evet spiral de etkili bir korunma yöntemi ancak bazen tek başına yetmemekte prezervatif ile desteklenebilirse daha iyi olur doğum kontrol hapları da bir çözüm
Korunma sadece gebelikten korunma olmadığı için kondom en iyisidir. Evliler için de doğal hayatı bozmamak gerektiğini düşünüyorum. Hap, spiral vs. kullanmak iyi değildir bence
Spiral bence sadece ipini kisalttirmak gerekiyor ilişki anında penisimin ucuna batıyordu sonra kisaltti hemşire ve bir buçuk yıldan beri sorun yasamadik
geri çekilme olmaz, tam zevk içinde patlayacaksın o anda içinde olmak istiyorsun, dışarıda olmak o zevki katleder, boşalmaya yakın kondom takılır yine içeride boşalınır en mantıklısı.
@gokselinho kaydiginda herkeste farklı belirti verirmiş ama hiç belirti vermediğide çokmuş.. bu arada ilişki sırasında erkek hissediyosa net kaymış demekmiş
@gokselinho ben çok yıllardır kullanıyorum şimdiye kadar bişey yaşamadım sürekli hem kendim kontrol ederim, hem doktora gidip kontrol ettiririm ama yine de arada kayar mi diye endişe duyuyorum, başka korunma yöntemi de işime gelmiyo açıkçası
@gokselinho valla ben normal muayene içinde özellikle erkek doktor tercih ediyorum.. kadın doktorlar çok fena.. itici, kaprisli ve sürekli karşısındaki kadını aşağılayan tipler.. erkek doktorlarda daha içten ve hicbisey hissetmedigimiz tipler.. yani hayır erkek doktordan cekinmem
@Aramızdan İstenmeyen nigebeliği partnerimin istemediği durumlarda ben de hep geri çekme yöntemi kıllandım. Hiç yol kazası yapmadım. Ama içine boşalmak en güzeli. Bunu da rahatça yapabilmek ya kafının ilaç kullanmadı ile mümkün ya da spiral taktırmadı ile. Spiral en kokayı bence. İlaç veya hapın yan etkileri çok çünkü. Jadına da yazık değil mi. Üstelik spiral takan kadın içine çekinmeden boşalmasına izin verdiğinden karşılıklı şekilde seksten cinsel ilişkiden sonsuz zevk de alıyor.
iğne veya hap. Kondom sevmiyorum oral olmuyor ya da ağza vajinaya ya da anal kısma boşalma olmadıgı için zevk alamıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
En iyi yontem özellikle hic dogum yapmadiysaniz ama ileride yaparim diye dusunuyorsaniz sol kola takilam implant bunu bilmeyenler spiral diyebilir fakat dogum yapmadiysaniz doktorunuz size bunu önermeyebilir.
Hiçbirinin garantisi yok korunma açısından prezervatif ve spiral doğum kontrol hapı vs kendine bu konuda güvenen birisi geri çekilme yapabilir ama dediğim gibi hepside riskli
@karatutku sanmam. ama kendim diğer kadınlar gibi ilaca boğulcama, evleneceğim kişi 2 dkklık zevk için bir zahmet 10dkklık ameliyata girsin hamile kalmamam için :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
584Cevap
evet spiral de etkili bir korunma yöntemi ancak bazen tek başına yetmemekte prezervatif ile desteklenebilirse daha iyi olur doğum kontrol hapları da bir çözüm
Korunma sadece gebelikten korunma olmadığı için kondom en iyisidir. Evliler için de doğal hayatı bozmamak gerektiğini düşünüyorum. Hap, spiral vs. kullanmak iyi değildir bence
Spiral bence sadece ipini kisalttirmak gerekiyor ilişki anında penisimin ucuna batıyordu sonra kisaltti hemşire ve bir buçuk yıldan beri sorun yasamadik
Spiral daha kolaydı ama kayma yapıyormuş bu sebeple ya hap ya kondom
Geri çekilse olmaz mı?
sipiraldemi kayıyormuş :))
Bunu jinekologunla görüş, her kişinin durumuna göre değişir...
Gebelikten korunmayi kasteddiysen kişiye göre değişebiliyor. Benim için spiral
senin seks hayatın var mı 🤔
Bence iğne en güzeli onu kullanıyorum 3 ay rahat rahat
vücuduna kimyasal alıyorsun, o dogrumu
Yan etkisi var mi
Spiral ilede tam korunma olmuyor maalesef ya hap ya da erkeğinin geri çekilmesi 🤷🏻♀️
geri çekilme olmaz, tam zevk içinde patlayacaksın o anda içinde olmak istiyorsun, dışarıda olmak o zevki katleder, boşalmaya yakın kondom takılır yine içeride boşalınır en mantıklısı.
Erkek çekilmesi kadında haz kaybı olmaz mi
Spiral çünkü doğum kontrol hapiyla hamile kalanlar çok
Hamilelikten ziyade Hastalıklardan korunmak için kadın içinde erkek içinde en saglıklısı Prezervatiftir
bence de ama kayacak diye aklım çıkıyo
Spiral mı kayıyomuş
@gokselinho evet belli aralıklarla kontrol ettirmek gerekiyo.. kayıp farketmeyip hamile kalan çok.. ve ben bundan çok korkuyorum
Acımıyo muymuş içerdeyken
Sıkılır kadın acı çeker sanki
@gokselinho kaydiginda herkeste farklı belirti verirmiş ama hiç belirti vermediğide çokmuş.. bu arada ilişki sırasında erkek hissediyosa net kaymış demekmiş
@gokselinho ben çok yıllardır kullanıyorum şimdiye kadar bişey yaşamadım sürekli hem kendim kontrol ederim, hem doktora gidip kontrol ettiririm ama yine de arada kayar mi diye endişe duyuyorum, başka korunma yöntemi de işime gelmiyo açıkçası
Evet tehlikeli belli ki
Doktor mu takıyo ayrıntı için dmden yazar mısın
@gokselinho evet hastaneden aile hekimliğine gidiliyo orada takiyolar
Çekinme olmuyo mu erkek doktor takarsa
@gokselinho valla ben normal muayene içinde özellikle erkek doktor tercih ediyorum.. kadın doktorlar çok fena.. itici, kaprisli ve sürekli karşısındaki kadını aşağılayan tipler.. erkek doktorlarda daha içten ve hicbisey hissetmedigimiz tipler.. yani hayır erkek doktordan cekinmem
neden sipiralle uğraşıyorsun kendi üzerine o yükü alıyorsun, boşalmaya yakın taksın partnerin kopndomu oda rahat rahat boşalsın sende rahat edersin.
Peki kayacak dusucek diye düşünmekten zevkle orgasm olabiliyormuş?
@KaraTutku zevk sivisidnan gelen spermleri napalim peki?
Zevk suyundan çok nadir saten hamile kalmak zor bide ondan mı kalcan
Gizlilik bakımından spiral bence. Cünkü doğum kontrol hapı belli olur ve düzenli kullanmak gerekir. Partnerin anlamasın istiyorsan spiral.
Spiral olabilir ama onunda yüzdeleri var, deri altı implantları var fakat onunda yüzdesi var, kndm var onunda riskleri var bence
Erkeğin kendini kontrol etmesi en güzeli ben bunu iyi yapıyorum yıllardır sıkıntı iki tarafta mutlu oluyor
Prezarvatif
En garantisi evet o ama oda aci verici diyorlar bizim icin sorun yokta kadina aci veriyorsa ben hayir derim
Sadece hamilelikle ilgili cevap gelmiş arkadaş bu nedir ya hastalıklar var farkında değil kimse sanırım.
Kesinlikle bence prezervatif
Katiliyorum size
Kadın bulsam
Et ete değmedi sürece ne anlamı kaldı
İçinden çıkarsa daha iyi
Tüpligasyon (kadın kısırlaştırma), Vazektomi (erkek kısırlaştırma) 😀 Spiral en iyisi gibi ve evliysen ideal.
Spiral kayıyor kaç kişi öyle hamile kaldı , aşı ya da hap sonra kontrollüyse erkek geri çekilme benim 3 yıldır böyle sıkıntı yok
Üç yıldır geri çekilme mi kullaniyorsunuz
Evet öyle
@Aramızdan İstenmeyen nigebeliği partnerimin istemediği durumlarda ben de hep geri çekme yöntemi kıllandım. Hiç yol kazası yapmadım. Ama içine boşalmak en güzeli. Bunu da rahatça yapabilmek ya kafının ilaç kullanmadı ile mümkün ya da spiral taktırmadı ile. Spiral en kokayı bence. İlaç veya hapın yan etkileri çok çünkü. Jadına da yazık değil mi. Üstelik spiral takan kadın içine çekinmeden boşalmasına izin verdiğinden karşılıklı şekilde seksten cinsel ilişkiden sonsuz zevk de alıyor.
Gerj cekilmede gebelik olmaz mi
Rahim+yumurtalıkları aldırmak ya da erkeklerde kısırlaştırma
@magamicl hayatta yapmam 😂
En iyi korunma yöntemi seks yapmamak 😃😃😃😃😃
Seks yapmadan nasıl çoğalacağız sayın çok bilmiş ablam?
Geri çekilme yönetimini detaylıca anlatabilecek bir babayiğit var mı aranızda
Var
Riski var ama
kocamdan neden korunacağım, aksine ait hissederim
soru sence evli çiftlere sorulmuş bir soru gibimi 🤣🤣
Bence korunamazsın Allah istedikten sonra her şey olur önce kendini korumak zorundasın
O da pek güvenli değil daha doğrusu hiç bir yöntem yüz de yizy korumaz
Ben geri çekilme tercih ediyorum ama günü birlik tanımadığım biri olursa pzervatif kullanıyorum
sadece sevişmek. sevişip orada bitireceksin. ben spiral bile deleni gördüm. mutlak bir korunma yöntemi yoktur
En iyisi ne biliyor musun. Yaşlı kadın. Menopozdan sonra artık hamile kalmaz. Yüzde yüz 😂. Menapoz yaşı 47 53 arası değişir yanlış değilsem.
iğne veya hap. Kondom sevmiyorum oral olmuyor ya da ağza vajinaya ya da anal kısma boşalma olmadıgı için zevk alamıyorum
En iyi yontem özellikle hic dogum yapmadiysaniz ama ileride yaparim diye dusunuyorsaniz sol kola takilam implant bunu bilmeyenler spiral diyebilir fakat dogum yapmadiysaniz doktorunuz size bunu önermeyebilir.
Uzak dur ✋ veya eliza yesti yaptırsın gelsin partnerin 😂 ya da bemim gibi sıfır kmlere bakacaksın başka yok korunma yöntemi
Geri çekilme en iyi yöntemdir suphe duyarsan ertesi gün hapı.
Kafan rahat olsun diyorsan 3 aylık iğne kürü
Kondom dur büyük ihtimalle ben hayatımda bir kere kullanayım dedim canım yanınca çıkarıp attım.
yorumları okudum da kişisel görüşüm olarak en güzeli fazla zirvede yaşayıp finalde ılık ılık içeriye patlamak bence
Kadının spiral takması. Koruyucluk oranı yüzde 99... Kondom yapay zevk veriyor. Ertesi gün hapı ise vücuda zarar.
Kalıcı olan overlerin bağlanması, geçici yontem ise spiral.. ama tabi spiralin koruyuculuguda yüzde yüz değildir
Hiçbirinin garantisi yok korunma açısından prezervatif ve spiral doğum kontrol hapı vs kendine bu konuda güvenen birisi geri çekilme yapabilir ama dediğim gibi hepside riskli
Geri çekilme ile 15 sene bişey olmadı 😃bundan sonrada olması imkansız çünkü ayrıldık
Bence geri çekmek yıllarca kullandım pişman olmadim
En iyisi hiç birlikte olmamak😂😂😂 şaka bir yana prezervatif koruyor ya da dışarı boşalması. Spiralin kesinliği yok o şekilde hamile kalan çok insan var
Spiralin kesinliği yok diyorsunuz da
Dışarı boşalmanın hiç kesinliği yok 😀
O nasıl olacak
falcon punch.
şaka bi yana (acaba...)
bende spiral dicem galiba, ya da hap.
Erkeğin iradeli olup dışarı boşalması ya da anal ilişki
Spiral. Diğer secenek ise çocuk varsa ve artık düşünülmuyorsa vazektomi veya tüpligasyon.
Son iki dediğin ne acaba
@beyfendibiri20 araştır kardeşim
Spiral taktırmak nasıl bir cerrahi işlem gerektiyor
Yüzde 100 koruyan yok sen istemiyor kürtaj o zaman spiral taktır
Homoseksüel olmak 😂😂😂 şaka ya varlığı dert yokluğu yara
Kadınlarda kola takılan bir şey var en iyisi o bence birkaç sene de koruyor
Kondom kullanmayı sevmeyen erkekler içi geriçekilme kadınlar içinde doğum kontrol hapları işe yarar.
hormonlarla oynamayan kondom kadınım değerli o isterse geriçekilme
Spiral evet kesin çözüm ama istediğin zaman çıkartılabiliyor mu?
arkadaşım spiral yaptırmıştı ve hamile kaldı.. spiralinde garantisi yok kayma olabiliyor
Sen nasıl korunuyorsun
gerek yok korunmama çünkü ilişki yaşamayı düşünmüyorum ciddi yola girene kadar.
Bu yaşa kadar yaşamdın mj
söylediğim gayet açıktı bence.
en güzeli ciddi yola girince hemen hamilemi kalacaksın
@karatutku sanmam. ama kendim diğer kadınlar gibi ilaca boğulcama, evleneceğim kişi 2 dkklık zevk için bir zahmet 10dkklık ameliyata girsin hamile kalmamam için :)
kesinlikle en sağlıklısının prezervatif olduğunu düşünüyorum, ziraa kadın bedenine en az zarar veren yöntemdir kendisi.
Valla et ete deyecek partnerim olsa önce oral yaparım sonrada geri çekme yaparım
Prezervatif... Çekilmeyle falan uğraşamam o anda.
Kondom kullanıyorum ben genelde. Sevmiyorum ama kızlar hal kullanırsa çok iyi oluyor f
Hiç biri yüzde yüz korumaz en iyi korunma yöntemi seks yok 😅
Hiç seks yapmamak insanlık tarihi boyunca sadece bir tane fire vermiştir
Kadının aldıgı önce ve sonraki haplar oldugunu duydum
Yüzde 100 etkili bir yöntem yok ama kişiye göre değişen şeyler bunlar
Cinsel hastalıklardan da koruma özelliğine sahip prezervatiftir