Cinsel Yaşam En iyi korunma yöntemi ne sence? (Sayfa 7) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40153 En iyi korunma yöntemi ne sence? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 193 kişi beğendi
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geri çekilme 😁 0 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. yakalanmamak :D 0 0 Yorumla
MBlackiron Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Kondom tabii ki ama ben çok zor takıyorum. 0 0 Yorumla
KptMehmet78 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Evli isen spiral bekar isen prezervatif 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tabii ki kondom. Ne gebelik ne hastalık... 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Spral en iyisi o yoksa dışarı bırakmak 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geri çekilme 0 0 Yorumla
HotBarbecue Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 98% 1 yıl en iyi korunma yöntemi ilişkiye girmemek :) 0 0 Yorumla
Lübbetülaynnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Hiç yapmamak aklına bile getirmemek. 👍 0 0 Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. En güzeli geri çekilmek 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aferin sana tebrik ediyorum. 👏👏🤣🤣👍👍 0 0 Yorumla
Istekli0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı. İçinden çıkarmak 0 0 Yorumla
aklımmkarışık Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Boşalacağın zaman içinden çıkmak bence 0 0 Yorumla
geeceemaaviisii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bence korunma olmamalı bam bam bam 0 0 Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl tak çorabı devam et uğraşmaya değmez 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. En iyisi göbeğe boşalmak 0 0 Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Havaya ateş etmek. 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kondom ama o da biryerden sonra sıkıyor yani 0 1 Yorumla Sadbut_true +1 yıl Korunmayı bıraktığımdan beri zevk alıyorummm Yorumla
GoogleAmcanız Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Geri çekilme en zevkli ve hazlı olanı 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tüplerin bağlanması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kontol ediyorum kendimi şahsen prezervatif ya da başka şeylere güven olmaz 0 0 Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Dıları boşalmak en garanti yöntem 0 2 Yorumla nursu0236 1 yıl Zevk suyundan kalınmaz mı Yorumla sakızkabugu 1 yıl Onun zevki ayrı tabiki Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç cinsellik yaşamamak 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. partnerimin hap kullanmasi 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Spiral herhalde 0 0 Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bayanlarda spiral erkekte prezervatif 0 0 Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Bence geri çekme 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Atadan kalka geri cekme :-))) 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç birinin yüzde yüz garantisi yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
584Cevap
Ağza boşalmak 😀
Erkeğin dışa boşalması
Geri çekilme 😁
yakalanmamak :D
Spiral bence de
Kondom tabii ki ama ben çok zor takıyorum.
Evli isen spiral bekar isen prezervatif
İçine boşalmamak
Bence en iyi korunma şekli geri çekmek
Tabi ki spiral. Net
%100 soruyorsan iğne
Boyle dusunen biri vardi
İğnesi ne varmış adet iken yapılıyormuş
Tabii ki kondom. Ne gebelik ne hastalık...
En basit ve etkili yöntem kondom
Spral en iyisi o yoksa dışarı bırakmak
tupleri baglatma kesin cozum
Korunma hedef ol 12 den vursun
Kondom risk severim
Disari boşalmak
Geri çekilme
Yakalanmamak 🤣🤣
en iyi korunma yöntemi ilişkiye girmemek :)
Geri çekilme🥲🫡
Ağzına boşalmak
Hiç yapmamak aklına bile getirmemek. 👍
En güzeli geri çekilmek
Aferin sana tebrik ediyorum. 👏👏🤣🤣👍👍
İçinden çıkarmak
Spiral kesinlikle
spiral ya da hap
Boşalacağın zaman içinden çıkmak bence
bence ilişkiye girmemek
Dışarıya boşalmak
Bence korunma olmamalı bam bam bam