Cinsel Yaşam En iyi korunma yöntemi ne sence? (Sayfa 9) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40153 En iyi korunma yöntemi ne sence? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 193 kişi beğendi
0Devrim7 Takip Et Yoda Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Doğal ten tene değmesi 0 0 Yorumla
06sevda Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Spiral 3 1 Yorumla Zekiamacalismiyor +1 yıl @06sevda o yaşlı kadın işi Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sevişmemek 🤙 3 1 Yorumla kgnctn 1 yıl Haha Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İçine boşalmazsan sorun yok 1 0 Yorumla
Nurcanın Takip Et Xper 6 Yaş: 24 10 ay Bende spiral ile korunuyorum 2 2 Yorumla Yamaç3531 8 ay Sağlıklı mı Yorumla Yamaç3531 8 ay Güvenli mi Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. Ertesi gün hapı 2 2 Yorumla crayzz3434 10 ay Dengeni bozar Yorumla Poyrazates26 9 ay Pahalı Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yıllardır yaptığım geri çeknme 0 0 Yorumla
Gizemlikadinn8 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kondom 2 2 Yorumla kursatalp38 1 yıl Zevki kısıtlamıyor mu Yorumla Enes7216 11 ay Kondom olmazsa olmazımız sade ve net cevap güzel olmuş herkes saçmalamış. Yorumla
Zühregezegen Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Bence tüplerin bağlanmasın😉✌️ 2 1 Yorumla ÇiftLer 1 yıl Kesın çözümü Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Spiral bence 2 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Spiral evet 2 6 Yorumla mevsimbahar188 1 yıl Ve spiralle hamile kaldım Yorumla electrician_ 1 yıl Hadi ya spiral varken mi hamile kaldın sen Yorumla mevsimbahar188 1 yıl @electrician_ evet Yorumla electrician_ 1 yıl İyi yerleştirememeişler o zaman Yorumla Kerem_46 7 ay Spiralde içine bsdnda hamile kalmiyormu Yorumla Kerem_46 5 ay Ohh enişte iyi çkmiş Yorumla
deligız1234 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Disari bosalma 2 1 Yorumla İsmailhakk1 1 yıl Mantıklı ben ikna oldum Yorumla
PaFpas Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bence pasifle yapılan ilişki )) 2 1 Yorumla yalancıdeğilim 1 yıl Zevk veriyor mu ki Yorumla
sex_koçu35 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Dudaklarının ve ağzının içine 😍😍 0 0 Yorumla
Esmaesma2000 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl seks yapmamak 8 1 Yorumla samedjackson +1 yıl Bu cümle yaşamayan birinin acı sözleri işte bu ben Yorumla
driesesbaam Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Prez ya 1 1 Yorumla Snmlle 5 ay Patlıyor diyorlar ama Yorumla
Akbey5252 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Geri çekmek 1 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Yapmamak :) 1 1 Yorumla Tanısan-seversin 1 yıl Hakkımı yedınız benım cvp hepsınden ıyıydı ve kesın çözümdü bu cvp ı verırken kendıme eski sağlık bakanını örnek aldım oda koronaya yakalanmamak en ıyı korunma yöntemi demişti hadi bana saygınız yok o koca yürekli bakanada mı saygınız yok :) Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kondom 1 0 Yorumla
Ayçamutlud Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 73% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
Şirinbaba8787 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. bence hepsini deneyip karar verebiliriz :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geri çekilme 4 6 Yorumla Keremm_88 +1 yıl Çok zevkliyse biraz salabiliyo erkek ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru söylüyorsun Yorumla Keremm_88 +1 yıl Condom daha güvenli o yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka yıllar oldu cevaplayalı Yorumla Keremm_88 +1 yıl 😃2 ay olmuş. bağlatıyolar ya o daha güvenli galiba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
584Cevap
Doğal ten tene değmesi
Prezervatif
İçine boşalmasın
Spiral
@06sevda o yaşlı kadın işi
Kondom hap
Sevişmemek 🤙
Haha
Bence en etkili yolu doğum kontrol hapları
Kondom
Yapmamak hsh
Spiral iyidir, hoştur, güzeldir ☺️
İlişkiye hiç girmemek
Nett kondom
İçine boşalmazsan sorun yok
sevişmemek
Seks öncesi test yaptırmak😂
Hıc yapmamak :)
Bende spiral ile korunuyorum
Sağlıklı mı
Güvenli mi
Ertesi gün hapı
Dengeni bozar
Pahalı
Boşalma sorun olmasın
seks yapmamak cncncbxncm
Yıllardır yaptığım geri çeknme
Cilt altı implant
Kondom
Zevki kısıtlamıyor mu
Kondom olmazsa olmazımız sade ve net cevap güzel olmuş herkes saçmalamış.
direkt yumrugu gecirmek
Bence tüplerin bağlanmasın😉✌️
Kesın çözümü
Spiral bence
Ya spital ya da prezervatif
Spiral evet
Ve spiralle hamile kaldım
Hadi ya spiral varken mi hamile kaldın sen
@electrician_ evet
İyi yerleştirememeişler o zaman
Spiralde içine bsdnda hamile kalmiyormu
Ohh enişte iyi çkmiş
Disari bosalma
Mantıklı ben ikna oldum
Bence triangle
Bence pasifle yapılan ilişki ))
Zevk veriyor mu ki
Dudaklarının ve ağzının içine 😍😍
En güzeli ağza boşalma bence tertemiz
Kondom ve teknik bilgi
zırh
Erkekleri kapatmak.
seks yapmamak
Bu cümle yaşamayan birinin acı sözleri işte bu ben
Bence en iyi korunma yöntemi prezervatif
Sevişmemek🤪
Prez ya
Patlıyor diyorlar ama
Seks yapmamak
Geri çekmek
Spiral ile de gebe kalırsın tüp bağlat
kacak yapıyor dış gebelik oluyor
Prezervatif
Doğum kontrol hapı
gusül abdesti
Yapmamak :)
Hakkımı yedınız benım cvp hepsınden ıyıydı ve kesın çözümdü bu cvp ı verırken kendıme eski sağlık bakanını örnek aldım oda koronaya yakalanmamak en ıyı korunma yöntemi demişti hadi bana saygınız yok o koca yürekli bakanada mı saygınız yok :)
Kondomdan şaşma başına iş açma
Kondom
seks yapmamak
Kondom
evet
aşı varmış doğru mu bilmem ama
bence hepsini deneyip karar verebiliriz :D
seks yapmamamak 😂
Geri çekil ve dua et
Geri çekilme
Sizce çözüm mü bu
Prevezelatif bemce