Eski sevgilim tekrar barışmak istiyor ama benim şüphelerim var. Önceleri biraz duygusaldı aşık gibiydi.benim için deli oluyor gibiydi ama zamanla değişti.Her fırsatta oynaşma çabalarında ve çok ısrarcı. Bu yüzden beni sevmediğini düşünüyorum.Sizce aşık insan aşık olduğu kişiyle cinsellik düşünür mü?
Çok seksisin diyor hayır ben seksi değilim.Giyimim düzgün ve seksi çağrıştıran bir tipim de yok,çok belirgin vücut hatlarım da yok. Bence masum bir tipim var.
Onun dürüstlüğünden ve sevgisinden şüpheliyim. 2 yıldır birlikteyizbenden vazgeçemiyor hep ayrılsak da barışıyoruz ama seviyormu bilmiyorum.alışkanlık mı sevgi mi yoksa abazalığından mı? siz ne düşünüyorsunuz? cinsellikle gerçek aşk bir arada olur mu?
Çok seksisin diyor hayır ben seksi değilim.Giyimim düzgün ve seksi çağrıştıran bir tipim de yok,çok belirgin vücut hatlarım da yok. Bence masum bir tipim var.
Onun dürüstlüğünden ve sevgisinden şüpheliyim. 2 yıldır birlikteyizbenden vazgeçemiyor hep ayrılsak da barışıyoruz ama seviyormu bilmiyorum.alışkanlık mı sevgi mi yoksa abazalığından mı? siz ne düşünüyorsunuz? cinsellikle gerçek aşk bir arada olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer