Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. en iyi koruma yöntemi doktorların da tavsiyesidir doğum kontrol haplarıdır.
en sağlıklısı budur çünkü sadece doğum kontrol değil 3 işlevlidir. sağlıklı bir vajinaya sahip olur sağlıklı düzenli adet görürsünüz
en yüksek koruma en az risk bundadır
ayrıca adet düzenler düzenli adet görürsünüz
ayrıca vajina içerisinde oluşabilecek kist polip myom gibi kitlelere engel olur. eğer böyle kitleler var ise tedavi eder.
spiral her kadına uymaz. ayrıca sıkıntılı. enfeksiyon riski yüksektir. penis büyük ise sürekli kayar ve ağrı ile kanama yapar. ayrıca ağır yük kaldıramazsınız kayar kanama yapar. sorunludur.2274 Yorumla- +1 yıl
@Çiçeğim27 Doğum kontrol hapına kaç gün içmek lazım acaba
- +1 yıl
@Sipruss
abiciğim açıkça yazdım
21 gün içecek. 7 gün içmeyecek. sonra tekrar yeni kutuyu açacak 21 gün içecek 7 gün mola verecek
21+7 =28 gün şeklinde devam
içmeye başladığı günden itibaren koruma başlar ama aksatmadan içmesi gerek.
ilaçlar 21 adet olarak satılıyor. 21 gün içecek. üzeride gün isimleri yazılı. hangi günde ise o günden başlayacak.![En iyi korunma yöntemi ne sence?]()
www.drbirdaltosyalicetinol.com/dogum-kontrol-haplari - +1 yıl
Ama doğum kontrol hapı da koruma derecesi en azdır yani hata yapma payı yüksektir ama spiral öyle değil hormonlu spiral net bir şekilde korur
- +1 yıl
Hap yani bir 'ilaç' içince 'sağlıklı' olur 'düzene girer' demeniz çok tehlikeli ve korkunç geldi. Yanlış bilgilendirmeyin
- +1 yıl
@builder merhabalar. Dogum kontrol haplari hakkinda onceden konusmamiza ve nerdeyse ayni fikirde olmamiza ragmen Operatör Dr. İsmail Bozkurt'un instagramdaki paylasimi uzerine beyin tümörü ile haplar arasinda baglanti olduguna dair fikir edindim. Dolayisiyla zaten ilac olan bir kimyasal materyalin tamamen saglikli ve guvenli oldugunu sanmiyorum. Sizin bu konudaki fikriniz nedir halen aynimi duymak isterim. Dilerseniz sizde arastirip bakabilirsiniz doktorun paylasimina
- +1 yıl
@nazdamla en guzeli erkegin geri cekilmesi en sahlgliklisi biz senelrdir o yontemi yapiyoruz bi sorun olamdi
- +1 yıl
@nazdamla Yani asıl özelliği o zaten
- 1 yıl
@Queen_Melis 3 hafta önce eşimle yaşadık bu durumu. 4 yıllık bakırlı spiralde gebe kaldımilyonda birmiş yani ihtimal var
- 1 yıl
@nazdamla aynen öyle yüzde 90 düzenli olarak kullanırsan
- 1 yıl
@nazdamla kesinlikle korumaz şikayet var. comda cok hamile kalan okudum
- 1 yıl
Kendini geri çekme
- 1 yıl
En güvenli korunma yöntemi prezervatiftir.
İki tarafı da hem gebelik ihtimalinden, hem de hastalıklardan korur. - 1 yıl
@nazdamla benim bildigim arada kaçırıyor., en güzeli poşet, erkek geçiriyor kafasına, kadınların bişey yapmasınada gerek kalmıyor.
- 1 yıl
bir şey soracam peki içine boşalmayinca kadın zevk aliniyormus aslı var mı
- 1 yıl
Prezervatif
- 1 yıl
@nazdamla koru yamaya biliyor... Güvenme😒😒😒
- 1 yıl
Oral ve anal
- 1 yıl
@rekreasyonistt prezarvatif diyenler , 3 defa prezervatif yırtıldı. Hemde en iyi markaların ürünleri olmasına karşın. En güvenilir yöntem geri cekilmedir. Ama erkek için maalesef hazzı kötü etkiliyor. Zira eylemi eliyle ya da diliyle sürdürecek bir partner çok nadir.
- 1 yıl
Kullanıcı hatan bizi ırgalamıyor. Prezervatif en iyi korunma yöntemidir.
- 10 ay
Oral ve anal ile boşalmak
- 10 ay
@nazdamla evet
- 10 ay
@nazdamla garantisi yok
- 9 ay
@nazdamla başka ne işe yarabilir damla
- 9 ay
@mertankara00 var. sevgilimden ayrilma sebebim.
- 9 ay
@nazdamla hapın amacı o ya zaten
- 9 ay
@nazdamla evet uygun kullanırsan
- 8 ay
@nazdamla sanmam
- 8 ay
@Çiçeğim27 risk yok mu
- 8 ay
@Çiçeğim27 hayır
- 8 ay
@Çiçeğim27 garantisi yok
- 6 ay
Prezarvatif disa boşalma hap
- 6 ay
Kadinlarin hormonlarini bozuyo ve kilo aldiriyo
Libidoyu dusuruyor - 4 ay
İlişkiye girme korunursun
ya da dışa boşalma
Diğerlerinde sağlık sakıncaları var - 4 ay
@nazdamla ertesş gün hapıda korur
- 3 ay
O haplar kadını şişmanlatıyo ilişkiden soğutuyo prezervatif
- 3 ay
Anliyorum ama duzenli ilac kullaniminin kadinda yarattigi yikim ne olacak peki?
- 3 ay
Doğum kontrol hapı yüzde yüz korumaz hapa rağmen hamile kalanlar var en iyisi demen iyi olmamış. Ayrıca doğum kontrol hapı meme kanseri yapar.
- 2 ay
@nazdamla sperleri icine almadan once duzenli olarak kullanmalisin onu. Bosaldiktan sonra kullanman hicbir ise yaramaz. İcine bosalma olduysa gebeligi ancak ertesi gun hapiyla engellersin onu da yanlis hatirlamiyorsam ,12 saat icinde yutmalisin eczaci soyler sana
- 1 ay
@nazdamla evvet
- 10 gü
@nazdamla korur
- 1 gü
@nazdamla fazlasıyla
- 15 sa
hamilellikten korunmak için elimizde güçlü bir koz var. o da 'sklmmek!!'
