Bı çocukla seviştim ama birleşmeye izin vermedim ama öncesinde ayak bileklerime dokundu jilet vurmustum ve sert çıkmıştı kıl koklerim biraz ve dokununca ayağımı geri çektim ondan sonra memelerime dokundu ve mememde iki tane kıl çıkmıştı sert ama hormon bozukluğundan çok kötü hissediyorum çocuk o günden sonra benle görüşmek istemedi neden sizce vermedigim için mi yoksa bakimsizim diye mi?🥲
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence kıla Mıla takılma bunun konuyla alakası bile yok o yüzden çok rahat olabilirsin. Bende aynını yaşadım 5. Buluşma felandi, ona hayır dedim, evlenmeden olmaz diye , benim aslında kimseyle beraber olmadığı mi tavırlarımdan anlamış olacak ki , hemen toparlanıp çıktı , özür diledi. Biraz ara verelim dedi. Ciddi bir şey düşünmediği için görüşmek istemedi bende saygı duydum. Pürüzsüz vücudum var fizikde mükemmele yakın. Demek ki neymiş, her şey görsellik değil bazen kafalar ve beklentiler uymuyor canını sıkma. Önüne bak,. Özgüvenini koru
51 Yorumla- 1 yıl
Tecrübeli ya biliyo bu 45 lik ama kendini 25 lik sanan kadın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılseni isteseydi 2. kez şansını denerdi, almak isteyen erkek her türlü ikna eder kadını, ama kıl kadın içinde erkek içinse çok itici. konu vermemek ise niye sevişiyorsunuz ki? bakireyim vermem veremem mi konu? bakire olup sevişip kadınlar inşallah kendilerini üstün görmüyorlardır diye düşünüyorum.
00 Yorumla
E çocuk sana dokundukça kendini geri çekmişsin tedirgin olmuşsun adam da belki seni ürkütmemek adına üstüne gelmiyordur. Bakımsızlıkla ilgili olmayabilir, sanki daha çok senin tavırlarınla ilgili gibi
00 Yorumla
Yorumları okudum verdiğin cevapları gördüm konu çok açık ve net bu kişi seninle belli amaç için görüşen birisi vermedin diye uzaklaştığını sanmıyorum çünkü ilk sevişmede vermemen çok doğal bu sonraki sevişmelerinde vermeyeceğin anlamına gelmez. Üzülsende gerçeği yazacağım seni beğenmedi ya sevişmeni ya da gördüğü yerlerini. Yani nefsini kabartmadın adamın. Ten uyumu olmadı bukadar
123 Yorumla
Soran+1 yılPantolonmun düğmesine elini attı hayır dedim yüksek sesle çok zorlamadi bekliyor gibiydi bu tavrını neden ya niye ya dedi sesimi çıkarmadım sonra pantolonumun üzerinden dokundu falan ama vermem için çok ısrar etmedi çünkü bence normal karşıladı ama dokunmasına parmaklamasina izin verdim pantolon üzerinden bile olsa
Soran+1 yılYani ilk soyleyisinde bu kadar yakinlastiysam diğerlerini düşünemiyorum ama sevisme esnasında ben kendimi çok kötü hissediyorum dedim yoo gayet iyisin dedi bence sen kendini öyle hissetmek istiyorsun dedi ama yattım sadece hiçbir tepki vermedim hoşlandığımi dair sanki zorla yatirmislar gibi sonrasında da bana dedi ki duvar gibisin ya
- +1 yıl
Ben sana şöyle söyleyim senin soğuk sevişmen de bir erkeğin normal karşılayacağı bir durum. Düşünsene sıcak seviştin sende aktif oldun diyelim bu defa da tecrübeliymişsin damgası vuracak sana yanlışmıyım? Sen normalsın kafanı yorma bunlara sadece onunla ten uyumu sağlanamadı okadar
Soran+1 yılBenim bakire olduğumu tahmin ediyordu bence işte şey diyordu etliye sütlüye dokunmayan kendi halinde kimseye zararı olmayan bı kizsin iması yapıyordu hatta şey dedi benim param olsa sana teslim ederim diyordu işte bu sebeplerden ben ona güvenip yaklaştım sevisme esnasında bana imalı bir şekilde sen bakiremisin ya dedi bende sinirlendim ve tepki verdim sence dedim şey diyo sadece ilişkiyle mi bozulur bakirelik sen daha iyi bilirsin hemsiresin diyo işte kaza dir odur şudur falan hayır dedim öyle bişey olsa söylerdim diyorum yok soylemezdin diyor benim daha önce sevgilimin olmadığını tahmin etmemesi imkansız ama neden bakire misin dedi acaba hemen sorgulamadan yaklastigim için mi
Soran+1 yılSevgilim değildi flört lesiyo gibiydik ama ben daha çok hoslaniyo gibiydim 3. Bulusmamizdi
- +1 yıl
Bak ozaman işler değişti bu ten uyumsuzluğu falanda değil adam sana yakınlaştı falan sevgili olmadan sonrada toz oldu gitti çünkü sevgili olmadan onunla sevişmen onun sevgili olmasına engel çünkü sevgili olmadan bunu yapıyosa ooo falan demiş olabilir içinden. Bana kalırsa onu unut geri dönersede reddet ve asla ama asla sen peşine düşme çünkü onun istediği zaten bu
Soran+1 yılAy işte bunu anlatmaya çalışıyordum beni denedi çünkü ben yakinlasinca da şaşırdı beklemiyordu bence benden bunu ama kadınlar duygusaldır ve ben öyleyim sevgiki olacagimizi dusundugum için yakinlastim
Soran+1 yılManipüle etti tam anlamıyla ben bunu anlayınca da işte sevistikten sonra tartıştık falan diyo ki sen istemedin ve kalktık ne var bunda zaten o iş olmayınca benim için bişey yaşamış sayılmayız işte sonra da insan sevgilisinden ister böyle bir şeyi başka kimden istiycek diyo butun sevgililer yapiyo mu ki dedim evet yapiyolar diyo maden denedin beni ben rahatsız olunca niye bunları söylüyorsun kafamı allak bullak etti ben de işte biz sevgili olacağımizi düşündüğüm için yakinlastim diyorum ama tavırların değişti diyorum sonrasında yok öyle bişey yok diyo bence sen neye takıldığını bile bilmiyorsun diyor.
Soran+1 yılBiliyorum ama çok kötü bı ders oldu bana sonrasında tekrar görüşmek istedim o istemedi bı video gördüm arkadaşım çekmiş bu çocuk erkek arkadaşına hareketler yapiyo esprili bı sekilde sevisme tarzında dil cikariyo arkadaşına dokunuyo falan güya benimle dalga geçiyorlar kahkaha atıyorlar o kadar kotu oldum ki
Soran+1 yılHayır istemiyo nefret etti benden niyeyse artik
Soran+1 yılO cocugun görüşmek isteyeceğini sanmıyorum çünkü o çocuk anladı ki ben bir şeyleri farketmeye başladım sevistikten hemen sonra ama başka bı ilişkim olursa asla ve asla izin vermiycem yakınlaşmasına ama siz erkekler garipsiniz bu seferde sevmiyo diyosunuz
- +1 yıl
Hayır bak ben sana akıl veriyorum herşeyi zamanında ve ayarında yapmalısın. Mesela sevgililik teklif etmesi için sevgililikten önce yaklaştırmamalısın. Sevgilikte de biraz zaman geçmeli sen durumu kontrol altında tutmalısın konular nelerden açılıyor herşeyi konuşup tartışabiliyormusun buna bakmalısın. Eğer konuşmalar cinsellikten öteye gitmiyorsa gerekirse orada bitirmelisin gerekirse uyarmalısın. Bir erkek tek odak noktası cinsellik üzerine kuruyorsa şüphelenmelisin. Yani bir çok şey var
Soran+1 yılAnladım zaten çocuğun bir suçu yok bence tüm canım bende ama ilgiye ac olduğumdan oldu bütün bunlar
- +1 yıl
Sende suçlu değilsin küçük hanım , senin bu yaşadıklarını çok daha büyük yaşta yaşayan tecrübe edenler var ve hayat bu tarz tecrübelerle dolu. Herkes ağır ya da hafif bişekilde bu durumları yaşıyor. Kendini suçlamayı bırak. Kendinde eksik ve yanlış bulduğun şeyleri düzeltmeye çalış ki aynı hataları bidaha yaşama. Bide bu temizlik vs işlerini en başta kendin için yapmalısın severek isteyerek kendini beğenmelisin en başta birileri için değil.
Soran+1 yılHaklısın kendimi vegenmiyorum ozguvensizim ve bunu karşı taraf kullaniyo
Soran+1 yıltamam
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
73Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı. Sence neden görüşmek istemedi? Hem bakımsızsın, hem cinsel ilişkiye müsaade etmemişsin. Çocuğun sende bulacağı ne var ki? Pürüzsüz bebek gibi bir vücudun mu var, yoksa ateşli bir seks mi vadettin? Çocuğun seninle görüşmeye devam etmesi için hiç bir sebep yok, emin ol dışarıda bakımlı ve istekli bir dünya kadın var ve o da bunun farkında. Senin ile uğraşmaz.
42 Yorumla
Soran+1 yılAma işsiz güçsüz bir çocuk tipi buraz iyiydi ve ağzı iyi laf yapıyordu o güzel ve bakımlı kadınlara ulaşabilir mi? Arkadaşım benim videomu attı çocuğa neden atiyosun mal mısın dedi sinirlendi bu kadar neden sinirlendi benden nefret mi etti
Soran+1 yıl@Yenidenyenii demek ki o çocuk için kolay ki beni bir daha istemedi ilerde verme ihtimalimin yüksek olacağını dusunmesi çok muhtemel ama sevistigimizde sürekli şöyle yap böyle yap diyordu çok yapmış gibi sanki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani etken olabilir elbette ama biri gerçek anlamda sevse bunlardan tiksinmez.. Demek ki size sadece beden olarak bakıyor ve değer vermiyor. Çünkü bunlar halledilebilecek şeyler.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHem bakımsızsın hem vermiyorsun çocuk niye görüşsün ikinci kez? Artık erkekler naz kapris çekmiyorlar kendi isteğiyle çok veren var.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBakımsızlıktır muhtemelen bilemeyiz
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
1 yılBence doğrudan kılla alakalı olduğunu sanmıyorum yani seninle görüşmek istemeyen birisiyle sende pek görüşme derm
00 YorumlaAmacı seks olan biri alacağını alamayacağını anlayınca uzaklaşmayı seçer öyle biri ilişkiye devam etsede hayır gelmezki kurtulduğun için şükret.
32 Yorumla
Soran+1 yılDemi bence de
+1 yılYa her zaman diyorum sizi sevmeyem her sekilde begenmeyen biriyle seks yapmayin su erkeklere bu kadar yuz vermeyin acaba onun vucudu tamamen kılsız mi da soguyo
21 Yorumla
Soran+1 yılAni bı gelisen olaydı 3 kez buluşmuştum cocukla arkadaşım tanıştırdı sevgiki olmamis için ama çocuk ilk tanismadan sonra sevgiki olalım veya olmayalım bir şey demedi instani falan da istemedi ama bulustugumuzda arada iltifatlar ediyordu güler yuzlu davranıyordu sıcak davranıyordu ben de bu özelliklerine kandım ve beni sevdiğini düşündüm 4. bulsmamizda çocuk musaaade esersen biraz uyuycam dedi ben de o gittikten biraz sonra aynı odaya gittim uyuyor gibiydi ama arada uyaniyordu sonra yanıma gelsene dedi ben de hiç sorgulamadan gittim ve sevgikinolacagimizi düşündüğüm için yaklaştım ve sonrasında çocuğun tavırları o kadar değişti ki beni kucumsedi falan seviştik ama vermedim ondan mi acaba diyorum ama diğer tavırlarına da sinir oldu duvar gibisin falan dedi sevgimi gostermedigim icin
+1 yılYa kızım anlamadın mı? Çocuk zaten senden hoşlanmamış o an erkeksi şeyleri uyanmış işte bi deniyim demiş kendini rahatlatmak için. Sonrasında da muhabbeti kesmiş gayet normal yani kendini yetersiz hissetme
05 Yorumla
Soran+1 yılHoslanmadan yapması ve beni kullanması gayet normal öyle mi?
- +1 yıl
Normal değil ama dışarışı böyle erkeklerle dolu hep fark etmiyor musun evlilikler bitti insanlar çıkar ilişkisi içerisinde hep sevgililik diye birsey bile kalmadı artık. Yani demek istediğim kendinde kusur arama karşında ki böyle bir insan diyip geç gitsin
Soran+1 yılHaklısın benim malligim
- +1 yıl
Bak erkekler o sırada sana seni seviyorum bile derler yani elde edene kadar elinden geleni yaparlar işin sonu her zaman önemli buluşma bittikten sonra eğer ki sana yazmaya devam ediyor seni arıyorsa zaten olur birseyler kendini kötü hiçbir zaman hissetme hepimiz kadınız hergun bakımlı olmak zorundayız ya kılsız olmak zorundayız diye birsey yok
Soran+1 yılPeki
- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılGaliba o yüzden ama sende sıkıntı buluşmaya gitmeden önce her zaman hazırlıklı olmak gerekiyor bu altın kural.
20 Yorumla Koldan tüyden tiksinecrk erkek de erkeğim diye gezmesin. Vermedin diyedir o
22 Yorumla
Soran+1 yılAma vermem için hiç ısrar etmedi
- +1 yıl
Tüyleri görünce midesi bulanmış olabilir
+1 yılYahu bulmuş tüylü tüysüz diye ayırır mı ya😂 gözü onu bile görmez vermedın diye gitmiş işte
23 Yorumla
Soran+1 yılAma ilerde verme ihtimalinin olacagini bilmez miydi benden igrendi kisacasi ve sevmedi
- +1 yıl
Alakası yok, o an bulmuş tüylü tüysüz ayırmaz emin ol erkekler bizim gibi düşünmez
Soran+1 yılBen sevişirken çok soğuk davrandım sadece yattım ve duvar gibisin sonra dedi bir daha da görüşmek istemedi benle dün arkadaşım benim videomu atmış ona dedi ki niye atıyorsun onu bana canım mısın niye nefret ettiki benden bu kadar o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hoşlanan kişi bunlara takılmaz, tatlı şekilde uyarir ve sana önlem aldırır. Belli ki seni önemsememiş.
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bir de soğudu bence
Soran+1 yılDeğil mi bencede insanlarin ne diyecegini ne düşüneceğini fazla önemsiyorum ondan mutlu olamiyorum
Şimdi benim anlamadığım sek kendini evlenmeden yapmadigin için pismanmisin
Yoksa begenseydi sonradan ben ona zaten verirdim mi demek istedin04 Yorumla
Soran+1 yılBen keşke sevismeseydim diyorum rezil oldum diyorum ama vermedim zaten
Soran+1 yılO dediğin imkansız farklı sehire gitcem çünkü 10 gün sonra memleketlerimiz farkli
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılVermen için çok ısrar etti ona rağmen vermedin se büyük ihtimalle onun için çünkü libido hat safhada olunca kimse kıla tüye takılmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılPantolonmun düğmesine elini attı hayır dedim yüksek sesle çok zorlamadi bekliyor gibiydi bu tavrını neden ya niye ya dedi sesimi çıkarmadım sonra pantolonumun üzerinden dokundu falan ama vermem için çok ısrar etmedi çünkü bence normal karşıladı ama dokunmasına parmaklamasina izin verdim pantolon üzerinden bile olsa
- +1 yıl
O zaman neden vermemen değil diğer etkenler
+1 yılTaktığın şeye bak gel buluşalım tüylerini ben alıp sonrasında seni ikna edip yatağa ben aticam o alamamışsa senin suçunmu
05 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme belki de tüyden değil başka birşeyden terk etti beni
- +1 yıl
Dalga geçmiyorum gayet ciddiyim sadece takma diyorum az bişey naz yapmışsın diye bırakıyorsa gitsin
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun
Soran+1 yılNeden
+1 yılBakımsızlıktan bence. Yani tam göğüs emiceksin ağzına kıl geliyor.. Bende görüşmem bidaha. Her daim temiz geziyorsam ben partnerimde temiz olmalı.
012 Yorumla
Soran+1 yılEmmedi avucladi sadece
Soran+1 yılAma rahatsızlık vericek kadar değil iki tane kıl sadece ama hissediliyordu
- +1 yıl
Hissedilmesi bile yeterli..
Soran+1 yılÇok kötü hissediyorum ya travma oldu
- +1 yıl
Emin ol o kişiye de olmuştur.. Uzun süre kimseyle sevişemez o
Soran+1 yılArkadaşım benim videomu attı çocuğa çocuk arkadaşıma canım mısın dedi niye atiyosun dedi sinirlendi neden sence?🥲
- +1 yıl
Senden sogumus
Soran+1 yıl:((( çok kötü hissediyorum ama unutamıyorum onu biseyler yasadik sonuçta ama bence çocuğun amacı beni kullanıp atmakti bana dedi ki benim için o iş olmadikca bir şey yaşamış sayilmayiz
- +1 yıl
Orası öyle tabi. Başkasını bulursun ya çok büyütme
Soran+1 yılNasıl öyle bir kız için öyle değil yapmış kadar olduk ve unutamıyorum o gunu
- +1 yıl
Yenileriyle daha cook yaparsin
Soran+1 yılAma çocuga bağlandım çocuk benden sogudu nefret ediyo hatta
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Rezil olmuşsun ooohhhhhh erkek meraklılığının sonu bu oldu işte
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce hiç sevgilim bile olmadı hem cinsimsin birde lafa bak ya
Bunun sebebi her şey olabilir. O kişiye sormalısın bence açık açık
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHormon bozukluğu senin tercihin değil. Bakımsız da değilmişsin. Onun tercihi. Kendini suçlama
03 Yorumla
Soran+1 yılYani o begendiyse yatmak istedi diye düşünüyorum insan begenmediyle sevişmek istermi ki?
- +1 yıl
Evet ben şimdi anladım. Önce görmüş ellemiş. Sevişmek istemiş. Sevişmiş ama bırakmış. Demek ki yetmemiş. Vermedin diye. Aslında sevişmek daha zevkli. Sadece gir çık yapmadın diye sendeki güzellikleri kaçırmış
Soran+1 yılAlakası yok ya
Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Aslında söylediğin çok aşırı abartı bi durum değil ama karşındaki kişide temizlik takıntısı varsa olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılne sandın. ki o hazırlanıp sen hazırlanmadıysan senin ayıbın kıllı kıllı öyle olmaz. ama oda hazırlanmaysa sende ona kızma hakkın var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılVermesen dedigin eger isteknarzu olsa tekrar tekrar bulusmayi denerdi... bence bakimsiz hissetmis olmasi muhtemel
00 Yorumla Vermediğin için büyük ihtimalle iyi ki de vermedin pişman olurdun
01 Yorumla
Soran+1 yılAma vermiş kadar olmadim mi sonuçta dokundu parmakladı pantolonum uzerimdeyken bile olsa
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bence sevismedigin için ve bakimsizliktan konuşmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani seviştim ama isteksizdim
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar şeyden sonra adam ön tarafa dokunmaya korkmuştur
023 Yorumla
Soran+1 yılHayır dokundu parmakladı falan ama pantolonum üzerimdeydi açmak istedi hayır dedim dugmemi
- +1 yıl
Pantolon üzerinden nasıl parmakladı ki
Soran+1 yılParmağını koymaya çalıştı işte nesini anlamiyosun ya pantolon varken dokunamaz misin oraya
- +1 yıl
Avuçlarım pantolonun üzerinden
Bu olaydan sonra aramadı mı bidaha
Soran+1 yılArkadasim aracılığıyla tanışmıştık arkadaşıma demiski istemiyorum gorusmek
- +1 yıl
Olsun görüşmesin o kadar şey yapmış yani göğüslerini ellemiş vajinanı ellemiş pantolon üzerinden de olsa
Yani daha ne olacak tı
Boş ver takma kafana bence
Soran+1 yılNasıl takmiyim bakimsiz ve pis biri olduğumu düşündü ve mememde kıl vardı:(
- +1 yıl
Ama öyle biri değilsin yani bunu sen de biliyorsun
Soran+1 yılOf önemli olan o andı zaten çocuk ne bilsin diğer halimi fırsatı kaçırdım güzel sevisseydim çocuk isterdi beni
- +1 yıl
Sen aşık falan mı oldun yoksa sadece sevişemediğin için mi pişmansın onu anlamadım
Soran+1 yılAşık oldum ama beni istememesi sorun killiyim diye ve beni beğenmediği için mi yoksa gerçekten vermedigim için mi onu merak ediyorum
- +1 yıl
Bence vermediğin için
Soran+1 yılAma vermiş kadar oldum
- +1 yıl
Evet baya bişiler olmuş
Soran+1 yılBeni beğenmedi kısacası sevmedi:(((
- +1 yıl
Nasıl birisin bilmiyorum ki güzellik fiziğin falan nasıl
Soran+1 yılYüz güzelliğim orta fizigim çok iyi ama o da çok bakiyodu arkadan hissediyordum
- +1 yıl
Bilmiyorum ki nasıl görünüyorsun belkide sadece fiziğini beğeniyordu ama sevişirken ki olanlar soğuttu
Soran+1 yılBelki de kıllardan soğudu :(( ve nefret etti benden öyle hissediyorum
- +1 yıl
Bilemeyiz ki
Soran+1 yılÇocuğun her hareketi farklıydı bı seviyo gibiydi bı değildi aklimi baya karıştırdı duygularımla oynadi ve sonrasinda görüşmek istemedi benle :(((biri girene kadar hayatıma unutmuycam bu olayi
Soran+1 yılYok tesekkurler
- +1 yıl
Ricaederim iyi akşamlar
İkisinin birleşimi gibi görünüyor. Hem vermediğin hem kıllar yüzünden.
04 Yorumla
Soran+1 yılSinir oldu bana sevistikten sonra kucumsedi beni
Soran+1 yılO kadar karakterli duruyordu ki o yüzden yakinlastim zaten ama sonrasında şok oldum tavırlarına ama ben de baya soğuk durdum falan duvar gibisin dedi bı de en sonda
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ulan seninde her yerinde bir şey var neymişsin arkadaş
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir hormonal problemler
Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Aslında bu işi bilen erkek için güzel bir mesaj. Çünkü senin bu şekilde olman “her an sexe hazırım” imajını vermemiş olursun.
yani doğaçlama yapılıyor olması ve senin bu şekilde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTüy olabilir yani ne olacak bende de var bir sürü sevmedigi için buluşmuyor
25 Yorumla
Soran+1 yılKim sevgilin mi
Cevap sahibi+1 yılBende tüy var bir sürü ve almıyorum ben
Soran+1 yılErkeksin ondan mi
Cevap sahibi+1 yılHerkes almak zorunda degil
Soran+1 yılOk
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerifin derdi skip atmakmış, vermeyince de kaçmış.
Zaten versen de ikinciye istemeyecekti.
Ucuz yırtmışsın hâlâ üzülüyor musun05 Yorumla
Soran+1 yılÜzülmüyorum çok şaşırdım çocuk hiç öyle karaktersiz birine benzemiyordu beni sevdigini düşünüp yakinlastim sadece sonrasında çok degisti
Cevap sahibi+1 yılAh be kızım sen de bir tık satmışsın sanki
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılSaFmışsın
Soran+1 yılEvet doğru
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çoğu kız meme arasında falan kıl cikar
Cımbızla alırlar yani
Bunlari bilmen lazım00 Yorumla
+1 yılSeks esnasında çıkan tüy karşı cinsi senden soğutur
00 Yorumla
+1 yılTuyunden dolayi senden vazgecek canım varsin gitsin boş ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de olabilir abla ben kıl mevzularına ayar oluyorum 22 seans lazer oldum kendim xjshahs
00 Yorumla
1 yılOlabilir tatlim da tuy olmasi normal dislerimle cekerdim tek tek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu kendınızı küçük görmeniz öz güvensızlıgınız varya sadece bu yüzden kaybediyorsunuz
112 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dedin
Cevap sahibi+1 yılÇünkü kusurlarını görmiceksin olması gereken bu kusur gördükçe kendi değerini düşürür itibarsızlaştırırsın ama kendını hep yüksekte öz güvenli olsan kendine inansan kazanan sen olursun çünkü kendine vermediğin değeri başkasından nasıl görebilirsin
Soran+1 yılAma neden benden nefret etti o zaman tekrar görüşmek istemedi
Cevap sahibi+1 yılKonu sadece vücut fizikse temiz olduğun birgünde sana deli gibi aşık olacaktır ozaman ama sevilmek böyle olmaz zaten seven kusuruylada sever insanız hepimiz bazen temız olursun bazen olmazsın önemli olan görmezden gelmeyi bilmek gerek sevende öyle yapar görmezden gelir amacı sadece vücudundadır demekki sana gerçekten değer veren çıkınca karşına anlarsın ne demek istediğimi
Soran+1 yılAnladım peki neden benimle sevişmek istedi ve sonrasında beni takmadı kucumsedi ben bunu söyleyince de bişey yaşamış sayılmayız o iş olmadikca dedi ve görüşürüz arkadsslar güzel bir geceydi deyip gitti mal gibi hissettim kendimi
Cevap sahibi+1 yılİstediğine ulaştırmamış olabılırmısın yani istediği şeyi tam olarak vermediğin için olabilirmi ona göre sadece sevişmek olarak bakmış biraz kasıntı biri olabılır karşındaki
Soran+1 yılSırf s** medigi için olay bu bence bir de benim ozguvensiz ezik gibi tavirlarim olduğu için mal bu kız dedi ve görüşmek istemedi. O gel yanıma deyince gitmiycektim işte sorun bende erkekler surunduren kızlardan hoslanirlar
Cevap sahibi+1 yılSüründen değil öz güvenli olandan hoşlanır her istediğini hemen vermiceksin çünkü verseydin daha ktü olacaktı sen kendine güven önce kendini beğenmelisin kendini beğenmediğin sürece kaybeden sen olursun olay burdan başlıyor o tür kişilerden zaten uzak durmalısın sana sen olduğun için değer verene bak kendini değersiz hissetme hissettirme
Soran+1 yılÇocuk bana özgüven kazandırmaya çalışıyordu bunu hissediyordum bazen mesela yemek yordu o ben uzaklaşıyorum gelsene yanıma diyordu uzak durdun falan ama ne yaptıysam artık sinir oldu bana sevistikten sonra duvar gibisin dedi bana çünkü onu sevdiğini hiç belli etmedim bir de diyordu ki bak arkadaşın fır dönüyor sevgilisinin etrafında sen öyle misin falan
Cevap sahibi+1 yılSen kendini kastığın için uzak tutmuşsun kendını bu yüzden duvar gibi îmâsı yapmış sana bunuda anlaması gerek anlayışlı biri olsaydı öyle olurdu etrafında fır dönüpte ne yapman gerekiyormuş ki kendine arıyormuş ki sevgilimi ego tatmincisimi neyini beğenmiyormuş
Soran+1 yılOzguvensiz tavırlarımdan sinir oldu bence neyse tecrübe oldu bana bu olayda çocuktan çok kendimi hataki goruyorum ama kendime ait bı duruşum olsaydı böyle bir şey yasamazdim reddetmem gerekiyordu böyle bir şeyi gel yanıma deyince gitmemem gerekiyordu ama o an öyle gelişti napiyim
Cevap sahibi+1 yılOlabilir tecrübe bu şekilde oluşuyor zaten yaşayarak şimdi tecrübe etmiş oldun istediğini vermedin ki egosunu tatmin etmedin şanslışın bence bundan sonra dikkat edersin ve öz güvenini asla kaybetme oramı beğenmiyorum buramı beğenmiyorum demezsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnan kafana takmana değmez. Böyle bir erkekte psikolojik olarak yorar seni. Sende insansın hep tüysüz olmaz ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBakımsızlık demeyelim ama nereye yönelse bir şey çıkmış çocuk. Bir şekilde bu kıllardan kurtulup çocuğu bir daha gör.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermedin diyedir kamka kilı tüyü pek önemsemeyiz biz ama seni sadece cinsellik için istiyo söyliyeyim sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyak bileğindeki kılları mı hissetti Başka yerinde kıl var mıydı Peki göğüs ve ayak bileği dışında
042 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılÇok ilginç yani vücudunun hiçbir yerinde kıl yok ama sadece göğsünde iki tane bir de ayak bileğinde mi var
Soran+1 yılKıyafetlerim uzerimdeydi soyunmadim ki
Cevap sahibi+1 yılSoyunmadıysan göğüs uçlarındaki nasıl gördü
Soran+1 yılBluzun altından avucladi
Cevap sahibi+1 yılYani bluzun altında avuçladı ve akılları mı hissetti
Soran+1 yılBen öyle düşünüyorum iki tane hissedilen kıl vardı çünkü o dokununca ben hissettim ve kötü hissettim kendimi
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın ve kılların ne kadar sıklıkla alıyorsun
Soran+1 yılYa memede kıl olması bazı kızlarda oluyo bu normal bişey çok değil zaten kıllarını duzenli alıyorum o gün öyle denk geldi çocuk şey dedi hatta çok yanlış bir zamanlama:(( ben utanmiyayim diye mi acaba
Cevap sahibi+1 yılTabii ki kıl da her yerde çıkabilir göğüs uçlarında da çıkabilir burada seni ne kadar sıklıkla aldığın ve neyle aldığın önemli bir de kaç yaşındasın
Soran+1 yılBunu boş ver sen ne düşünürsün böyle bı olayda
Cevap sahibi+1 yıl18 yaşından küçük müsün Yoksa
Soran+1 yılDegilim
Cevap sahibi+1 yılNeden yaşını söylemiyorsum
Soran+1 yılNe yapican yaşıma
Cevap sahibi+1 yılÇünkü anlattıklarından ifadenden ve yaşını gizlemenden anlıyorum ki küçüksün
Soran+1 yıltamam küçüğüm ama 18 yaş altı değilim sen ne düşünüyorsun bu konuda cocuk niye nefret etti benden sonrasinda
Cevap sahibi+1 yılYani istediğine ulaşmamış olabilir keyif almamış olabilir senin görmediğin başka bir şey olabilir zevkini almış olabilir ya da daha fazlasına izin vermediğin için vazgeçmiş olabilir
Soran+1 yılBeni beğenmiş sevmiş olsaydı görüşmek isterdi tekrardan değil mi ama bence beni denedi yakinlastim ya soğudu benden
Cevap sahibi+1 yılBence tam aksi Belki de daha fazlasını istedi Sen daha fazlasını müsaade etmediğin için vazgeçti
Soran+1 yılYa vermiş kadar oldum ama sadece girmedi yani içime ama dokundu falan bence kıllarim vardı diye midesi bulandi
Cevap sahibi+1 yılYani soyulmamışsın bile nasıl vermiş kadar oldun nasıl girmiş kadar oldu Bakire misin bu arada Daha önce seks yaptın mı
Soran+1 yılYapmadım bakireyim ama öpüştük memelerimi avucladi vajinama dokundu
Cevap sahibi+1 yılEminim o daha fazlasını istemiştir içine girmek istemişler soymak istemiştir Ama sen müsaade etmemişsindir
Soran+1 yılEvet zaten öyle oldu da sonrasında neden nefret etti benden görüşmek istemedi:(((
Cevap sahibi+1 yılBence nefret etmemiştir Sadece sen vermedin diye böyle düşünmüştür Peki verir miydin ona mesela uygun olsaydın arkadan girer miydi içine
Soran+1 yılAsla
Cevap sahibi+1 yılAferin Doğrusu da bu da sanırım bu yüzden gitmiştir Belki o gün çok ısrarla ağzına almanı istemiştir onu da yapmamışsındır
Soran+1 yılDedi ki bana benim için o iş olmayınca bir şey yaşamış sayilmayiz
Cevap sahibi+1 yılSen hala niye gitti diye soruyorsun acaba beğenmedi mi diyorsun çok açık değil mi adamın Amacı seni götürmekmiş götüremeyince de vazgeçmiş
Soran+1 yılYok be sen ne yapardın peki bu durumdan sonra nasıl davranırdın kiza
Soran+1 yılAma ikna edeceğini düşünmez miydi sonrasında ilerde sonuçta bı kere deyince gel yanıma hemen yakinlastim
Cevap sahibi+1 yılBen de İkna edemeyeceğini düşünmüş Ayrıca sen de çok bir şey kaybetmemişsin Tek amacı seni s***** olan bir adam vazgeçmiş senden
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılÜzülme ondan sevin
Soran+1 yılAma biseyler yasadik ve o anı unutamıyorum killarim yuzumden elini çektiğimi falan 😢
Cevap sahibi+1 yılKıl bu doğal bir durum, elini çekmese ne olacaktı, devam etsin mi isterdin
Soran+1 yılHayır o çekmedi ben çektim bileğime dokununca bacağımı falan neyse bir daha gorusmuycez zaten imkansiz
Cevap sahibi+1 yılİmkansiz olsun, seni seviyor gibi yapıp S... meye çalışanlara kanma akıllı ol
- +1 yıl
Seni kullanmiş resmen bunun killa alakasi yok Ayrica artik bakire değilsin geçmiş olsun
Soran+1 yılEvet o öyle yapti sanirim
Soran+1 yıl@Melezbirkız bakireyim canım hicbisey yapmadan öylece yattım
+1 yılistediği hazzı yaşayamacağını anlayınca kaçmış, senin amacın sadece sevişmekmiş ve kendini tatmin etmek
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim. amacim mi
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılDert ettiğin şeye bak kıllı bazen daha güzeldir unutma bunu
00 Yorumla
+1 yılTüyler sorun değil de kıllar sorun olur hormonal bozukluklardan dolayı sert çıkabilir lakin almalısın
012 Yorumla
Soran+1 yılAlıyorum o gün denk geldi iste
- +1 yıl
Ağda kullanabilirsin muhtemelen ondan dolayı görüşmek istememiştir
Soran+1 yılDemi çok kötü hissettim
- +1 yıl
Hiç görüşmemelisin öyle insanlarla sana yazık olur
Soran+1 yılNasıl insanlarla nerden bilcem ki öyle olduklarını bu çocukta çok iyi birine benziyordu o yüzden beni sevdiğini düşünüp yakinlastim
- +1 yıl
Hemen kanma ne kadar sürede bu kadar emin oldun
Soran+1 yıl3 kez buluştuk 4 bukusmamizdi
- +1 yıl
Erken karar vermissin
Soran+1 yıl:((( gelsene yanıma dedi uzanıyordu ben de yanında oturmustum ben de hiçbir şey demeden hemen yakinlastim böyle gelişti sence beni denemiş olabilir mi
- +1 yıl
Deneme değil sen çok erken kanmissin akıllı 2 3 buluşmada neyine güvendin de gelistirdin
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Sen üzülürsün sonra bak geri gördüğün gibi kimseye bişey olmaz
Büyük ihtimalle bakımsız olduğun için soğumuş olabilir
00 Yorumla
+1 yılKıyamam ya boş ver başkasıyla olursan önceden hazırlıklı ol
02 Yorumla
Soran+1 yılTravma oldu
- +1 yıl
YA OLSUN YA DOGAL BIR SEY ARTIK OLMAZ
+1 yılAdama sormak lazım biz ne desek boş
21 Yorumla
Soran+1 yılAdam in sonrasındaki tavırları beni küçümser ve ezer nitelikte
Ben biraz tuyu seviyorum acikcasi görmek isterim hoşuma gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini milete miktirtme sende ne kadar basit oldunuz yazık çok yazık
01 Yorumla
Soran+1 yılMiktirmedim ayrıca seviyormuş gibi yaptı ben de kandım napiyim insanların böyle olabileceklerini tahmin etmemiştim
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Ipl vurman lazim jiletten sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya bilmiyordum konumuz bu mu sence
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Muamelen iyi değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani evet soğuk davrandım zevk aldığımı belki etmedim
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Erkek gibisin maşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka siz erkeklerin masaallahi var
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılVermediğin için yoksa genelde senin gibiler zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılGitsin kendi kılına baksın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemizlik adabı öğren.
21 Yorumla
Soran+1 yılTemizlik adabini biliyorum böyle birsey yapacağımi izin vereceğimi asla bilmiyordum sonuçta sevgilim değildi ama çocuktan hoslaniyordum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBabasinin gururu puahaha
26 Yorumla
Soran+1 yılKim babasının gururu? Ben mi büyük konuşma senin de başına gelir
Cevap sahibi+1 yılkizim niye elletiyorsun orani burani ya vallaha bak böyle yapiyorsun sonra ananin babanin yüzüne nasil bakiyorsun hadi onu da geçtim yorumlarin hepsini okudum çocuk seni resmen kullanmiş kil bahane allahtan daha ilerisi olmamiş bak erkekler böyledir
Cevap sahibi+1 yılBenim de başima geldi ben elletmedim tabiki iyi ki de elletmemişim ama cinsellik için beni kullaniyormuş
Cevap sahibi+1 yılSenin iyiliğin için diyorum dersine işine gücüne bak erkeklerle uğraşma kimseye birdaha elletme videoya felan alir çaktirmadan tehdit eder burada bile çok gördüm
Soran+1 yılAnladım böyle tecrübe etmek istemezdim ama bu sayede birşeyleri öğrendim erkeklerin ne kadar kotu kalpli olduklarını öğrendim bır daha tabiki de yapmam. Acı bir tecrübe oldu bana
Cevap sahibi+1 yılEvet aci olmuş ama ders almiş oldunnn bence
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOfff oysa ben o tüyleri acayip seviyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBir tiksinme olmuş demek ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Kadını kıllı seviyorum şahsen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılBen görüşürdüm tüyler bile tatlı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani bakımsızlık daha net görünen sebep...
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevişmeye başladık ama tüylerim vardı. Sonrasında görüşmek istememesinin nedeni bakımsızlığım mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler