak erkek dolu dolu var ama sevecek erkek hiç yok. Ben bir kadın olarak bir erkek tarafından sevildiğimi nasıl anlarım? Bana hediye almasından mı anlarım benimle seks yapmak istemesinden beni güzel bulmasından mı anlarım evlenmek istemesinden mi anlarım? Hediye meselesine gelirsek onu seks karşılığı verilen rüşvet olarak da kullanabilir. Yani hediyeler alırsam gezdirirsem falan bana verir diye de düşünüp yapabilir. Seks istemesi sevişmek istemesi sevdiğini de göstermez benden daha güzel seksi bir sürü kadın vardır. Onlardan birini görse ve ulaşabilse onunla da seks isteyecek sevişmek isteyecek. Evlenmek desem o da hayat boyu bir paket yani. Sürekli elinin altında seks yapabileceği, evine akşam geldiğinde kapıyı açan ona sıcak yemek hazırlamış kıyafetlerini evini düzenli olarak temizleyen ütüsünü yapan ona çocuk veren ve o çocuğa severek bakan bir kadın bulacak. Erkeğin sevdiği değer verdiği nereden anlaşılır?

Bir erkeğin bir kadını sevdiği nereden anlaşılır? Seks isteyen erkeğin sevgisini sorgulamak normal midir?