Gerçekten seven bir erkek sevdiği kadını çok arzuluyorsa bu erkek gerçekten o kadını seviyor mudur yoksa cinsel boyuttan mi seviyordur?

Bu soru karşısında kafam epey karıştı yardimci olursaniz çok sevinirim :( Geçenlerde sevgilimle mesajlasıyoruz tam uyumadan önce ve söyle de belirteyim ki benimle evlenmeyi çok istiyor en benimle bir ömür beraber olmayı bunu belirtti bana.. neyse devam edeyim geçenlerde mesajlasirken beraber uyudugumuzu hayal edelim hadi dedi o bir şey söylüyor ben bişeys söylüyorum mesela sana sımsıkı sarılıp kokunu içime çekip uyuyakalmak isterdim felan gibisinden is cinsel boyuta varmiyor ama öyle bir şekilde konusmuyoruz sonra biz böyle bir sürü romantik cümleyle sürdürduk bunu hatta o hayali bile mükemmel , acaip mutluluk veriyor ama bir gün evlenip gerçek olucak felan diyoruz o sonra ertesi gün sabah Günaydın mesajından sonra konuşurken o bana dedi ki dün gece beni perişan ettin dedi neden dedim seni o kadar çok arzuladim ki dedi ben neye uğradığıma şaşırdım biz böyle romantik romantik konuşurken o neyin peşindeymis diye aklıma geldi canım sıkıldı yani o cümleleri bana karşı benim yanımdayken beraber sarılıp uyurken mutlu ve huzurlu olduğu için yazmamista beni arzulamanin peşindeymis arzuladığı için yazmış diye canım sıkıldı sizce o beni gerçekten seviyor mu yoksa sadece arzulamakdan zevk aldığı bir kızmiyim onun için kafam çok karışık lütfen yardımcı olun :(
Gerçekten seven bir erkek sevdiği kadını çok arzuluyorsa bu erkek gerçekten o kadını seviyor mudur yoksa cinsel boyuttan mi seviyordur?