Yani aşıksın her şey okey çok tatlı ama bir cinsel düşününce uymuyor acaba aşık mı degilim yani düşünemiyorum hani şakasız hiç olmuyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu çok normal bir şey aşık olduğun kişiyi cinsel olarak arzulayamayabilirsin bunun sebebi ona çok değer verdiğin için onu üzmek istemediğin için ona kıyamadığın için onu arzulayamazsın ben şahsen aşık olduğum kızları seks de arzulayamıyorum onları kırıp üzmemek için genelde onlara sarılmayı çok seviyorum saf ve temiz bir şekilde yanaklarından öpmeyi çok seviyorum bu beni çok mutlu ediyor onları çok saf ve temiz seviyorum yanaklarını okşamak saçlarını okşamak onlara sıkı sıkı uzun uzun sarılmak kadar güzel bir şey olamaz seks den bile güzel bir şey bu 🥰 🥰 🥰 🥰
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Karşılıklı konuşup bunlara alıştıktan sonra onu düşünürsün cinsel yönden. Diğer türlü birbirine baglayamiyorsun
16 Yorumla- +1 yıl
Saf bu kiz işte bi bktan anlamiyo yok şöyle yok boyle daha tanismamis bile arzulamaktan bahsediyo askin ne oldugundan haberi yokki sipsevdi bugun asigim diyo yarin baskasinin yanina gider yiyisir o erkek napsin bunu zten mk daha iyisini bulur
- +1 yıl
Bide yalandan asigim demis ergenlik donemlerinde galiba
- +1 yıl
Uzak dursun o. zmn adamdan karsisjna cikmasin yoksa buyuk beddua yiycek benden benim ettigimde bi yontem sayesinde skintiya girecek ins birakir cocugun pesini igreniyorum boyle kizlardan yasam israflari
- +1 yıl
Bağlanırsın da her türlü cinsellik isteniyor.
Soran+1 yıl@Sensizasla34 LWKSJAKAKDJWJ yazdıklarına patladım abla kendi kafanda bana bı kalıp uydurmuşsun bu yazdığım şey kötü bir şey bile hakkımda böyle ileri geri konusamazsin heralde bı yaran var
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılElbetteki normal çünkü kadınlar bir şey hissetmediği duygusal bağ olmadan cinsellikten pek tad almazlar
00 Yorumla
+1 yılArzulaman gerek çatır çatır evire çevire yapmasını seni :)
05 Yorumla- +1 yıl
Neden arzulamıyosun?
Soran+1 yılBilemiyorum
- +1 yıl
Başkalarını arzuluyor musun peki?
Soran+1 yılEvet özellikle anneni
- +1 yıl
Saçmalamaya devam et
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. normal olan budur zaten
esas sevmediğin tanımadığın biri ile cinsellik yaşamak saçmalıktır. arzulayamaz ki insan tanımadığı birini00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Genelde hep erkeklerden duyardım bunu demek kadınlarda da oluyor ilginç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaska erkek bulsana kendine baskasina yonel onuda unut niye baskasina yonelmiyorsun?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal değil insan aşık olduğu kişiyi arzulamicakta kimi arzulucak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. olmasi lazim normalde. baskasina oldu mu peki
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasına olmuştu
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılondan normal bişey yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. bende de olmuştu bu durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. En güzeli ve özeli de bu değil mi
00 YorumlaTabiki de normal
00 YorumlaÇok normal
00 YorumlaDönemsel olabilir
00 Yorumla
+1 yılSende bendensin sevdiğim kişiyi asla
00 Yorumla
+1 yılNormal
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöylesi daha güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun adı aşk değil!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kötü aldatırsın
00 Yorumla
+1 yılAhahahah
00 Yorumla
+1 yılEvet normal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri