Sevgilimle seks Yaparken Birden Durdu?

Arkadaşlar sevgilim'in ilk seks yapışı değildi bundan 6 ay öncede yapmıştık ama öyle çok seks yapan bir çift değildik normal takılırdık. Bunun ailesi bilgisayar oynamasına izin vermezdi mstar diye bir oyun vardı bende oynuyordum mstar oynamak için bize gelirdi geldi birgün o oynuyor bilgisayarda bilgisayarın arkasındada benim yatağım var. Bende gece sabahlamıştım dizi izlerken yatıyorum telefona bakıyordum birden şakasına üzerime atladı yorgan örtülüyken mastürbasyon mu yapıyon diye güldü şakasına bende yok dedim. Sonra yarım saat sonra oyun oynadıktan sonra gitti gece mesaj attı napıyon diye bende şakasına mastürbasyon yazdım sonra külodunun resmini attı yarın yapalım mı dedi 6 ay oldu. Dedi bende tamam dedim. Geldi eve başladık yapmaya falan daha 30 saniye olmadan vazgeçti hiçbirşey söylemeden üstünü giyinip kaçtı ve bende eğer seni kırdıysam özür dilerim ben seni mutlu etmek için yaptım dedim cevap vermedi. Kondom giymemiştim hamile kalmaktan korktu ve öyle evden çıkıncada ona kızdığım mı düşündü acaba? 2 aydır çok görüşmüyoz
Sevgilimle seks Yaparken Birden Durdu?