Cinsel Yaşam En iyi korunma yöntemi ne sence? (Sayfa 6) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40153 En iyi korunma yöntemi ne sence? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 193 kişi beğendi
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Bence kız kıza takılmak😁 1 2 Yorumla Marceluss 3 ay Yapma bee :( Yorumla ruby87 3 ay Yaptım ve yapmaya devam edicem Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Şapkasız olmaz:) en iyi korunma yöntemi kondom 1 1 Yorumla Nanelimon09 8 ay Bu kadar eski soruyu nasıl buldun :)) Yorumla
Alfa3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Ben geri çekilmeyi kullanıyorum her zaman 1 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Prezervatif 1 0 Yorumla
Karabakh Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kızlar takib atsın beraber p*no izleyelim 1 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Aylık iğne olduğunu düşünüyorum 1 2 Yorumla akrepkrall08 2 ay Aylık iğne kesin sonuç mu? Yorumla freeman0734 8 gü Yeni duydum.. Varsa mükemmel Yorumla
goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Uzman doktor yorumcularımız yazar şimdi 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. tam zamanında geri çekilme iyidir 1 0 Yorumla
Terazideli Takip Et Guru Yaş: 49 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı. Geri çekilme tabiki.. 1 0 Yorumla
aslıasan80 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 1 yıl prezervatif kullanımı 7 1 Yorumla aslankral0648 1 yıl Et ete değmeden zevkmi alınır Yorumla
Dertlikız42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Hap. 7 2 Yorumla Nail2022 +1 yıl Aynen Yorumla Papagandukkani +1 yıl Hap regli düzensizleştiriyor diyor kızlar Yorumla
çakıltaşım Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Spiral tabiki çünkü et ete değiyor 0 0 Yorumla
YalnızKadınnn06 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Hiç sevişmemek sıfır risk. 0 1 Yorumla MagarsuS 6 ay hala yalnızsın dimi Yorumla
HakannGul Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 92% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Geleceğin zaman çıkarmak 0 0 Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Sıpral ve uslu durmak 0 0 Yorumla
casper2025 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. İlişki yaşamamak 0 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Spiral ya da kondom 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. geri çekme yöntemi en zevklisi 0 0 Yorumla
Özhtozdmr Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Bilmiyorum denedim mı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
584Cevap
Aynı şeyler boş ver, hiçbirini al.
Bence kız kıza takılmak😁
Yapma bee :(
Yaptım ve yapmaya devam edicem
İçine boşalmamak
Şapkasız olmaz:) en iyi korunma yöntemi kondom
Bu kadar eski soruyu nasıl buldun :))
Bence erkeğe ilismemek
Ben geri çekilmeyi kullanıyorum her zaman