Cinsel Yaşam En iyi korunma yöntemi ne sence? (Sayfa 8) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40153 En iyi korunma yöntemi ne sence? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 193 kişi beğendi
fenerlihüso Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Spiral hata olur zamanla yara olur vajinada 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Meyden koeunmal istediğine bağlı 0 0 Yorumla
filinta001 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. İstikrarlı bir erkekle olursan korunmaya gerek yok 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Spiral veya kadın kondomu 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kendimi bildim bileli geri çekilme 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. spiral soft cğinsellik sevenler için guzel 0 0 Yorumla
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. ufw iş görüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay içine boşalmamak 2 11 Yorumla Poyrazates26 6 ay Çok hakkında olursa Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Poyrazates26 Ne diyon kız Yorumla Poyrazates26 6 ay Haklsnda ya damlarsa Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Poyrazates26 illa damlarsa ertesi gün hapı alırsın Yorumla Poyrazates26 6 ay Ooo oda uzun iş Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Poyrazates26 sen almıcan kız alcak zaten sana noluyo aksljfksla Yorumla Poyrazates26 6 ay Knk onu düşüncem sürekli 🤣🤣 çok fenaym boşalalmmı dm den Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Poyrazates26 yok beni doyuran var milleti trollemeye geldim buraya Yorumla Poyrazates26 6 ay Kimmiş o Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Poyrazates26 annen askfjaklfjkaljflka Yorumla Poyrazates26 6 ay İrispiii 🤣🤣 deli Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay mastürbasyon yapmak🤣🤣🤣 2 2 Yorumla Baranliveme 8 ay Bu çok iyiyidi 😂 Yorumla Sadbut_true 7 ay Bağımlı mısın? Yorumla
Aslıhanak Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Geri çekilme 5 2 Yorumla Anlasln 1 yıl Sen varya sen :D Yorumla Aslıhanak 1 yıl Hihihimm Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Geri çekilme 🥰 0 0 Yorumla
efesiyahbeyaz45 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Dışarı boşalma 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. En iyisi kontrollü geri çekilme 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. hiç yapmamak :) 0 0 Yorumla
_malesefeylul Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Bağlatma 4 1 Yorumla bildiginbekarim 1 yıl Neyi bağlatma kız? Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hap bence 4 0 Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Kondom 3 4 Yorumla arkasislambasi13 10 ay Ucunu iğneyle delen kadın var Yorumla MagarsuS 6 ay Senn peki @xqyssss Yorumla Snmlle 6 ay Ona da patlıyor diyorlar ama Yorumla MagarsuS 6 ay sen kullanıyor musun @Snmlle Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Geri çekilme iyidr bazen 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Bilmiyorum 3 0 Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Wazektomi 3 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
584Cevap
Spiral hata olur zamanla yara olur vajinada
Meyden koeunmal istediğine bağlı
İstikrarlı bir erkekle olursan korunmaya gerek yok
Spiral veya kadın kondomu
Kendimi bildim bileli geri çekilme
spiral soft cğinsellik sevenler için guzel
ufw iş görüyor
Hiç yapmamak 😂😂
Tartışmasız Ria yani spiral.