Güncellemeler
1 yıl
Kapalı sevgili ısrarı olduğu için belki benle ciddi düşünmez dedim ama direk konuşmayı kesti. Eski sevgilim d ekaplai biriyle nişanlandı sen kapalı olduğun için senle asla evlenmezdim dedi
geçen seneki eski flörtümle tekrar konuşmaya başlamıştım. Eski sevgilimden ayrılmıştım benden 2 hafta sonra başka biriyle nişanlandı sonra geçmişten biri tekrar yazınca heyecanlandım bir şans daha verdim. Derdimi ve üzüntümü anlattım keşke zamanında eski sevgiline verdiğin değeri bana verseydin dedi arkadaş olalım geçmişteki kötü şeyleri geri bırakıp dedi tamam dedim. Sonra günlük eve gidelim film seyrederiz dışarı çıkarız serin havada dedi ben olmaz rahat edemem dedim çarşıda bulustuk bir yerde oturduk öpüştuk sarıldık falan bu sefer hazırım dedim. Birkaç saatlik otel tuttu ilişkiye girdik ayrıldıktan birkaç dk sonra aradı naptın dedi sonra iliskiden 5 gun sonra aniden mesaj atmayı kesti son mesajima 3 gündür cevap vermiyor çok degersiz hissettim eski sevgilimden sonra bu olay da olunca yıkılma seviyesine geldim neden hep üzülen ortada bırakılan taraf ben oluyorum. Tekrar yazmadım da niye cevap vermiyorsun diye. Konuşmayı kestiği gun anında cevap veriyordu hep son mesajda napıyon dedim 3 gündür bakmıyor bende tekrar yazmadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sakın canını sıkma hadi ordan et böylenyalancı o evlatlarıyla muhattap bile olma
Yani hoş değil. Ben ilişki yaşadığım Kızlar kötü hissetmesin diye sürekli yanlarında oldu
Kıyamam sana ben ya aaahhh bebeğim keşke bana denk gelseydin asla üzmez bırakmazdım seni mutlu da ederdim 😔😢
Çok ciddiyim eğer istersen tanışmak isterim sana söz veriyorum tamam diyene kadar kendini hazır hissedene kadar dokunmucam sana elini bile tutucam konusunu dahi açmıcam namus ve şeref sözü olsun ki bırakmıcam seni hiçbir zaman
Nerelisin yeni ilişkiye hazır değilim istersen dertleşiriz dediklerin dalga gibi geldi bana
Allah Kur'an çarpsın ki ciddiyim bu kadar büyük yemin ediyorum bak dalga geçmiyorum ya
Lütfen kırma ve beni
Bişey söyle yapma böyle
Nerelisin
Düzce
orada yaşiyorum oralıyım
Sen
Orada misin
Kullanmış seni keske duygusal boşluğunu biriyle değil de kendine vakit ayirarak kapatsaydin kizçem
Kendime vakit ayırdım ayrıldıktan 2 buçuk ay sonra biriyle görüştüm onun ilgisi sarılması etkilemişti
İşte hemen baglanmamak lazım karşı taraf bazen bizim bu animizi kullaniyorlar bende yaşadım ve tecrübe ettim o yüzden
Sen de bu şeyden sonra iletişimi kesen birine denk geldin mi geldiysen naptın nasıl başa çıktın
Bende cinsellik olmadı ama öpüşme oluyordu sürekli fazla ileri derecede ben rahatsız oldum hızlı oldu falan dedim oda haklısın vs dedi benim yan dukkanimda çalışıyordu kendisi sonra onların şehir dışına gitmesi gerekti o süre zarfında bana nerdeyse hiç yazmiyordu bende sinirleniyordum kavga çıkıp duruyordu sonra ayrılma kararı aldık aradan bir hafta geçti bu geldi işte tekrar şehir dışından dükkanda onu gorunce ikimizinde içinde biseyler oldu kendisi seviyorum ama olmaz dedi halbuki kendisi hep bana bakiyordu neyse sonra iki gün sonra sevgili yaptı kız kapalı bir de ben gerçekten şok oldum 😂 sonra gormezden geldim ama içim içimi yedi ne yalan soyleyeyim gozumun önündelerdi sürekli zaten işten cikicaktim Sinav için çıktım sonra dersime odaklandim vs öyle oldu yani düşünme ama mümkün olduğunca benim de içinde kullanilmis hissi var fazlasiyla
istediğini vermişsin ona
Uzulme yazma engelle alkol al kendine gel
Alacağını aldı çünkü. Amacı buymuşm
Alıcağını almış desene
Seni ne yazık ki kullanmış
sama gurban olsun
açık birisi msn
Tesettürlü değilim işte
onun aklı nsll birisndedirki
senle cinsellik denemişken
kaçması neden
Kapalı sevgili istiyor benden önceki sesleri bile hep kapalı kişilerle olmuş
sexleri mi
Evet
nerden buluyor ki
eminim sen fiziksel
olarak hepsinden iyisin
o kapalıyı nasıl bupuyor
Evet benim yerime seçtiği sevgilisinden daha güzeldim o sevgilisi kapalıydı ve yaşta çok küçük gösteriyordu. Ben sarışın renkli gözlüyüm
sana maşallah
yaşınız kaç
amacı oymuş
işi bitmwi ondan
Yazık sana
işi bitti
Kullanıp armış işte seni
Verirsen kaca4
Haydaaa kullanmış