- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayAbartmıyorsun, hissettiğin çok normal 🚫
✨ Cinsellik sadece birinin tatmini için değil, ikinizin de haz alması için vardır
🔥 2 dakikada boşalıp seninle ilgilenmemesi bencillik
💫 Konuş, beklentini açıkça söyle; partnerinin de seni tatmin etmeyi öğrenmesi lazım
Gerçek seks, tek taraflı değil karşılıklı zevktir ❤️00 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ayIyi seksi anlatayım
Uzun uzun öpüşme
Uzun uzun sevişme
Uzun bir oral seks tahmini seni orgazma ulaştırana kadar
Sonra en az 3 pozisyonda birleşme ve erkek 40 45 dk dan önce boşalmamalı
1 kere de seni elle uyarda 5 etti
Uyurkende uyanıp tekrar yalayıp yapsa 7 yaptı.
Yani erkek 4 kadın 7 kere orgazm olmalı.
Kadının orgazm olmadığı evlilikler ülkede %90 felan. Bu yüzden mutsuzlar saygı duyamıyorlar vs vs.
Özetle ayrıl bu kadar basit.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevisirken aletle fazla oynama aletine masay yapmazsan tahrik olmaz eğer direk ağzına alırsan onun hayali bile ilk yapan için boşalır o yüzden aletle uğraşmadan o senin vücudunu öpsün yalasın sen bırak kendini süreyi uzatmaya çalışın, en az yaromsaat 45 dakika iş başında emek verirse sende oda o iliskidenzevk alırsınız. Bunu il ilişki gibi düşün gelecekte dediğimi uygula dilin ıslaklığı ağzının işi farkı aleti hızla bosalmaya götürür mutluluklar dilerim
00 Yorumla
Senin yerinde olsam o çocukla bu durumu konuşuruo bu şekilde bir seks olmaz yani resmen seni kullanmış oluyor sen yarım kalıyorsun tekrar böyle olacaksa ya da hep böyle olacaksa neden onunla yapasın ki senin de orgazm olmaya ihtiyacın var böyle bencil birisiyle ömür de geçmez
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Bence abartmıyorsun şimdi erkek organı ile kadın organı biraz farklı çalışır kadın ile biraz fazla ilgilenmek gerekir ki kdın orgazm olabilirsin erkek zaten her şekilde boşalır ama dediğim gibi kadınla normalden daha fazla ilgilenmek gerekir ki zevk alabilisin ve orgazm olsun.
Yüksek ihtimalle partnerin erken bosaldıgı için işleri alel acele halledip seks mevzusunu bitirmeye çalışmış gibi görünüyor.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayerkekler işte , boşalınca biraz ilgi yitiriyor ama istem dışı tabi , bazıları sarılır bazıları arkasını döner yatar , seninki galiba yaşı küçük , sadece kendini tatmin için yapmış , biraz söylenem gerekli galiba
00 Yorumla İlkinde normaldir. İlkini oralda boşaltıp sonrasında biraz kendine gelince ikiye başlayacaksın. Yoksa ilkinde dakikalarca yapan yoktur. Yapıyorum travestidir o da popodan yiyordur
00 YorumlaAbartmiyosun bence senide önemsemeli , ben ilişkide partnerimin tatmin olmasından da zevk alırım fazlasıyla ama böyle bi bencil düşünemiyor tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. iyi de neden seks köleliği yapıyorsunuz
terk edin gitsin
erkek sabırlı olmalı
kadına odaklanmalı
kadın en az 5-6 kez boşalmadan erkek boşalamaz yahu buna hakkı yok00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
8 aySana büyük haksızlık etmiş seni orgazma ulaştırmadan kendisi işini bitirmiş ve senin yarım kalan duygulqrını önemsememiş bence bir daha onunla asla yapma derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBence ilk kez yapıyorsa heyecanlandi stres yaptı ve hemen boşaldı. O anda gözü seni görmedi tabiki öncelik ilgi odağı sen olmalıydın ve bu gibi şeyler paylaştıkça ve birbirinizin zevk noktalarını kesfettikce değer kazanır
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayBu konuyu onunla konuş sonrada hesabını sor ve ona göre davran ona..
Çünkü sen cok haklısın bu konuda..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tek taraflı orgazma olmak sadece kendini tatmin etmektir partnerini tatmin etmeyen kişi kişisel düşünüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Demekki o kendini düşünen biri sadece sen ona oral yaptıysan oda sana yapmalı ne bilim o kadar bosaldiysa seni de rahatlatmaliydi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
8 ayBu ilişki yürümez. Seni yarım bırakması çok büyük bir ahmaklık olmuş. Böyle birisi ile bir ömür geçmez...
00 Yorumla Tecrübesi çok olmayabilir zamanla öğrenir bu biraz da sana bağlı
04 Yorumla
Soran8 ayYok zaten 4 senedir birlikteyiz çocukluktan beri yani tecrübesi yok
Soran8 ayHep konuşuyoruz biliyor
8 ayabartmıyorsun. ayrıl ondan. evlenseniz de seni züküp arkasını döner uyur o.
öncelik sen olmalısın. önce seni yalamalıydı00 Yorumla
8 ayKadını iki kez orgazm etmediğim zaman kendi canımı sıkıyorum bende..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Erkeklerin çoğu böyle iste. Sadece kendini düşünüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aykadınlar boşalmaz abi başkası s*kse bile bosalmazdın ben 20 tane kadın züktüm sedece biri titreyerek boşaldı
02 Yorumla
Soran8 aymastürbasyon ile boşaliyorum ama
Cevap sahibi8 ayzor ugrasmak gerekir ben penisimin kafasıyla klitorisini fırcaladım hic durmadan öyle boşalmıstı
- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
8 ayKendisi ikinkere bosalmasina rağmen sen boşalmadiysan burada bir sorun var demektir, abartı değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayGeçmiş olsun.. Kendimi düşünen bencil bir elemanlasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayKadını düşünmeyen erkek özellikle bu anlamda evlilik yürütmesi zor
00 Yorumla Bidaha asla sevisme onunla
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayNe bekliyordun ki esc ye para yedirmemek için sevgili ayağına kullaniyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayÇabucak diye değiş ismini sevgilinin. İki dk da boxer çıkıyor zaten hangi ara kalktı da zevke geldide boşaldı
01 Yorumla
Cevap sahibi8 ayBugün ilgilendi mi
Gizli Üye(25-29)8 aySevişme derken cinselliği kastediyorsun herhalde çünkü sevişerek boşalma yoktur
02 Yorumla
Cevap sahibi8 ay2 kere tatmin olup seni bir kere etmemesi olmaz ilkinde ateşlidir sadece kendini düşünüyordur kabul edilebilir ama ikincisinde de düşünmemesi şişme bebekten farkın pekte yok
Cevap sahibi5 ayÇözdünmü bende aynı durumda olduğumu farkettim nasıl çözeriz partnerimle
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. 2 dk ise senin işin zor , daha eklemeden gitmiş demekki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
8 ayBencillik yapmış en azından elle dille işini halledebilirdi
00 Yorumla Hep sen ilgilendin o zevkini aldi bencil erkek iste
21 YorumlaO yüzden önce kadını boşaltmak lazım ben önceliği karşıya veririm daha sonra kendim boşalırm sonuçta o zevki ben tek istemiyorum
00 Yorumla
8 ayBir sonrakinde de sana odaklanırsınız hemen negatif düşünüp kendini kurma bence.
04 Yorumla
Soran8 ayBu öyle bir şey degil ki karşılıklı olarak tatmin olmalıydık öyle bu sefer ben bir dahakine sen diye anlaşmak ne yani
- 8 ay
Bir seferliktir diye düşündüm yani o an öyle gelişmiştir. İlk sevişmeniz miydi?
Soran8 ayEvet
- 8 ay
İlkse eğer haklısın evet biraz bencillik olmuş.
8 ay2 dk mı soyunmaya değmez ki sanada iyi gelmemiş zaten
01 Yorumla- 8 ay
2 kere yeterli oldu mu senin için
8 ayayrıl kullanıyor
23 Yorumla- 8 ay
Alınacağını almıs
- 8 ay
@Nickmickyok31 ben alacagimi almadan vermem anlarsin
- 8 ay
Anlarım
İlk defa mı seviştiniz
02 Yorumla
Soran8 ayEvet
8 ayYaşlarınız kaç
02 Yorumla
Soran8 ay20 21
- 8 ay
Çocuk daha toy. sen açık açık söyle
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendi çıkarları için kullanıyor olamaz mı sence
02 Yorumla
Soran8 ayKendi ciksri olsa 4 senelik ilişkimiz ilk defa dün denedik çıkar meselesi olsa beklemezdi hep hazır olmamı bekledi
Üç beş defa daha dene normale döner
10 Yorumla
8 ayO zaman çok güzelsin dayanamıyo sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Abartıyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. 2 dakikada gelirsem keser atarım onu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Abartmıyor sun seninle ilgilenmesi lazım di
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bi daha sevisme onunla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
8 ayErken boşalma sorunu mu var?
00 Yorumla Çok sıkıntı çok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı.
8 ayAbartmıyorsun. Erken boşalma var
00 Yorumla Mastürbasyon bağımlısı hayırlı olsun hanenize
00 Yorumla
8 ayYazık sana kendini kullandırıyosun
00 Yorumla
8 ayBencil adamdan kaçç. Sekste bile böyleyse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
8 ayBoşandıysa olmaz bu iş nikah düşer
00 Yorumla Tatmin olmuyorsan bırak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. o sadece kendjni düşun mü o sırada
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayO 2 kez bosaldı sen nasıl bosalamadınki
11 Yorumla
Soran8 ayYa öyle tam bi ilişki değildi sevişme diyebiliriz hep kendine kendi boşalmasina odaklandı çünkü
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
8 ayÖnsevişme yapmadı mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aybır bırınızın ılk sevgılısı mısınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySana odaklanamamış demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySenin de doyuma ulaşman gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayYanlış kişiye vermişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 aySen kaç kere boşandın peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
8 ayyalamazsa boşalmazsın tabi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
8 aybugunde sana odaklanırısnz olur bıter
00 Yorumla Ayrıl bencilden
10 YorumlaGeçmiş olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
8 ayBencil
00 Yorumla - Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar