Eşimle 5 yıldır evliyim biraz kilo aldım doğumdan sonra ama obez değilim balık etliyim yani eşim beni hiç arzulamıyor yani aradan 10 gün geçiyor bazen bazen daha fazla geçen 2 kere ben gittim neyse şimdi resmen onu arzulasam da onun gelmesini bekliyorum sizce gariplik yon mu bir erkek 10 15 gün dayanır mı aldatma vs yok eminim öyle biri değil ama herşeyi çok stres yapan biridir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani erkekler balık eti gayet sever ayrıca sevmese bile bir sekilde afedersin ama azınca yani nefes alsın yeter derler ya o sebepten bile yatardı seninle garip bu durum gercekten konusun bunu oturup bence belki de onun cinsel anlamda sorunu var
12 Yorumla- +1 yıl
Kadinda is yok orql anal yapmazsa olacagi bu
Soran+1 yıl@Gencboğa69 oral yapıyorum ama analı kendi istemiyor ki yoksa onu da yaparım kocam için
En İyi Cevaplar
Kıyafet gecelik mini etek deri tayt yani seksi seyler giyin yanina yanaş disiligini kullan hic bi erkek karsi koyamaz yine de yanasmiyorsa o zaman vucudun istedigi gibi bi vucut degildir.. balik etliyim diyon erkeklerin cogu balik etli kadina bayilir..
09 Yorumla
Soran+1 yılYani hadiseden bir tık kilolu olabilirim belki öyle düşünün
Soran+1 yılEksik derken
Soran+1 yılKesinlikle o ds çok memnun diyorum ya yaparken çok iyi bana övgüler sevgiler neler neler ama bitince 15 gün gitmesem istemiyor yani az önce tv izliyoruz balım aradan 10 gün olmuştur geçeli geldi sarıldı yatıyoruz çocuk uyumuş yani böyle yanaştırdım kalçamı yok yani asla hareket yok sonra gitti uyudu odaya şok içindeyim ama sevmese ne bilim hissederim böyle yerim seni bal diyor aşkım canım cicim yani ama benim için bişey yapmıyor zayen yapınca da 2 dakka uzun sürmüyor bazen
Soran+1 yılOral va yapıyorum yani zaten bir onu istiyor
Soran+1 yılBaşka taktik ver 🤣🤣ya bunları yapınca azmaya erkek mi olur zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılMotorluk diyeceğim ama yok erkek bu imkansız bu kadar uzun zaman dilimine dayanması kadın olsa normal olur du kadın 10 senede yapmasa dayanır erkek olunca normal değil bu durum
011 Yorumla
Soran+1 yılNe ilgisi var kadın da durmaz ki yani inanın sinir oluyorum bu duruma kendimi sapık gibi hissetmeye başladım
Cevap sahibi+1 yılKadınlar durur çok ilgisi var erkeğin cinsel isteği kadından 2 kat daha fazladır sapık gibi hissetmeye başladım derken zorla cinsel ilişki ye zorluyorum düşüncesinemi kapılıyorsun tam olarak yani
Cevap sahibi+1 yılSenin kocan tarzın da çok insana denk geldim bu tür erkekler kadının yanında gaz çıkarır normalmiş gibi davranır saygı duymazlar kendini itici kıldığını düşünmez düşünecek akıl yetisi de olmayan olurlar hijjen konusundada çok düşük olurlar senin kocanda da bu durumlar vardır bence
Soran+1 yılAynn öyle hissediyorum ben istekliyim adam 0 istek bende dayanamıyorum yani en son2 kez ben gittim yaparken süper ama o da zaten 1 dkka sürüyor maalesef yani derdim çok fazla be benim için hiçbir şey yapmıyor macun al istekli değilsen bişey yap ya
Cevap sahibi+1 yılAslında sana çok gerçek anlatırdımda yorumda KS müsade etmez özel konu sonuçta aklındaki olumsuz düşüncelerine soruları na bir kaç cevap bulurdum da melesef burada olmaz
Soran+1 yılYo neden müsade etmesin sen yaz bana burdan eşim biraz sıkıntılı özelden yazdığımı görürse sorun olur
Cevap sahibi+1 yılKS mesaj gönderir olmaz eşin biliyor mu burada takıldığını
Soran+1 yılİşte. bilmiyor biraz belalı bşr tip korkarım Allah korusun
Cevap sahibi+1 yılKötü bir şey yapmadığın sürece sorun olmaz ki ne alaka yanlış yapmadığın sürece bu durum da piskolojiside iyi olanağı izlenimi veriyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman musayit zamanın da yazarsın konuşuruz tm
Cevap sahibi+1 yılKS de zor durumda kalma diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani demekki eşin vücuda önem veriyor ama burada şuda önemli yaparken ne kadar istekli olduğun
021 Yorumla
Soran+1 yılYa ben çok istekliyim yaparken bana bir övgüler yağdırıyor ama sonrası yok 1 ay yapmasak neden yapmadık demez sitem edince işte çocuk hastaydı işte iş stresi fon diyor ya bmyle hani şaka ile vücuduma dokunmuyor anca öper o kadar sarılır
- +1 yıl
Yaparken övgüyü her erkek yapar o an aldığı zevkle... ama sen demeden sana yanasmamasi saçma olmuş bir süre sonra kendini sapik gibi hissedersin
Soran+1 yılAynn öyle oluyorum mesela dün yatağa beraber girdik döndü yattı ben bmyle düşüncelere daldım niye böyle diye
- +1 yıl
Yatakta arkandan sarılma dayama elleme gibi şeyler olmuyor mu nasıl duruyorlar
Soran+1 yılHayır 0
- +1 yıl
Yani sen yatağa da normal şekilde gyinip girmiyorsundur öyle görüp de nasıl hateketlenmez kalkmaz ki
Soran+1 yılBazen yapıyorum canım o zaman oluyor da yani illa fantezi mi giyinmem lazım beyefendinin gönlünü etmek için pijama bile çekici gelebilir
Soran+1 yılYapmak istedikten sonra
- +1 yıl
Yani elbette illa fanteziye gerek yok dedim ya sadece kalcana dayayinca bile etkilenmesi gerek normalde her sağlıklı erkekte bu olur
Soran+1 yıl0 ya 0 mesela az önce survivor izlerken sarıldı ama böyle etkileşim yok hani dayadım şeyine yok olmuyor çok ilginç geliyor bana
- +1 yıl
Yok artık sen dayayinca nasıl dayanıyor baya baya isteksiz yani belli peki cidden 15 gün mü oldu bu çok ama ya
Soran+1 yıl10 gün oldu inanın regl en son onu biiyordu ama kaç gün oldu biteli ne soruyor ne bişey gitti uyudu şok içindeyim yani ben anlamıyorum bir özel şirkette çalışıyor birsürü kadın var hani akşam gelip tatmin olmaz mı illaki tahrik oluyordur bişeylerden hani desem aldatıyor yok onu da asla düşünmüyorum
- +1 yıl
Yani evet oda var dışarda tahrik olup eve gelip seni parçalamasi gerek ki sen zaten daha kapidan girerken snei yatağa götürse yok demezsin
Soran+1 yılYa benlik değil zaten problem o ds biliyor bunu canımı sıkan by
- +1 yıl
Yani balık etliyim yazmışın da bak şu var vücut hatlarin ve bazı pozisyonda duruşun aslında her türlü tahrik eder
Soran+1 yılYani zaten bakıyorum p*rno vs ne öirkin şişko kadınlar erkekler bayıla bayıla yapıyor sonuçta kadın yani ben ister pijamalı olayım ister başka onu. Arzulamaması garip geliyor 10 gün ne demek ya
- +1 yıl
Valla 10 gün de penisinin patlamasi gerekti şu an sabah mesala uyandığında kalkık olmuyor mu seni öyle yanında görüp nasıl istemez bu gece de belli ki istememiş
Soran+1 yılİşte mesela sabah da istemiyor o kadar garip ki Allah aşkına macun vs var mı bildiğiniz yani anlamıyorum isteksiz olsam bu kadar beklemezdim yemin ediyorum ya valla bak kıçını devirip oralı olmayanla daha şanslı
- +1 yıl
Yani elbette var macun değil de mesala badem kuru incir bide spor yapması onu azginlastirir... hatta boşalma süresini uzatir
Soran+1 yıl1 dkkaya iş bitiyor zaten bazen oral yaparken daha hiç girmeden boşalıyor yani herşeyi severek yapıyorum anlamadım
- +1 yıl
Hem 1 dakika da boşalıyor hem 10 gündür seks yok sen iyi dayaniyorsun dayanmisskn ya da
Merhaba, 10-15 gün uzun hatta çok uzun bir süre, ben dayandığını düşünmüyorum, sana karşı arzusu yoksa, aldatmiyorsa mastürbasyon yapıyordur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Psikolojisi iyi olmayabilir ya da libidosu düşmüş olabilir:) cinsel uyum olmayınca zor evlilikte..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evliliklerde genelde erkekler seksten uzaklasiyor bunun vucudunla ilgisi yok kendini sorgulama
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden acaba 36 yaşında yani böyle p*rno vs izlemiş mi diye bakmıyorum tele yok 0 yani tv de bir kadın görüyor hani dekolteli onda da kıpraşmjyor ki anlamadım ne yapmalıyım bence istekli bir insanım zoruma gidiyor
Soran+1 yılİşte bu konuda hep ben çabalıyorum maalesef yanımda gaz çıkarıyor be normalleştirmeye çalışıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu birinden duymuştum çocuk olduktan sonra kadınlar özel bölge bakımlarını ihmal ederlermiş yani şöyle diyeyim sana çocuktan önce poposunu yıkayıp mis gibi kokan kadin çocuktan sonra poposu boklu gezermis oylesin demedim ve mecazen dedim kilo ile alakali değil ama bi süre sonra normale döner ilişkiniz bi süre Kendi kendine gerekirse idare et
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar dikkat ediyorum bir bilseniz zaten oral vs yapıyor iğrenmek depil ama tahrik olmaması garip p*rno bs de izlemiyor bakmıyor veya tvde bir kdın görse hani film vs kötü olmuyor sorun bende galiba 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBana sorarsan sorun sende neden dersen sen entelektüel kadinlardan birisin doğum yapmadan doğum hakkinda konuşmalar video izlemeler olmuştur oda merakindan izlemiştir ama oral yaparken ordan çocuğun çıkması ya da dogumdaki işte kanin pisliğin çıkması aklina geliyordur ondan bi sure öyle olur ondan sonra normale biner bence 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaç ay oldu doğum ve gebelik döneminde nasıldı cinselliğin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yaşamsal sorunlardan dolayı stres yapıp o ortama odaklanamıyordur.
01 Yorumla- +1 yıl
mesela maaşlı çalışan birini örnekleyim
maaşı alır almaz kira faturalar ödemeler kredi kartı falan derken 2 günde maaş bitiyor. ihtiyaçlr bitmiyor ama. bu kez stres yapıyor. hatta belki ödeyemediği kredi kartı vardır banka arıyordur. o durumda adamın asla ziki sertleşmez. o adam biter.
hadi bir şekilde unutturup o işe başlasanız bile işin ortasında faturalar aklına gelir sertliğini kaybeder.
+1 yılSorunu okurken acaba ben de boyle olur muyum ki diye düşündüm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnu tahrik edecek kıyafetler vs alsan belki hoşuna gider bilemedim hiç ya. Erkekler bazen öyle dönemlere giriyor sanırım.. çevremde duydum. 🥹
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. daha seksi iç çamaşırları giy biraz azdır onu hareket kat ilişkiye
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ama niye sürekli ben bişey yapıyorum ki bende hiçbişey yapmayacağım bıktım artık beklemekten
Soran+1 yılStres stres maaşa zam geldi yine stres yani anlamdım ki çok garip hani büypk bir sıkıntımız yok şükür kira dışında
Gizli Üye(30-35)+1 yılelimde olsa seni nasil ezer pestilini vlcikartirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAblacim sirf biraz fazlan var diye hemen balik etli olmuyorsun yani..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen mecbur dayanıyorum eşim maalesef bu konuda çok sıkıntılı
00 Yorumla
+1 yılSen guzel deilsin ilgisini cekmiosun dicem ama gormedim gormem gerek ve evliliklerde genelde var bu monotonluk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 10 gün çok bence ya eşin kaç yaşında
04 Yorumla
Soran+1 yıl35
Soran+1 yılEvli misiniz mesela kaç günde oluyor yanlış anlamayın beni
- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmiyor sanırım seni
02 Yorumla
Soran+1 yılYani bilmiyorum hiç me yapmalıyım kıskanjyor ama böyle aşorı bir ilgisi yok hiç yani böyle hani erkekler şaka ile göğüs vs dokunur ya o bile yok popoma vs asla dokunmuyor ben deyince artık bana yanaşmıyorsun off aşkım çocuk hastaydı işin stresi bir dur ya falan diyor soğuttu iyice
- +1 yıl
Yazık ediyor sana böyle istekli bir karısı var ama ilgisi sıfır gerçekten ilgisizlik yorar insanı
+1 yılSen adım at alıştır sekse. Oda özlesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben attım artık istemiyorum yani hep ben gidemem ki biraz da kadınlığımı hissetmek istiyorum yani erkekler bmyle eşine el kol eller popo vs şakasına o bile yok ama sorsan aşık bmyle iş yerinde araba ile girerken video atıyor
- +1 yıl
Seks cinsellik önemli. Gerisi hikaye.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen inanın kafası dalgın olabiliyor o yüzden sen onu boşlama değer ver
00 Yorumla
+1 yılBaska partner bulsana
00 Yorumla
+1 yılMonotonluktan olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani ekonomik sorunlar var ya da baskasi..
07 Yorumla
Soran+1 yılYa kirada oturuyoruz işte çok köyü de değiliz çok şükür ama bilmiyorum başkası yok buna eminim
Cevap sahibi+1 yıleee sen mi bakimsizsin. ya da ksc kilosun ki bu kadar isteksiz bu
Soran+1 yıl170 boy 75 kg dayım bakımlıyım ark bile der alakası yok bakımlı bakımsız beni arzulayabşlri adamda istek yok kıpırtı yok
Cevap sahibi+1 yıliyisinde.. saglik sorunu mu var? ya da sen cok isteklisin yetmeyecegini mi dusunuyor?
Soran+1 yılYa yok ne ilgisi var başlamıyor ki mesela as önce survivor izliyoruz çocuk da uyuyor arkama geçti bende böyle yaslandım ona yüzümü öptü bal dedi sonra bşr baktım uyuyor kalktı yatağa geçti ben artık istekli olmaktan kendimi tatmin etmekten bıktım bekarken de yapıyordum yani benim için hiçbirşy yapmıyor macun vs alsın başka bişey yok adam 0 ya cinsellik çok geride diyor daha önemli işler var ee işler hiç bitmez ki
Cevap sahibi+1 yılerken mi bosaliyor?
Cevap sahibi+1 yılburalardamisin
+1 yılBelki beni arzuluyordur🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ben iki gün dayanamam garip
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem