Tabi ki hayır Ten uyumu cinsel uyum aşk sevgi Farklı şeyler Sevdiğiyle daha güzel olur Çünkü hayatta tüm yolculuklar anlamakla başlar sevgiyle devam eder
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama diyelim ki az seviyorsun ten uyumu arzu var ama aşık değilsin
sana şunu söyleyim iki insan tipi vardır. biri aklını kullanan yani beynin ön frontal bölgesini kullanan bunlar seçicidir kriterleri vardır duygularına hormonlarına sahip çıkar kontrol eder
diğer insan ya da mahlukat tipi beynin arkadai alt beyin denen limbik sistemi kulanır. bunlar hormonlarının esiridir. asla akıl kullanmaz. seçici değildir.
şöyle örnekleyim. akıllı insan sevdiği yemeği sipariş verir mutlu huzulu zevk alarak yemek yer
2. tip aç gözlü pis boğaz dedğimiz tiptir. önüne ne koyarsan yer. amacı karnını şişirmektir.
Sevdiğim kadına kıyamam daha soft olur. Sevmediğimle daha sert.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir şey fark etmiyor, sevişme şekilleri aynıdır. Günün sonunda seks varsa erkek beyni karşı tarafı ne kadar arzulayıp arzulamadığına göre çok da farklı davranmaz.
Saçma geliyor hoşlanmadığım kişi ile sırf fiziksel zevk için sevişmek. İradesi olmayan, basit bir hayvanmışım gibi hissettiriyor böyle bir şeyi yaptığımı düşünmek bile.
sevmediğin ama sadece seks için kadınla sadece boşalmak için yaparsın ama sevdiğin kadınla zevkli ve nirvanaya ulaşmak ve gerçekten ona zevk vererek yaparsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Daha özensiz ilgisiz olur bence daha bencilce yaklaşır kendi zevkine göre vsvs
Tabi ki hayır
Ten uyumu cinsel uyum aşk sevgi
Farklı şeyler
Sevdiğiyle daha güzel olur
Çünkü hayatta tüm yolculuklar anlamakla başlar sevgiyle devam eder
Ama diyelim ki az seviyorsun ten uyumu arzu var ama aşık değilsin
Cinsellik de bir aşktır unutmayın hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir Olmazsa olmazdir
Bu insanların cinsellige kattığı anlamlada alakalı bir durum ben mesala 45. yasindayim bekarım ve bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum
Senin de dediğin gibi dikkat çekmemek için takmışsın
Anlamadım
Aynı olmaz. Sevmedigi biriyle sadece penisi zevk alir. Ama sevdigi biriyle ise vucudunun heryeri ve ruhu da
Ben hep sertim, kişi çok değiştirmez ama daha çok istediğim biriyse daha çok can yakabilirim hatta
Daha çok istediğin demedim istemekle sevmek farklı şeyler bence
Bence aynı, sevdiğimi daha çok isterim, uzun uzun detaylı önsevişim sonum gibi girerim
Sen nasıl seversin
Bu hayatta en çok aşık olduğun kadını mı istersin yoksa en güzel kadınları mı
Aşık olduğumu isterim, onun sesi bile o mesajı verir bana
Tam tersini isteyen erkek var mıdır sence
E vardır, takip eder misin
bu soruyu net cevplayamam. çünkü sevmediğim kadın ile olmam
Beğenmek değil sevmekten kastım
ben de beğenmekten bahsetmedim
insan sevdiği yemeği canı çeker ve onu zevk alarak yer. hiç kimse sevmediği ya da tanımadığı yemeği huzurla zevkle yiyemez
Sevgilim beni çok arzuladığını ama sevmediğini söylemişti
Al sana örnek
o ne boook yediğini bilmiyor
sana şunu söyleyim
iki insan tipi vardır. biri aklını kullanan yani beynin ön frontal bölgesini kullanan
bunlar seçicidir kriterleri vardır duygularına hormonlarına sahip çıkar kontrol eder
diğer insan ya da mahlukat tipi beynin arkadai alt beyin denen limbik sistemi kulanır. bunlar hormonlarının esiridir. asla akıl kullanmaz. seçici değildir.
şöyle örnekleyim. akıllı insan sevdiği yemeği sipariş verir mutlu huzulu zevk alarak yemek yer
2. tip aç gözlü pis boğaz dedğimiz tiptir. önüne ne koyarsan yer. amacı karnını şişirmektir.
sen pisboğaza enk gelmişsin
yahu orada akıl var bilim var
insan sevmediği şeyi istemez arzulamaz. sevdiğini arzular
bu kadar
Çok güzel açıkladın
Az seviyorum ama hiçbir kadını arzulamadığı kadar seni arzuladım demişti az sevgi çok arzu mümkün mü
Sevdiğim kadına kıyamam daha soft olur. Sevmediğimle daha sert.
Bir şey fark etmiyor, sevişme şekilleri aynıdır. Günün sonunda seks varsa erkek beyni karşı tarafı ne kadar arzulayıp arzulamadığına göre çok da farklı davranmaz.
Sevmediğim biriyle yapacağımı düşünmüyorum
Milli yalanınızın gibi geliyor yorumlardakilere sustum ama vallaha bana gerçek dışı geliyor
Demiseksuelim
Sevişmek için sevgili olmak gerekmiyor seks başka Sevmek başka
Bende diyorum ki sevişme şekli değişir mi sevdiği kişide
Sevenler güzel sevişemiyor zaten daha özgür sevişir öbürü ile
Sevmediğim kadına dokunamam bile
Erkekler genelde senin gibi olmuyor ama
Ben kendimi bilirim kendimden sorumluyum. Herkes farklı ne diyebilirim ki?
Garip
Neden garip?
Erkekler böyle değil genelde
Geneli öyle değil diye bende olmak zorunda değilim
Bilmem, sevmediğim ile sevişmem ben.
Neden
Saçma geliyor hoşlanmadığım kişi ile sırf fiziksel zevk için sevişmek. İradesi olmayan, basit bir hayvanmışım gibi hissettiriyor böyle bir şeyi yaptığımı düşünmek bile.
Bence de öyle ama erkelerin yüzde 99 u böyle değil
Doğrudur, sonuçta biyolojik olarak hayvan sınıfındayız ve çoğu erkek bunun gereksinimini yerine getiriyor, onları da suçlayamam :D
Ahahhahahajaj
sevdiği daha anlamlıdır
Nasıl anlamlı
değerlidir
muazzamdır
çoşku doludur
dünyaya değer
Alla alla
walla walla..
o sen misin
Değişebilir
Sevdiği kadınla çok daha farklı sevişir inan
Hayır farklı
Ne gibi
Sevdiğimi daha sert sever daha duygulu ama diğerini gir çık sadexe
Daha çok mu öpersin mesela
Evet daha öok öperim
değişir her şey
Ne gibi
sevmediğin ama sadece seks için kadınla sadece boşalmak için yaparsın ama sevdiğin kadınla zevkli ve nirvanaya ulaşmak ve gerçekten ona zevk vererek yaparsın