Cinsel Yaşam En iyi korunma yöntemi ne sence? (Sayfa 5) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40153 En iyi korunma yöntemi ne sence? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 193 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence de spiral.hap kilo yapıyor.kondom zaten sıfır zevk…bir de işin ortasında tak çıkar derdi var.spiral kraldır.. 0 0 Yorumla
Missbabe Takip Et Xper 4 Yaş: 41 2 ay Spiral kesinlikle kafan rahat her an her dakika hazırsın 1 0 Yorumla
Mutsuz53 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 11 ay Spiral de riskli. Birkac arkadasim kaydigi icin hamile kaldi 1 0 Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yıllardır geri çekilme yöntemini kullanırım gayet iyi 0 0 Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Bence arka kapıyı kullanmak 😂🤭🤭 4 8 Yorumla ÇiftLer 1 yıl Severmısın Yorumla ahgen 1 yıl günah ay Yorumla ZeynepBirinci27 1 yıl @ahgen ondan seviyor demekki erkekler günah diye Yorumla ahgen 1 yıl günah tm da yqazılı yok hak yolu varken ne den bok yolu ki Yorumla Enes7216 11 ay Doğru dedin arka kapı daha tatmin edici Yorumla ahgen 9 ay Aynen Yorumla ahgen 8 ay katılıyorum Yorumla Enes7216 8 ay Hocam sevişmekten bahsediyoruz hak yolu diyorsunuz sanki yaptığımız şey çok helalmiş gibi Yorumla
Dilek4134 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Prezervatif diye duydum 4 1 Yorumla aslankral0648 1 yıl Et ete değmeden yapmanın ne alnlamı var Yorumla
Başak0625 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İlaçla korunma daha güvenilir bana göre 4 4 Yorumla ahgen 1 yıl Sakın ha İnsan yapısına zararlı Yorumla ahgen 9 ay Sakın ha sakıncaları var kafındınız araştırın bırsz Yorumla ahgen 8 ay sakın ha yapma Yorumla ahgen 8 ay asla hayıtr Yorumla
Nisa_rella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Spiral kalkcı çözüm gibi. Onun dışında kondom 4 0 Yorumla
OlgunBeyefendi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 2 ay Tecrübeli erkekle birlikte olmak en garantilisi 😂 0 0 Yorumla
BoranCan34 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 3 ay Çocuk düşünmeyenler iyumurtalik bağlatip boşanmanın keyfini yasayin. 0 0 Yorumla
xxkcjsxx Takip Et Xper 3 Yaş: 26 4 ay hamile kalırsan evliliği kabul edicek birini bulmak 0 0 Yorumla
Bahtsizbedevi9 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 4 ay Hamile kalmamak için evet ama kadın kendi sağlığı için kondom istemeli bence 0 0 Yorumla
tmac10 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 6 ay Hapa gerek yok 3 senedir geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz 0 0 Yorumla
esatdemirhannn Takip Et Xper 2 Yaş: 33 8 ay Korunmanı gerektirecek biriyle ilişki yaşamamak bence en doğrusu 🤪 0 0 Yorumla
Mehmet73372728 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 8 ay Hap kulan herşeyin sadesi güzel prezervatif de bir zevk yokki 0 0 Yorumla
Kadirbenkadir Takip Et Xper 3 Yaş: 36 10 ay Korunmadan kastın hamilelik mi yoksa hastalıklar mi ona göre değişir durum 0 0 Yorumla
erdogan_demir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 10 ay Ben geri çekilme yapıyorum şimdiye kadar da hiç sıkıntı yaşamadım 0 0 Yorumla
Sünnetsiz3348 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 10 ay Kondom iyidir geciktirici olanlar daha güzel meyvelide varmış 0 0 Yorumla
Okist Takip Et Xper 3 Yaş: 28 10 ay En kolayı erkek o lateksi takacak zahmetsiz, her zaman yanında mis gibi. 0 0 Yorumla
kendihalindexx25 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 11 ay Katiliyorum spiral takip cikarnasi kolay hem de et ete deger offf yani muazzam 0 0 Yorumla
kuzey34555 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 1 yıl Hiçbirinin garantisi yok en garanti dışa boşalma 0 0 Yorumla
Ragnar_222 Takip Et Xper 4 Yaş: 110 1 yıl Spiral gibi gözüküyor... kafada yinede soru işareti varsa prezervatif de kullanilabilir 0 0 Yorumla
Alperen353535 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl En sağlamı kondom ama hazzı bitiriyor bence. Ertesi gün etkili o konuda ama risk 0 0 Yorumla
Cernomore Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Şapkasız severim. et ete degmeli temas olmalı his yoksa zevkte yoktur 0 0 Yorumla
serkan-demir Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl ben geri çekilme yöntemini kullanıyorum daima 0 2 Yorumla nursu0236 1 yıl Zevk suyundan kalınmaz mı Yorumla serkan-demir 1 yıl @nursu0236 olasılık düşük Yorumla
Jupiter757 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Spiral rahatliksir bence kondomSevmiylrum et ete deymeli 0 0 Yorumla
alp61_1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 1 yıl korunma yöntemine ihtiyaç yok beyinde bitiyor her şey 0 0 Yorumla
Desperado3535 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 1 yıl bence et ete değecek ama partnerinin zamanı gelince dısarı boşalacak 0 0 Yorumla
doktorcıvaanım Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Hepsinin kendine göre avantaj dezavantaj ı var en iyisi kişiden kişiye değişir 0 0 Yorumla
seksicocuq1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl bi arakdaşım 2 tane kondomu üst üste takmış bi de iple bağlamıştı. 0 0 Yorumla
Karo34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Spiral ama boşaldıktan sonra banyoda spermleri at tertemiz 👍 0 0 Yorumla
aslıcıkkkkkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Kondom kullanmayan erkekle olmam 19 10 Yorumla AtesliPrens03 +1 yıl Et ete değecek Yorumla dispensary +1 yıl ilk defa 10 beğeni gördüm ilginç Yorumla Soran +1 yıl Bana bile bu kadar like gelmiyo 🤣 Yorumla AtesliPrens03 +1 yıl :) Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Kıskandın mı 😅 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl @AtesliPrens03 ben almayım Yorumla AtesliPrens03 +1 yıl tamam canım :) Yorumla KaraTutku +1 yıl ben Kullanıyorum :)) Yorumla yalancıdeğilim 1 yıl Senin için kullanırız 😇 Yorumla birKarasevdali 1 yıl Daha 24 yaşında kizligi gitmiş. Cansınız Yorumla
d1laraaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 9 ay erkeklerden uzak durmak 3 1 Yorumla can4169 9 ay Bencede Yorumla
beyzabldn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Spiral de olabilir implantta olabilir bence 3 0 Yorumla
aznue Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 79% +1 yıl igne diye biliyorum 3 1 Yorumla birKarasevdali 1 yıl O iğneler beni kadın ve hadım yaptı Yorumla
Tubanalan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 103% +1 yıl Prezervatif delik degilse 3 2 Yorumla kgnctn 1 yıl Ys delikse 🤔 Yorumla yalancıdeğilim 1 yıl Delelim istersen 😅 Yorumla
HasNickTir__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Yakın dövüş sporlari 🤓 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyden bahsettiğimi biliyosun Yorumla HasNickTir__ +1 yıl Tabi ki biliyorum, baktım ki yorumlar bu işin proflariyla dolu bende farklı bir bakış açısı ile yazayım dedim Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% 6 ay Demirden zırh 2 1 Yorumla SertKaan 6 ay @Onüçüncüyağmur o kadar tahrik edersen onu da delerler Yorumla
DefneTheGreat Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Hem güvenliği hem de rahatlığı için spiral 2 2 Yorumla Poyrazates26 6 ay @DefneTheGreat tad alınır mı Yorumla FATİH3428 6 ay Ona gerek yok erkek işini bilirse cihaza vs gerek olmaz yani Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 7 ay 6 senedir korunmadim geri cekme methodunu kullaniyoruz 2 1 Yorumla Kenank07 7 ay Adam işinin ehliymis 😅 Yorumla
Sordun--mu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl En iyi korunma erkoyu yatağa almamak. 2 0 Yorumla
asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Hiçbi bilgim yok 2 1 Yorumla KaraTutku +1 yıl oda güzell Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Anneannem doğum kontrol hapı kullandığı halde teyzeme Hamile kaldı sanırım en garanti prezervatif 0 0 Yorumla
elifsu00000 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Prezervatifff 8 2 Yorumla rodrigo +1 yıl Kadın prezervatifi de varmis Yorumla rodrigo +1 yıl Bekarlar için prezervatif tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
584Cevap
Bence de spiral.
hap kilo yapıyor.
kondom zaten sıfır zevk…
bir de işin ortasında tak çıkar derdi var.
spiral kraldır..
Spiral kesinlikle kafan rahat her an her dakika hazırsın
Spiral de riskli. Birkac arkadasim kaydigi icin hamile kaldi
Yıllardır geri çekilme yöntemini kullanırım gayet iyi
Bence arka kapıyı kullanmak 😂🤭🤭
Severmısın
günah ay
@ahgen ondan seviyor demekki erkekler günah diye
günah tm da yqazılı yok hak yolu varken ne den bok yolu ki
Doğru dedin arka kapı daha tatmin edici
Aynen
katılıyorum
Hocam sevişmekten bahsediyoruz hak yolu diyorsunuz sanki yaptığımız şey çok helalmiş gibi
En ideali ilişki yaşamamak
Hiç o işe girmemek knk
Prezervatif diye duydum
Et ete değmeden yapmanın ne alnlamı var
İlaçla korunma daha güvenilir bana göre
Sakın ha İnsan yapısına zararlı
Sakın ha sakıncaları var kafındınız araştırın bırsz
sakın ha yapma
asla hayıtr
Spiral kalkcı çözüm gibi. Onun dışında kondom
Tüp ligasyonu ve/veya vazektomi
Tecrübeli erkekle birlikte olmak en garantilisi 😂
Bayan için doğum kontrol hapı. erkek için kondom
Çocuk düşünmeyenler iyumurtalik bağlatip boşanmanın keyfini yasayin.
hamile kalırsan evliliği kabul edicek birini bulmak
Hamile kalmamak için evet ama kadın kendi sağlığı için kondom istemeli bence
Hapa gerek yok 3 senedir geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz
Gerçek bir erkek asla korunmaz yüze attırır.
Korunmanı gerektirecek biriyle ilişki yaşamamak bence en doğrusu 🤪
İlişkiye girmemek en iyi korunma yöntemidir.
Hap kulan herşeyin sadesi güzel prezervatif de bir zevk yokki
Korunmadan kastın hamilelik mi yoksa hastalıklar mi ona göre değişir durum
Ben geri çekilme yapıyorum şimdiye kadar da hiç sıkıntı yaşamadım
Kondom iyidir geciktirici olanlar daha güzel meyvelide varmış
En kolayı erkek o lateksi takacak zahmetsiz, her zaman yanında mis gibi.
Katiliyorum spiral takip cikarnasi kolay hem de et ete deger offf yani muazzam
Hiçbirinin garantisi yok en garanti dışa boşalma
Spiral gibi gözüküyor... kafada yinede soru işareti varsa prezervatif de kullanilabilir
En sağlamı kondom ama hazzı bitiriyor bence. Ertesi gün etkili o konuda ama risk
Şapkasız severim. et ete degmeli temas olmalı his yoksa zevkte yoktur
ben geri çekilme yöntemini kullanıyorum daima
Zevk suyundan kalınmaz mı
@nursu0236 olasılık düşük
Spiral rahatliksir bence kondom
Sevmiylrum et ete deymeli
korunma yöntemine ihtiyaç yok beyinde bitiyor her şey
bence et ete değecek ama partnerinin zamanı gelince dısarı boşalacak
Hepsinin kendine göre avantaj dezavantaj ı var en iyisi kişiden kişiye değişir
Boş ver ya ne kornası korunacaksın yap gitsin
bi arakdaşım 2 tane kondomu üst üste takmış bi de iple bağlamıştı.
Spiral ama boşaldıktan sonra banyoda spermleri at tertemiz 👍
Kondom kullanmayan erkekle olmam
Et ete değecek
ilk defa 10 beğeni gördüm ilginç
Bana bile bu kadar like gelmiyo 🤣
:)
Kıskandın mı 😅
@AtesliPrens03 ben almayım
tamam canım :)
ben Kullanıyorum :))
Senin için kullanırız 😇
Daha 24 yaşında kizligi gitmiş. Cansınız
Hayvanları koruma derneği dkdldk
erkeklerden uzak durmak
Bencede
Erkeklerden uzak durmak 😅
Spiral de olabilir implantta olabilir bence
igne diye biliyorum
O iğneler beni kadın ve hadım yaptı
Prezervatif delik degilse
Ys delikse 🤔
Delelim istersen 😅
Boşalırken ağıza
En iyi yöntem o
Yakın dövüş sporlari 🤓
Neyden bahsettiğimi biliyosun
Tabi ki biliyorum, baktım ki yorumlar bu işin proflariyla dolu bende farklı bir bakış açısı ile yazayım dedim
Deri altı implant.
Demirden zırh
@Onüçüncüyağmur o kadar tahrik edersen onu da delerler
Hem güvenliği hem de rahatlığı için spiral
@DefneTheGreat tad alınır mı
Ona gerek yok erkek işini bilirse cihaza vs gerek olmaz yani
6 senedir korunmadim geri cekme methodunu kullaniyoruz
Adam işinin ehliymis 😅
preverezatetatif
spiralle. hamile. kalan. var. prezervatif
En iyi korunma erkoyu yatağa almamak.
Erkekler vasektomi yaptırsın
Doğum kontrol hapı tabiki
Hiçbi bilgim yok
oda güzell
Vazektomi. Senin için en iyisi.
Anneannem doğum kontrol hapı kullandığı halde teyzeme Hamile kaldı sanırım en garanti prezervatif
Prezervatifff
Kadın prezervatifi de varmis
Bekarlar için prezervatif tabi