geldiğini anladığın an çığlık at zaten çocuk anklar cıkar gerçek önlem budur çıkarmazsa yapıştır tokato tamamdır bu iş ve üstüne bir doğum hapı iç %100 de yüz korunma bizene condomdan 🌭🌭🌭🍆🌽🥒🌰🌵
Finali oralla yapmak, illa içe istiyorum dersen düzenli veya tek günlük ertesi günü hapları. Sürekli içeriye iki tarafa da büyük zevk verirde finalde oralı dene derim karşı tarafa nasıl zevk verdiğini görğnce keyiflenirsin
Kondom, yıllardır zararını görmedim. Artık çok çok inceleride var. Gerçi ten ten değme olayı da var ama, tam zevkin doruğunda dışarı çekme ve boşalma hoşuma gitmiyor. O şiddetli olarak içine boşalmak daha mükemmel
Hamile kalmamak istiyorsanız en iyisi garantilisi kaliteli kondomdur haplar felan kesin bir etki gösterirmi bilmiyorum ama yinede şüphe bırakır akıllarda aceba ile yaşamaktansa düşünmeden kondom derim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En iyi korunma sevişmemek olmakla birlikte😂😂😂 illa sevişecekseniz en etkin yöntem kondomdur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
En iyi korunma yöntemi korunmamaktır. En azından kafan rahat olur.
Doğum kontrol hapını 1 senedir kullanıyorum genelde tam saatinde alıyorum çok nadir 1 2 saat unutuyorum yarım saat falanda geç içtiğim oldu ama bir sıkıntı yok 1 senedir
merhaba bencede sipralin koruma orani hap kadar etkili diye dusunuyorum ikisi arasinda secim yapmak gerekirse dogum kontrol hapi daha iyi diye dusunuyorum
Dogum kontrol haplari asiriya kacildiginda cocuk yapma konusunda sikintilar oluyor.24 yildir condom ile korunuyorum kendimde karsit cinsimde problem yasamadi
Haplar denılıyor ama bazen hap kullandıgı durumda bıle gebe kalma durumu oluyor cok kez sahıtte olduk bu duruma sapka dıyecegım oda bazen sızıntı ya da patlama yapıyor
Prezervatifin korunma yetkisi yok birleşim anında erkeğin hızlı git gel yapmasından dolayı yırtılmalar oluyor o yüzden en iyisi doktor kontrolünde hap kullanmak
@melik576 valla evli olan çiftten bile hiv çıkıyor çok da güvenme. benim tek sevgilim oldu onda da belirti gösterdim ve test verdim. sadece o değil hpv de yaygın kadınlarda. bende var örneğin ama aktif cinsellik yaşayan biri değilim.
Sanmam , bende senin yaşında öyle sanıyordum, ama bunu yıllarca yaşayan biri, ( cahilsiniz) diyemezsiniz çünkü, yinede yıllarca baktırdım kendimi , sonuçlar çok aldım, en tuhaf olan hala ter temiz’im, hastalık falan yok. Laboratuvarlarda şunu diyorlar (koruyun koruyun, hastalik verir ) madem ki hastalık verirse neden yeni evlenenler veya yıllarca çoçuk deneme yapanlar neden hastalık olmuyor? (O kadar mi pis insanlarıyız? ) Allah cc insanları ön verdi çocuk yapmaya EVLAT VERMEYE !!! Fakat kurhani Kerim de bizi anal yapmaya yasakladı.. neden acaba? Yapanlar var !! Önde söküp arkaya geçiyorlar, arka sürünce önde geçiyorlar bunun yüzünde hastalık oluyor !! Ve genel cinselikte suçluyorsunuz !! Laboratuvar bizi boşu boşuna korkutuyorlar ! Önde kondomsuz yapmayın ama hiçbir zaman arkaya koruyun demezler !!
seviştiğim kişiyle hiç önce arkadan kondomsuz kullanmış ve öndede sürmüşse yatmam , test isterim ve yaptırırız ( birbirimizden hastalık ) yok sa önden kondomsuz, arkadan isterse kondom şart üstelikte , benim avantajım var, spermlerim zaif olduğuna göre içten boşaliyorum , boşaldiktan sonra devam sürmeye huyum var , öyle kızı veya kadını orgazmlarına yetişe biliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
584Cevap
geldiğini anladığın an çığlık at zaten çocuk anklar cıkar gerçek önlem budur çıkarmazsa yapıştır tokato tamamdır bu iş ve üstüne bir doğum hapı iç %100 de yüz korunma bizene condomdan 🌭🌭🌭🍆🌽🥒🌰🌵
Finali oralla yapmak, illa içe istiyorum dersen düzenli veya tek günlük ertesi günü hapları. Sürekli içeriye iki tarafa da büyük zevk verirde finalde oralı dene derim karşı tarafa nasıl zevk verdiğini görğnce keyiflenirsin
Bencede spiral icine bosaldiginda o an ki his tarifsiz
Kondom, yıllardır zararını görmedim. Artık çok çok inceleride var. Gerçi ten ten değme olayı da var ama, tam zevkin doruğunda dışarı çekme ve boşalma hoşuma gitmiyor. O şiddetli olarak içine boşalmak daha mükemmel
Evet spiral mantıklı ama o kadara gerek yok bence kondom daha iyi az maliyetli
Geri çekilmeyi bilen bir erkekle beraber olmak
Çok zevk verirsen belki çekilemez 😂
@AfiliYlnzlık hahaha çok komiksin ya
Komiklik olsun diye demedim
Kıza bak xD bir de gizli kullanıcı yqpıyor ki mesajlara boğulmasın diye 🤣 ...
Neyse canım o bu değilde kahve içellim 🤭😁
Spiral dahil hiçbirisinin %100 garantisi yok bence ama sıralarsak spiral yüksek koruma statüsüne girer o doğru.
Ria lar şu an pratikte kullanılan en iyi korunma yöntemlerinden biridir
Ria (Rahim İçi Araç)
Hamile kalmamak istiyorsanız en iyisi garantilisi kaliteli kondomdur haplar felan kesin bir etki gösterirmi bilmiyorum ama yinede şüphe bırakır akıllarda aceba ile yaşamaktansa düşünmeden kondom derim
En iyi korunma sevişmemek olmakla birlikte😂😂😂 illa sevişecekseniz en etkin yöntem kondomdur
En iyi korunma yöntemi korunmamaktır. En azından kafan rahat olur.
Nasil ya
Korunmamak işte sal gitsin yani 😄😄
geri çekilme diyenler var mesela 2/3 te içeri az biraz akarsa içinde kalmışsa noluyo?
Karşındaki tutması gerek kendini.
En iyi korunma yöntemini soruyorsan söyliyim%100 garantili. Yapmayacaksın en iyi öyle korunursun 🤣
Düzenli ilişkide spiral bence
çelik yelek :D
Bu iyidi bak 🤣🤣🤣
Burada hiç eşcinsiyle birlikte olan veya olmak isteyen var mı?
Biseksüel misin
@Red_Black71 değilim
Seks yapmamak djjdjd erkolardan kaçın manastıra kapanın en garanti ağretlerim
Vay be basit bi soru 400 küsür yorum 100 küsür beğeni almış, abazalar yine şaşırtmıyor
Kız yorumu da çok fazla
Doğum kontrol hapını 1 senedir kullanıyorum genelde tam saatinde alıyorum çok nadir 1 2 saat unutuyorum yarım saat falanda geç içtiğim oldu ama bir sıkıntı yok 1 senedir
Kaç kez yattın bu yaşında?
Prezervatif tabi erkekler bunl yöntemi sevmezler
merhaba bencede sipralin koruma orani hap kadar etkili diye dusunuyorum ikisi arasinda secim yapmak gerekirse dogum kontrol hapi daha iyi diye dusunuyorum
Spiral evliler için ideal gibi, erkek kendini biliyorsa geri çekme ile olabilir
Üzerime boşalması
Diğeri neden olmuyor?
tam olarak nereye boşalınması hoşuna gidiyor @Alevalaz
spiral çok zararlı evli değilsen gereği yok erkek kondom taksın gelmeye yakın dışarıda boşalsın en basiti bu
Mantıklı geldi
Çok haklısın
Spiral, kondom, ella
Ella nın fiyatlar çok yükseldi en güzeli geri çekilmek @kleopatra17
Evlilik dışı zina yapmama en önemli korunak kalkanı
Dogum kontrol haplari asiriya kacildiginda cocuk yapma konusunda sikintilar oluyor.24 yildir condom ile korunuyorum kendimde karsit cinsimde problem yasamadi
Haplar denılıyor ama bazen hap kullandıgı durumda bıle gebe kalma durumu oluyor cok kez sahıtte olduk bu duruma sapka dıyecegım oda bazen sızıntı ya da patlama yapıyor
yorumum begenılmemıs
Prezervatifin korunma yetkisi yok birleşim anında erkeğin hızlı git gel yapmasından dolayı yırtılmalar oluyor o yüzden en iyisi doktor kontrolünde hap kullanmak
Bağlattım rahatım🙂
En iyisi kac cocuktan sonra baglattin
prezervatif. hastalık için özellikle.
Ama zevki öldürüyor ve kuruluk yapıyo oda
@melik576 sağlığındsn önemli mi sırf bi kaç dakikalık zevk için. ben birlikte olduğum kişiden mutlaka isterim, reddederse birlikte olmam asla.
Evet çok kişiyle birlikte olan biriyse tanımıyorsan ya da şart ama düzenli ilişki ve evlikik durumlarında kötü
@melik576 valla evli olan çiftten bile hiv çıkıyor çok da güvenme. benim tek sevgilim oldu onda da belirti gösterdim ve test verdim. sadece o değil hpv de yaygın kadınlarda. bende var örneğin ama aktif cinsellik yaşayan biri değilim.
Geçmiş olsun çıkmaz inş bişey
Mikrop olduğumuzu hiç bilmiyordum !
@KadinSevgilisı cahilsiniz.
@soran ben ne alaka evde tv izliyom
@melik576 sana demedim diğer kişiye dedim.
Çoğul kullandın ya ondan tamam tv dönüyom
Sanmam , bende senin yaşında öyle sanıyordum, ama bunu yıllarca yaşayan biri, ( cahilsiniz) diyemezsiniz çünkü, yinede yıllarca baktırdım kendimi , sonuçlar çok aldım, en tuhaf olan hala ter temiz’im, hastalık falan yok. Laboratuvarlarda şunu diyorlar (koruyun koruyun, hastalik verir ) madem ki hastalık verirse neden yeni evlenenler veya yıllarca çoçuk deneme yapanlar neden hastalık olmuyor? (O kadar mi pis insanlarıyız? ) Allah cc insanları ön verdi çocuk yapmaya EVLAT VERMEYE !!! Fakat kurhani Kerim de bizi anal yapmaya yasakladı.. neden acaba? Yapanlar var !! Önde söküp arkaya geçiyorlar, arka sürünce önde geçiyorlar bunun yüzünde hastalık oluyor !! Ve genel cinselikte suçluyorsunuz !!
Laboratuvar bizi boşu boşuna korkutuyorlar ! Önde kondomsuz yapmayın ama hiçbir zaman arkaya koruyun demezler !!
Cahilım dimi?
@KadinSevgilisı test verdiyseniz sıkıntı yok zaten ben aktif cinsel hayatı olup evlenmeden yapanlara diyorum. evli biriysen test zorunlu çünkü.
arkadan daha çok bulaşır evet ama karşındakinde hastalık varsa önden de bulaşır ön arka ile alakası yok yani. kandan da geçebilir.
seviştiğim kişiyle hiç önce arkadan kondomsuz kullanmış ve öndede sürmüşse yatmam , test isterim ve yaptırırız ( birbirimizden hastalık ) yok sa önden kondomsuz, arkadan isterse kondom şart üstelikte , benim avantajım var, spermlerim zaif olduğuna göre içten boşaliyorum , boşaldiktan sonra devam sürmeye huyum var , öyle kızı veya kadını orgazmlarına yetişe biliyorum
Kondom daha basit değil mi neden vajinana böyle bir şey yerleştirilmesine razı olasın?
Tabikide disariya fiskirma yoksa skinti bence hepside
Ben selelerdir dışarı boşalırım arkaya içeri ya da ağıza 👍👍
Evlilik dışı seks yapmazsan korunmana gerek kalmaz.
iki kat prezervatif :D :D
Yok artık poşet geçirelim 😳
Bisiklet iç lastiği geçirelim o daha kalın 😂
Spiral kullanda vardı diğerlerini de kullanan. Bence kadın tarafından hangisi daha kolay kullanımı varsa onu seçmeli
Bence de spiral. Ama çok kanama oluyormuş sanırım
Bence herkes kendini tutabilir et ete degmesse hiç gereği yok zaten yutamiyom diyenler boş yapiyor yıllardır tutuyorum
ben prezervatif diyordum ama iki kere prezervatif patlatınca bu iddaamı bıraktım
Tabiki prezervatifdir. Önündeyken patlamalarına dikkat et ve kaliteli olması lazim
Tüplerin baglanmasi
Bu nasıl iş la yorumlarda herkes birileriyle düzüşmüş anasını sorsan tatlı diye vajina tarifi verecekler
Bu ülkede insanlar ne sıklıkla ilişki yaşıyorki arada bir oda geri çekilir diyer yöntemler kadın sağlığını olumsuz etkiliyor
Hic birine guvenmiyorum
Bence kol altı implant.
Hix duymadım bunu
Erkeğin ağza boşalması.
Severmısın
Spiral kayıp hamile kalan çok kadın var ama oran az değil
Kondom ile erkek zevk almaz
En iyi korunma geri çekilmedir
İki tarafın sağlığı için kondom en iyisi hem gebelikten korur hem bulaşıcı hastalıktan
korunmaya sadece hamileliği engelleme olarak bakarsan cevabın spiral olur. Bulaşıcı hastalıklar kısmını atlamayın. Spiral + Kondom
Ameliyat ile yumurtalıği bağlat şu an ki yattığım kişi öyle yapıyor sağlıklı ve Garantili bişey
Doğum kontrol hapı sağlık açısından çok iyi değil, benim fikrimce daha iyisi üretilene kadar kondom. 😄
ben ilişkimde hiç bişi kullanmıyorum. meni gelince dışa boşalıyorum. ama en iyi korunma kondom takmak
Spiral taktırmak saçma en iyi korunma yöntemi prezervatiftir kaliteli bir okey marka gerisi yalan
Tüpleri bağlat kurtul
Benim canım ex geri çekme yöntemi ile korunabileceğini sanıyordu , bana göre en iyi yöntem ertesi gün hapıdır sayemde bilimle tanışmıştı 🤣
Seks yapmayarak korunabilirsin
Asexuelmisn
😁😁😁😁😁👏👏👏👏👏
Prezervatif en iyisi
Olgun kadın ne istediğini bilir
Evet biraz sıkıntılı ama haklısın