1 senedir arkadaşız ama 6 aydır sürekli sevişme muhabbeti çeviriyor çok arzuluyor ne zaman yaparız bilmem ne başımın etini yedi. En son buluşmamızda bir tık yakınlaşmasına izin verdim ama ilişki muhabbeti döndü plan falan yaptık ertesi gün tekrar arıyorum piyasada yok 😂 ne bu şimdi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef ki artık ünümüzde çok karşımıza İntikam bir şey insanlar artık birbirlerine sadece ve sadece s****** üzerine bir görüşme ayarlıyor Yani farklı tatlar tattığı zaman artık o kişiyi bırakıyor farklı heyecanların peşine düşüyor Muhtemelen Seninki de öyle olmuş
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
arkadaş olduğu birini * istiyorsa f*ck tarzı bir muhabbet istiyordur. gezelim tozalım sevgili olmayalım ama sevişelim istiyordur. ilişki muhabbeti döndüğü için uzaklaşmıştır. ilişki istemiyordur. seviyor numarası yapmak yerine uzaklaşmayı tercih etmiştir. iyi de yapmış.
120 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki 2 dakikalik için korktu? 😅
onun yerine olsaydım, adam gibi isterdim, adam gibi gelirdim yanına, zevklerine bakardım ve uğraşırdım yeter ki mutlu ol , bana verdiğin için.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBirşeyler saklıyor. Bir erkek sekse bu kadar yaklaştıktan sonra vazgeçiyorsa ya gizli sevgilisine yakalanma riski artmıştır ya da vicdan yapmıştır. Büyük ihtimal sevgilisi var
136 Yorumla
Soran+1 yılYa yok eminim
- +1 yıl
Ayni durumda sayılırız kajsbd
- +1 yıl
@selinbozkr seninde mi böyle. d. d
- +1 yıl
@byherbalife evet sayılır
- +1 yıl
@selinbozkr ilginc
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
235Cevap
İstediği tür şeyleri yapmış ve bu tür şeyleri yapman biraz @hmaklık olur. Niyeti belli olmayan kişiyle ilişkiye girme başın çok yanar ve başka birisiyle evlenirsen o da başkasıyla ilişkiye girmiş olacak.
Nûr suresi 26 ayeti
(Temiz erkekler temiz kadınlara, temiz kadınlar temiz erkeklere layıktır.)72 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen ilk önce istemiyorum dedikçe çekici gelmiş ısrar sonradan sen isteğin olunca şaşırmış dur bi dakika bu istemiyodu noldu acaba benden çok mu hoşlandı ya da acaba sevgililik hayalleri mi var gibi gibi şeyler dönmüş ya da zevki orada birisini ikna etmek zevkli bakalım kadın gelicekmi kafası ya da başka biriyle yaşamış zaten düşmüş libidosu ya da sevgilisi var dönmüş çok ihtimal var
130 Yorumlaİlişki muhabbeti yüzünden olabilir
Bu muhabbeti sen mi yaptın?
Ve birtık izin vermişsin o yüzden muhtemelen az az vercek ilişki istiyor bu sonra da bana çektirir demiştir ve gitmiştir ve gittiği yerde daha rahat bir kız vardır yoksa bu fırsatı en azından değerlendirirdi
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBazı futbolcular vardır attığı şutun gol olmasından çok topun direkten dönmesi ona daha şık ve klas gelir, bu da bir nevi öyle bir durum şahsen bende aynı şeyi yaptım, ikna edene kadar biraz ben dil döktüm sonra kıvama gelince o benden daha çok isteyince işi ağırdan aldım bu sefer kadınlar bana dil döker oldu, yani şuuuttt ve golll diil de direkten dönen top daha klas oldu misali durum böyle yani
20 Yorumla
1 yılCinsellik konuşmaktan ve fiziksel olarak dokunmaktan zevk alan bir erkekte olabilir. Yoksa reddetmek için bir sebeb yok. Çirkin olsanız zaten sizden etkilenmez. İlişki istiyorum dediğinizde ilişkiye yine girer sonra sizi terkederdi. Vicdan yapma seçeneği zayıf kalıyor. Bence pasif bir erkekti. Bu benim kanaatim.
00 YorumlaLafa gelince 30 cm. icraata gelince 3 cm. olduğundan kaçmıştır hahaha
124 Yorumla- 1 yıl
Yorumuna bayıldım. Ülkemizin günümüz erkekleri. 😂😂😂
- 1 yıl
Yarısından çoğu yalan söylüyor🤣
- 1 yıl
@Surprisebox_42 aynen öyle badi ya hayaller hayatlar
Iliski muhabbetiniz onu urkutmustur o yuzden
100 Yorumla
+1 yılSeni becermek isteyen birine ilişki dersen tabii ki kaçar. Çocuk seninle sevgili olmak niyetinde değil sadece sevişmek istemiş, bu yüzden de haklı olarak sen sevgili olma durumunu ortaya atınca kaçmış.
41 YorumlaBaşkasını bulmuştur evet diyen erkekler yokuşa sureni sevmiyor
70 Yorumla
1 yılSizi tenzi ediyorum ama bir seferinde yıllar önce bende bu tarz bir şey yaşamıştım. Erkekler kolay kolay cinsel ilişki yaşayacağı birini bulunca kaçmaz veya bırakmaz ama bende kadın aşırı ter kokuyor diye o gün iğrendim ve bıraktım. Sizi tenzi ediyorum. Ben kendi yaşadığımdan örnek verdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO tık ne kadar belki okadarına kadar hayal etti birde yakınlaştiktan sonra seni aramayan bir erkekten uzak dur senin piskolojimi düşünmesi lazimdi defolsun gitsin pislik
110 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kız ölmesin ya , erkekler böyle fırsatı kaçırmazlar genelde 😂😂😂
80 Yorumla
+1 yılİstediğini kabul ettin diye o yolun yolcusu olarak görüyorlar bu erkekler böyle
60 Yorumla
+1 yılAdamı bıktırmışsın bir de soruyorsun bu ne şimdi diye. Türk kızlarının en sevmediğim huyu. Gereksiz oyalamaları. Bir kızla bir iki hafta içinde ve ilk 3 buluşma içinde sevişmezsem o kız bir daha beni göremez. Boş boş zaman kaybedemem
10 YorumlaSen el altında tutulan bir kızsın. Büyük ihtimal senden başka bir tane daha var. Sen ön planda değilsin seninle sadece yoklukta görüşüyor konuşuyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir yokluk
Tuhaf bence uzak dur ben bir kızla sevişmek istesem ondan deli gibi hoşlanırım zaten ilişki fırsatını kaçırmazdım şey olabilir belli ki duygusu yok sadece seni beğeniyor becermek istiyo o kadar.
00 Yorumla
+1 yılSeni seks için Sevecekse bence onu unut Demek ki veren birisini buldu komşu teyzem derdi ki delik boncuk yerde kalmaz Sen bugün bir kız olarak Elini sallasan şurada sevgili arıyorum Desem İnan ki sabaha kadar 500.000 kişi yazar sana
00 Yorumla
+1 yılSinirlenmistir hemen istedigini alamayinca ve gicik olmustur olay bu😀
51 Yorumla- +1 yıl
Yok ya gıcık olup sinirlense bence daha çok abanırdı bence başka bir şey var
1 yılEskiden elde edince terk ederlerdi, şimdi elde edeceklerini anlayınca gidiyorlar. Anam bu erkekleri anlamak ne zor 🤣🤣
30 YorumlaKudurtmuş seni bırakmış kendi başını ye demiş oda dengesiz magdem ugraştın niye bıraktın sonunu getirsene
16 Yorumla
Soran+1 yıl+2 milyonbbnnnnnnn
Soran+1 yılHhahahahahhahahahh haketti
Soran+1 yılHem gülüyorum hem sinriliyim hem yükseğim bk gibi durum 😂😂
- +1 yıl
Hala istiyorsan ben buradayım😊
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılGaribim aletine guvenemedi demekki 🤣 heycandan ateş sonuverdi nasıl bir tazikle sondurduysen o seni değilde sen onu yapacaksın gibisinden anlamış olabilir 🤣🤣
00 Yorumla
1 yılHep söylerimi kadınlar ve erkekler arkadaş olamaz. Çünkü erkekler 'çekici' bulmadığı kadınlarla arkadaş olmaz. Bir tane bile erkek kankası olan kadınla evlenmeyin baylar.
00 YorumlaProfilde 30-35 yaş aralığında olduğun görünüyor. Bu yaşta hala bçöyle şeylerle mi uğraşıyosun. Ergenmisin sen yaa. Hayatı kaçırmışsın hala naz peşindesin
00 Yorumla
1 yılkendine güvenememiştir, ya seni orgazm edemezse, ya kendisi heycandan 3 sn yede boşalırsa diye dert etmiştir. ben öyle bir ok alsam hemen olsun isterim :) bazı enayilerde var işte.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
1 yılBunun muhabbetimi olur bı anda olur bu işler ne zman yapalim şimdi mi yapsak yarın mi yapsak diye muhabbet olmaz. bi anda bıseylr hissedersin olur hemde verim alirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılsenin için demekki Boyle hafif meşrep biri benden öncede neler yapmıştır demiştir.. olayın özü budur. bi kız asla ama asla bi erkekle evlenmeden böyle şeyler yapmamalı..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBedavaya gitmişsin, saatlik ücreti koysan bence gitmezdi. Kendini zaten satıyosun da en azından beleşe verme
51 Yorumla- +1 yıl
Saatlik ücretin ne kadar ‘’ diye sorarlar.
Ama zaten kız profili açıp , kadın gibi takılan birine koyarmı bu soru koymazmı hesaplamazlar.
Koff erkekmis demekki, lafa gelince var icrata gelince ortalarda yok güveni yok kendine libido düsük veya seni kaynetmekten korkuyor alete güvenmiyor erken rahatlaması dahil
00 Yorumla
+1 yılBütün derdı ikna etmekmış ikna edip canını çektırıp senın istemenı yalvarmanı bekliyor heralde
07 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama öyle yapmak istemiyorum
- +1 yıl
İstersen zaten yarın senı bırakıp gıttıgınde sorumlu senı tutacaktır sen ıstedın de yaptım benim kabahatım yok dıyerek kendıne gecerlı sebep çıkarmaya çalışacaktır öyle bısey yaparsan
Soran+1 yılBen şu an banane modundayım aramıyorum sormuyorum tekrar dahil olmak ister mi sence
- +1 yıl
Eğer canı istıyosa dayanamıcak hale gelırse ki gelecektir isticektır mutlaka
Soran+1 yılÇok sinirliyimmmmm ya offff
- +1 yıl
Sinirli olman normal ama sinirle hata yanlış yapma bu sana üzücü sonuçlar verebılır sakın kalmalısın
- 1 yıl
@hakan332210 Bizde uzun süre konuşuyorduk yaptık sabahına engel atti moralim bozuldu.. ne dersin bu duruma?
- Cinsel Yaşam konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılYetemem diye korkmus olabilir, aşıri doyumsuz bir profil çizdiysen ya da bekledigi kadin ona geri dönmüştür
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo öyle bir çizgi çizmedim aslında o çizdi ben durdurdum 😂 bekledği kadın benim 1 yılı geçiyor 😂
- +1 yıl
O zaman son ihtimal o gece fazla mastürbasyon yapti ve yordu kendini 😂 guc toplamayi bekliyor
+1 yılHer şey sen kabul edene kadarmış sen kabul edince çekiciliği bitti
30 Yorumlaiyi rol yapamadığın için kaçtı, zoru oynıycaktın bak nasıl kovalıyor erkeğin istediğini yaparsan hemen bırakır gider
10 Yorumla
+1 yılOyuncağını elinden almışsın. O kovalamaca ona hoş geliyor olabilir. Ama sen tamam deyince olayın tadı kaçmış olabilir.
10 Yorumla
+1 yılDomaltip kırbaçlayacagi garıyı bulmuş it ama bunuyor. Domaltip onu kırbaçlayacaksin ceza olarak 😝
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ki. Belki yedekte başka kız vardır. Çakışmıştır. Çarşı, pazar karışır belki zamanla.
10 Yorumla
+1 yılAdam tam benim kafadanmış
Ben de aynını yapardım
12 Yorumla
Soran+1 yılWhattt neden
- +1 yıl
Sence?
Zamana bırak üstüne düşme. Kıymetin düşer yoksa.
20 Yorumla
+1 yılBunu düşünmek yerine kendine odaklanırsan hakettiğin ilişkiyi yaşarsın
20 YorumlaArtık burnundan getirmişsin O da kaçmış 🤣🤣 balık tutmak gibi saatlerce uğraştı uğraştı bir şey yok diye bıraktı gitti etrafı balık bastı 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılbakmış olmuyor bulmuş birini şimdi gel desen gözleri ışıldayarak koşar. demek ki seninle tek bir ama üzerinden berabermiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılyakınlaşınca gördükleri hayal kırıklığına sebep olmuştur o yüzden kaçmıştır. ne umduk ne bulduk misali.
00 Yorumla
+1 yılÇok takma , start verseydin bile 10 sn sonra bitecekti.
Hayatında kötü bir 10 sn olacağına ,
Start almamış bir gün eksiğin olsun.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. Hahaha çok sinir bozucu ya ne yaptın sonucu ne oldu?
01 Yorumla
Soran+1 yılMesajjjj
- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle hırs yaptı ve bilerek yapmadı şimdi sen peşinden gidersn
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten zor tutuyorum kendimi
- +1 yıl
Neden. Nerede yaşıyorsun ki
- +1 yıl
Bu kadar istiyorsan yapacak çok kişi vardır
- +1 yıl
Yaptın mı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkorktumu ciddiye binince yakalamışsın işte niye kaçıyorsun 🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılAh anlasammm
- +1 yıl
afedersin ama mal o çocuk yapıştır geç
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılDemek ki zarflamış seni ya da egosunu tatmin etmiş.
10 Yorumla
1 yılDemek ki hoşuna gitmemiş ya da istedigini alamadı bacım 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTecrübesiz belli yoksa o zmana kadar çoktan olduydu
10 Yorumla İbrahim tatlıses usulü bir cevap vermiş arkadaş “Vermezsen verme “ diye cevaplamış
10 Yorumla
+1 yılHiç ilişkiye girmediysen girme bence temiz kal. Zina zaten
10 YorumlaYa bırak gitsin ne uğraşıyorsun belki de sadece delidir 😅
10 Yorumla
+1 yılTam sevişmeye ikna oldum herif kayboldu iyimiş 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç yapmamış birisi mi daha önce? Ya s.. kemezsem diye komplekse girmiş olabilir.
010 Yorumla
Soran+1 yılYoooo çoooooook kişiyle çok kez yapmış
- +1 yıl
İlginç.
- +1 yıl
Sevgili yapmış neyine ilginç diyosun
- +1 yıl
@KahveMavim sevgili yapan seks yapıyor manasına mı geliyor?
- +1 yıl
Sevgili yapan ekslerden uzaklaşıyor çünkü seviyor birini
- +1 yıl
@KahveMavim mesele sevgi değil seks muhabbeti yapıp hatun ok deyince kaçması. Özgüvensizlik var ortada diye düşündüm.
- +1 yıl
Hayır kadın demiş ki çoook kişiyle yapmış diye muhtemelen birini sevdi insan sevince sadece sevgiyle sevdiğiyle yapıyor ben yaşamadım tahmini hissim ile yorumladım
- +1 yıl
@KahveMavim öyle bir şey olsa başkasıyla seks muhabbetine girmez. Ki erkekler o kadar duygusal varlıklar değil.
- +1 yıl
Umurumda değil yorumladım sadece
- +1 yıl
@KahveMavim peki
+1 yılzinadan korkuyir belkide.. is ciddiye binince geri adım atıyor olabilir
20 YorumlaCaymıştır veya son anda bir kızla tanısmıstır o kızla da ciddi düşünüyorsa ondan olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİntagram uzmanlara sorulan böyle soruylarya kaynıyor. Tipik hiç şaşmaz. Sevişme yakınlaşma oluyor erkek istediğini alıyor sonra hop arazi. Yine yazar o sana. İstediğini verme
00 YorumlaDaha hızlı bir şekilde biri vermeye hazırdır ona koşarak gitmiştir 🤣
00 YorumlaDemek senden ümidi kesmiş arada başkalarını götürüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Boş ver ona nasip olmadıysa başkasına nasip olur fnxkzm
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılİsi ciddiye goturmek istedigini belli etmissin sanirim Fb olarak takilmak istiyor
00 Yorumla - Devamını Gör (238)
Devamını Gör(283)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt