Yani başka bir kadını seven adam sevmediği kadınla sevişir mi, eğer ki sevdiğinden ayrıysa sevmediği kadınla sevişirse ne hisseder?
Cevabın nedir?
Yapar. Kendini tatmin etmek icin yapar. O an icin o kadina bedenen biseyler hisseder ama kalbinde bir degisme olmaz. Sadece heyecan hissedebilir. O an akliyla cinsel organi yer degistirmis olur. O gini bir ortamda kendini yapmaya mecbur hisseder erkekligini kanitlar birnevi. Sonradan pisman olur neden yaptim diye. Ama iste o an icin organlar yer degistirmistir. Dogru bisey degil tabiki ama erkekligin dogasinda var bu.
110 Yorumla
Soran+1 yılPeki sevdiği kadınla değil de başka bir kadınla evliyse bu durum ne olur? Yani bir omur ayni hali yasamak?
- +1 yıl
Bir erkegin dunyada yapamayacagi yoktur. Gercekten seviyorsa seni seviyorum ama onunla evlenmek zorundayim diye bir sey yok. Ask sevgi bambaska bisey. Bir kadinin sevgisi erkege dunyaya sildirebiliyorken ben boyle biseyi kabullenmiyorum. Ben mutlu olmayacagimi bilerek sevmedigim biriyle evlenmem. Oyle bir durumda bir cikar vardir.
Soran+1 yılNasıl bir çıkar?
- +1 yıl
Maddi bir cikar. Genellikle kizlarin rahat bir yasam istedigi dusunulsede cogunlukla erkekler ister. Zengin olsun rahat edeyim zamanla nasilsa severim diye dusunur. Bu insanlar gercek asktan sevdigi insanla cabalamaktan birlikte mutlu olup uzulme duygusundan yoksun insanlardir.
Soran+1 yılSevdiği kadınla sevişmek ve yasamak ne hissettirir, sevmediği kadınla sevişmek ve yasamak yani evli olmak ne hissettirir?
- +1 yıl
Sevdigi kadinla olmak erkege doyumsuzluk verir. Defalarca olmasina ragmen her seferinde heycan verir. Sikilmaz bikmaz daha da zevk alir. Sevdigini mutlu edebilmek icin herseyi yapar. Ama sevmediginde heyecan olmaz bir kezden sonra bikar sikilir. Kucuk bir ornekle ben asik oldugum sevdigim bir kadinla olurken sinir tanimam mesela ayaklarini bile yalamaktan zevk alirim ama sevmedigim insanin cogu seyinden tiksinirim.
Soran+1 yılSevmediği kadınla evliyse durum nasıl bir hal alır?
- +1 yıl
Benzeri durumu bir tanıdığım da yaşadı o kadını çocuk varsa kolay kolay bosamaz mümkün degil. Sadece evli olmadığı kadını kullanmak için kandiriyor
- +1 yıl
unutmak için birini yaparmı sence?
+1 yıl5 parmağın 5'i de bir mi?
Degiiiil, e ben ne diyeyim ki sana simdi02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Filmlerde görüyoruz Kimisi Orhan baba gibi aşkına bağımlıdır, Kimisi nuri alço gibi kadınlara bağlıdır Kimisi, aşktan içer ve o esnada bir kadın çıkar Kadın erkeği alır götürür Biguzel sohbet halinde kaynaşır yakın yakın sonra ne mi hisseder Bilinmez Erkek bu ilişki ne kadar yıpratıcıdır yıpratır o an ki haline bakılmalı
Gizli Üye(36-45)+1 yılamaaaan onlara bakma kuzum sen. sevdıklerıyle de yatarlar sevmedikleriyle de. bana senın aşkından ölüyorum dıyen adam gitti başkasıyla yatıyor şimdi. inanmamak gerek. ben eşimi sevmıyorum, onunla mecburiyetten bırlıkte oluyorum, aklım hep sende gibi cümlelerini o kadar çok kurarlar ki...
13 Yorumla
Soran+1 yılEvli olduğunu saklıyor ama.. ben kendim öğrendim, evliliğini bilmedigimi sanıyor.
Cevap sahibi+1 yılAdam yalancı düzenbazın teki, bence bu adamla olan ilişkini bitirmelisin. O daha da beter, benimkisi en azından dürüsttü. Ancak hayat senin, seviyorum böyle de kabul ederım dersen amenna. Ancak şunu aklından çıkarma ki o erkek asla karısını boşamaz ve sen onun hayatında olduğun sürece içini kurtların kemirmesini engelleyemeyeceksin. Pişmanlık yollarından geçeceksin, bir bakmışsın ki elde var sıfır.
Bişey hissetmez sadece kendini tatmin eder ama belki sevdiği kız için vicdan azabı çekebilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişir, ama iş bitince herşey biter, sevdiği kadında öyle olmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılSevdiği kadınla sevişmek ve yasamak ne hissettirir, sevmediği kadınla sevişmek ve yasamak yani evli olmak ne hissettirir?
Cevap sahibi+1 yılSevmediği ile sadece kendini rahatlaymak için sevişir, sevdiği ile daha farklı olur rahatlasa bile ona karşı ilgisi azalmaz başta ne hissediyorsa aynı şeyleri hala hisseder
Sevisir saman gibi bir şey hissetmez ama zevk alabilir bunu isteyerek yapıyorsa
10 Yorumlaerkekler kendilerini seveni s. ker,
kendilerini s. kene de deli gibi aşık olurlar20 YorumlaBir erkek sevistigi kadini sevmez. Erkek sadece 1 kadini sever, 100 kadini s*ker. Ama yinede o 1 kadini deliler gibi sever. Oyleyiz :D
04 Yorumla
Soran+1 yılİste bunu nasıl yapar ve bunu yaparken ne hisseder? Sevmediği kadını aklında bir başkası varken hemde nasıl öper?
- +1 yıl
Hicbirsey hissetmez. Etkilenmez veya icinde bir duyguya kapilmaz. Sadece zevk almaya bakar. Onu yaparken sevdigi kadini dusunmemeye calisir. Yaptiktan sonra bir pismanlik olur ama.. Asil ozaman sevdigin kadin aklina gelir. Erkeklein yapabilecegi tek sey olumune nefsiyle savasmak. Cunku o an zevki dusundugun icin sevdigin kadin aklina gelmiyor, gelse bile dusunmemeye calisip zevk almaya bakiyoruz. Ama o kadina karsi hislerimiz oldugundan degil. Emin ol erkek 1 kadini sever..
Soran+1 yılPeki sevmediği bir kadınla evliyse bu adam?
- +1 yıl
Sevmedigi kadinla evliyse zaten baskasiyla cinsel iliski yasamasi biraz normal. Dinimiz geregince normal degil tabiki gunaha giriyor, zina yapiyor haramdir. Ama derhal bosanmali ozaman. Sevmedigi biriyle evli olursa baskasiyla cinsel iliski yasadigi zaman hemen sevecek anlamina gelmez. Ama eger cinsel iliski yasadigi kisi bakimli olgun ve guzel bir kadin ise, o anki yasadigi cinsel iliski seviyeli bir sekilde gecmis ise ve cok hosuna giderse, asik olabilir..
Cogu erkek icin hepsi icin gecerli degil ama nefes alsin yeter mantigi gecerli
00 Yorumla
+1 yılBazen bir kek alirsin isirdiginda içinden çikolata akar. Olala dersin bazende sade cikar ofafa dersin ofafa pismanlik anlaminda :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 43,6b cevap paylaştı. Bunu çok, yapan var o an mutlu olur sonra umursamaz
01 Yorumla- +1 yıl
bir erkek sevdiğini unutmak icin yapar mi bunu
Sev seni seveni sevdiğin de sevdin seni. O nası bi' şey be?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel bir soruya değindin takipteyim. Yorumlarınız
10 Yorumla
+1 yılsevişirse şerefsizdir bilemeyiz var öyleleri
00 Yorumla
+1 yılzevkini giderir sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevişir ama sevgiden değil ihtiyaçtan olur
00 Yorumla
+1 yılSade ihtiyac giderir
00 YorumlaGünaha girmeyin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. abazalıktan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişir
02 Yorumla- +1 yıl
H3mde super sevisir dimi :)
Soran+1 yılÇok pisliksiniz :(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkek başka birini severken , sevmediği bir kadınla sevişir mi? Sevişirse ne hisseder, ne dusuNur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat