İnsan en çok hatta belki en gizliden aşık olduğunu arzular.. Arzulamıyorsa bir sorun var demektir. Aşık olduğu kişiye karşı arzusu bitebilir mi? Evet bitebilir.. Şöyle ki : Aşık olduğu kişiyle arasında bir uyumsuzluk söz konusu olabilir. İki tarafta düzeltmek ister tabi bu durumu.. Ama olmayınca da olmaz yani bu da bir gerçek.. E hal böyle olunca da yavaştan soğuyanlar olabilir. Bakın, herkes için demiyorum.. Olabilir diyorum, buraya dikkat edelim lütfen.. Arzunun bitme sebeplerinden başlıcası hemen hemen budur. Onun dışında nadir de olsa aşık oldugu kisi dışında birini arzulayan insanlar da var. Ha ben anlayamıyorum, o ayrı...
şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. :D işin içerisine benim açımdan hisler girdiyse bu hislerimden de eminsem ne yazık ki ister istemez o nefsime yenik düşer karşımdakini arzularım. bunu ona belirtsem bile kalkıp da bir ilişki yaşamayız lakin sürekli düşlerimde olur ona karşı içimde kelebekler uçuşur, kıpırlık olur. arzulamamak biraz zor benim açımdan. hele aşıksam bir de. ohoo yani arzunun da arzusu olur.
Asla ama asla değil benim için zaten cinsellik ile aşk bir büyük parçası yer birisine karşı ilk duyunca heleki aşık olunca onu cinsel olarak arzulamamak mümkün değil.
Evet mümkündür ve çok var öyleler. Seks asla bir aşk değildir , türk insani özellikle ve özellikle de kadını bunu öğrendiği zaman gerçek seksi de yaşamayı öğrenecek yoksa ömürleri yıllarca ilişki yaşayıp daha doğru düzgün bir orgazm olamadan geçip gider.
Duygu olmadan zaten sevişilmez, muhakkak duygum olan insanı arzularım ben.. Yani tabi ki hayat bu ve cinsel hayatı sonlandı diye de sevgimden vazgeçmem.. Bu ayrı konu ama insan zaten sevdiği kişiyi arzulamalı.. Keyifli günler..
Tabi arzularsin. sonuçta aşıksın onunla yasamaktan daha doğal ne var ki. Kalbin gözlerin aklın hep onunlayken bedeninin de onunla bir olmasını istemek çok normal ve hazların mutlulugun huzurun en güzelidir
Arzu marzu isin bahanesi herkes onune gelenle yapiyor oldu hahah sunu yasamak icin duygulari filan bahane etmeyin bari olan biz gibi slaklara oluyor gidin tek gecelik filan yasayin fb takilin ama askin adinin agzina etmeyin
maalesef o dediğin artık bu kadar genişleyen insanlar arasında ancak ya deniseksüel isen ya da senin gibi biriyse oluyor ondan hariç aseksüel insanlar da var sevse bile cinsel tercihi olmayan.
Hislerim olan sevdiğim aşık olduğum adamı aynı zamanda arzularım. Aşk sevgi varsa bir süre sonra cinsel çekimde olur. Aşık olunca cinselliği ertelemek mümkün ama arzulamamak mümkün degil.
Seven sevdiğini s*kmemeli gibi saçma sapan bir algı var ülkede. Bu sitede de çok var. Vay efendim benimle sevişmek istedi seven yapar mı? Sevenlerin çocuklarını leylekler getirmiyor
Aşk ve cinsellik birbirinden ayrılmaz ikilidir bence aşık olduğun kişiyi arzulamıyorsan aşık değilsin demektir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mümkün. Ben cinselliğe dair tüm hislerimi kaybettim sanıyordum aşık olduğum çocuğu bile arzulamıyordum. Ama başka biri ile tanıştım ve bi kıpırtı heyecan yaşıyorum ve hala öbür çocuğa aşığım. Garip ama mümkünmüş bunu anladım
Kısırlar da aşık olabilir çocuklar da. Fazlasıyla mümkün
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bizzat yaşadım, aşık oldum cinsellik aklımın ucundan bile geçmiyor, dokunmaya kıyamıyorum nasıl z. key. m.. normalde bir kadına elim değse sertleşir ama aşık olduğum zaman kalkıksa bile iniyor yanında