En İyi Cevaplar
+1 yılEn iyi korunma yöntemi bir doğum kontrol hapı ikide erkeğin tam şutu vurmadan 3 saniye önce çekmesi prezervatif erkeği zevk görmez seksini öldürürsünüz erkek zevk almadığı zaman kadın da zevk almaz kadın zevk almadığı zaman erkekte zevk almaz o yüzden en iyisi doğum kontrol hapı yanında bulundurun ve erkeğin 3 saniye önceden çekmesini dua edin çeksin oda canım hiçbir seks yapmamış
1830 Yorumla- 1 yıl
geri çekme uygulamasında tehlikeli varmıdır
- 1 yıl
@Gizlikadınxxx yok hiç bir sakıncası yok
- 1 yıl
@Gizlikadınxxx var tabi
- 1 yıl
@Gizlikadınxxx var içe kaçabilir
- 1 yıl
@Gizlikadınxxx yok boşalmadan içerden çıkartınca erkek kendini bırakır ve en öyle yapıyorum yıllardır sıkıntı olmadı hiç
- 1 yıl
@Gizlikadınxxx asla yoktur en iiyi korunma yntemi
- 1 yıl
@Gizlikadınxxx tabi riskli
- 1 yıl
@Gizlikadınxxx çok var
- 11 ay
Sizler ne biçim adamlarsınız. Adam da değilsiniz ya işte... Seni iki snlik uçkur sevdan bir ölüme doğmuş yaşama mal olmamalı!!! @_Mehmet_Durmaz_
- 10 ay
- 9 ay
@Gizlikadınxxx vardır tabi
- 9 ay
@Gizlikadınxxx yoktur
- 9 ay
@Gizlikadınxxx evet var
- 8 ay
@Gizlikadınxxx olmaz hayr
- 8 ay
@Gizlikadınxxx evet var. Geri çeksek bile, tam boşalmaya ramak kaka çekiyoruz ya, ister istemez çekerken o şehvetin dorukta olduğu anda içine de kaçma ihtimali var. Ayrıca boşalma öncesinde ön sevişme sırasında içinde gidip gelirken, bizden şeffaf renksiz kokusuz kayganlık veren MEZİ dediğimiz bir sıvı gelir. Normalde mezi de sperm olmaz ama yine çok şehvetimiz doruklarda çıktığında tam boşalmasak da o meziyet az miktarda metni kaçabiliyor. Bu da hamile bırakabiliyor.
- 4 ay
@Gizlikadınxxx tabi ki var
- 4 ay
@Gizlikadınxxx bence yok kendim yıllardır bu şekilde ilişkiye giriyorum bir problem olmadı
- 3 ay
@ahgen geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir. zevk suyunda dahi az miktarda meni olabilir. bu bildiğin rus ruleti oynamak.
- 3 ay
- 3 ay
Doğum kontrol hapları korumaz. Kendi zevkiniz için yine kadına yüklemeyi bırakın.
- 6 gü
- 5 gü
@İsimssizüyee nasıl doğum kontrol hapları korumaz 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi korunma normal erkekle o içinde boşaltmadan önce içinden çıkartmalı ve karnında üstüne boşaltabilir. Ama şu de var seviştiğin kişiyle kontrollü mü?
ya da
en tercih olan, seviştiğin kişiyse, çocuk yapamayanı, rahatça sevişe bilirsin ! İçine doldursa bile, hamile kalmazsın!!! Zayıf spermler seni hamilelik bırakmaz !
95 Yorumla- 1 yıl
Walla içe boşalmanın ruhsal bir rahatlaması varmış ama hocam bildiğin gibi değil sanki bu hayattaki tüm amacımız oymuş o görev tamamlandı hissi veriyor omen tanrım dedim karadul örümceği gibi beni oldurabılır artık dem o derece oldum
- 1 yıl
@Yalnız_adam_007 adam sanki en sevdiği sufleyi yiyo o nasıl bir anlatış
- 8 ay
@Yalnız_adam_007 tebrik ederim Güzel anlatım
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatifin en iyi korunma yöntemi olduğunu söylerler Ama ben ona katılmıyorum seni de yukarıda dediğim gibi spiral daha doğru olan bir şey çünkü prezervatif takıldığı zaman en azından ilişkiden çok fazla zevk alınılmıyor maalesef
622 Yorumla- +1 yıl
Erkek zevk duysun diye ben gidip bunu taktıracağım öyle mi ne bencilsiniz
- +1 yıl
Ben demiyorum bunu uzmanlar diyo knk ya zevk aldıktan sonra kimse bisey de takmasın zaten
- +1 yıl
Asıl cinsel hastalıkları bulaştırmamak için kondom kullanın diyorlar... kondom yalnızca hamileliği engellemiyor yani
- +1 yıl
Ya orası öyle ben hep korunmasız yaptım
- +1 yıl
AIDS kondilom vs olursan o zaman zevkin kralini yaşarsın abicim 😂
- 1 yıl
@TürkKızıyız niye kız estetik yaptırıyorsunuz dudak kalca çene burun bi omu zoruna gitti her yeriniz zaten değişenli hasar kaydı fazla kaporta bile değişik belki şaseyi bile değiştirdiniz o derece değişirken bi o siprale mi bozuldun 155 arattırma bana bak walla 156 yı ararım
- 1 yıl
@TürkKızıyız erkeklerin %99'u bencil zaten o yüzden kadına değer vermezler
- 1 yıl
@Yaşlıgösterengenç aynen öyle çok doğru 👍🏻
- 1 yıl
@TürkKızıyız bencede taktırma erkekler poşet taksın aletin kafasına
- 1 yıl
@TürkKızıyız zaten evliler yaptırır onu. Bekar biri niye yaptırsın ki! hap ve kondom dönüşümlü denenebilir
- 1 yıl
@baudelaire neden mi bekar biri spiral taktırsın? E hamile kalmamak için niye olacak! Hap vücuda çok hasar veriyor, yani hastalık ve gebelik koruması sağlayan tek korunma yöntemi olan kondom kullanmak en iyisi tabii ki.
- 1 yıl
@rekreasyonistt birlikte yaşıyorsa zaten evli gibi düşünülebilir ilk çocuk olmuşsa bir daha olmasın diye düşünülüyor. Doğum yapmamışsa ve düzenli ilişkisi yoksa gerek yok yani. Eskiden bir sözlüm doğum yapmayana uygun olmadığını söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum
- 1 yıl
@TürkKızıyız işte ismini hakkının veriyon
- 10 ay
@Yalnız_adam_007 Senin bedenini etkilemeyen bir konu hakkında bu kadar özgüvenli konuşabilme haddini kendinde bulman… Doğum kontrol hapları veya spiraller kadınlarda ciddi hormon dengesizlikleri yapabiliyor ve bunun sonucunu çok ağır şekilde yaşıyoruz. Yan etkiler ;
-Kilo (yaşadım 35 kilo aldım geri verene kadar geberdim)
-Hormonal akne (tertemiz cildim o kadar mahvoldu ki günde 20 tane akne çıkıyordu yaşadım düzelmek için ağır ilaçlar kullanmak zorumda kaldım kullandığım ilaçların yan etkileri yüzünden şu an birtakım sağlık sorunlarım çıktı )
-Depresyon ( yaşadım ağır anksiyete ve depresyon sonrası evden çıkamama ve intihar düşünceleri )
Kusura bakma ama sen kondom kullanmak istemiyorum diye biz hayatımızın içine edemeyiz. - 9 ay
@magamicl güzel söyledin 👍🏻👍🏻
- 9 ay
@TürkKızıyız sana katılıyorum boykot tktırmayın erkek taktırsın kendine
- 3 ay
@TürkKızıyız her cinsel hastalik kondomla engellenemiyor maalesef…
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
578Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. En iyi korunma yöntemi kişiden kişiye değişebilir ama genellikle hem gebelikten hem cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmak için kondom en güvenli seçeneklerden biridir düzenli partneri olanlar için hormonlu spiral ya da doğum kontrol hapı da etkili olabilir ama her yöntemin avantajı ve riski vardır bu yüzden kişinin sağlık durumu yaşam tarzı ve beklentilerine göre karar verilmesi en doğrusudur.
31 Yorumla- 3 ay
Kondom ile her cinsel hastaliktan korunmak mumkun degil maalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatif sevmeyen ve geri çekilmeyi başarıyla uygulayan biri olarak kadında da spiral varsa o seks tadından yenmez derim.
115 Yorumla- 1 yıl
Hocam ark dibine doğru buruyor kafası diyoe doğru mu? Siprali kendimiz takamaz mıyız bir de😂
- 1 yıl
Hala aynı mı düşünüyorsun?
- 2 ay
Ucuna dokunuyor acıyor demişti bir arkadaş da harbi öyle mi oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılgeri çekilme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPrezervatif en sağlıklısı. hormon bozmaz, yan etkisi yok ve cinsel yolla bulasan hastaliklardan koruyan tek yontem. Burdan BEYLERE VE HANIMLARA SOYLUYORUM. Dogum kontrol hapi mumkun oldugunca kullanmayın kansere sebebiyet veriyor. Sigara icen kullanamaz. Deri alti implanti da oyle. Bunlarin yan etkileri de cabası zaten degmez hicbir sekilde bu kadar sıkıntıya, zorluga girmeye.
Yapilan calismalarda dogum kontrol haplarinin kanser durumuna sebep oldugu bulunmuş. Prof bir kadin dogum doktorumdan hap istedigim zaman ailende kanser var mi diye sordu. Evet dedim. O zaman hap veremem sana, kullanma dedi.
Neden hocam ilk defa duyuyorum dedim. Dogum kontrol haplari kanseri, meme kanserini falan artiyormus icindeki bazi maddelerden kaynakli. Bana sorarken meme kanseri var mi diye sormadi kanser var mi dedi. Ailede herhangi bir kanser olmasi bile yetiyor anladigim kadariyla. Her turlu hap tetikliyor yani bu durumlari. BU RISKI ALMAYA DEĞMEZ.
Bazi doktorlar bunu leblebi gibi veriyor hemen hastaya. Dogru, bilgili bir doktora gidersiniz daha iyi yol alırsınız. Kadin hastaliklari icinde surekli dayatilan tek ilac dogum kontrol hapi. burada da bir hinlik var bence.
Yil olmus 2024, yapay zeka cagi, robotlar geliyor, uzaya arac falan gidiyor ama kadin hastaliklarinda, doktora hangi sıkıntınızı anlatirsaniz anlatin hala tek care ve recete edilen sey dogum kontrol hapi oluyor. Sizce de garip degil mi bu? Bu ilaca her turlu kadinlari mahkum etmenin ve tek secenek olarak ortaya atilmasi bana garip geliyor. Piyasada kadin hastaliklari icin tek bir ilac olmasi ozellikle kadin hastaliklarinda kullanma mecburlugu oluşturuyor.
O kadar ilac uretilirken, kanser icin falanda tonla ilaclar varken ve hala uretilmeye çalışılırken,1 yilda corona asisi bile bulunurken bunca yıldır kadin hastaliklarina baska ilac bulamayip sadece dogum kontrol gibi tek bir ilacla devam edilmesi enteresan baktığınız zaman. Yani ya bunu kullan, baska da ilac yok deniyor bizlere kadin hastalıklarında bile.
Ya kadinsal durumlar, rahatsizliklar kimseyi pek ilgilendirmiyor, ozellikle erkek bilim insanlarini pek ilgilendirmiyor ustune durulmuyor, nedense tek bir ilaca mahkum birakiliyor. Ama is korunmaya gelince, erkegin kendi zevkine gelince kadin icin birden fazla korunma yontemi gelistirilebiliyor ama kadin hastaliklari icin ozel uretilen ilaclar yil 2024 hala yok. Ve nedense korunma işi hep kadin uzerinden sekilleniyor.
Bir tane ilac uretmisler ne mucizevi (!) bir seyse ne hikmetse korunma dahil farkli rahatsizliklarda olsa tek bir ilac iyi geliyor ve recete ediliyor ve baska ilac üretme zahmetine girilmiyor nedense?
Ya da doktorsuz bu hapi oylece kullanan kadinlar var. YAPMAYIN. Erkeklerde zorluyor bu tur seyleri kadinlara BEYLER SIZDE YAPMAYIN. Bizim biyolojimiz zaten zor bir de boyle şeylerle ugrastirmayin, dengemizi bozdurmayin. Takin adam gibi kondomunuzu yapin seksinizi. Zevkiniz ugruna kadinlari hunharca harcamayin.
Ilac sektoru bir ticarettir. Size komple yarar saglamaz. Bir konuda yarar saglarken diger konularda tahribat saglar ki diger hastalıklar icin urettikleri ilaclarda satilabilsin. Ilac ticareti boyle döner.
Hicbir ilac tam yarar ve fayda saglamaz. Ilaclari hangi sebeple kullaniyor olursaniz olun ilacin diger risklerini, cikacak ve olusturacak diger sıkıntıları kabul etmis oluyorsunuz.
Hanimlar size onerim her ihtimale karsi hicbir kimyasali vucudunuza sokmayin. Heleki korunmak icin, zevk icin KENDINIZE BUNU YAPMAYIN, YAPILMASINA IZIN VERMEYIN.
Hadi baska konularda, baska rahatsizliklariniz vardir seker olur baska sey olur ve ilac gerekiyordur baska carenizde, seçeneğiniz de yoktur. Ama ZEVK ICIN VUCUDUNUZA KIMYASAL HERHANGI BIR SEY ALMAYIN.
Sonrasinda yine siz cekersiniz, baska rahatsizliginiz ortaya cikar ilaclarla, sıkıntılarla siz bogusursunuz. Erkege hicbir sey olmaz olan size olur.
Prezervatif gibi dogal, yan etkisiz bir secenek varken baska maceralar aramayin kendinize. ADAM olan da sevgilisine, esine kimyasallari kullandirmaz, zorlamaz. Zorlayan erkeklede beraber olmayin guzel hemcinslerim. Kendisi korunuyorsa kabul edin, etmiyorsa kendinizi, canınızı, sagliginizi riske atmayin.
285 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHa yazmayi unutmusum. Prof doktorumun boyle demesinden sonra nette biraz arastirma yaptigimda ismini Şu an hatirlayamadigim bir doktorun dogum kontrol haplariyla beyin tumoru arasinda da baglantisi oldugunu söylemişti. Bu gibi seyler ILAC sonucta. Oyle rastgele, korunmak icin bile kullanmayin.
Zamaninda rahatsızlık icin recete edilmisti tedavi icin. Kullandigima cok pismanim. Bilgisizdim o zamanlar. Göğüslerimde hassasiyet, sertlik, agri vs hissediyordum. Kendimce kendimi kontrol ediyordum bir seyler falan var mi diye. Bilincsizce yapiyordum bu kontrol etmeyi, icimden geliyordu. Tedaviden sonra biraktim ilaci.
Korunmak icinde kullanmam. Benimle olmak isteyen erkek kondomunu taksin gelsin. Takmiyorsa da yapmayız olur biter. Hicbir sey canimdan, sagligimdan onemli ve kiymetli degil. 5-10 dk lik zevk uğruna hap, igne, spiral, deri alti hicbir sey kullanmam. Hepsinin kendi icinde sıkıntısı, sorunu yan etkisi var. Hemcinslerim sizde bu konuda taviz vermeyin lütfen.- 3 ay
@Sismira ama zevk yok sized evibrator gibi
- 3 ay
Goruslerine katiliyorum ama kondomda her cinsel hastaliga care olmuyor maalesef.
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılHepsinin kendine göre artıları eksileri var. Spiral iyi ama doğum yapmamış kadınlara önermiyorlar ayrıca kanama miktarını arttırıyor. Yerinden oynayabiliyor. Hap sigara içen kadınlara önerilmiyor. Cilt altı implantı da aynı şekilde. Ayrıca vücuda giren kimyasallar kronik baş ağrısı sorunu olan kadınların ağrılarını tetikliyor. Hepsi sıkıntılı bence. Ama çocuğu olan, kanaması aşırı olmayan, tek eşli bir kadın için spiral iyi evet. Kanama dengesizlikleri için Hormonlu spiral de düşünülebilir
916 Yorumla- +1 yıl
zor... bi daha dünyaya gelirsem erkek olayım :)
- +1 yıl
olsun. kadın olmak daha zor. gelişmiş bir ülkede beyaz yakalı yakışıklı bir erkek olayım ama.. öyle ecik bücük ortadoğunun bağrında savaşın ortasında erkek olmak istemem :)))
- 1 yıl
@saskinomayra sizin iyi bir yoruncu olduğunuz bilerek bunkonu hakkında genel düşünceler merek ettim. kondom kadınlar açısından kötü bir durum mu... istemedikleri bir yontem mi
- 1 yıl
@Adanus0101 kişisel tercih.. Ben hiç sevmiyorum.
- 1 yıl
@saskinomayra teşekkürler
- 1 yıl
@Adanus0101 😊 rica ederim
- 1 yıl
O zaman bende karı olayım senin ev araba var mı maaş kac diye soracağım tertisten dünya filmi gibi
- 1 yıl
Yersiz ve gereksiz Bi yorum olmuş.
- 1 yıl
He şok çıkar bende kadın olmak istiyorum bidaha gelirsem
- 1 yıl
Tek eşli kadınlar içinmi ilk defa duydum ne alakası var,
- 1 yıl
@Gurbetfamily neyi ilk defa duydunuz? Spirali mi?
Çocuğu olan, yaş aralığı ve sağlık durumu uygun tek eşli kadınlar için spiral uygun demişim fi tarihinde. Doğru demişim. Bi kadının tek eşli (partnerli) olması, sadece doğum kontrole ihtiyaç duyduğunu gösterir (sağlık sorunu farklı kategori).. Ancak sık partner (eş) değiştiren bir kadının tek derdi doğum kontrol olmasa gerek. Bu kadının cinsel yönden bulaşıcı hastalıklardan da kendini koruması lazım. Bu durumda spiral yetersiz kalır. Prezervatif kullanması gerekir.
Haaa bana sorarsanız tek eşlilik kadın için de erkek için de evladır. Ama herkesin aklı kendine 👍 - 10 ay
"(
- 1 ay
bende hiç sevmem et ete değmeli ve hissedilmeli
Gizli Üye(30-35)+1 yılYıllardır prezervatif ve boşalma anında geri çekilme yöntemini kullanıyorum ne olur ne olmaz diye. Haftada 2-3 kez seks yaparım. Düzenli ilişkiye girdiğim ve doğum kontrol hapı kullanmadığını direkt olarak bildiğim sevgililerim oldu ve hiçbir sorun olmadı. İş bittikten sonra prezervatifi çıkartıp delik yırtık vs var mı bakarım eğer yoksa sorun yoktur. 2 kez yırtıldığını farkettim seksten sonra onda da direkt ertesi gün hapı aldı sevgilim. Ama tamamen garanti olsun deniyorsa kadın düzenli olarak doğum kontrol hapı almalı ve erkekte prezervatif kullanmalıdır.
91 Yorumla- 1 yıl
Walla o an iyi dayanıyormuşsun kral 🤴 kaygan yollarda trafik kazası yapma ama dikkat et. bıktım wallaji partnersiz olmaktan yemin ediyorum bıltım nefret ediyorum yaa hayattan o derece yalnız kaldım nasıl ayarlıyorsunuz bu kızları yaa
1 yılprezervatif taraftarı değilim, kişiden kişiye değişir ama bence tüm hissi öldürüyor. Çok çıktı mı yok kaydı mı derdi de olabiliyor.
spiral koruyucu olsa da %100 güven vermiyor. spiral olmasına rağmen hamile kalan çok sayıda kadın var :D
sanırım en mantıklısı doğum kontrol hapı. Bunu da çok sağlıklı bulmasam da içlerinden en mantıklısı bu gibi. Ya da belli bir yaşa gelip artık doğum yapmak istemiyorsanız tüpleri bağlatmak en ideali :D
133 Yorumla- 1 yıl
aradığım yorum
- 8 ay
Tecrübe konusuyor öğrenin kızlar 🤣
- 3 ay
böyle düşünen kadın kaldimiki?
+1 yılDoğum kontrol hapları bayanlarda beyin tümörü ve erkeksel hormon üretimi yapıyor kılllanma vs korunması %90 ama bayana zararlı spiral olayı her ay kontrole gitmesi lazım kayma olabiliyor prezervatif bence en güvenlisi çünkü aynı anda o zevki yaşayıp gelmek çok güzel iki tarafada zararı yok
90 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Her şeyden önce, dışarı boşalma bir korunma yöntemi değildir. Bir yöntem bile değildir yaa nasip demektir.
Güncel ilişkilerde en doğru yöntem prezervatif'tir çünkü korunma sadece istenmeyen gebelik değil, geri kalan bulaşma riski olan diğer şeylere de kötüyü faktör olarak yer alır ( hpv, hepatit, bel soğukluğu, aids vs)
Tanımadığınız bilmediğiniz emin olmadığınız güvenmediğiniz insanlar ile mümkün mertebe birlikte olmamak daha iyi ama olacak iseniz de prezervatif kullanın kullandırın.
Düzenli bir ilişki içerisinde iseniz de üst kol altına takılan minik spiraller var baya popüler son dönemde, doğum kontrol hapı da ayrı bir seçenek.
Ama ertesi gün hapı hiç bir zaman bir doğum kontrol yöntemi değildir acil durum ilacıdır bunu da unutmayin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aslında bizim burada herhangi bir yorum yapmamız çok doğru olmaz bu konu kadın hastalık ve doğum uzmanı ilgili bir durum doktorun seni için en uygun yöntemi belirlerken sağlık geçmişini ve yaşam tarzını göz önünde bulundurarak söyleyecektir ama cinsel yolla bulaşan sahaya karşı en güvenilir koruma yöntemi prezervatiftir. Hormonal yöntemler gebeliğe yüksek orantı önlüyor adet akışını düzenlemekte problemler yaşatıyor ama cinsel yollara karşı yaklaşım çok başarılı olmaz. Spiral uzun süreli koruma sağlığı genellikle 5 ila 10 yıllık açısından düşünülünce.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCevaplara baktım ve cinsel yolla bulaşan hastalıkların çoğunun neden erkeklerde olduğu ve ülke geneli hastalıkların niye bu kadar hızlı yayıldığı netlik kazandı. Prezervatif kullanın!
Hayvan değilsiniz ya, sırf zevk alacağım diye bir tane yanlış kişiyle olursanız kendiniz dahil yüzlerce kişinin hayatını karartırsınız. Biraz da omzunuzun üstündeki kafayı kullanın!121 Yorumla
Cevap sahibi9 ayBu sorudan bildirim almaktan gına geldi!
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızlığım (hiç vurdurmamak yani)
Yaşasamda korunmam saçma şeylerle yaşarım sonuna kadar zaten yumurtlama dönemi vs yeni nesil zor hamile kalıyor. Pcos çok fazla gençlerde. Bunun dışında düşünürsem gebelik istemezsem şu tek günlük hap veya eşin tüpleri bağlatırız235 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Walla kudurmuyor musun sen hiç ne demek ömrün geçiyor yaa yaş geçti mi istesen de yapamazsın hayat bunun üzerine kurulmış kitabın ortasından konuştum ama ben para pul hiçbir şey istemiyorum işim de var ama aşk ahayatı sevgili istiyorum sen nasıl durabiliyorsun anlayamadım hocam
- 10 ay
Evet
- 8 ay
Bence dıları cıkarsın haplar zararlı
1 yılBence, sekste en iyi korunma yöntemi prezervatif kullanmaktır. Prezervatifler, hem istenmeyen gebeliklere karşı etkili koruma sağlar hem de cinsel yolla bulaşan hastalıkların (CYBH) önlenmesine yardımcı olur. Ayrıca, prezervatiflerin kullanımı oldukça basittir ve genellikle kolayca erişilebilirler. Bu nedenle, güvenli ve sağlıklı bir cinsel hayat için prezervatif kullanmak en iyi tercih olabilir.
50 YorumlaBence en iyi cinsel korunma yöntemi, cinsel ilişki sırasında prezervatif kullanmaktır. Prezervatif, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlardan korunmanın yanı sıra istenmeyen gebelikleri önlemek için de etkili bir yöntemdir. Ancak herkesin tercihleri farklı olabilir, bu yüzden partnerinizle açık bir iletişim kurarak hangi korunma yönteminin size en uygun olduğunu belirlemeniz önemlidir. Sağlık hizmeti sunan bir uzmana danışmak da yardımcı olabilir.
50 YorumlaSpiral'e güvenip hamile kalan bir sürü tanıdığım var. Doğum kontrol hapları daha güzel korunma sağlar. Ancak düzenli bir partneriniz yoksa prezervatifden şaşmayın. Doğum kontrol hapları hastalıklardan korumaz ama prezervatif korur.
203 Yorumla- 1 yıl
Kondom iyi zevk vermez diye yorumlar var siz ne düşünüyorsunuz
- 1 yıl
Dol aktımi tamam is.
Kondom belki yaşayacağın hazı tam yaşamayabilirsin, ertegün hapı dedikleri de ilaç sonuçta belki zararları vardır diye düşünüyorum ama en iyisi bana göre spiral takılması
137 Yorumla- +1 yıl
Ama geri çekilme daha güvenli
- 1 yıl
@sedabykks kondom kadında his kaybı yapıyor mu
- 1 yıl
@Adanus0101 hayır
- 1 yıl
@sedabykks bilgi için teşekkürler
- 1 yıl
Olgun kadın ne istediğini bilir
- 1 yıl
+1 yılKorunma yöntemi tercihi kişisel ve birçok faktöre bağlıdır. Spiral, uzun vadeli ve etkili bir yöntem olabilir, ancak herkes için en uygun olanı belirlemek için doktorunuzla konuşmanız önemlidir. Diğer seçenekler arasında prezervatifler, doğum kontrol hapları ve diğer hormonal yöntemler de bulunur.
30 Yorumla
+1 yılEvet en iyisi Spiral veya geri çekme yöntemi yani hiç bir şey kullanmadan erkeğin pensini boşlama anında anlar zaten geri çeker dışarı boşalır zor gibi riskli gibi düşünsenizde ilk başlarda, zamanla kendi kendisini oto kontrol sağlayablir ve hiç bir şey kullanmadan doğal ilşki yaşarsınız hemde kontorl etmiş olursunuz.
30 YorumlaPrezervatif spiral%100 koruma saglamaz hos hicbir koruma yontemi %100 degildir kadının korunmasıda önemlidir ama erkegin korunmasi bence daha etkilidir şahsi fikrim bu hemsirelik okuyn arkadadisimin cinsellikle ilgisi bir kısmı vardı kadın dogum dersinde o anlatmisti
21 YorumlaTabiki doğum kontrol hapı. Böyle bir teknoloji varken insanlar diğer yöntemlerle niye uğraşır anlamıyorum. Hem hazdan vazgeçmiyorsun hem de koruyor.
Bu haplar doğru koruması için hergün kullanılması gerekiyor. İlişkiye girmediğiniz zaman da hapı almalısınız. Yoksa bir faydası olmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSelam,
Bence öncelikle zekâya önem vermeli her iki taraf da partner arayışı içerisindeyken..
Geri çekilme diye bı yöntem var.. Kimine göre yöntem bile sayılmaz.. İki yetişkin birey ki her ne kadar istekli olurlarsa olsunlar nefsine hakim olmayı bilmeli.. Tek eşli değilse eğer korunacak kişi prezervatif mecburen.. Ama eğer tek eşlilik varsa ve partner de bir hastalık yoksa bence en iyisi geri çekilme..
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMens Takvimine göre geri çekilme ve kondom kullanmak. En sağlıklısı ve doğalı budur. Diğer yöntemler hormon içerir. Kadının hem bedenini hem duygudurumunu bozar zaten doğuştan libidosuz olan Türk kadınıyla bacı kardeş olursunuz.
348 Yorumla- 1 yıl
@KaraTutku hangisi laa oo
- 1 yıl
😀😀işte gerçek objektif bı tr kadını hayret
- 1 yıl
Ben geri çekiyorum sma bazen o kdr güzel oluyor ki içe bosaliyorsun
- 10 ay
Bendee geri çekilirim
- 3 ay
İlla kondom sartmi hocam? Ama sondaki cümle efsana
Kişiyle alakalı bir cvp vericem tabi inanmayacaksın erkeğin kendini tutmasına bağlı geri cekilme yöntemi evliydim hic korunmadım tamamen geri cekilme yöntemi son ana 5 sn kala cok anlık ayar yapabilen erkekler ne demek istediğimi anılacaktır, spiral kayma yapar dikkat edin, hamile kalırsın, dogum kontrol hapı oda uzun süreli kullanılmamalı zararları var ama kesin sonuc verir, birde iğneler var vurulan arastır
10 Yorumla
+1 yılBence doğum kontrol hapı. Plan b olarak da biliniyor. Bence en iyisi. Direkt kadını engelliyor yani bence en etkilisi
91 Yorumla- 1 yıl
Ben o kontrol hapı ile hadım edildim sıkım kalkmiyor
2 ayEn iyi yöntem kişiden kişiye değişse de, hem gebelikten hem de hastalıklardan korunmak için en güvenli seçeneklerden biri prezervatiftir. Düzenli ilişkilerde ise doktor kontrolünde doğum kontrol hapı veya spiral sıklıkla tercih edilir. Her yöntemin artısı ve eksisi olduğu için en doğrusu bir uzmana danışmaktır.
00 Yorumla
11 ayEn iyi korunma yöntemi yakalanmamak :)
Şaka bi yana gerçekten en iyi korunma yöntemi diye bişe yok galiba hem kız arkadaşım kontrol hapı kullanıyordu hem de ben geri çekiliyorum ağıza boşalmamdan çok hoşlandığı için onun isteğini yerine getiriyorum. Yine de gebe kaldı. Başkasındandır diyenler gelmeden şunu da belirtiyim yaklaşık 1.5 ay hiç birbirimizden ayrılmadık evden dahi çok çok az çıktık o 1.5 ay noluyo lan neden regl olmuyor diye sonuçlandı zaten. O yüzden ne olursa olsun o ihtimali her daim göz önünde bulundurun.00 Yorumla
1 yılBurada zannedersem değinilmemiş. Ama kadının yumurtalama dönemi takibi ile baya zevkli dakikalar yaşanabilir :) geriye kalan zamanlarda da çok ince olan kondomlar en iyisi yoksa hap falan kadın neden kimyasal kullansın gerek yok. Kadın için öyle günlerde içe boşalma da yaşayan var ama geri çekme daha iyi çocuk istenmıyorsa zaten hamıle kalma oranı da çok düşük zamanlar
00 Yorumla
1 yılTek eşli ilişkide en güzeli spiral, bazı bünyeler spirali kabul etmiyor, o zaman doğum kontrol hapı şart.
Tek eşli olmayan ilişkilerde mutlaka kondom kullanılmalı, konu sadece hamilelik değil çünkü. Cinsel yolla bulaşan hastalıkalr daha büyük problem.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
1 yılEvet spiral iyi bir yöntem ama erkeğin prezervatif takması da iyidir, ama ben genelde hiç bir şey kullanılmamasından yanayım, erkek kendini tutabiliyor ve boşalacağı zamanı ayarlayıp çıkartıp partnerinin göbeğine göğüslerine ya da kalçalarına sıcacık boşalıyorsa süper oluyor :)
00 Yorumla
+1 yılKontrollü geri çekilme hazzın en iyi doruğunda kontrollü erkek
227 Yorumla- 1 yıl
@meltemsavasan geri çekilme hazzın en iyi noktasında bir isteksizlik yapmıyor mu
- 1 yıl
Çekilir çekilir tabi
- 1 ay
o anda aklım geri çekilmeyi reddediyor, ılık ılık akmam lazım içerisine
+1 yılBilinçli, iradeli ve sorumluluk sahibi bir erkek. 😎
217 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya icine bosalmak gibi zevkmi var
- +1 yıl
Nerden bulcan
- 1 yıl
Kadında öyle olmalı
- 1 yıl
Sonuç olarak ten tene mi
- 1 yıl
Beni tarif ettiniz harbi ama benim bu kişi
- 1 yıl
Olgunluk başka bir seviye
Gizli Üye(25-29)1 yılPrezervatif. Doktorlar da prezervatifin daha çok koruduğunu söylüyor. Ama birleşmeden önce, sertleşme gerçekleşince kullanın diyor. Daha korunaklı oluyormuş öyle. Buna dikkat etmeyip, önce prezervatif takıp, sonra ise boşalamadığı için prezervatifi çıkarıp ilişkiye girip, tam boşalmadan geri çekilip boşalan eşi olan arkadaşım şu an hamile. Bu bana bir örnektir.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayEn iyi korunma yöntemi tabi prezervatif. Yani en iyi korunma erkeğin korunmasıdıe. En sağlıklısı budur. Bir sağlıkçı olarak söylüyorum. Diğer tüm uygulamalar kadının baştan aşağı dengesini bozar, hem hormınlara, hem organlara, hem kimyasına her şeyine zarar verir. Doğru prezarvatifte zarar yoktur sadece zevk azdır .
21 Yorumla- 3 ay
Peki o zarar çok büyük bir zarar mı gerçekten ve zararsız bir uygulama yok mu mesela spirial ya da şu koldan vurulan iğnenin nasıl bir zararı var peki
Evet biliyorum hap çok zararlı lakin bu dediklerim de en az hap kadar zararlı mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sırada hiç korunmayıp hamıle kalmayan ben 😂
2114 Yorumla- +1 yıl
Yutuyo msn
- +1 yıl
Erkek işini biliyorsa gerek yoktur
Cevap sahibi+1 yıl@anticooor07 geri cekiliyo
- +1 yıl
eş mı sevgılı mı pekı prezarvatıf ıle de hıc zevklı değil o ıs
- +1 yıl
Seni tanıyorım sayende bende bıraktımmm
Cevap sahibi+1 yıl@Sadbut_true nerden taniyon beni
- +1 yıl
Burdan ama engellemiştin
- +1 yıl
nereye fıskırtıyo pekı gerı cekılınce
Cevap sahibi1 yıl@anticooor07 üzerime attirtiyorum
- 1 yıl
Temizlemek dert
- 1 yıl
Umarım hamile kalmamossimdir
- 1 yıl
Tam zevkin dorugundaykende cekilinmezki ama
- 1 yıl
Ula insanı azdirtiyorsun valla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbirisini sevmiyorum. En güzeli başlatmak. Oh miss. Rahat rahat
1622 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*bağlatmak
Soran+1 yılHayir 😣
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılCesaret edemem ona
Cevap sahibi+1 yılYani ben de edemedim ama iyidir herhalde 😀
Soran+1 yılOhh mis demişsin ama sjshd
Cevap sahibi+1 yılMantıken düşündüm. Korunma derdin olmaz. Hamile kalma korkun olmaz😀
- +1 yıl
Nereye
Cevap sahibi+1 yılNe nereye
- +1 yıl
Nereye bağlatmak yani
Cevap sahibi+1 yılKordonu bağlatmak😀 yani yolları komple kapatmak
- +1 yıl
Ha, var mı partnerin
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Üzdü
- +1 yıl
Bencede rahat rahat boşal icine ne o geri cekil disari bosal kilif tak
Cocuğu yap sonra baglat - 1 yıl
@KaraTutku sizintiyla da hamile kalacaksa birak kalsin bebegin gelecegi varmis gelsin
Cevap sahibi1 yılSızıntı mıı. İyi bağlayamamışlar demekki. Dru uyarmak lazım gemici düğümü atsın😂
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sen nasil korubuyon
Cevap sahibi1 yılX bağlatamadık biz😂😂
- 1 yıl
Korunma seklin kondommu
Yoksa geri cekilmemi
Cevap sahibi1 yılX kondom 😂😂
Elinde spiralla doğan bebek aklıma geliyor hep spiralla karşılaşınca😄
81 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 6 ayİçe boşalmamak hatta direk içe girmemek🤣 Ayrıca ovulasyonda kadından uzak durmak😂
11 Yorumla- 4 ay
Bu korunma değil ki.. kaza yapmak istemiyorsan araba kullanma diyorsun
Doğum kontrol haplarina güvenmiyorum, prezervatif deliniyor çevremde 4 ayda 2 kişi hamile kaldı. Geri çekilme yönteminde 1 arkadasim hamile kaldı. Spiral içimi ürperiyor kol altı imalanti en mantıklısı gibi
22 Yorumla- 1 yıl
Ben seninle birlikte olsam geri çekilirim 😻
- 1 yıl
Haplar neden güvenmiyorsun
+1 yılEn iyisi, yani yuzde yuz korunma yontemi: HIC YAPMAMAK!🤭
73 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn iyisi tüp ligasyonu kordonları bağlatmak. yedi senedir full korunmuyorum kafam rahat.
168 Yorumla- +1 yıl
Hayat sana güzel
Cevap sahibi+1 yıl@Gamiyarass neden ki
- +1 yıl
Hem yaşıyorsun hem de yasatiyorsun bu zevki.
- +1 yıl
İlerde çocuk istersen nasıl oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@çakıltaşım istemiyorum asla bu yaştan sonra iki çocuk yeterli. olsun isteyen kişiler tüp bebekle bebek sahibi olabiliyor diye biliyorum
- 1 yıl
Emaliyat mi
Cevap sahibi1 yıl@Adanus0101 haha emalüyet
- 1 yıl
Vay be ne kadar yersen ye dünya senin cansın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSpiral + geri çekilme denebilir çünkü spiralle hamile kalan da çok
100 YorumlaEn iyi korunma yönetiminin ne olduğunu kendi zevkine göre belirtmiş arkadaşlar belli ki.
Doğum kontrol hapı uzun vadede kadına çok zarar verir. Mikroptan virüsten de korumaz.
Geri çekilme zaten bir kontrol yöntemi değildir.
Yani prezervatif.
30 YorumlaAylık veya 3 aylık iğneler var onların ve doğum kontrol haplarının koruma oranı yüksek. Geri çekme BirM korunması yöntemi değildir kadın doğum uzmanları bunları bangır bangır anlatıyor. Ayrıca ertesinde haplarınında koruma oranı düşüktür. En doğru cevabı verecek olan yine bir kadın doğum uzmadır bir kadın doğum uzmanıyla görüşün derim
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkek için farketmiuor. Her ihtimale karşı prezervatifimiz hep cebimizde. Ama spiral takmış bir kadın tam bir cinsel özgürlük içinde istediği gibi anın keyfini çıkarmaya hazır demektir. Keyifli ilişkiler. 😎🥰
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
5 ayBenim yöntemim: evlenince 3-4 ay hap sonra yumurtlama günlerine göre regl öncesi ve sonrası göre normal ilişki yine içe boşalma ortasında ise kondom
Bu uzun süre başarılı oldu ama artık hamile bırakacak birini arıyorum
00 Yorumla
1 yılvücuda yerleştirdikleri bir cihaz var çok küçük. Her cinsel ilişkiye girdiğinde çalışmaya başlayıp seni koruyor. Ayrıca doğum kontrol için de kullanılıyor. bence o. Kızlar yaptırın lütfen hıdxjcvdfoıvköopdf
00 Yorumla
1 yılDoğum kontrol hapı kullanıyorum bence gayet iyi ama aşı falan da olabilir
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Spiral ile Hamile kalabilenler var , prezervatif bence..
51 Yorumla- 7 ay
Prezervatifle yapmak yerine hiç yapma daha iyi
- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
1 yılEn iyi korunma yöntemi bile doktorlar bile %100 koruma sağlar demiyor kimse buna garanti vermez yüksek olasılık korur der o yüzden hepsi birbirinin değişigi yine de kontrol hapı bence birini sececeksem eğer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen arkaya bosaltiyorum. simdiye kadar sorun olmadi
86 Yorumla- 1 yıl
Arkaya derken?
Cevap sahibi1 yılarka delige ya da agzima bosaltiyorum
- 1 yıl
Ağıza severim yutar mısın?
- 1 yıl
Önden canın çekmiyor mu kız?
Gizli Üye(25-29)+1 yılspiralla hamile kalanlar var, benim ogretmenim oyle hamile kalmiss.. ve bebegi dogarken elinde cikarmis spiralii hahaha
61 YorumlaSpiral rahat evet ama onunda bi kac yan etkisi mevcut ama bunlar goze alinabilir seyler kesinlikle🤭
40 Yorumla
1 yılÇocuk hiç istemiyorsan tüp bağlatma, onun dışında spiral ya da iğne
41 Yorumla- 1 yıl
Prezarvatif his ve hazi yok ettiği için sevmiyorum ve istemiyorum ten tene deymeli Yoxa partnerinde zevk alabileceğini dusunmuyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzenli cinsel ilişkiniz varsa kesınlikle doğum kontrol hapı
Ayda bir ya da 2 oluyorsa kondom
Evli ve çocuğunuz varsa ve bir daha çocuk istemiyorsanız tüp ligasyonu41 Yorumla
4 ayben spriyal kullanıyorum ekonmik olarak en uygunu o evli biri icin hapa para yettirilmez bir ella 650 olmuş
22 Yorumla- 3 ay
En mantıklısı
Gizli Üye(36-45)+1 yılSpiral kayma yaptı bende, kuzenim spiralle hamile kaldı. 🤦🏻♀️
71 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın bağlatacak erkek vazektomi olacak. Birinden biri olmazsa olmaaaaz
74 Yorumla- +1 yıl
O ne demek
Cevap sahibi1 yılyumurtalık iptal
- 1 yıl
Kaldırır ama sıkı girse de akmaz
26 güNiye sordunki abla yoksa cinsel seksmi eyledin 🤭 ayıp be...
https://www.youtube.com/embed/As9XMZoelDA00 Yorumla
11 ayHormonsuz korunma yöntemleri tavsiye ederim. Hormonlu yöntemlerde bazı faydalar olsa da zararlarını daha çok dikkat çekici. Kilo alımını kolaylaştırır ve cinsel isteksizlik yaratabilir.
00 Yorumla
1 yılGeri çekilme yapıyorum ama artık sıkıldım tam o anı yaşayıp içinde olmak iyi olurdu hatta yine devam edersin sulu sulu olur içi kontrol kapına geçiş yapacağız
00 Yorumla- Devamını Gör (801)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar