Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla. Neden? Çünkü çoğu kadın erkekle cinsel ilişki yaşamadığı zaman erkekler şöyle düşünüyor "ne namuslu kız evliliğe saklıyor kendini"
Halbuki gerçek bu değildir. Kadınların hemen hemen tamamı cinsel ilişki yaşayacağı adamları ve onlara duygusal anlamda destek olan adamları ayrı ayrı tutarlar.
Kadın bilmiyor mu hangisinin sevgi hangisinin şüphe verdiğini? Biliyor.
Kadınlar çok kurnaz, asla tamamen güvenmeyin, onlar gibi yedekleriniz olsun..
2624 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
- +1 yıl
Eyvallah
Cevap sahibi1 yıl@zazani kadın cinselliği sadece hoşlanmadığı erkeğe vermez.
Cevap sahibi1 yıl@zazani o zaman hoşlanmıyorsun. Tam anlamıyla kimya olsaydı hem öpüşür hem de yatardin
Cevap sahibi1 yıl@zazani öyledir aynen
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Ben vermiyorum ama hoşlanmamakla alakası yok kendimi kullandırtmam evlilik öncesinde
- 1 yıl
Katılmıyorum
Ayrıca yorumları okudum da saçmalamışsınız
Zina zaten değil öpüşmek elini tutmaz ve göz göze bakışmakta zina hatta sesini duyması bile zina çünkü görmeden dokunmadan sesini duyduğunda dahi tahrik olma ihtimali olabiliyor erkeğin (herkeste olmasa dahi)
İstisnalar kaideyi bozmaz
ve yine ayrıca öpüşebilirim ama yatmam diyeni haklı bulurum ama öpüşmek zina ama yatmak zina değil mi diyeni haklı bulamamam kusura bakma da Öpüştü zina etti diye zinanın daha büyüğünü yapıp yatsın mı
Günah işledi diye daha da büyük günah işlemesi mi gerekiyor insanın Biraz mantıklı olun ya - 1 yıl
Ay yok artik
- 1 yıl
- 1 yıl
Hayır
- 11 ay
@Boze_ tebrik ediyorum.
- 11 ay
@Üniogrencisii kesinlikle öyle ve tebrik ederim.
- 11 ay
@1Dehliz1Zirve ne demek
- 11 ay
@Boze_ teşekkürler 🌷
- 11 ay
@1Dehliz1Zirve rica ederim 🌵
- 11 ay
@Boze_ 🌷🌹🌷
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır etmem. Her şey doğal akışında bir bütün, kalıcı ve gerçek olmalı. Her iki tarafta birbirlerine baskı ve yük olmadıkları sürece doğal olan değerlerine, destek ve katkıda bulunmalıdır. Eşit sorumluluklar almalı ve karşılamayı da amaçlamalıdır. Aksi halde abi kardeşmiyiz hayırdır bilader demek her iki tarafında hakkıdır. Herkes kendi hakkını almalı. Ve hukuksal güvence içinde evliliğe sıcak bakmalı
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnca yıl elele tutuşmak ve bir kaç kere sarılmaktan başka bir şey yaşamadım hep evliliğe sakladım kendimi ve ilişkilerin yürümedi. Son ilişkimde evleniriz vs demişti sevdiğim için kabul ettim ve ilgisi sevgisi azaldı. En iyisi elini bile tutturmamak. en azından değerini kaybetmiyorsun.
4814 Yorumla- +1 yıl
Erkekler böyledir. Seviyorsa sabretsin, verince de ucuz muamelesi çekerler.
- 1 yıl
@WilliamınNoorası aynen haklısın ondan Seksi kolay vermemek lazım sonra değersizleştirip kaçıyorlar.
- 1 yıl
Değerini derken verince değer mi kaybediyorsun sen kendini mal olarak görüyorsan o senin sorunun
- 1 yıl
@WilliamınNoorası Ben vereni bulsam asla yapmam öyle muhabbet
- 1 yıl
Anlamıyorum gerçekten cinsellik yaşadıkları zevkini bi güzel aldıkları kadınların arkasından oturmayı kalkmayı bilmiyor diyorlar. Cinsellik yaşamadıkları kadının arkasından da ayrı düşman kesiliyorlar öyle de itlik yapıyorlar böyle de itlik yapıyorlar ne istiyor be bunlar 😂😂 dar geldi he
- 1 yıl
O kadar şefersizler ki😏
- 1 yıl
Biz s.. ikene de karışmıyoruz s.. ktirene de karışmıyoruz kendi fikrimizi söylüyoruz bacım sana giren çıkan ne? Giren girsin çıkan çıksın sana yahu bizene Bizim kadınlığımız kıymetli sizinki kıymetsizse bizi ilgilendirmez ki
- 1 yıl
İsteyen seks yapar isteyen yapmaz kişinin iradesi var. Kimse sana evlenmeden önce seks yaptığın için ödül vermiyor yahut kimse bana evlenmeden önce seks yapmadığım için ödül vermiyor. Bu bir ihtiyaç o kadar kültürsüzsünüz ki abarttıkça abartıyorsunuz bu kadar basit bir şeyi yaşamış olmayı
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet kabul etmek zorundayım çünkü haram, haramdan aşırı derecede korkuyorum.
Sanmayın ki cinsel Arzum yok, tabii ki var ama bunu da düşünmek zorundayım5623 Yorumla
Soran+1 yılöpüşür müsün?
Cevap sahibi+1 yılHayır onu da yapamam
Soran+1 yılel ele tutuşur musun?
Cevap sahibi+1 yılOnu yaparım herhalde ondan bir şey olmaz
Soran+1 yılsevgilinle cinsellik düşüncesi seni tahrik etmesine rağmen mi böylesin?
Cevap sahibi+1 yılEvet tahrik etmesine rağmen böyleyim
Soran+1 yılkapalı mısın
Cevap sahibi+1 yılKapalıyım ama açıkta olsam yine böyle düşünürdüm
- +1 yıl
Helal olsun kız sana biride çıkıp demiyo ki haram sanki Müslüman değiliz anasını sorsan herkes elhamdülillah Müslümanız emin ol hepsinin derdi halledip bırakmak olan kıza oluyo samimide olursan gerçekten Allah cidden karşına çok iyi birini çıkarıyor etrafımda var öyle insanlar şahit olduğum
- +1 yıl
Sen bensin girl 💗
- +1 yıl
Ben el ele de tutusmayi düşünmüyorum bu arada hani harama uyuyorsam hepsine uyarım. Seviyorsa sabretsin.
- 1 yıl
Ayni düsünenen biri varmis ya
- 1 yıl
Helal olsun bu zamanda senin gibi düşünen az hatta kadının isteği erkeğe göre daha fazla sadece hakim olmak mesele
Peki eşinin geçmişi önemli mi - 1 yıl
- 1 yıl
@hynjinnnn ülkenin çoğu Müslüman yüksek ihtimalle anan baban da müslümandır iy demek Türkiye müslümanlardan tiksinmen için çok yanlış bir ülke ermenistana yunanistana falan gidebilirsin 😂
- 11 ay
@hynjinnnn ıy derken pardon
- 11 ay
ülkenin laik olması ne alaka at yarr.. halkın büyük çoğunluğu Müslüman ayrıca tüm müslümanlara terörist diyemezsin İslam iyiliği öğütler bu milletin dinine düşmansan yallah avrupaya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı düşününce kimse etmez
91 Yorumla- 1 yıl
illa verecek yani
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen kabul etmem açıkçası
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sevgilimle zaten cinsellik konuşmam ya da yaşamam.. kaldı ki evlilik de bile cinsellik olmazsa sorun etmem bunu
30 Yorumla Yanlislikla ederim bastim ya...
Hayir kabul etmem cunku cincellik iliskinin onemli bir ogesidir, baglayicidir. Cinsellikte anlasamadigin biriyle iliski yasamak da mantiksiz.
Cunku bu turlu bi iliski psikolojik istismara girer. Kadini bi sekilde erkege bagimli hale getirmek ve kadina ustunluk kurmak amaclar erkek. O yuzden de saglikli degildir, guvensiz bir iliskidir.126 Yorumla- +1 yıl
@BELOTTI19 Kız normal bu arada.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksden doymadan ve yeteri kadar seksde iyi olmadan evlilik düşünmüyorum ki eşime sadık kalabileyim ve tatmin edebileyim. Eğer doymaz isem, eşim seks yapmayı bıraktığında aldatabilirim. Tatmin edecek kadar tecrübem olmaz ise, kadın aldatır ki kadınlar hep tecrübesiz erkekleri aldatıyor.
Bu yüzden 35 yaşımdan önce evlenmem ve seks yapmayan kadınla da sevgili olmam. Seks yapmadığı için, dört kadınla ilişkiyi bitirdim. 28 yaşımdayım, hala seks yapan sevgili bulamadım. Ama bana gelince böyleler, Afrikalı erkeğe gelince hemen üstüne atlıyorlar ki Karabük'de türbanlılar bile atlamış. Bu yüzden'' evlenmeden vermem'' diyenlere inanmıyorum. Israr etmem ama ilişkiyi de başlatmam
60 Yorumla
+1 yılZaten sevgili olan bir bilimsel birliktelik yaşanmaz dini nikah ve resmi nikah kıymadan yaşanan birliktelik zina olur ve bu kadınlar için gerçekten aslında en büyük sorunlardan ve pişmanlıklardan bir tanesidir O yüzden evlenmeden böyle bir şeyin yaşanmasını hiçbir şekilde doğru bulmuyorum ama bu benim tercihim başkası beni ilgilendirmez. O yüzden evet kabul ederim
90 Yorumla
1 yılEvet, ederim: Biri var ve yalnızca onun için isterse evlenene kadar değil - sonsuza kadar dokunsal bağımız olmasa da onunla ilişkide olmayı kabul ederdim çünkü cinselliğin nirvanasını beyin orgazmıyla bana zaten yaşattı ve yaşatır. Hiçbir şeyin eşsiz bir zihin kadar tahrik edici olduğunu düşünmüyorum.
Kendimi sapyoseksüel olarak tanımlamıyorum çünkü görüntü, zekadan daha önce bende birini tanıma isteği uyandırıyor ama zekasından etkileneceğim herhangi bir insana denk gelmem, görüntüsünden etkileneceğim herhangi bir insana denk gelmemden çok daha zor oluyor ve görüntüsünden etkileneceğim bir insana denk gelmem de çok kolay olmuyor😅
Hem görüntüsüyle hem zekasıyla çıtayı bu kadar yükseğe koyan bir erkek de hayatımdan geçmişken, ondan başka biriyle, dokunsal bağımızın olduğu - olmadığı hiçbir ilişki istemiyorum ve kurmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılacıkcası zamanında sevgililik ile evlilik arasındaki farkı bilmediği icin eski sevgilimle ilerlememiştim. o ise hersey ok sanıyordu. mutluydu. bence bi kız bunu bilmeli. sevgilinle oynas elles az koklas biraz fingirdeş eğlen gez. ama erkek hep ileri ister kız olarak dur demelisin. koca oldumu rodeo yapcam de bin adama. beni sert yap. durmadan 10 posta at de yutucam bosal de içindeki fhişeyi cıkart sorun yok.
ama kızlarda sevgili olduk artık ok verebilrim fikri var bende bunu anlamıyorum
31 Yorumla- 1 yıl
Mal erkekler durmuyor ki hep taciz sdiyoe. Ondan bitiyor ilişki zaten. Hepsi istekli.
Gerçek sevgi cinsellikten değil kalpten geçer. Anlamıyorum niye evliliği aşkı ve nice güzel duyguları cinsellik başlığı altına sokmaya çalışıyorsunuz. Ben cinsellik istemem sevecekse böyle sevsin illa sevmek için cinselliğe gerek yok. Neymiş aldatırım diyen biri bile var. Arkadaşlar f*ck budy seçmiyorsunuz hatırlatırım
60 YorumlaAşık olduğum biriyse gerçekten değer veriyorsam ve bu givi durumları istemiyorsa yapmam. Ama cinsellik ilişkiyi canlı tutan bir unsur bence şart bunu seks olarak algılamayın. Öpüşme vs olarak algılayın. Ben ne zaman kendimi bu zaman doğru zaman diye hissettiğimde seks yaparm. Ki zaten bir erkek seviyorsa sizin düşüncelerinize saygı duyuyor.
52 Yorumla- 1 yıl
Bence sevmiyor hiçbiri seviyor gibi numara yapıyor birkaç hafta dayanıyor sonra seks yoksa ilgisi alakası emeği gidiglr
- 1 yıl
Cinsellik ilişkinin tuzu gibi. Gereklidir. Fazla atarsan yemek mahvolur az atarsan tadını alamassn. Dozunda. Ustelik bir ilişki hiç cinsellik olmadan da ilerleyebilir. Neredeyse 1.5 yıl boyunca bunu devam ettrms biri olarak söylüyorm. Ve her erkeğin aynı şekilde her kadının aynı olduğunu düşünmüyorm. O yzden ilişkilerimde on yargılı olmuyorum
+1 yılKabul ederim. Çünkü bende bu düşüncedeyim. Müslümanlar için özel durumlar söz konusu. İsteseniz bile kendinizi tutmanız gerekiyor. El ele tutuşma, sarılma, bir kaç dudaktan öpücük bunlar da yanlış ama yaradan affetsin artık.
150 Yorumlayeni yeni adetler çıkarmayın ya eskiden cinsellik mi vardı ilişkilerde anamız babamız ten uyumuna bakalım ancak öyle evleniriz mi diyorlardı bu kapitalizm saçmalıklarına kanmayın artık, isteyen istediğini yapsın ona sözüm yok ama cinsellik olmadan asla sevgili olmam lafları çok itici geliyor
40 Yorumla
+1 yılBir kadının bir erkeğin başta etkilenip sevgili olduktan sonra sadece el ele tutuşup uzun süre de evlenmeyi beklenmiyor. Başta her iki taraf da olmasa da olur der ama hayat öyle acıtır gerçekleriki belki kızı etkileyip uçuran bir erkek belki de erkeğe hiç duymadığı sözleri söyleyen bir kadın çıkar anında kör eder erkeğin gözünü kapar alır diğer kadının elinden
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGörüşüm bakış açım, giyim tarzım modern olmasını rağmen aile bağlarına önem veren bir insanımki demek ki karşındaki cinste bu yönde geçmiş dönemde birliktelikleri olsa sorun olmazdı ama hiç olamayan birisi için bu psikolojiyi atlatmak kolay değildir. Olsanız bile o kız seninle her zaman evleneceği kişi gözü ile bakacak ek olarak şu durum da var oldu da senin hevesin geçti diyelim kıza ne olacak hayatım ya da belkı kız çatlak ya da bu tarz şeyler risklıdır hem seven bırısı bu tarz seylere takılmaz saygı duyar belkı kızın sana attıgı bır yemdır bılemem ama kızı tebrık edıyorum. :)
00 Yorumla
+1 yılHayir olmaz. Kanki gibi olacaksak hic olmasin daha iyi. Insan bir sure sonra yakinlik kurmak tensel temas istiyor. Ancak istekleri, zamanlamasi, yaklasim tarzi ve uslubu onemli.
131 Yorumla- 1 yıl
Diyelim ki o hiç adım atmıyor sen ona ilk adımı atar mısın ya da belli eder misin
+1 yıl"Kadınlar çok kurnaz, asla tamamen güvenmeyin, onlar gibi yedekleriniz olsun.." yazan arkadaşın anasının demek ki yedekleri var. 😃😃Kişi işi nereden biliyordu?
300 Yorumla
1 yılLan bizim zamanımızda yani çocukluğumuzda gençliğimize zaten sevgililik demek bu demekti yani cinsellik denen bir şey yoktu hatta elele tutuşmak en ayıbıydıbizs göre ama şimdi bakıyoruz kim kimin üstünde kim kimin altında belli değil la bu kadar kısa bir sürede bu kadar bozulur mu çağ, nesil. . .
30 Yorumla
1 yılBen cinselliğin olmadığı bir ilişkiyi kabul edebilirim. Bir ilişkide duygusal bağ, güven ve anlayışın cinsellikten daha önemli olduğunu düşünüyorum. Cinsellik elbette önemli bir unsur olabilir, ancak sevgililiğin temeli sevgi, saygı ve iletişimdir. Bu unsurlar sağlandığında, cinsellik olmadan da sağlıklı ve mutlu bir ilişki sürdürülebilir.
20 Yorumlaederim, eğer gerçekten seviyorsa... bazıları yorumlarda etmem diye ağlamış. sonrada bakire kız ararsınız.
137 Yorumla- +1 yıl
sen bakireysen ederim
- +1 yıl
etmezdim bu arada 😃 şu güzelliğe bak kim dayanır buna
- +1 yıl
Birkaç işlerim var sınav, vize vb. İşlerimi bitirdikten sonra sevgilin yoksa konuşmak istiyorum
- +1 yıl
kadınlar soru sorulmasını sevmez ben de lafı dolandırmayı sevmem çok güzelsin konusmak istedim o yüzden ekleşelim şimdilik. Rezerv ettim artık buradan yürüyeni döverim
Gizli Üye(25-29)1 yılÖpüşme falan olabilir ya da ufak şeyler ana cinsel ilişki istemem açıkçası. İlk deneyimim özel biriyle olsun isterim. O yüzden evliliğime saklıyorum. Bakıldığında 26 yaşındayım ve şu ana kadar hiçbir şey olmadı. Libidom da yüksek, dışarıdan bakıldığında da dikkat çeken, alkol ve sigara kullanan bir kadın olunca insanlar direkt bu sevişir diye düşünüyor. Ama öyle değil. Her şey cinsellik olmak zorunda değil. Biri beni gerçekten seviyorsa zaten buna bakmaz.
41 Yorumla- 1 yıl
En garip olan da şu kendi kız kardeşleri yapsa kıyameti koparırlar
Ve erkeklerin bence hatası kadınları anlamaması direkt cinsel odaklı yaklaşıyo onu anlasa etse zaten kız partnerini her anlamda mutlu eder
Gizli Üye(30-35)1 yılYa şöyle cinsellik iki cins için hem bedensel hem de ruhsal paylaşım alanı. Ancak şöyle bir durum var sevgili oldun diye hemen cinsellik yaşamak bir risk neden dersen, daha tam tanımadan biraz güvenmeden bunu yaşarsan ona objektif bakman daha zorlaşır çünkü cinsellik ister istemez bir bağlılık yaratıyor. Bu sebeple bence belli süre geçtikten sonra eğer iki taraf içinde uygunsa yaşanır. Ha şöyle bir şey evlilik yakınsa sorun etmem. Ama değilse belli süre geçtikçe insan bir şeyler ister.
40 Yorumla
1 yılBakire olma şartı ile kabul ederim ama geçmişinde başka hiç sevgilisi değil en ufak flörtü bile olmamış olmalı, kimsenin "elini" bile tutmamış, yan yana hiçbir erkek ile yürümemiş, yanında bile oturmamış bir kız olmalı. O zaman evlenene kadar ona asla dokunmam, hayatımı ona adarım, gözüm de başka kadınlara kaymaz.
01 Yorumla- 1 yıl
Fakat bakire bile olsa kadınlar ne yazık ki ilgi almadan nefes alamaz. Yani bakire olması bir kadının güvenilir olduğu anlamına gelmez. Sonradan düşündüm ki evlendikten sonra b*k gibi sevişen şişme bebekler gibi çıkarsa endişesi sardı. İşin diğer boyutu da sevişmeyen kadın arzu duymayan kadın demektir. Uzun vadede bu da riskli. Bakire olmasının bir anlamı kalmadı birden bire. Acele cevap yazmışım.
Gizli Üye(18-24)1 yılsıfır cinselliği kabul etmem. evlenmeden seks yapmayı da tercih etmem ama sevdiğim insanı öpmek koklamak ve evlenince yaşayacaklarımızın ufak bir fragmanını izletmek güzel olur :) böylesinin de daha sağlıklı olduğuna inanıyorum çiftler birbirine daha hevesli hale geliyor
31 Yorumla- 1 yıl
Bunu yapıyosan ev gibi yerde yapma ama iradene hakim olamayabilirsin nefse hakim olmak zor
Hele arzun isteğin baya yüksekse
Kişi sevgililik kelimesini kullanıyorsa karşıya sevgililik sevgi kelimesinden türemiştir fukbdylik değildir. Sevgililik evliliğe gidebilir f*ck gitmez. Eger 0 duyguyla sadece cinsellik için bir kişi istiyorsanız sevgili kelimesini kullanmayabilirsiniz
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYorumlar niye boyle şok oldum kendimi uyumsuz hissetmeye başladım😅 aşkın amacı cinsellik mi ya da cinsellik için aşk mi, eğer öyleyse ne gerek var aşk'a, direk fantezilerimden devam ederim hayata, aşk yorucu bence doyurucu değil. [Günümüzdeki iliskiler yorucu genelde, nerde kaldi naif iliskiler.]
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Reis0388 🥳🥳🥳
+1 yılÖpüşmek ayrı ama kabul ederim evlenene kadar asla cinsel ilişkiye ne girerım ne de sevişirim bana cidden ters
71 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılEtmem tabii ki aşkın kimyasında cinsellik vardır birbirimizin üzerinde tepinemeyeceksek bu kişinin en yakın kankamdan bir farkı maalesef kalmaz
41 Yorumla- +1 yıl
Renkli mi sizin seks hayatınız oral falan var mı
Gizli Üye(45 üstü)11 ayEğer hiç cinsellik yasamayip en ufak cinsellikte geri çekiyorsa bilin ki daha önce herşeyi yaşayıp akillanmistir saniyordurnji böyle yaparsa sevgilisi onun daha önce hiç yapmadığını düşünecek ki çoğu kişiyi de böyle düşünebilir gerçekten halbuki durum böyle değildir böyle yapması taktiktir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZaten benim karşıma çıkanlar hep öyle eminim başkalarına koklatıp göstermişlerdir bana geldi mi evlenmeden olmaz benim yapımdanda kaynaklı cesaretim çok yok birde şöyle bir mantık var bana göre her şey cinsellik değil oda olmalı ama diğer şeyler benim için daha önemli
00 Yorumlaöpüşmek olmalı bence cinsellik de yaşamak şart değil ama o konuda soru cevap yapılmalı en azından seksting yani
51 Yorumlacinsellik. olmalı. ama. dozunda. yani. elele. tutuşmak. sarılmakta. cinsel. bir. yaklşımdır. ama. cinsel. ilişki. yaşadığında. evliliğin. ne. anlamı. kalıyor
31 Yorumla- 1 yıl
Hımmm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır, ciddi bir ilişki de cinsellik şart. Bu yaştan sonra kreşte oyun oynar gibi oturamam.
60 Yorumla
1 yılArtık sıkmadı mı ya toplum baskısı şurda kaç yıl yaşıycağımızı bilmiyoruz takılmayalım bukadar
40 Yorumla
1 yılSoru çok saçma. Bu bahsettiğin şeyin adı zaten sevgililik bile olmaz. Bu bahsettiğin şey arkadaşlıktır. Arkadaşlıkla sevgililiği ayırt eden şey cinselliktir.
Bu şekilde seni oyalayan bir kızı terk etmelisin.
00 Yorumla
1 yılHeralde yani öbürlerini niye yapayım onlar zaten bana gelmez evlendikden sonra ne olursa olsun tersini düşünen kişileri kınıyorum lütfen nefsinizle kendiniz gibi biriyle olun da namuslu insanlar rahat yaşasın
00 YorumlaEvlenmeden zaten normalde öpüşmek veya ilişki zaten yanlıştır. Sarılırsın elini tutarsın bunlar normal. Evlilikten önce yaşarsan bazı şeyleri hem günah hemde ufak bir prüzde ayrılık olur. En doğrusu cinselliğin evlendikten sonra olması.
00 Yorumla
1 yılCinsellik her ilişkide temel yapı taşı, seks olmayan bir ilişkiye gerek yok diye düşünüyorum.
50 Yorumlaetmem temas severim temas yoksa ben de yokum öyle anca kanka oluruz
51 Yorumla- +1 yıl
😃😃😃
Etmem cünkü en basit haliyle sağlıklı insanlar icin ihtiyac istek zevk arzu haz, onla yapamassam bir zaman sonra baskasıyla yapmak zorunda kalırım , ve aldatmıs olurum, neden üzeyim insanları neden bu duruma düseyim nasıl gidericeksin baska türlü
00 YorumlaBenden etkilenmediğini düşünmeme neden olur. Evet faydalanması da hoş değil ama kadın aradaki o çekimi hissetmek ister en azından
30 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi cinsellik asla yaşamam zina çünkü. Ve vücudumu ilk gören kadın eşim olmalı. Karşımdaki insanında benim gibi temiz olmasını isterim.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Ederim ve zaten de ben de kimseyle böyle bir şey ne yaptım de yamak isterim eşimden başka 🤗🤗🤗
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEn önemli kriterim bu zaten o yüzden sevgilim yok, flört edip karşılıklı bitiriyoruz.
81 Yorumla- +1 yıl
Bence de evlilikten önce olmamalı
1 yılGayette olabilir. Artık her şey o kadar normalleşmiş ki öpüşmek normal sayılıyor. Halbuki orası bile çok özel ve kıymetli ve bence ilki kesinlikle eşi ile olmalı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
1 yılOlabiliyor yaşlanınca cinsellik bitsede aşk devam ediyor. Hatta biri ölünce çok geçmeden digeride ölüyor. Güvercinler gibi aynı sadık olan öyle oluyo. Ama ilişki flört bağımlısı olan surdurmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsel perfonmansı belki beni tatmin etmeyecek. Nereden bilebilirim ki sonra evlendikten sonra aldatan karı kocalara laf edin cinsellikte mutlu değiller araya çocuk kaynadıysa ya karı ya da koca aldatacak ben demiyorum ki tanıştıktan yarım saat sonra yapın yapan yapsın ama cinsel hastalık kapar en az 2 sene ön sevişme ile idare ederiz sonra tam bir seks yaparız
40 Yorumla
1 yılSevdiğin insana dokunmak da istiyorsun neden uzak durduğunu sorgularım. Sarılmaya öpmeye falan hepsine topyekün soğuksa da tekrar bi sorgularım 😂
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ederim tabi ki de çünkü evlenince yapmak daha iyi, sevgiliyken yaşanan cinsel ilişkiden sonra o iş bozuluyor evliliği görmüyor bile
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Evet ederim sevgililik tek her şey cinsellikten ibaret değil
24 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik olmalı derse ayrılır mısın
Soran+1 yılsadece öpüşme sevişme olsun yeter derse
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu sevişmek sevginin vücut dili ile ifadesidir. sevişme yoksa sevgi yok demektir sevgi varsa buna işkence denir
saçmalamayın lütfen
20 Yorumla
1 yılCinselliğin hiç olmadığı bir sevgililik nasıl oluyor tam olarak? Ha Türk dizisi formatı mı diyoruz, erkeğin sürekli trip yediği, kadının ise havada bulut görse nazlandığı ilişki modeli?
00 Yorumla
1 yıl20li yaşların başında olsam ederdim, fakat artık 3 ile başlayan yaşlara geldim.
ten teması ve cinsel çekim olmadan o hazzı alamıyorum, o nedenle hayır etmiyorum.
00 Yorumlabizzat ben para düşkünü lüks takılan kadınlara escort gözüyle bakıyorum.
ama halden anlayan, herşeyin para değil, birlikte zaman geçirince bile mutlu kadınlara aşık olunası görüyorum.
sanırım anlatabilmişimdir.
para=cinsellik (ben herşeyini karşılıyorsam, o da benim herşeyimi karşılayacak o kadar!
00 Yorumla
1 yılBu soruya evet diyenlerin alayı yalancı, yok öyle bir dünya her türlü aldatırım evlenene kadar yazmaları lazım kendilerine yalan söylemişler. İlk okul çocukları gibi el elele :)
00 YorumlaHayır.
Tek başıma bir yerlere gidebilecek, kendi kendime zaman geçirebilecek bir insanım. Hayatımda bir kadın olacaksa, her anlamda olmalı. Aksi halde arkadaş olarak kalsın daha makbul.
00 Yorumla
1 yıletmezdim, sevdiğim insana her türlü yakın olmak isterim.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılYok kabul etmem. Tensel temas kurmak isterim illa ki.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKabul ederim.
her şey cinsellik değildir. Sarılsam, öpsem o da yeter benim için.
30 Yorumla
+1 yılÖpüşmek olsa iyi olurdu da zaten evlenmeden cinsellik karşıyım o yüzden sorun etmem niye edeyim
10 YorumlaCinsellik olmadan olur fa en azından sevişmek olsun 😃 arkadaş mıyız biz ben sevgilimle sevişmezsem ne anlamı kalır sevgililiğin
10 Yorumla- Devamını Gör (247)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat