Seksten sonra benle birden iletişimi kesti neden olabilir?

geçen seneki eski flörtümle tekrar konuşmaya başlamıştım. Eski sevgilimden ayrılmıştım benden 2 hafta sonra başka biriyle nişanlandı sonra geçmişten biri tekrar yazınca heyecanlandım bir şans daha verdim. Derdimi ve üzüntümü anlattım keşke zamanında eski sevgiline verdiğin değeri bana verseydin dedi arkadaş olalım geçmişteki kötü şeyleri geri bırakıp dedi tamam dedim. Sonra günlük eve gidelim film seyrederiz dışarı çıkarız serin havada dedi ben olmaz rahat edemem dedim çarşıda bulustuk bir yerde oturduk öpüştuk sarıldık falan bu sefer hazırım dedim. Birkaç saatlik otel tuttu ilişkiye girdik ayrıldıktan birkaç dk sonra aradı naptın dedi sonra iliskiden 5 gun sonra aniden mesaj atmayı kesti son mesajima 3 gündür cevap vermiyor çok degersiz hissettim eski sevgilimden sonra bu olay da olunca yıkılma seviyesine geldim neden hep üzülen ortada bırakılan taraf ben oluyorum. Tekrar yazmadım da niye cevap vermiyorsun diye. Konuşmayı kestiği gun anında cevap veriyordu hep son mesajda napıyon dedim 3 gündür bakmıyor bende tekrar yazmadım

Güncellemeler
1 yıl
Kapalı sevgili ısrarı olduğu için belki benle ciddi düşünmez dedim ama direk konuşmayı kesti. Eski sevgilim d ekaplai biriyle nişanlandı sen kapalı olduğun için senle asla evlenmezdim dedi
Seksten sonra benle birden iletişimi kesti neden olabilir?