Yani hayat kadını dısında. Sevmediği bir kızla sevişir mi? Zevk alırmı? Ne hisseder?
Cevabın nedir?
cinsel duygular sadece sevgiyle olacak diye bir kaide yok sadece sevgiliyle olacak diye de bir kaide yok. tiksnmekten bahsetmişsin güzel olmayan bir pilavı kimse yemez değilmi ama güzel olanıda herkes yiyebilir örnek aydınlatıcı olmuştur umarım 😉😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılYanii tksnmiyomsn
Soran+1 yılYani crkinse
En İyi Cevaplar
+1 yılSevişir. Hayat kadını muamelesi görür. Yani onunla da sevmeden sevişiyor? Normal bir kızla sevişmesi için de, sevmesi gerekmez? Zevk alır tabii ki. Boşalır, gider. Bu kadar.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma svmiyosn dokundgnda tksnmiyormsn. peki bir erkegin yüzü tanınmaz kadınlarla birlikte oldm ahmaklastm. demesi çok kişiyle yattm yüzlerini hatırlamıyorm demek mi yoksa cirkin kadnlarla bile yattm demesimi
- +1 yıl
Tiksinmez erkekler. Kadınlar gibi değiliz, sana bu bilgiyi de vermiş olayım. Amaç sadece boşalmaktır, zevk almaktır. Sevmeye gerek yok bunun için. Kadın duygusal bakar, sevişir falan uzun. ''Çok kişiyle yattım, yüzlerini unuttum'' demek istemiş. Takma. Çoğu erkek yatmıştır birçok kadınla.
Not: Ben yapmadım hiçbir şey, gencim daha. :D
Soran+1 yılPeki tksinmzmisin çrkn olsa
- +1 yıl
Çirkin derken şimdi, nasıl çirkin? Yani ne kadar çirkin olabilir ki? Onu görüp söyleyebilirim. Yoksa herkesle olmaz tabii ki. Vajinası kokan birisi falansa, ııyy hemen kaçmak lâzım. :D Güzel olsa da, kötü koku varsa olmaz. :D
Soran+1 yılNebilim crkn işte
- +1 yıl
Vallahi çok azgınsa, nefes alsın yeter diyorsa, her türlü olur. Çirkine bakmaz o. Hemen yapar, boşalır rahatlar gider. Ben yapmam. Herkes bir değil.
Diyelim ki tatlı krizin geldi.. Sen normalde Antep fıstıklı çikolatayı seviyorsun , ama markette caramio var. O kadar zevk almasan da işini görüyor ve tatlı krizin geçiyor.
Allahım nasıl benzetmeler bunlar sen affet 🙈😄😁😂125 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tksnmiyolar midesizler mi
Soran+1 yılNasıl insanı mesela
Soran+1 yıl9saniye
Ama svmiyosn dokundgnda tksnmiyormsn. peki bir erkegin yüzü tanınmaz kadınlarla birlikte oldm ahmaklastm. demesi çok kişiyle yattm yüzlerini hatırlamıyorm demek mi yoksa cirkin kadnlarla bile yattm demesimi- +1 yıl
Söylediğin mantıklı ama benim midem kaldırmıyor yapamıyorum öylesini ya.. 😕
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
36Cevap
Kadinlarla erkekler cinsellik konusunda farklidir erkekler cinselliği sevmediği biriyse eğer tatmin olmsk için yapar duygulari geri plandadır bunu migdesizlik olarak adlandirma öyle degil çünkü
17 Yorumla
Soran+1 yılYoksa çok kadınlamı
Soran+1 yılÖyleydm ayrıldk :(
Soran+1 yılAyrılık asamasında
Aşk maşk ayrı cinsellik ayrı. Bir erkegin cinsellikten zevk alabilmesu icin illa bir bağ gerekmiyor. d
12 Yorumla
Soran+1 yıl
Ama svmiyosn dokundgnda tksnmiyormsn. peki bir erkegin yüzü tanınmaz kadınlarla birlikte oldm ahmaklastm. demesi çok kişiyle yattm yüzlerini hatırlamıyorm demek mi yoksa cirkin kadnlarla bile yattm demesimi
Kadında erkek de cinsel ilişkiden zevk alır. Bunun ille bir sevgi bağı ile olmasına gerek yok
12 Yorumla
Soran+1 yılBen sevmediğimle almam
bir erkek dünyanın en çirkin kızıyla bile yatar (kese kağıdı şart)
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden midesiz misiniz
Soran+1 yıl9saniye
Ama svmiyosn dokundgnda tksnmiyormsn. peki bir erkegin yüzü tanınmaz kadınlarla birlikte oldm ahmaklastm. demesi çok kişiyle yattm yüzlerini hatırlamıyorm demek mi yoksa cirkin kadnlarla bile yattm demesimi
Soran+1 yılBen kabullenmiyorm 😏😏 tksnmiyormsnx
Olabilir, sonuçta hormonlarıyla hareket ediyor o sırada
04 Yorumla
Soran+1 yılTksnmiyor musnz
Soran+1 yılSevmediğiniz bir kadından nasıl zsvk alırsnz ki
+1 yılöttürür bile daha baska seylerde koyabılırsın ottururun yerıne
06 Yorumla
Soran+1 yılMidesiz misiniz acaba
- +1 yıl
bılmem öylelerdir heralde zaten ha sevgılıyle yaptın ha sevmedıgınle zina her turlu zaten
Soran+1 yılAma sevdiğinde ayrı seviyorsn. Sevmediğin birine dokunmak tksinc değilmi
- +1 yıl
kişi bunu zevk icin yapıyor sevıyorum dokunuyum sevmedıgıme dokunmayım diye degil neyse benım bu konudakı seyım bu kadar detayı ayrıntısı benı ılgılendırmez bu kızlar ıcınde gecerlı birşey erkeklere has bırsey degıl
- +1 yıl
valla yaptıgı halt iyi birşeymiş gibi herkese duyurma cabası ozguven eksıklıgındendır kadının o... su oldugu gıbı erkegınde var
Soran+1 yılEvet
Evet sevmediği birisi ile sevişir. Keyif de alır. Ama özlemez
10 Yorumla
+1 yılAlışkanlık olur. İster. Ama hep değil. Ara verirsin. 2-3 ay 1 sene vs geçer. Yine karşılaşırsın. Yine 1-2 hafta deli gibi yaparsın yine koparsın
00 YorumlaBağlı değilse bir hatuna zevk alır ama hayatında bir telefon kadar yakın olan bir yerdedir.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tksnmiyorsn ya svmiyosn çirkin belki
+1 yılYapar neden yapmasın sen almıyacağın kıyafeti nasıl deniyorsan oda dener
07 Yorumla- +1 yıl
Benim krterler tavan o yüzden o iş zor yani bana 1 milyon dolar versen 1 sene düşünürüm yapmak için ve bence hayır derim krıterler çok önemli bende
Soran+1 yılSordgm soru?
- +1 yıl
9 saniyeliğine mi yapabilir? O soru biraz karışık değil mi be canım trakyalıyoz zor anlıyoruz
Soran+1 yılO kopyala yapıstır yaptgmdan oldu. Sonunu oy
- +1 yıl
Adam her bulduğunu götürmüş olay bu bakmamış kütüğüne
Soran+1 yılÇirkinse bile yatmıs
- +1 yıl
Hiç umursamamış acaip bir durum iğrenç kendimme küserim ben yapsam
sevişir tabi, beni etkileyen tek bir şeyi olsun mesela konuşması ya da dudakları vs tiksinmem sevişirim :) tabi önüme her çıkanla da değil
06 Yorumla
Soran+1 yılÇirkinse
Soran+1 yılYakısıklıysan cirkin biriyle seks için olrmsn
Soran+1 yılYüzü çrknse
kız güzelse dar bir vajinası varsa hertürlü zevk alır ve onu arzular ama sever mi bilemiycem
37 Yorumla- +1 yıl
sevmediğim insanlarla birlikte oldum ve hiç tiksinmedim hatta o anki şehvetle sayısız kere seni seviyorum bile demişimdir sevmediğim halde. yüzü tanınmaz kadınlar cümlesine gelince bir çok anlamı olabilir belki hepsiyle sadece yattım yüzlerini bile hatırlamıyorum demek istemiş olabilir ya da dediğin gibi çirkin kadınlarla yatmış olabilir belli olmaz.
Soran+1 yılTksnmiyormusun?
Soran+1 yılNye
Soran+1 yılAklına sevştklern gelmiyomu gelmeyecekmi evlennce
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevmediği biriyle sevişir
Fiziksel zevk alır ama işin ruh kısmı var orasını bilemem
His insandan insana değişir.00 Yorumla Hayat kadınıda sevmediği biride aynıdır zevk verir ama sevdiğinle ayrı bir güzel zevkli oluyor
12 Yorumla
Soran+1 yıl9saniye
Erkek her kadından zevk alır ama severek ama sevmeyerek
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tksnmiyosnz
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla ben Şu an yokluk cekiyorum en cirkink gelsin eyv cekerim yeterki o seyi olsun
02 Yorumla
Soran+1 yıl9saniye
Cevap sahibi+1 yılvalla ben rahat girerim hatta tanimadigim biriyle iliskiye girmek 2 kat zevk verir dahada acayim ayaklarini yalarim onun 😛
+1 yılTabii ki de evet
Burdan tanıştım
Buluştuk
Kı dehşetti
ÖzLenmez mi o kızbeee130 Yorumla
Soran+1 yılSevmeden nasıl oluyor 9saniye
Ama svmiyosn dokundgnda tksnmiyormsn. peki bir erkegin yüzü tanınmaz kadınlarla birlikte oldm ahmaklastm. demesi çok kişiyle yattm yüzlerini hatırlamıyorm demek mi yoksa cirkin kadnlarla bile yattm demesimi- +1 yıl
Çok kişiyle yattım
Yüzlerini hatırlamıyorum demek daha iyi - +1 yıl
Kız burdan bir kızla yattım deliydi yaa
Çıldırdı resmennn ogfff
Aklıma geldikçe o ana dönüyorum
Kız ne orgazm yaşadı ne orgazzmmm
Bağıra bağıraaa - +1 yıl
Burda 1 gün konuştuk
Ertesi gün evinde buluştuk
Ten ve fikir buluşması diyim - +1 yıl
Bazen olabiliyor demek ki
Soran+1 yılVıy
Soran+1 yılÇrknmidi?
- +1 yıl
Yok kızz
Ama az kiloluydu
Off
Görmeliydin
Ertesi gün sekse cidden doymuşum deddim yaa
Soran+1 yılOrsbuymus
- +1 yıl
Yok kız
bacım değildi
Beni de yanana atma yaniiii
Soran+1 yılNe bacısı
- +1 yıl
O r o s p u yazdım
Telefon bacı yazmış - +1 yıl
Daha doğrusu site öyle yapıo 😜
- +1 yıl
Kız or os pu değil ama harbide s i k i ş me yi biliyordu
Soran+1 yıldostum işte
- +1 yıl
Oew
Sen bilmiyon mu s i k işmeyi - +1 yıl
Denemelisin bence at eşli bir ortamda
- +1 yıl
Hangi ildesin kız
Takılsana bana
Soran+1 yılKes
- +1 yıl
Hmmm kesmesek!
- +1 yıl
Napayım çok istekliyim
- +1 yıl
Nolurdu bjluşsak
Soran+1 yılVile bakireym sus
- +1 yıl
Immmm
Bakire
Gel valla sadece sevişiriz
Öıplaklık yani - +1 yıl
Dokunmam bekaretine
Soran+1 yılAnaldayapmam gt bul baskasını
- +1 yıl
Anal da yapmayız
Oral sadece
Bulabilsem keşke
Soran+1 yılYpk
- +1 yıl
Offf yaa
Nasıl bulcam benn - +1 yıl
Yok mu kaşar çevrende
Gizli Üye(36-45)10 ayEvet cinsellik için sevmeye gerek yok beklentiyi karşılasın yeter
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. insan sevmediği birini neden özlesin ki sadece seks yapmak istediği zaman aklına gelir
00 Yorumla
10 ayErkek nefes alsın der çirkin güzel fark etmez çirkinse yüzüne bakmadan yapar sevsin sevmesin fark etmez mlsf bunu kabullenin kadınlar
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevişir, zevk alabilir büyük olasılık, özlemeyebilir.
06 Yorumla
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılSevse de insan, sevmese de insan. Neden tiksinsin ki? O bahsettiğin kelimeleri kullanan kişi edebiyat yapmış arada. Çok takılma dediklerine. Erkek kendisine çirkin gelen kadınla genelde yatmaz. Belki ilk zamanlarında nefes alsın yeter düşüncesinde ise olur ama bir yerden sonra biraz daha seçici olurlar.
Soran+1 yılYani çirkn ama vücdunu begenip yatmıssa
Cevap sahibi+1 yılVücudu güzel birini bir erkek kolay kolay çirkin olarak düşünmez. Güzellik sadece yüz ile alakalı değildir.
Soran+1 yılYüzü çrknse umursamzmı
Cevap sahibi+1 yılSusuz götürür.
+1 yılDuygusuz seks. Ben çok yaptım
11 Yorumla- +1 yıl
İkisi de
niye hayat kadını dışında?
02 Yorumla
Soran+1 yıl9saniye
+1 yılEvet, sırf zevk için. Sonradan pişmanlık hisseder.
16 Yorumla- +1 yıl
'Çirkin kadınlarla bile birlike oldum' demesi.
Soran+1 yılTksnmiyomu
- +1 yıl
Bilemem onu.
Soran+1 yılSen
- +1 yıl
Ben tiksindiğim bir kadınla asla birlikte olmam.
- +1 yıl
Ya aslında karakter meselesi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmeyi bırak s*kişir bile.
011 Yorumla
Soran+1 yılSevmese bile mi
Cevap sahibi+1 yılSevmese bile.
Soran+1 yılNye böyle midesizsnz
Cevap sahibi+1 yılKızlar her şeye duygusal yaklaşıyor bizi yaradan böyle yaratmış ne yapalım. : )
Soran+1 yılTksincler
Cevap sahibi+1 yılAyıp oluyor ama ben zina yapmadım. : )
Soran+1 yılSus
Cevap sahibi+1 yılKızım ben helalim olmayan kadına el sürmem ama gerçekleri sana söyledim yani. : )
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılHepsi aynı karaktersizlik be karşim.
Soran+1 yılAma ne demek
+1 yılDamacadan sonra kadin.. Sence?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYine bir kazanova kizimizin duygulariyla oynamis
05 Yorumla
Soran+1 yıl
Anladigim kadariyla kullanilmissin prenses
Soran+1 yılBenle alakalı değil benle bsey yasamadı.
- +1 yıl
O zaman derdini guzelce dile getir fikrimi soyliyim
Soran+1 yılBnu dedi ayrılırken
Aşk olmadan seks olur
03 Yorumla
Soran+1 yılNye tksinmiyor musunz
Soran+1 yılİşte sevmediğin biri nasıl tksnmiyorsn
+1 yılyokluktan iyidir mantıgı dusunursek evet
00 YorumlaKonu seks olusrsa nefes alsin yeter
05 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. olabilir de olmayabilir de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmediğim biriyle sevişmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşlukta olan bir zevkten öteye gidemez
01 Yorumla
Soran+1 yıl9saniye
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılsevişir zevk de alır özlemez
00 Yorumla Tabi ki
00 YorumlaTabi ki yani
08 Yorumla
Soran+1 yılTksnmiyomusnz
Soran+1 yılNye
Soran+1 yılAma svmiyosn dokundgnda tksnmiyormsn. peki bir erkegin yüzü tanınmaz kadınlarla birlikte oldm ahmaklastm. demesi çok kişiyle yattm yüzlerini hatırlamıyorm demek mi yoksa cirkin kadnlarla bile yattm demesimi
Soran+1 yılSence
+1 yılEvet daha eylenceli
02 Yorumla
Soran+1 yılNye
- +1 yıl
ikinizde birbirinizi tanimiyosunuz ah o şehvet
sevişir :)
03 Yorumla
Soran+1 yıl9saniye
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkek sevmediği biriyle sevişir mi zevk alır mı onu özler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler